Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nazlım dne tabi.

tavugun gögüs etnden olabilir nazlım.. diger etleri yaglı oluyor ancak ızgara ...

kıymada yaglı oluyor.. balık sevmiyormusun oda iş yerinde zor olur dimi. hımm .
köftenide ızgara yapabilirmisin yagınıda peçetele iyce sordursan ....
nazlım 0 yag oldugu için baya dkkatli olman lazım en zararsızı ızgara balık bem 2 gün bunu yapmıştım ..

ablam benim kilom 59,7 malesef

ben balık hiç sevmiyorum ablam bende 1 gün tavuk sote yaparım tavuğun göğüs kısmından birgünde ızgara . Köfte yemeyeyim tamam kırmızı etlede pek aram yok zaten ızgarada tavuk şişte yapabilirim ....

slm aeben nasılsın cnm senin şu şila isimli siteye girdim okudun biraz
spagetti yşyebilirsiniz yazmışsın cnm ne zaman ve nasıl yicez birde karnıyarık
yiyebilirmiyiz ama yağlı oluyo nasıl yicez
caziş spagetti yaniyor ama fazla sık deyil ..
akşam mönüsünde . az haşlıyorsun biraz diri kalıyor nişastası çıkmıyor .vede bunla birlikde yag kullanmıyorsun yanı yagsız spagetti bol yogurtlu birde bol biber güzel oluyor . mantar domates sosda olabilir tabiki yagsız ..

karnı yarıgı kızarmadan yapıyoruz patlıcanı ızfgarada elimizle yag degdirip közlnmiş gibi yapıyoruz iana daha güzel oluyor ..kıymanda az yaglı oldumu alsana karnıyarık ..

abennn ablaaa
ne mutlu sanaa yaaaa eminim güzle bir duygudurr.
hayatta hepp başarılı olurlar inşşş

bu arada kakoo içinde çok sevindim ayrıcaaa süütn içine katıp içerim bazennn

birde platesle ilgili bişiy sormak istiyorm
dünkü bacak hareketi vardıyaa çevirdigiii ben sol bacagımı çevirirken kütür kütür ötüyo bacagım yaa niden küü

selam kisslaaaaarrrr
sabah actim, sayfa oooyleee duruyo ne okuyabiliyorum ne bisey yazabiliyorum, simdi de ogle tatili, eve gidiyorum, ogleden sonra okurum artik kalanlari
osledim hepinisiiiii:78:

Hayırlı, sevinçli, sağlıklı cumalar kızlar.
Hastalık sardı dört bir yanımı, daha doğrusu eşimi.. Evde kaç gündür. Adam hasta olunca dünya duruyo, nazlı mı nazlı.
Bir yandan o, bir yandan kıza bulaşmasın diye koşuşturma yordu beni.

Neyse, umarım herkes iyidir, okuyamadım hiç geçmişi.
Bana gelince gayet iyiyim.. Kilo:64
Üç kilo fazla tabi ama hem ilk hafta hem de regl oldum ondan diye düşünüyorum.
Diyete harfiyen uydum yalnız, afferin bana:))
Bu hafta spora da başlamayı düşünüyorum.
Menülerimi yazamadım hiç ama, genellikle sabah ya yumurtalı ya da ekmekli kahvaltı(bol yeşillikle); öğlen et, salata, yoğurt; akşam da sebze yoğurt oldu bu hafta.

Son düzenleme:

sağol cnm teşekkür ederim valla bu diyet çok güzel doyana kadar yiyebiliyosun 2kaşık pilav yiceme oturup doyana kadar sebzemi yiyorum (gerçi canımda çekmiyo değil yani)ama

herkese günaydın kızlarrrrrrr

iyi haftasonları şimdiden sağlıklı menülerle dolu bol kahkahalı günler :)))

günaydınnn diyarcımmmm ve zilim seni görüyorum aşagıda nasılsınız bakalımmmm

diyet yaptıgımdna beir hafta sonlaırnı hiç am ahiç sevmiyorum hep karışıyor ögün saatleri
sabah geç kahvaltı yapıyoruzzz öglen ile kaşamı birleştiryoruz bu kezde aç kalıyorum ama iki haftadır hafta sonu öglen menüm meyve ve süt ürünü oluyor bugünd eöle olcak 10:30 da kahvaltı ettim,14:30 da öglen yeirm die düşündüm sırf ögün atlayıpta kaçırmamak için

sabah eşime sucuklu yumurtalı melemen yaptım kendimede ayırıdm önce sucuk ve yumurtasız tarfaınan:9

öglen içinde hamur mayalayıp ıspnaklı gözleme yapıcammmm
bıktım yemek aramaktan valla yapması dgeilde adını koymak zorr

günaydın kıslar..
idor bir haftada 3kg maşallah diyeyim cnm...ama her hafta böyle gitmeyecek bunu bilerek yoluna emin adımlarla devam et cnm.reglinde etksiyle fazlaca gitmiş kilolar..gitsinde nasıl ve ne şekilde giderse gitsin ama dimi verecek kilon çok fazla değil zaten çizelgene göre...
eşine ve kızınada geçmiş olsun....

