Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim evdede yok yok..en son relax and tone aldım birde bende selülit masaj aleti var silindirli..aslında bacaklarımda hafif vars var korkuyorum almış bulundum ama relax and tone çok faydalı

pilates topuylada önceden yapmıştım canım.uzun süre yapınca vücut daha dik ve dengeli oluyor..ilk etapta kendi kendimi sakatlıycaktım ama sonrada alışındca dengede durulabiliyor...güle güle kullan canım

gecelerinn yargıcııı güzinoooo nasılsın cnm görüşemiyoruzzz
orada saat kaç olaaa ki şinciii

perii
sen plates yapıyormusun şimdii bende yeni başladım ama hala kaburga nasıl kapalı tutulur,dogru nefes nasıl alnır bilemiyorum bacaklarıma bilemm hakim olamıyorum bazennn
ama buradki yapan ark zamanl olacak diyorlarrr

canım evet pilates yaptım ben...önce hocamız nefes egzersizi yaptırmıştı....dizleri kırıp egzersiz minderine uzandık...sonra hafifçe kasıklarını öne itliyorsun canım böylece yandan bakılınca göğüs altından pelvik kasının oraya kadar dümdz gözüküyor...sonrada nefes alıp verirken asla karnımızı şişirip indirmiyoruz...nefes alırken göğüs kafesimiz kalkıp verirkende göğüs kafesimiz inece...zaten bunu yaparken omusların nefes alırken hafif yukarı kalkıyo...ilk etapta ellerini karnının üstüne koy canım ki karının nip kalmadığını anlamak için daha iyi oluyo

OTE=brcsln;17393992]çıkmam gerekiyor cvbı mutlaka beklıyorum sımdıden tesekkürler ii geceler...[/QUOTE]

canım brcsln ben sana mesaj yazdım ama ulaştımı bilmiyorum, özelden mesaj hakkım yoktu canımcım..ama gelmediyse bile bana msn ni özelden at sana cevabımı mail olarak yazayım iyi geceler cnm

ben bu gün yine pasta börek çörek yiyorum

anacım doğum günüm için hazırlık yapıyor:26::26::26::26::26::26:

Kızlar yarın 31 ocakta başlıyorum diyetime bugün....geç kalktım saat 12 ye yaklaşmıştı sanırım annecimde sağolsun krep yapmış..yanında peynir zeytin derken...ölçüyü şaştım...zaten ne zaman diyet yapıcam desem o gün ya böre k yapar ya mantı yada tatlı...pofff pofffff yedim dayanamadım....yarın diyet yemekleri konusunda annemle anlaştık sonunda...yarın sabahtan yürüyüşede başlayacağım....

yarın ki mönümü yazıyorum uygun olmayan ları çıkartabilirm..

SABAH
1-2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ
LİGHT PEYNİR
10 TANE ZEYTİN
SALATALIK, DOMATES, MAYDONOZ

ARA
2 TANE KURU İNCİR
ÖĞLEN
ETLİ KAPUSKA
SALATALIK , DOMATES
YOĞURT

AKŞAM
1 KASE DOLUSU MERCİMEK ÇORBASI(çokk severimmmm)
CACIK

ARA
1 BARDAK TARÇINLI YARIM YAĞLI SÜT

yorumlarınızı bekliyorum kızlar...bir de çorbayı şöyle yapıcam...suyu kaynatıp içine kızmızı mercimek, ve soğanı çiğden atıcam 1 kaşık salça ekliycem...1 tatlı kaşığı zaytin yağı ekleyip pişirip sonrada süzgeçten geçiricem..inşallah tadı güzel olur...bu çorbam diyete uygun olur dimi....

arkadaşlar hepinize merhaba ve kolay gelsin ben aranıza yeni katılıyorum montıgnac diyetini birkaç gündür inceliyorum insilün direncim olduğu için ömür boyu düşük glisemik indekse sahip olan gıdalarla beslenmem gerekiyor ve bu diyet tam bana göre :) umarım başarılı olurum

31.01.2010 pazartesi itibariyle 67 kilo ile başlıyorum hadi hayırlısı :)

canım aynı zamanda başlıyoruz..inşallah yaz gelmeden fit olcas süper olcaz.....:87::87:

gecelerinn yargıcııı güzinoooo nasılsın cnm görüşemiyoruzzz
orada saat kaç olaaa ki şinciii

masumisiiimmm oslemisim yaw
saat su anda 14:40 burada ama sen ne zaman yazdin bilmiyorum:44:
siz bizden 7 saat ileridesiniz, yani burada 14:40 TR'de 21:40 sekercim

ben ara ara okumaya gayret ediyorum ama sayfalar cok hizli ilerliyo yetisemiyorum, yazamiyorum, bi de 2 kilo almisim monti yapicam derken, moralim bozuk
bugun sizin su meshur ayran detoksunu yapiyorum, cok zormus ama olmem herhalde:97:
sonra da belimi zorlamadan su sizin pilates, call gibi egzersizleri de denemeye basliycam, call indirdim ama pilatesi nerden nasil yapicam onu bulmaya calisiyodum
okurken gordum senin 2 gunluk diyetin cok guzel sonuc vermis, tebrikler canimmmm
zorlandinmi, nasildi..anlatsana biraz

güzinimmm cnmm benimmm neden kilo aldınki yaa:26:acabaa yanlışmı yaptınn bir yerlerdeee
ödem filandır cnm sıkma canınıı

