Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar herkese ...

Aeben ablam baklagilleri akşam öğününde tüketmemizi tafsiye etmişti sabah ekmek yEdimiz için peş peşe gelen öğünlerin ikisinde de karbonhidrat tüketmeyin demişti ben yanlış hatırlamıyorsam . şimdi yarın sabah yumurtalı kahvaltı yapıp öğlen kuru fasülye yiyebilirmiyim acaba

Son düzenleme:
hoşgeldin yalnızımcım?pazartesi oldu salı oldu ....sende durum ne canım?başladınmı?

evet tabii yiyebilirsin naz...akşamda istersen protein istersende sebze öğünü yapabilirsin.afiyet olsun...

ziligurticim çok teşekkürler yanıtın için.Anneme engel olamıyorum yağ şeker ve un annemin vazgeçilmez besin öğeleri...geçen bana 5 kilo toz şeker bitti bi buçuk ayda dediğinde ben anladım neden kilo veremediğimi zaten yarın ki menümü yazayım bende canlar..

KAHVALTI

*ara şeftali-elma%100 meyve suyu 1 çaybardağı(şeker ilavesiz) (hazır meyve suyu bu içebilirim dimi

*1 tb. ekmeği
5 zeytin
peynir
salatalık

ÖĞLE

haşlama et
fırında az zeytin yağlı kekikli domates
sarımsaklı közlenmiş kırmızı biber(yağsız)
yoğurt

ARA

2 kuru incir

AKŞAM

yeşil mercimek yemeği(z.yağlı)
cacık

ARA
1 Su br. süt

slmmm
nbrrrr kızlar ?

zilim seni görüyorum cnm nasılsın sevdim ben bu plates işini bugün yapamadım ama akşama yapıcam keisn eşim gelinc daha rahat oluyor salona gçip yapıyorum

kaburgamı kapatmaya çalışıyorum gün içinmndedee göbegimi içine çekiyorum yani dimi zilimm:)
bende bugün protein günü yaptım sabah yumurtalı kahvaltı ,ardındanda tau yedim
akşama sebze yiycem

zilim senin yulaflı topları yapıcam amaa?akşamdan mı hazırlamak lazım elma ile yunurup bekletmek gerekirmi yumuşasın die:26:

eve bir daha kuru yemiş almıycma çok yiyorum nerdyse her ögünün ardındna fındı yiyorum

meyvem bu arada doğum günün kutlu olsun cnm...yeni yaşın sana booool booool mutluluk getirsin,şans getirsin,bereket getirsin cnm..birdeeee inceciiiik ,zapzayıfff ve sağlıklı bir vücut hediye etsin inşalllaaah...

diyarım olsun cnmcım sekteye uğrasada monti bizim yaşam şeklimiz olmuş artık.atsan atamassın satsan satamassın hep senle yani
bir yerden sonra insan nefsini terbiye etmeyi öğreniyor zaten ,az kaldı cnm sabredin biraz daha.ben günde kaç çeşit şey pişiriyorum mutfağımda.en basitinden bu gün oğlum yer belki diye sütlaç,elmalı kek,makarna,terbiyeli köfte,eşime yeşil mercimek yemeği,pilav yaptım.ben sadece mercimek yemeği ve salata yoğurt yedim öğlen.akşamada aynısını yiycem.ama artık gerçekten canım hiç istemiyor.ve neredeyse hemen her gün bir hamur işi pişiyor bizim evde yemek yemeyen bir çocuğum olduğu için..ve hafta 2-3 kez sütlaç. sütlü tatlıları sevmem rağmen belki 15 günde bir belki dahada seyrek aralıkla kendim için yarım kepçe kadar sütlacı bir küçük reçelliğe koyuyorum.soğuyuncada bollca tarçınlayıp yiyiyorum.ama çook nadiren..regl öncesi vs..gibi durumlarda...allahın günü bunları yaptığım için belkide yemek yemekten soğudum desem yeri valla.birde yaptıklarım yense içim gam yemeyecek..oğlum beni düz duvara tırmandırıyor çünki..

minikperim cnm sabahları meyveyi tercih edersen çok daha iyi olur ama şekersiz olunca 1 çay bardağı meyve suyuda çok sakıncalı değil.meyvede posada olduğu için bağırsak florasına yardımcı oluyor o sebeple meyveyi tavsiye ederiz cnm ama seçim sana kalmış...
sabah 1dl.ekmek yetiyorsa sorun yok ama 2 hatta 3 dl.de yiyebilirsin doyana kadar yani..
öğlen ve akşam menülerinde gayet güzel tatlım..kaptın sen bu işi...spor yapabilirsen birde süpper olacak...

