Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canim baklagiller etle yenmiyor,yemesen daha iyi bence

Günaydın ve iyi haftalar kızlar,

Spora da başlamış olmanın mutluluğuyla idor pek mutlu:)))
Kondisyon bisikleti ve mekik çekme aletiyle 40 dk. spor yaptım bugün.
Diyet aynen devam, kaçamak yok

Aebencim kuzularını tebrik ederim canım, biz de görürüz inşallah böyle güzel karne günleri..

Ziligurticim çok saol, dediğin gibi gitsin de nasıl giderse gitsin kilolar.

Minikperim ve Selin, hoşgeldiniz..
Benim ikinci haftam burada, bir haftada alıştım bu beslenme düzenine.
Buradaki arkadaşlar çok yardımcı oldular saolsunlar var olsunlar. Ben almıştım kadına özel montignac kitabını ama inanın buradaki tecrübeler ve destekle öğrendim tam olarak.

Güzincan, kilo almamışsındır bence canım yaa. Eğer regl dönemin yaklaştıysa ya da başka sebeple ,su tutmuştur belki vücudun. Bak ben 3 kilo attım o hafta. Bir hafta önce başlasaydım veremeyecektim belki de..

İdor mutfağa öğle yemeğini hazırlamaya kaçar..
Menü: Haşlanmış tavuk, bol salata, yoğurt..

Herkese kolay gelsiinnnn..

selamm güzlellerrr naıslsınız bakalımm sayfamız çok sakin bugün
aysun yemesennn daha ii edersin cnm etile baklagil yemiyoruzzz

güzincim
cnm bende ne zman kuruyemiş yesem kilo vermeiyorum bende snein gibi her ögünün ardındna yiyorum bazen ve kilo verememm o haftaa başka şeyle ryemeyi denesen kuruyemiş yeirnee cnm
ve ödemm olabilir benceee kilo degildee

platessss yapan arkadaşlarrrr
1)her daim karnımızzz içimizdemi olcka yani kaburgamız kapalımı olcek
ben bunu beceremiyorum ne kaburgamı kaplaı tutabiliyorum nede kalçamı zmanla olabilecek birşeydir umarım

2)tv8 aradım ama bulamaıdm bugünki videoyu akşammı yayınlanır acab bugünki
birde siz nasıl buluyorsunuzz istediigniz vieoyu

3)nefes dogru alıp vermekte önemli ama ben onuda becermiyorum:84::84::84::84:

slm kıslar...
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler.gazanız mübarek olsun..kolay adapte olursunuz ,gözünüzü korkutmayın hiç..anlaşılmaz gibi gelir ilk başta ama bir hafta ezberlersiniz kızlar...ve kısa süredede meyvelerini toplamaya başlarsınız...burdaki herkeste size seve seve yardımcı olur.aklınıza ne takılırsa sorun...

masum iyi etmişsin topu almakla.çocuklarını uyutunca al topunu otur yap canım.topla dahada etkili oluyor.en basitinden geçen gün bahsettiğim hundread hareketi(beş nefes al beş nefes ver)onu topsuz yaparken titremeyen karın kaslarım topla yaparken tir tir titriyor resmen.bitsin diye bakıyorum.ve yerde bacak arkalarını esnetme hareketlerini yaparken pupiğim çok kötü yere batıyor.ve kalça kemiklerim resmen yere geçiyor.ama topla yaparken hiç acımıyor.ve daha çok zorluyor topla yaparken.
ve karnı içeri çekerek nefes almak zorda olsa ilk başlarda zamanla alışıyor.ve günlük hayatında bile öyle geziyorsun:))totoş ve karın çok sıkılaşıyor.bir iki hafta yap bak nasıl etki edecek...kaburgayı kapalı tutma işide bir haftaya kalmaz oturur.kolları geri atarken karnı çek çekebildiğin kadar o zaman göğüs dışarı çıkmıyor zaten.dolayısıylede kaburgan kapalı kalıyor.ama lütfen devam et sakın bırakma.

yeni gelen arkadaşlarda eğer bir sağlık sorununuz yoksa mutlaka spor özelliklede plates yapın.daha da fazla etkisini görürsünüz diyetin.