çok yalnızım hiç gelmez oldun canım...gece atıştırmaları ne alemde?eşin getirmeye devam ediyormu hala...dön artık aramıza tatlım....

meyvem ve masum sizi aşağıda görüyorum nasılsınız bakem kıslar?diyarım sanada güzel bir hafta sonu olsun çiçeeğeeem

ben yorgunluktan zor kalkmama rağmen şimdi bir hışım işlere dalacağım ve akşama kadar jet hızıyla evi yukardan aşağı yalayıp yutmama lazım...eşim çocuğa bakarken hazır...ama hiç yapasım yok,çok dinlenesim var bir temizlikçi kadın alalım diyor eşim haftada bir ama benim içim rahat etmeyecek..o gidince arkasından tekrar girişeceğim köşe bucak.kendi elimin değmediği bir şey kaldığında temizlenmiş gibi gelmiyor hiç....ne yapçam bilmiyorum..çok yoruluyorum..haydin görüşürük

offffffffffff ki ne offfffffffff zilim ama karar vwerdim 1 subat kesin ve kararli aranizdayim.esimide ikna edicem bana birseyler getirmesin.aebenim de daha önce söylemisti esim istemiyor zayiflamami aslinda cok kiskanc ama hic belli etmiyor,ben seni böyle begeniyorum diyo ama zayiflarim diyede ici icini yiyiyorama martin 25 inde oglusumun dogumgünü var ve subattan marta kadar zayiflamam lazim dogumgününde zayif olmak istiyorum.pazartesi sizinleyim bekleyin beni anacimmmmmmmmmmm

aynı dertlerden muzdaribim banum...eşim ve oğlum yemek konusunda beni düz duvara tırmandırıyorlar canım..valla yemek saati yakşalırken sıkıntı basıyor.çocuğum bildiğiniz gibi yemek yemeyi sevmeyen bi çocuk.yediği bi kaç belli başlı şey var,onlardanda sürekli yediği için sıkılıyor yemek istemiyor haklı olara.ona yemek yapmak ölüm zaten.
eşim desen ondan beter.kış sebzelerinin hiç birini yemez.karnıbahar,brokoli,lahana,pırasa,kereviz hiç birini ağzına koymaz.düşünün halimi.sulu yemeğe hasret kalıyrum valla.eşim nöbetçi olunca yapıp yiyeyim diye 4 göz bekliyorum
ama o nöb.olsada bir tencere yemekle bitmiyor işim.oğlum var çünki bu seferde ona ne yedirsem diye düşünüyprum.valla bazen onları doyurunca amaaan ben ne bulsam yerim diyorum..

hafta sonları malesef bizdede öğünler karışıyor bi çok evde olduğu gibi...
bu sabah 10:30 gibi ettik kahvaltımızı bizde. eşime sucuk kızarttım,oğluma patates,yine eşim simit aldı,nutellalar,kızarmış hellimler havada uçuştu..ben yarım simit bol domates salatalık ve tek bir dilim patates yedim.eskiden sucuğu severdm ama her hafta sonu kokusundan tiksindim artık ,simitte isteyerek fazla yemedim.ben onlar yiyince doymuş gibi oluyorum zaten..yemek ayıran onlar olduğundan doyduklarından üstümden yük kalkıyor çünki:))

bu günde sporunuzu yapın tamammı fistuklar???

masummm yicekmisin gözlemeyi yasak değilmi cnm

ay bu arada merhaba demeyi bile unuttum hepinize iyi hafta sonlari.masumum bende hic hafta sonlarini sevmiyorum ya hep diyetim hafta sonu bozuluyor.

yalnızımcım valla benim eşimde kıskanç değildi.ama platesten sonra adam garip tuhaf bi adam oldu çıktı...tayt aldım 3 tane kendime..üstüede uzun tunik kazak tarzı şeyler...arabayla bile dışarı çıkacak olsak bi suratlar,bi tuhaf hareketler...bişeyde diyemiyor ....geçen hafta sonu giyindim hadi cnm çıkalım çocuk uyumadan deidm.aklı sıra kelime oynu yapacak anliim diye bana hadi giyinde çıkalım o zaman dedi.halbuki giyiniğim...tayt uzun tunik ve uzun çizme ile çıkmayayaım diye giyin diyor ama bende aptala aldım gülerek giyindim canım hadi ben giyiyorum çzimelerimi gelin sizde dedim.suratı birden değişti ama tık ses yok
alışveriş merkezindede sürekli oturmak istiyor.yemek yedik ,gezelim diyorum yok yorgunum gel kahve içelim diyor.aklı sıra beni hiç kimse görmeden eve getirecek yermiyim
walla canım eşler bizi hiç göze gelmeycek şekilde görünmemizi istiyorlar...şişmanlarsın şişmanladın der,zayıflamaya kalksan köstek olur..boşver sen onu..eve yiyecek getirirsede onun yanında çöpe at.kesin kararlı olduğunuda söyle.getirirsen nimete yazık olacak ona göre,günahı senin de..getirmez bi daha...sende kesinkararı ver hem diyete hem spora hızla başla pazartesi günü ok?
hadi bakalım ben şimdi kesin kaçar..yoksa akşam olacak ben camlara başlayana kadar...12 kapak sadece terasın camları.yerden tavana kadar panel cam sil sil iflahım kesiliyor..bana kolay gelsin..sizede iyi sohbetler kızlar...bye

anammmm çocukları uyutana kadarr döktürmüşsünüzz bacularrrr
kayrayı ben uyuttum hemen uyuduuu ama deniz babasıyla hala konuşuyorrrr
sinir olmuştur eşim şimdi:84::84::84:

cazibecim....
tabiki yemiycme cnm ben gözlemeyiii kendimee akşam için yumurtalı ıspanak yapcam
yani böregin iç kısmını yiycem desem yeridirrr :84:,aslınd azilimin tarifi varr bugday unu ile ama 63 e düşeyim ödül olarak kendimeee onu yapıp yiycemm

zilim....
cnm yemin billah bıktık yemek olayndann ya eşimle çocukalrın yine örtüşüyor biraz amaa
bnim eşimde sebze sevmez özellikle kış sebzelerinii yazdan dolaba attıgım bezelye ve fasulyeyi yiyor mırın kırınn onun dışınd amelemen,kuru baklagil,et türü köfte yaparsam yer birde kızartma börek çörek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…