selincim bende ölçümü aldım yazayım ama basen çevrem resmen almış başını gitmiş jenifır lopezi ikiye katlamışım
göğüs çevresi; 90 cm
bel çevresi: 78 cm
basen(offff offfff) ; 110 cm
1.68 cm boyum....65 kg yum
öğlen yediğim kapuskayı annem çok yağlı yapmış...poffffffff....bu akşam ki çorbayı tamamen yağsız yaptım...
yarın ki menümü yazayım arkadaşlar yine yorumlarınızı beklicem ben
KAHVALTI
ı dilim tam buğday ekmeği(ekmek fazla yiyemiyorum)
light peynir 2.5 yağ oranlı
5 zeytin
limonlu maydonoz salatası, domates
ÖĞLEN
ıspanaklı yumurta(az zeytinyağlı)
yoğurt
(ıspanak var diye salata koymadım öğünüme)
ARA
2 kuru incir
AKŞAM
1 tabak kuru fasülye
ayran
ARA
portakal suyu
idorcum valla adetime daha 1 hafta var, ben iki kilo aldigimi farkettigimde bundan bir hafta daha onceydi ama bir gunluk ayran detoksu halletti sorunu...2 kilo gitmis bile 1 gundeeeeGüzincan, kilo almamışsındır bence canım yaa. Eğer regl dönemin yaklaştıysa ya da başka sebeple ,su tutmuştur belki vücudun. Bak ben 3 kilo attım o hafta. Bir hafta önce başlasaydım veremeyecektim belki de..
güzincim
cnm bende ne zman kuruyemiş yesem kilo vermeiyorum bende snein gibi her ögünün ardındna yiyorum bazen ve kilo verememm o haftaa başka şeyle ryemeyi denesen kuruyemiş yeirnee cnm
ve ödemm olabilir benceee kilo degildee
:82:güzinnnnnnnnn 80-89 topigine resimleirmi ekledimmm
bakmak istersennnn 90 kiloluk halim ve şimdiki halimi
güzinnnnnnnnn 80-89 topigine resimleirmi ekledimmm
bakmak istersennnn 90 kiloluk halim ve şimdiki halimi
selincim bende ölçümü aldım yazayım ama basen çevrem resmen almış başını gitmiş jenifır lopezi ikiye katlamışım
göğüs çevresi; 90 cm
minikperimm hiçbişey yok ölçülerinde şimdi ben yazınca gör sen ölçüyü
göğüs: 98
bel:86
baldır: 63
kalça:110
göbek: 94
boyum 1.64
kilom 67
ben dün bütün gün kontrol için hastanedeydim oyüzden kaçamaklı bi alıştırma günüydü
sabah
uyanınca 1 kivi
1 saat sonra 2 dilim tb ekmek
peynir domates salatalık maydanoz
öğlen
hastanede olduğum için yiyemedim
ama unutup doktorumla orta türk kahvesi ve diyet kola içtim
akşam
2 kalem pirzola (ama çok açtııııımmm)
az sıvıyağ ve soğanla pişmiş ıspanak
yoğurt
bugüün bunların hepsini telaffi edicem ama :
göğüs çevresi; 90 cm
minikperimm hiçbişey yok ölçülerinde şimdi ben yazınca gör sen ölçüyü
göğüs: 98
bel:86
baldır: 63
kalça:110
göbek: 94
boyum 1.64
kilom 67
ben dün bütün gün kontrol için hastanedeydim oyüzden kaçamaklı bi alıştırma günüydü
sabah
uyanınca 1 kivi
1 saat sonra 2 dilim tb ekmek
peynir domates salatalık maydanoz
öğlen
hastanede olduğum için yiyemedim
ama unutup doktorumla orta türk kahvesi ve diyet kola içtim
akşam
2 kalem pirzola (ama çok açtııııımmm)
az sıvıyağ ve soğanla pişmiş ıspanak
yoğurt
bugüün bunların hepsini telaffi edicem ama :
selincim varya şu basenimden bi incelsem şöyle 28 beden kotlar giyebilsem nasıl sevincem biliyomusun canım yane kremler sürdüm neler yaptım bi türlü eritemedim jenifır lopezimi
bende dün kaçamak yaptım akşam o kadar açıktım ki yatmadan önce 6-7 tane zeytin yedim...yoksa uyuyamayacaktım, o kadar çok düzensiz yemeğe alışmışım ki.....inşallah zayıflıcaz hepimiz manken gibi olucaz.
