benimde platessss topumm olcekkk artıkınnn
shell smartt puanlar varyaa hani gaz benzin aldıkça birikiyorr
eşimin kullanması gereken puanlar varmış bak bakalım alacak bişiy varmı dediii
hemen 1 tane plates topu aldım bendeee
şimdi olmasadaa yaza kullanırım belkim dedimmm:26::26:
perii
sen plates yapıyormusun şimdii bende yeni başladım ama hala kaburga nasıl kapalı tutulur,dogru nefes nasıl alnır bilemiyorum bacaklarıma bilemm hakim olamıyorum bazennn
ama buradki yapan ark zamanl olacak diyorlarrr
minikperim... seninle konuşmam gerekıyor bana yardımcı olurmusun lütfen ???
arkadaşlar hepinize merhaba ve kolay gelsin ben aranıza yeni katılıyorum montıgnac diyetini birkaç gündür inceliyorum insilün direncim olduğu için ömür boyu düşük glisemik indekse sahip olan gıdalarla beslenmem gerekiyor ve bu diyet tam bana göre :) umarım başarılı olurum
31.01.2010 pazartesi itibariyle 67 kilo ile başlıyorum hadi hayırlısı :)
gecelerinn yargıcııı güzinoooo nasılsın cnm görüşemiyoruzzz
orada saat kaç olaaa ki şinciii
masumisiiimmmoslemisim yaw
saat su anda 14:40 burada ama sen ne zaman yazdin bilmiyorum:44:
siz bizden 7 saat ileridesiniz, yani burada 14:40 TR'de 21:40 sekercim
ben ara ara okumaya gayret ediyorum ama sayfalar cok hizli ilerliyo yetisemiyorum, yazamiyorum, bi de 2 kilo almisim monti yapicam derken, moralim bozuk
bugun sizin su meshur ayran detoksunu yapiyorum, cok zormus ama olmem herhalde:97:
sonra da belimi zorlamadan su sizin pilates, call gibi egzersizleri de denemeye basliycam, call indirdim ama pilatesi nerden nasil yapicam onu bulmaya calisiyodum
okurken gordum senin 2 gunluk diyetin cok guzel sonuc vermis, tebrikler canimmmm
zorlandinmi, nasildi..anlatsana biraz
Kızlar yarın 31 ocakta başlıyorum diyetime bugün....geç kalktım saat 12 ye yaklaşmıştı sanırımannecimde sağolsun krep yapmış..yanında peynir zeytin derken...ölçüyü şaştım...zaten ne zaman diyet yapıcam desem o gün ya böre k yapar ya mantı yada tatlı...pofff pofffff yedim dayanamadım....yarın diyet yemekleri konusunda annemle anlaştık sonunda...yarın sabahtan yürüyüşede başlayacağım....
yarın ki mönümü yazıyorum uygun olmayan ları çıkartabilirm..
SABAH
1-2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ
LİGHT PEYNİR
10 TANE ZEYTİN
SALATALIK, DOMATES, MAYDONOZ
ARA
2 TANE KURU İNCİR
ÖĞLEN
ETLİ KAPUSKA
SALATALIK , DOMATES
YOĞURT
AKŞAM
1 KASE DOLUSU MERCİMEK ÇORBASI(çokk severimmmm)
CACIK
ARA
1 BARDAK TARÇINLI YARIM YAĞLI SÜT
yorumlarınızı bekliyorum kızlar...bir de çorbayı şöyle yapıcam...suyu kaynatıp içine kızmızı mercimek, ve soğanı çiğden atıcam 1 kaşık salça ekliycem...1 tatlı kaşığı zaytin yağı ekleyip pişirip sonrada süzgeçten geçiricem..inşallah tadı güzel olur...bu çorbam diyete uygun olur dimi ....
yalnızızmmm
yeme bu numaraları yaaaaa bak snede tam kararı degilsinnn dimekki bacım
karar versne töbe billah yediremez istediigni sölesin:)
merhaba ben yorumlayım müsadenleee....
şimdi sabah kahvaltında ekmegi 3 dlm kadar yiyebilirisnn doyana kadar ye dert degil
10 zeytin fazla gelsi bana:26:
lıgyt peynir demişsin yag oranı çok öenmli %2.5 olması lazım peynirdeki yag
sabah ile öglen arasında ara yapmıyoruz,kahvaltıdan öncee meyve yiyoruz o iki inciri kahvaltından önceye aktarsan daha ii olarr
öglen menünnn gayet ii
öglen ile akşam arasındaa ara yapabilirisn
akşam menünde güzel
ara olarak süt yeirne meyvede yiyebilirisn
süt içersende oda yagsız olmak zorunda
canım aynı zamanda başlıyoruz..inşallah yaz gelmeden fit olcas süper olcaz.....:87::87:
güzinimmm cnmm benimmm neden kilo aldınki yaa:26:acabaa yanlışmı yaptınn bir yerlerdeee
ödem filandır cnm sıkma canınıı
2 günlük diyet çok iyiydi hiç zorlanmdım tatlımm hatta yine yapıcammm
ben ne zman sıkılsammm bunalsam aben ablam bir yerdne bişiyler çıkartıp sunuyor önüme sagolsunn
bend eyapıyorum tabiii kelimeis kelimesine sonuçta muhteşem oluyor cnm
zaten ara larda elma yiyorusn cnm birde öglenki proteinde sınır yokk
akşamda doyurucu sebze yidinmi tamamdırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?