kisecikler yok buralarda
kızlar ben akşam sebze çorbası yaptım ıspanak prada karnıbahar lahana attım düdükluye bir kaşıkta yap koydum bir kaşık mercimek bahatratlar işte tadı guzel ben sevdim sorum şu olacak mercimekle ati ayı oyunde yiyemiyoz demi oylene tavuk sote ve çorba içsem bir kaşık mercimegin zararı olurmu bilenler soylerse çok sevinirim
canim baklagiller etle yenmiyor,yemesen daha iyi bence
platessss yapan arkadaşlarrrr
1)her daim karnımızzz içimizdemi olcka yani kaburgamız kapalımı olcek
ben bunu beceremiyorum ne kaburgamı kaplaı tutabiliyorum nede kalçamı zmanla olabilecek birşeydir umarım
2)tv8 aradım ama bulamaıdm bugünki videoyu akşammı yayınlanır acab bugünki
birde siz nasıl buluyorsunuzz istediigniz vieoyu
3)nefes dogru alıp vermekte önemli ama ben onuda becermiyorum:84::84::84::84:
Minikperim ve Selin, hoşgeldiniz..
Benim ikinci haftam burada, bir haftada alıştım bu beslenme düzenine.
Buradaki arkadaşlar çok yardımcı oldular saolsunlar var olsunlar. Ben almıştım kadına özel montignac kitabını ama inanın buradaki tecrübeler ve destekle öğrendim tam olarak.
Güzincan, kilo almamışsındır bence canım yaa. Eğer regl dönemin yaklaştıysa ya da başka sebeple ,su tutmuştur belki vücudun. Bak ben 3 kilo attım o hafta. Bir hafta önce başlasaydım veremeyecektim belki de..
platessss yapan arkadaşlarrrr
1)her daim karnımızzz içimizdemi olcka yani kaburgamız kapalımı olcek
ben bunu beceremiyorum ne kaburgamı kaplaı tutabiliyorum nede kalçamı zmanla olabilecek birşeydir umarım
2)tv8 aradım ama bulamaıdm bugünki videoyu akşammı yayınlanır acab bugünki
birde siz nasıl buluyorsunuzz istediigniz vieoyu
3)nefes dogru alıp vermekte önemli ama ben onuda becermiyorum:84::84::84::84:
canım bak bu çok iyi oldu birbirimizi takip ederiz artık menünden örnek aldım sabah ölçülerimide alıcam :) yediklerimin listesiyle beraber yazarım :) yaz diyip o kadar uzağa atma 1-2 aya bomba gibi olucaz inşallahhhh !!!!!!!!!!
bu arada çorba için bi tavsiyem olacak mercimekleri yağsız sade suda pişir ve altını kapatmadan 2-3 dk önce nane ilave et mümkünse blenderdan geçir inan o unlu süzme mercimek yanında sönük kalır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?