2 günlük diyet çok iyiydi hiç zorlanmdım tatlımm hatta yine yapıcammm
ben ne zman sıkılsammm bunalsam aben ablam bir yerdne bişiyler çıkartıp sunuyor önüme sagolsunn
bend eyapıyorum tabiii kelimeis kelimesine sonuçta muhteşem oluyor cnm
zaten ara larda elma yiyorusn cnm birde öglenki proteinde sınır yokk
akşamda doyurucu sebze yidinmi tamamdırrr

merhaba ben yorumlayım müsadenleee....
şimdi sabah kahvaltında ekmegi 3 dlm kadar yiyebilirisnn doyana kadar ye dert degil
10 zeytin fazla gelsi bana:26:
lıgyt peynir demişsin yag oranı çok öenmli %2.5 olması lazım peynirdeki yag

sabah ile öglen arasında ara yapmıyoruz,kahvaltıdan öncee meyve yiyoruz o iki inciri kahvaltından önceye aktarsan daha ii olarr

öglen menünnn gayet ii
öglen ile akşam arasındaa ara yapabilirisn
akşam menünde güzel

ara olarak süt yeirne meyvede yiyebilirisn
süt içersende oda yagsız olmak zorunda

yalnızızmmm
yeme bu numaraları yaaaaa bak snede tam kararı degilsinnn dimekki bacım
karar versne töbe billah yediremez istediigni sölesin:)

arkadaşlar bana bi akıl verin yaaa hamileyken oruç tutamamıştım geçen ay 20sini tutdum 10kaldı yarın oruca başlıcam iftarı monti gibi yicem arada akşam yani meyve yerim diyorum napıyım nasıl beslenmem lazım sahur yapamıyorum ben midem çok rahatsız oluyo sabah kalkıca acaba gece 1tbekmekle biraz peynir yeyipde yatsam napsam offfffffffffffffff

teşekkürler canımmm hemen yorumlarını dikkate alıp gerekli değişiklikleri yapıcam...birde şu kilşo cetvelini nerden yapıcam

canım aynı zamanda başlıyoruz..inşallah yaz gelmeden fit olcas süper olcaz.....:87::87:

canım bak bu çok iyi oldu birbirimizi takip ederiz artık menünden örnek aldım sabah ölçülerimide alıcam :) yediklerimin listesiyle beraber yazarım :) yaz diyip o kadar uzağa atma 1-2 aya bomba gibi olucaz inşallahhhh !!!!!!!!!!

bu arada çorba için bi tavsiyem olacak mercimekleri yağsız sade suda pişir ve altını kapatmadan 2-3 dk önce nane ilave et mümkünse blenderdan geçir inan o unlu süzme mercimek yanında sönük kalır :))

Son düzenleme:

masumisim canimcimmm...
1-yeterince su icmedim sanirim
2-sabah yedigim marmelat tatlandiriciliymis, biliyosun karbonhidrat ve tatlandirici yasak,
sonra ekmek de guvenilir gelmemisti, artik kendim yapiyorum, icine de sadece tb unu, maya, su ve tuz koyuyorum.
3- ekmeksiz yedigim yemekler midemi bulandirdigi icin her yemekten sonra agzima bikac tane ceviz-badem atiyodum
4-bel fitigim oldugu icin aylardir raporluyum, hic spor yapmiyorum
5-beyaz leblebinin aciktikca atistirilabilecek birsey oldugunu zannetmistim, oysa o karbonhidrat ogunu kabul ediliyomus

tablo ortada sekercim... bildiklerim, bildigimi sandiklarim, yeni ogrendiklerim...hepsi birbirine girmis, bir suru de hata yapmisim, kilo vermek yerine 2 kilo almisim,tabii butun moralim goctu, ilk hafta bir kilo verdim, sonraki hafta meyve meselesine sinir oldum kacamak yaptim, sonra yine basladim ama ilk haftaki gibi olamadi bir turlu
cok iradesiz ve beceriksiz hissettim kendimi, oyle olunca da ne bulduysam yedim

bugun sabah tb ekmekli kahvalti yaptim, iki saat sonra ve sonra her iki saatte bir haslanmis nohut-bugday-y.mercimek yedim yaninda ayran ictim,(tuzsuz-yagsiz) bol bol su ictim, 2 fincan yesil cay ictim
Umarim yanlis yapmamisimdir ve umarim yarin sabah tartinin ibresi biraz asagiya dogru oynar bana moral verir, ben de kaldigim yerden devam ederim:78:

kisecikler yok buralarda
kızlar ben akşam sebze çorbası yaptım ıspanak prada karnıbahar lahana attım düdükluye bir kaşıkta yap koydum bir kaşık mercimek bahatratlar işte tadı guzel ben sevdim sorum şu olacak mercimekle ati ayı oyunde yiyemiyoz demi oylene tavuk sote ve çorba içsem bir kaşık mercimegin zararı olurmu bilenler soylerse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…