nazlım dne tabi.Aebenim ablam benim reglim yaklaşıyor ve inanılmaz şişlik var karnımda 1 haftadır . Bende deneyeceğim o listeyi . Listeyle ilgili sormak istediğim bişey var öğlen menüüsnde et türevleri varya tavuk sote yapıp yiyebilniyormu yağsız tabiki .... Ekmeksiz köfte olurmu birde ...
ogluş takdir getirdi küçük cadı teşekkür
ablamızda hem teşekkür birde sınıfda tek kişiye verilen bir onur belgesi...rabbım herkese hayırlı evletler versin ..
Ay diyerın niyen göremeyesin ....
Kilosunu not aldıklarım .... Almadıklarım yazarlarsa sevinirim ...
Masum .
. Diyar.
Hasret.
Mimüş
eylül .
Aysun .
Mevmiş .
Safiş ve eşi.
Cazibe..
Nazlım senin kilonu göremedim ....
Gözde seninde ....
nazlım dne tabi.
Tavugun gögüs etnden olabilir nazlım.. Diger etleri yaglı oluyor ancak ızgara ...
Kıymada yaglı oluyor.. Balık sevmiyormusun oda iş yerinde zor olur dimi. Hımm .
Köftenide ızgara yapabilirmisin yagınıda peçetele iyce sordursan ....
Nazlım 0 yag oldugu için baya dkkatli olman lazım en zararsızı ızgara balık bem 2 gün bunu yapmıştım ..
caziş spagetti yaniyor ama fazla sık deyil ..slm aeben nasılsın cnm senin şu şila isimli siteye girdim okudun biraz
spagetti yşyebilirsiniz yazmışsın cnm ne zaman ve nasıl yicez birde karnıyarık
yiyebilirmiyiz ama yağlı oluyo nasıl yicez
ablam benim kilom 59,7 malesef
ben balık hiç sevmiyorum ablam bende 1 gün tavuk sote yaparım tavuğun göğüs kısmından birgünde ızgara . Köfte yemeyeyim tamam kırmızı etlede pek aram yok zaten ızgarada tavuk şişte yapabilirim ....
caziş spagetti yaniyor ama fazla sık deyil ..
akşam mönüsünde . az haşlıyorsun biraz diri kalıyor nişastası çıkmıyor .vede bunla birlikde yag kullanmıyorsun yanı yagsız spagetti bol yogurtlu birde bol biber güzel oluyor . mantar domates sosda olabilir tabiki yagsız ..
karnı yarıgı kızarmadan yapıyoruz patlıcanı ızfgarada elimizle yag degdirip közlnmiş gibi yapıyoruz iana daha güzel oluyor ..kıymanda az yaglı oldumu alsana karnıyarık ..
günaydın kıslar..
idor bir haftada 3kgmaşallah diyeyim cnm...ama her hafta böyle gitmeyecek bunu bilerek yoluna emin adımlarla devam et cnm.reglinde etksiyle fazlaca gitmiş kilolar..gitsinde nasıl ve ne şekilde giderse gitsin ama dimi verecek kilon çok fazla değil zaten çizelgene göre...
eşine ve kızınada geçmiş olsun....
çok yalnızım hiç gelmez oldun canım...gece atıştırmaları ne alemde?eşin getirmeye devam ediyormu hala...dön artık aramıza tatlım....
meyvem ve masum sizi aşağıda görüyorum nasılsınız bakem kıslar?diyarım sanada güzel bir hafta sonu olsun çiçeeğeeem
ben yorgunluktan zor kalkmama rağmen şimdi bir hışım işlere dalacağım ve akşama kadar jet hızıyla evi yukardan aşağı yalayıp yutmama lazım...eşim çocuğa bakarken hazır...ama hiç yapasım yok,çok dinlenesim varbir temizlikçi kadın alalım diyor eşim haftada bir ama benim içim rahat etmeyecek..o gidince arkasından tekrar girişeceğim köşe bucak.kendi elimin değmediği bir şey kaldığında temizlenmiş gibi gelmiyor hiç....ne yapçam bilmiyorum..çok yoruluyorum..haydin görüşürük
günaydınnn diyarcımmmm ve zilim seni görüyorum aşagıda nasılsınız bakalımmmm
diyet yaptıgımdna beir hafta sonlaırnı hiç am ahiç sevmiyorum hep karışıyor ögün saatleri
sabah geç kahvaltı yapıyoruzzz öglen ile kaşamı birleştiryoruz bu kezde aç kalıyorum ama iki haftadır hafta sonu öglen menüm meyve ve süt ürünü oluyor bugünd eöle olcak 10:30 da kahvaltı ettim,14:30 da öglen yeirm die düşündüm sırf ögün atlayıpta kaçırmamak için
sabah eşime sucuklu yumurtalı melemen yaptım kendimede ayırıdm önce sucuk ve yumurtasız tarfaınan:9
öglen içinde hamur mayalayıp ıspnaklı gözleme yapıcammmm
bıktım yemek aramaktan valla yapması dgeilde adını koymak zorr
günaydınnn diyarcımmmm ve zilim seni görüyorum aşagıda nasılsınız bakalımmmm
diyet yaptıgımdna beir hafta sonlaırnı hiç am ahiç sevmiyorum hep karışıyor ögün saatleri
sabah geç kahvaltı yapıyoruzzz öglen ile kaşamı birleştiryoruz bu kezde aç kalıyorum ama iki haftadır hafta sonu öglen menüm meyve ve süt ürünü oluyor bugünd eöle olcak 10:30 da kahvaltı ettim,14:30 da öglen yeirm die düşündüm sırf ögün atlayıpta kaçırmamak için
sabah eşime sucuklu yumurtalı melemen yaptım kendimede ayırıdm önce sucuk ve yumurtasız tarfaınan
öglen içinde hamur mayalayıp ıspnaklı gözleme yapıcammmm
bıktım yemek aramaktan valla yapması dgeilde adını koymak zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?