diyar nerelerde kaldı acep?merak ettim... birde ketum apla ne zamandır yok yahu,işemi girdi acaba?ama öyle olsa akşamları girerdi yahu...bi haber alan olursa bizide haberdar etsin...

aebenim gözün aydın anacığın gelmiş...ohh keyif yapın bakalım ana kız...keşke benim anamda gelebilse...yıllık izni yaza...o zamanda biz gidiyoruz hiç gelemiyor kadıncağız bize..bi emekli olsada gelse aylarca dursa ne sevinirim valla...ahh annecim ahh...çok özledim

zilimmm
hızır gibii yettin gariii yineee valla cnm zor olsada yapıcam arık karar verdim
deidigm gibi nefes alışlaırm pek uymuyor ebruya zmanla düzelir
zilim peki kaburgamız hep kapalı durucak dimi plates boyunca?

back esnetme hareketlerini yapıyorum lastikle olanları çok rahat ama deidigm gibi lkalça ve kaburga işi beni biraz kasıyor.

birde izlim nerdne bulucma videoları google bugünün tarihini yazıp arattım 31 aralık çıkıyor tv8 de
varmı daha kolay bir yolu?

masumum canım benim ilk günden mucize bekleme canısım....sorularına gelinceeee....
1-her daim karnımız içeride olacak.ve kaburgamız kapalı.yeni tüm hareketleri yaparken öyle olacağız.göğüs dışarı çıkmayacak..ve bu hemen alışkanlık haline gelmiyor merak etme yukardada yazdğım gibi biraz zaman gerek...
2-tv8 ebru şallı plates yaz google'dan tv8'in kendi sitesi ve yayın akışı çıkıyor.ama proğram bittiği gibi eklemiyorlar.bir kaç saat geçince koyuyorlar.orda zaten tarihleriyle var.proğramın tamamını izlememek için sadece platesi tıklar açar yaparsın.gün gün yayın akışı var yani.
3-evet doğru nefes alıp vermek yağ yakmanın yarısı canım.ama oda zamanla oturacak.ben gebeliğimden bu yana doğru nefes alıp verme işine takmış durumdayım.hocadan ders almıştım.gebelikte ve normal doğumda çok önemli bir şey olduğundan.(hatta doğum sancım başladığında bile o ağrılarla unutmayıp üff üff doğru nefes almıştım:)) annem bağıracaksan bağır ağlayacaksan ağla dediğinde bile olmaz nefesimi doğru alıp vermem lazım enerjimi ıkınmaya saklıycam boşa tüketmiycem demiştim.kadıncağız şaşırıp kalmıştı:))
ama hepsi için biraz zamana ihtiyacın var.bende ilk hafta yapabilidğim kadar yaparım diyordum.bacak kaslarım o kadar zayıflamıştıki her gün yürümeme rağmen bacak dairelerini ve hundread(handırt) yaparken yarıda bıraktığım çok olmuştu sende yapacaksın cnm merak etme...
ben şimdi ebru konuşurken bile boş durmuyorum harekete devam ediyorum.fazladan yapmış olayım diye...

banum şimdi baktım daha koymamışlar bu günkini öğleden sonra koyarlar cnm.ama cuma gününün proğramı var onu yapabilirsin. eğer acelesi yoksa öğleden sonra bu günkini koyduklarında yada akşam saatlerinde tekrar bakıp yaparsın cnm...

anladım cnm yani garip bir durum dgeil şimdi bugün meselaa 20 dk yaptım
ben artık şöle yapayım 1 gün geriden yapayım ozman yapacak bişey yok
çocuklar uyunca yapıyorum 12 dne sonra sanırım yetişmiyor video ozmana kadar bende 1 gnün geridne takip edeyim

kızlar nasılsınız masum sana bişey yazmıştım ama cevap verebilirmisiniz kızlar bi yardım bana

