Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım yeni başlamış olmana rağmen menülerin gayet güzel.akşamki portakal suyunu içme istersen onun yerine yağsız yada yarım yağlı bir bardak süt iç derim ben.yinede tercih senin tabii..
bir bardak portakal suyu en az 2-3 portakaldan çıkıor çünki.o kadar meyvede gece için çok fazla...
anneciğine söyle yemeklere kişi başına bir tatlı kaşığı sıvıyağ koysun.oda zeytin yağı olursa daha iyi olur tabii..

masumcum önceden hemen o gün içinde öğleden sonra koyarlardı sabahki kayıtları ama şimdi bir aksaklık var sanırım.koymamışlar..allah allah neden acaba?ben günlük olarak bulabiliyordum valla geçen haftaya kadar...dur bakalım belki bi sorun vardır düzeltirler inşallah.yapamadığımızda bulamayacakmıyız yahu...birde yaza ne yapçaz diyorum ben...inşallah eski yayınları koyarlarda her sabah yaparız yine.en çok yazın ihtiyacımız olacak platese o zamanda tatile giriyor proğram.ben şimdiden beğendiğim ve zorlayıcı hareketlerin olduğu günleri kayda başladım bile.2 tane kalça günü indirdim.bir kaçta plates plus ve streç indirsem yeter.çevirir çevirir izler yaparım yaza artık....

eşimm gelince çocuklarıı bırakıpp salona geçtim cuma günü yapılan platesi yaptım
ama kaburgalarımı kapatamıyorum yaaa kendimi sıkmaktan bi hal oldum iiceee
ama yapcam bu işi başka yolu yok ilk 2 hafta çok bişiy beklemiycme çünkü nefes alış verişleirm çok dogru olmuyor birde tıkanıyorum bazı hareketleir yarım bırakıyorum

ama bugün 25 dk gündüz yaptım 25 akşam

zilimmmmm
kafam karıştııı yaa o deidkleirn ne olaki acepppp:26::26::26:

ben inanılmaz keyif aldım yaparken ve her yeirni çalıştıryorsun 45 dk sadece bir yeri degil
yazada yapmak laızm tabi :26:,indirip yaparız ama o plus filan ne yawww ben anlamıyorum halaa
kafam karıştıı:95:

güzinnnnnnnnn 80-89 topigine resimleirmi ekledimmm
bakmak istersennnn 90 kiloluk halim ve şimdiki halimi

masumcum canım mesela pazartesi esneme ,salı streç,çarşamba plates plus(hızlı plates),perşembe ya karın ya kalça yada ikisi bir arada hem karın hem kalça günü yapıyor seyirciden gelen isteğe göre cumada başka bişey günü falan yapıyor.yani her gün aynı yeri çalıştırmamak ve her yeri ayrı ayrı çalıştırmak için hepsine bir gün ayırmış cnm..demek istediğim bu yani tatlışım...sıkı takipçisi lursun sende yakında..bir süre sonra bağımlılık yapıyor çünki
kaburganı neden kapatamıyorsun,arkaya uzanırken göğüs kafesin dışarımı çıkıyor.karnınımı çekemiyorsun?neyi tam yapamıyorsun onu yaz cnm ona göre tavsiye edebileceğim bişey varsa yazayım cnm..görüşürüz yarın sabah.halıları silicem herkes uyumuşken ve ortalıkta dolaşan yokken.oğlum hep bişeyler damlatmış yepyeni halıma

kaburganın kapalı olması dimekkkk karnımızı içeri çekmek dimek dgeilmi zilimm

zilim 80 89 a resimleirmi ekldim baksana zmanın varsa:)

idorcum valla adetime daha 1 hafta var, ben iki kilo aldigimi farkettigimde bundan bir hafta daha onceydi ama bir gunluk ayran detoksu halletti sorunu...2 kilo gitmis bile 1 gundeeee

masumisiiiimmm kisss gitti 2 kilo bi gunde inanamiyorum ayran detoksu super biseymis gel sarilip ziplayalim:13: bu duruma uygun smile bile yapmamislar
neyse cok sukur o aptal 2 kilodan kurtuldum, simdi kaldigim yerden devam edebilirim

bu sefer ayni hatalari yapip kotu surprizle karsilasmak istemiyorum ama tabii ac da kalmak istemiyorum..simdi bir sorum var..yemek pisirirken ne kadar yag koymaliyim, salatalara ne kadar yag koymaliyim? sanirim ben yag olayini da biraz abartmistim:78:

:82:
dur bakiim hemen

kis masuuuummmm saka demii annen size gelmisti onun resmini senin eski resmin diye yutturmaya calisiyosun dimiiiii
saka saka tebrik ederim canimcim super bir basari ya ne diyim bilemedim, soz sana 20 kilo veriyim ben de ekliycem resimlerimi
artik kac sene surer bilmem

günaydın kızlar yine işlerden giremiyorum dünde mesaiye kaldım böyle olunca sağlıklı beslenemiyorsun ya buralardayım biraz öpüyorum sizi geçmişi okuyayım

diyarrrrrr h.g cnmcımmm naberisn nasıl gitti diyet yapamdın sanırım mesailer yüzünden

güzincim
ben yag çok az kullanıyorum cnm mesela salatarıma yag atmıyorum özellikle yaptıgım bir şey degilde alışkanlık tabi ,kalori diyeti yaparken yagsızdı tüm salatalrımm montide serbest ama ben unutuyorum attıgım zamanlardada koca kaseye 1 tk yagı gezdiriyorumm ama bu slata 2 kişilik se eger ölçü bu tek başıma yiyceksem 1 çk kafi geliyor

yemeklerede az kullanıyorum mesela kişi başı 1 tk gelecek şekilde ayarlıyorum cnm ,
eger kaçırıyorsan ölçüyü yk ile koy cnm kontrollü oluyorsun böyle olunca:)

cnm çok sağolyaaa teşekkür ederim bende üzülmüştüm artık bana kimse cevap yazmıcak diyeeeee
evet çok haklısın aynen dediğin gibi yapıcam bende aminnn cnm allah cümlemizin oruçlarını kabuletsin

EVET YAPAMADIM CANIM YA (( kendime kızıyorum kızdıkça ölçüyü kaçırıyorsun artık mesailerden yoruldum düzenimin bozulmasından yoruldum
iki haftadır o kadar iyi gidiyordu ki herşey. şimdi eve gittiğimde plates yapacak halim kalmıyor sinir oluyorum kendime

cazibeciğim elimden geldiğince cvp vermeye çalışıyorum cnm sorulanlara ama bazen gözden kaçıyor.burdaki herkes gibi bende gördüğüm her soruya cvp vermeye çalışıyorum.ama gözden kaçıyor işte bazen.ya telaşla girip okuyamadan çıkıyorum yada okusamda cvp yazamadan çıkıyorum.çocuk olunca malum fırsat vermiyor insana:))
diyarın diyet gene gümledi galiba.ama hemen su koyvermek yok cnm....kaldığın yerden devam.düştüğünde yer kalmaya devam ediyormusun?......kalkıp bişey olmamış gibi devam ediyorsun değilmi,o zaman diyettede aynı şeyi yapacaksın tatlışım...nerde düştüysen hemen toparlanıp durmadan yola devam...ok?
minik peri kuru fasulyeyi sormuştun sanırım cnm.etli olmuyor tatlım... böyle durumlarda aebenim kuru fasulyeyi yemekten ziyade etini yiyin ddiyordu.ama et doyabileceğin kadar fazla değilse içinde o zaman başka bi alternatif üretmeye çalış cnm kendine.ilk haftadan sekteye uğratma diyetini.kır yumurta bol yeşillik çıkart yanına birde ayran yap ohh mis gibi monti menüsü sana..

mimuşla meyviç nerelerde yahu?huuu kıslar.....ne alemdesiniz...meyveeem spor işini ne yaptın canııım?

selam kizlar,hafta sonu menüler düzensiz olunca paylasmadim ama kacamak yok

dün cok fenaydim kacamagin esiginden döndüm cok sükür kazasiz belasiz atlattim bugün sakin bi sekilde devam

menüm

sabah 1 elma

ekmek ,krem peynir,zeytin,salatalik

ögle
tavuk sote salata,yogurt

ara
meyve

aksam kabak yemegi yogurt

banum maşalllaaah sana cnm benim
walla resmen evrim geçirmişsin cnm...yarı yarıya azalmışsın...insan verdiği kilo kadar ağırlıkta birini kaldır deseler kaldıramaz ama kiloluyken o kadar kiloyu üstümüzde taşıyoruz...hayret edilecek bi şey..ama kilo verip zayıfladıktan sonra iki tane 10 lt'lik su şişesini bile kaldıramayız...halbuki çok daha fazlasını kilo olarak taşımıştık bir zamanlar
walla tekrar maşallah diyeyim canım nazar değmesin.
birde küçük bir sır(hilede diyebiliriz) vereyim cnm.enine çizgili şeyler insanı olduğundan kilolu gösterir,boyuna çizgili şeyler tercih edersen daha ince gösterirsin

platestede eğer karnını şekerek kolları geri atabiliyorsan kaburga zaten otomatik olarak kapanıyor tatlım...hiç dert etme kapanmıyor diye...kapanır o ...
ben pelvik kaslarımın da sıkılaştığını farkediyorum.normal doğum yapmıştım bildiğiniz gibi hapşırırken öksürürken kaçırırım korkusu yaşamıştım çok şükür hiç olmamıştı ama şimdi dahada sıkılaştığını farkediyorum...çok iyi bişey bu plastes yahu..bulandan allah razı olsun

haftasonunu kaçamksız atlatmana sevindim hasretim.
menünde gayet güzel,afiyet olsun cnm..

zilim bırakmadım zaten ama 2 gün saçma olduğu için bu hafta yı eksi görüyorum sporda yapamadım gerçi daha hafta bitmiş sayılmaz :) pes etmek yok canım benim öyle bi lüksümde yok zaten daha uzun bir yolum var çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…