bu arada geçmiş olsun canım doktordaymışsın, dışarıda olunca diyete uymak zor oluyor...bugün dikkat edersin o zaman bitanecim...günlük mönülerimi bi gün önceden yazıyorum sağolsun kızlar yardımcı oluyorlar...o menülerden birlikte yapabiliriz... sağdan soldan yandan bi süürü fotomu çektim zayıfladıktan sonra yayınlayacağım
*ziligurticim tavsiyene göre portakal suyunu light süt olarak değiştirm, birde bişey sorucam annem bugün kurufasülyeyi etli yapmışben etleri ayıklayıp sadece fasülye yesem olur mu?? yoksa etsiz mi pişmesi gerekiyor?
caziş oğlumu uyutmaya gitmiştim odasına.şimdi gördüm cnm.aynen dediğin şekilde yapabilirsin.akşam menünde bakliyat türü bişeyler bi dilim ekmek ye bence yoksa çok yorar bünyeni uzun süre aç kalmak cnm.hele birde çalışıyorsan dahada fena olursun.evdeysen o kadar sorun olmaz tabi.... akşam öğünlerinde ya mercimek çorbası ve sebze yemeği ile bi dilim ekmek ye cnm,yada bakliyat salata bi dilim ekmek tüket.tabii ayran yada yoğurt mutlaka...
akşam otururkende meyve yada kuru meyve ile kaybettiğin enerjini toplarmsın..
sahura kalkıyorsan yada yiyip yatacaksanda yumurta haşla süt iç yada yine 2 dl.ekmekle peynir domtes,salatalık vs.. sıkıca doyut karnını birde süt iç üstüne ...bunlar geldi aklıma cnm...
akşam yemeğinde protein tüketeceksende bol salata ve bol proteine yüklenki aç kalma.ben proteinli öğünden sonra kısa sürede acıkıyorum.özellikle yumurta yediğim kahvaltılarda.yumurta herkesi olduğu gibi beni tok tutmuyor.ekmek yemeden güne başlarsam hep açmışım hiç doymamışım gibi geliyor ne yersem yiyeyim. sen kendine göre ayarla cnm..hangini seviyorsan ona göre ye yani...allah oruçlarını şimdiden kabul etsin..
diyarrrrrr h.g cnmcımmm naberisn nasıl gitti diyet yapamdın sanırım mesailer yüzünden
güzincim
ben yag çok az kullanıyorum cnm mesela salatarıma yag atmıyorum özellikle yaptıgım bir şey degilde alışkanlık tabi ,kalori diyeti yaparken yagsızdı tüm salatalrımm montide serbest ama ben unutuyorum attıgım zamanlardada koca kaseye 1 tk yagı gezdiriyorumm ama bu slata 2 kişilik se eger ölçü bu tek başıma yiyceksem 1 çk kafi geliyor
yemeklerede az kullanıyorum mesela kişi başı 1 tk gelecek şekilde ayarlıyorum cnm ,
eger kaçırıyorsan ölçüyü yk ile koy cnm kontrollü oluyorsun böyle olunca:)
selam kizlar,hafta sonu menüler düzensiz olunca paylasmadim ama kacamak yok
dün cok fenaydim kacamagin esiginden döndüm cok sükür kazasiz belasiz atlattim bugün sakin bi sekilde devam
menüm
sabah 1 elma
ekmek ,krem peynir,zeytin,salatalik
ögle
tavuk sote salata,yogurt
ara
meyve
aksam kabak yemegi yogurt
haftasonunu kaçamksız atlatmana sevindim hasretim.
menünde gayet güzel,afiyet olsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?