hamileliğimde oruç tutamamıştım 20sini tutdum 10 kalmıştı şimdi
onu tutuyorumda diyete devam ama nasıl yapcam iftarda sorun yokda sahur yapamıyorum ben
midem rahatsız oluyo sabah kalkınca aralarda meyve yicem yani iftardan sonra iftarıda monti gibi yicem zaten napıyım kızlar bi akıl bana

caziş oğlumu uyutmaya gitmiştim odasına.şimdi gördüm cnm.aynen dediğin şekilde yapabilirsin.akşam menünde bakliyat türü bişeyler bi dilim ekmek ye bence yoksa çok yorar bünyeni uzun süre aç kalmak cnm.hele birde çalışıyorsan dahada fena olursun.evdeysen o kadar sorun olmaz tabi.... akşam öğünlerinde ya mercimek çorbası ve sebze yemeği ile bi dilim ekmek ye cnm,yada bakliyat salata bi dilim ekmek tüket.tabii ayran yada yoğurt mutlaka...
akşam otururkende meyve yada kuru meyve ile kaybettiğin enerjini toplarmsın..
sahura kalkıyorsan yada yiyip yatacaksanda yumurta haşla süt iç yada yine 2 dl.ekmekle peynir domtes,salatalık vs.. sıkıca doyut karnını birde süt iç üstüne ...bunlar geldi aklıma cnm...
akşam yemeğinde protein tüketeceksende bol salata ve bol proteine yüklenki aç kalma.ben proteinli öğünden sonra kısa sürede acıkıyorum.özellikle yumurta yediğim kahvaltılarda.yumurta herkesi olduğu gibi beni tok tutmuyor.ekmek yemeden güne başlarsam hep açmışım hiç doymamışım gibi geliyor ne yersem yiyeyim. sen kendine göre ayarla cnm..hangini seviyorsan ona göre ye yani...allah oruçlarını şimdiden kabul etsin..

Son düzenleme:

hoşbulduk canım....bende sorularımı yazmıştım hemen cevapladır çok teşekkür ediyorum sevgili masummm'a.bende kitabı okumuştum fakat uygulama aşamasına gelince bişey yapamamıştım.... bugün birinci günümdü...ilk defa aç kalmadığım bir diyet yapıyorum...ayyyy çok heyecanlıyım bakalım ne kadar kilo vericem

şu sitedeki bakımd abaydı yani ya
zilimm ya mesela ben bugünün vieosunu bulamadım sne bakarmısın varmı:)

canım bende en başlarda hareketleri yaparken nefesimi tutuyordum istem dışı, hocanın kızması ve nefes egzersizi sonucu alıştım...birde hocamız bize sırtımız dik ve mutlaka karnımızı içimize çekerek yürümemiz gerektiğini ısrarla söylüyordu, çünkü nefesi göğüs kafesini açıp kapayarak aldığımızda karın içine çekilerek kalabiliyor..başta dik durmakta zorlandım...ama zamanla inan duruşun sabitleniyor...birazcık sabret canım bak faydalarını göreceksin emin ol:87:...birde sana barbara becker in PİLATES kitabını önerirm ...hocamız bize bu kitabı aldırmıştı..içinde çok güzel denge sağlayıcı ve dengeyi güçlendirici hareketler var

selincim bende ölçümü aldım yazayım ama basen çevrem resmen almış başını gitmiş jenifır lopezi ikiye katlamışım

göğüs çevresi; 90 cm

bel çevresi: 78 cm

basen(offff offfff) ; 110 cm

1.68 cm boyum....65 kg yum

öğlen yediğim kapuskayı annem çok yağlı yapmış...poffffffff.... bu akşam ki çorbayı tamamen yağsız yaptım...

yarın ki menümü yazayım arkadaşlar yine yorumlarınızı beklicem ben

KAHVALTI
ı dilim tam buğday ekmeği(ekmek fazla yiyemiyorum)
light peynir 2.5 yağ oranlı
5 zeytin
limonlu maydonoz salatası, domates

ÖĞLEN
ıspanaklı yumurta(az zeytinyağlı)
yoğurt
(ıspanak var diye salata koymadım öğünüme)

ARA
2 kuru incir

AKŞAM
1 tabak kuru fasülye
ayran

ARA
portakal suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…