yalnızımcım valla benim eşimde kıskanç değildi.ama platesten sonra adam garip tuhaf bi adam oldu çıktı...tayt aldım 3 tane kendime..üstüede uzun tunik kazak tarzı şeyler...arabayla bile dışarı çıkacak olsak bi suratlar,bi tuhaf hareketler...bişeyde diyemiyor ....geçen hafta sonu giyindim hadi cnm çıkalım çocuk uyumadan deidm.aklı sıra kelime oynu yapacak anliim diyebana hadi giyinde çıkalım o zaman dedi.halbuki giyiniğim...tayt uzun tunik ve uzun çizme ile çıkmayayaım diye giyin diyor ama bende aptala aldım gülerek giyindim canım hadi ben giyiyorum çzimelerimi gelin sizde dedim.suratı birden değişti ama tık ses yok
alışveriş merkezindede sürekli oturmak istiyor.yemek yedik ,gezelim diyorum yok yorgunum gel kahve içelim diyor.aklı sıra beni hiç kimse görmeden eve getirecekyermiyim
walla canım eşler bizi hiç göze gelmeycek şekilde görünmemizi istiyorlar...şişmanlarsın şişmanladın der,zayıflamaya kalksan köstek olur..boşver sen onu..eve yiyecek getirirsede onun yanında çöpe at.kesin kararlı olduğunuda söyle.getirirsen nimete yazık olacak ona göre,günahı senin de..getirmez bi daha...sende kesinkararı ver hem diyete hem spora hızla başla pazartesi günü ok?
hadi bakalım ben şimdi kesin kaçar..yoksa akşam olacak ben camlara başlayana kadar...12 kapak sadece terasın camları.yerden tavana kadar panel cam sil sil iflahım kesiliyor..bana kolay gelsin..sizede iyi sohbetler kızlar...bye
denz babasını çıldırtmışşş bana kaldı ine uyutmak ama herkes gitmiş ben gelene kadarrr
yalnızımmmm cnm aramızaa dön en kısa zamanda birde yeme cnm ya eşin getirsede zorla agzına tıkayacak degil ya
zilimmmmmmmmm zilimmmmmmmmmm zilimmmmmmmm
bi ev bulduk ama dubleks ben çok sıcka bakmıyorum ama 175m2 5+1
ya bunun temizligi var ısınmasıı varrrrr
memmunmuusn sne evindennn birde çatı katı sorunlu oluyor die biliyorummm
eşi çok ısrarcı ama
ilk başlarda oluyor bedede omuştu banu korkma daha küçük yap hareketi.birde platesle ilgili bişiy sormak istiyorm
dünkü bacak hareketi vardıyaa çevirdigiii ben sol bacagımı çevirirken kütür kütür ötüyo bacagım yaa niden küü
inşallah banum .çümlemizin yavruları ...abennn ablaaa
ne mutlu sanaa yaaaa eminim güzle bir duygudurr.
hayatta hepp başarılı olurlar inşşş
bu arada kakoo içinde çok sevindim ayrıcaaa süütn içine katıp içerim bazennn
Haırlı, sevinçli, sağlıklı cumalar kızlar.
Hastalık sardı dört bir yanımı, daha doğrusu eşimi.. Evde kaç gündür. Adam hasta olunca dünya duruyo, nazlı mı nazlı.
Bir yandan o, bir yandan kıza bulaşmasın diye koşuşturma yordu beni.
Neyse, umarım herkes iyidir, okuyamadım hiç geçmişi.
Bana gelince gayet iyiyim.. Kilo:64
Üç kilo fazla tabi ama hem ilk hafta hem de regl oldum ondan diye düşünüyorum.
Diyete harfiyen uydum yalnız, afferin bana:))
Bu hafta spora da başlamayı düşünüyorum.
Menülerimi yazamadım hiç ama, genellikle sabah ya yumurtalı ya da ekmekli kahvaltı(bol yeşillikle); öğlen et, salata, yoğurt; akşam da sebze yoğurt oldu bu hafta.
offffffffffff ki ne offfffffffff zilim ama karar vwerdim 1 subat kesin ve kararli aranizdayim.esimide ikna edicem bana birseyler getirmesin.aebenim de daha önce söylemisti esim istemiyor zayiflamami aslinda cok kiskanc ama hic belli etmiyor,ben seni böyle begeniyorum diyo ama zayiflarim diyede ici icini yiyiyorama martin 25 inde oglusumun dogumgünü var ve subattan marta kadar zayiflamam lazim dogumgününde zayif olmak istiyorum.pazartesi sizinleyim bekleyin beni anacimmmmmmmmmmm
zilimmmmmmmmm zilimmmmmmmmmm zilimmmmmmmm
bi ev bulduk ama dubleks ben çok sıcka bakmıyorum ama 175m2 5+1
ya bunun temizligi var ısınmasıı varrrrr
memmunmuusn sne evindennn birde çatı katı sorunlu oluyor die biliyorummm
eşi çok ısrarcı ama
hay allah ,minik peri keşke kitabı almaya kalkmadan bize yazsaydın ..:78:.merhaba; taaaa 2 hafta evvel forumda montignac diyeti yazınızı okumuştum...kitap alınması gerekiyordu ama basımdan kalkmış...bende zayıfla zayıfla diye dırdır eden erkek arkadaşımı piyasaya saldım bana kitap bulması içinYedikçe zayıfla diye bir kitap almış...sadece kapağında yedikçe zayıfla yazıyor...peki ben bu kitabı alınca naptım tabiki diyete başlayamadım...okuyup okuyup duruyorum kızlar ama anlayamadım bi türlü....mesela kitap ta bir tablo var....orda kahvaltıda olması gerekenler yazıyor...ben buunların hepsinimi yiyeceğim...aradan mı seçeceğim...aynen yazıyorum
glüsidli sabah kalvaltısı
önerilenler göz yumulanlar yasaklanan lar
taze meyve suyu tam ekmeği beyaz ekmek
bir meyve kepek ekmeği kızartılmış ekmek
entegral ekmek müslü kuruasan çörek sütlü ekmek
rafine edilmemiş tahıl gevreği wasa kek reçel bal
şekersiz marmelad siyah alman ekmeği yağlı yoğurt
yağsız beyaz peynir kızartılmış isveç ekmeği yağlı yada yarım yağlı süt
yağsız yoğurt yağsız süt
yağsız süt tozu şekersiz komposto
kafeinsiz kahve kaymaksız süt
hindiba çayı kahve+hindiba
kızlar birde öğle yemeğinde antre, ana yemek ve iyi glüsid diyor....Ben ç.özemedim bu diyeti....yardıcı olurmusunuz bana lütfeeeennnn...hangi öğünde ne yemeliyim......
sevgili masummm teşekkürler bitanecim yazdıklarını hemen ajandama aynen yazdım...çok çok çokkk teşekkürlerajanda tutucam, düzenli olarak..hem geriye dönük diyet günlüğüm olur
sevgili aeben çok teşekkür ederim...günlük yediklerimi yazıcam sizlerdende yardımlarınızı rica edicem
yaşım 27, 168 boyunda 65 kg yum armut tipli bir vücudum var malesef...boya göre kilom normal gibi gözüksede yağ oranı fazla olunca vücutta çok bçimli olmuyor...birde bugün hızımı alamadım gittim adım sayar aldımyaza incecikolmak istiyorum...sizinde yardımlarınızla insallah kıslarrr hepimiz güzelleşicez fit fit olucaz hepimiz
süt içmek istediğimde aradım aradım yağsız bulamadım 0.1 oranlı yağlı sütler var onlardan içsem bişi olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?