banum canım,platesi sevmeyen ölsün diye şarkı yazıcam ben ama daha önce yazmış ibo
walla yaptıktan sonraki rahatlamayı hiç bişeye değişmem.hele bu gün resmen masaj yapılmış gibi iliğim kemiğim yumuşadı valla.bittiğinde tatlı bir uyku hali geliyor insana...yumuşacık oluyor etin kemiğin...
kaburganı kapalı tutmak için gün içinde göbişi içine çekerek yürümek gerekmiyor cnm,biz göbiş ve totişi sıkarak yürüme işini daha sıkı vee şekillenmiş görünelim diye yapıyoruz.duruşun bile değişiyor ayna bi bak istersen şeker
akşam mutfak tezgahının üstüne çıkmıştım mutfak perdesini takmak için eşim oğlum tırmanmasın diye sandalyeyi almış inemedim.eşim kucaklayıp indirdi.sen sırf kas olmuşsun dedi o derece faydalı bişey şu plates yani...
kollarını geri attığında göbiş ve göğüs dışarı fırlamıyorsa kapatma işi olmuş demektir banum...
yulaf toplarınıda cnm,robottan çok ince olarak geçirmen lazım daha kolay şişiyorlar elmanın suyula birlikte.ben geceden yapınca daha bi yumuşak oldukları düşünüyorum .seçim senin ama genede cnm..
kuru yemiş olayına katılıyorum bizde alınca bitene kadar bana rahat yok

zilimmm
bende sana geçen sorucaktımm ndne hala diyetteki gibi besleniyorsun diye
eger ilerleyen zmanlrda benimde cnm istemeyeckse süperrr yani
ama ben snein gibi olmamam yerim snırım ucundna kıyıısndan:)

evet platesi çok begenidm bendeee zamnla kaynaşcz inşş
haftaya topum gelicekkkk ama şunu söleyim ciddi ciddi 2 ke zyaptım bacak ve alt karnım acıyorr ama keiyf alıyorum:)

merhaba kızlar,zilim harikasın.
azmine hayran kaldım.

sizi gidi sizi demek toptan platese başladınız.

ben hala calldayım.

ara vermiştim bugün başladım.

işim yoğun,görev yerim değişti bu hafta.

montiye devam ediyorum en önemlisi.

dün marmelat yapacaktı evimizdeki yardımcı,yakmış.

ve bugün de meyve kalmadı.
tadamadım yani.

hepinizi öptüm kızlaaaaar.............

zilimmmmmmmmmm
şöyle bir şey ögrendim plates ile kilo verme duraklıyormuş eger verilecek kilonuz var ise onları verdikten sonra platese başlayın sıkılaşmak için deniyor.
bi dogrulugu varmıdır bunun acaba?

selam kızlar ben geldimmmm çok yoğunum 1 ay ... çok gelemeyebilirim ama aklım hep sizdeeee..

masumumm umarım öle bişe yoktur yaaaa

daha 6 7 kilo vermem lazımmmmm

zilim zilim zilim zilim

canım benim cok cok tesekkür ederim unutmamıssın.. o kadar mutlu ettin ki benii

bi kac gündür yoktum annemlerdeydim ve bir ilke imza attım annemlere gittim ve hiç kilo almadan döndüm yarın masumun yaptığı diyeti yapıcam inşallah cumaya - cıkarım senin güzel dileklerin gibi yeni yasım bana güzel bir vücut hediye eder...

banum artık walla canım istemiyor cnm.bazen yemek yemeye üşeniyorum düşün o duruma geldim(bunda oğlumunda büyük payı var gerçi unutmamak lazım.insanda iştah bırakmıyor walla.o yemedikçe ben sinirden kendimi yiyorum ne iştah kalıyor ne heves yemek yemek için,birde o açken benim boğazımdan geçmiyor cnm..özeniyorum yiyen çocuklara.alışverişmerkezlerinde anasının babasının bacağına sarılıyor onuda al bunuda al diye.biz elimizde yiyecek çocuğu kovalıyoruz.geçen hafta eşimin bi hastası gördü halimizi,ameliyat etmeye benzemiyor dimi hocaam diye gevrek gevrek güldü )
bende kaçamak yapıyorum cnm,mesela yulafla yaptığınız topu 3 tane diyet bisküviyle yapıyorum hafta 1-2 kere.yada bazen bi dilim börek çörek falan yiyiorum tabii cnm.nefsimi o akadar zorlamıyorum.ama yumularak yemiyorum.belkide çok kasmadığımdan saldırma atakları olmuyorda olabilir.kısıtlılık psikolojisini taşımıyorum...canım çekerse bir iki lokma alıyorum...
plates işini topun geldikten sonra gör sen esas cnm...bak nasıl yanıp eriyor her yerin..

dağcım daha sık gelsene cnm,cee deyip kaçma..
bekliyoruz uğra fırsat buldukça....sende platesi dene cnm..şiddetle tavsiye ederiz...

bunu ilk kez duydum cnm,ama sanmam öyle bir şey olacağını.hatta geçen cumaydı ebruda izledim.her cuma plates yapanların fotolarını yayınlıyor.orda biri platesten önce ve sonra die fotosunu eklemiş.felaket derecede fark var.kadın acaip kilo vermiş ve sıkılaşmış bambaşka biri olmuştur resmen.hep diyorumya cnm sporsuzda gidiyor kilolar ama etimiz sıkılığını kaybettiği için sönmüş balon gibi oluyoruz spor yoksa eğer işin içinde..vücut şekilsizleşiyor.ama sporla öyle olmuyor taş gibi oluyorsun ve biçimli oluyor hatların.hatta hep söylüyor ebru şallı proğram sonlarında bazen...plates öykünüzü yazın bana diye ve yazanlardan örnekler veriyor 1 yılda hafifte diyetle 7-8 kg veren izleyicilerimiz var diye..neden duraklatsınki.ağırlık kaldırmıyoruz bişey yapmıyoruz..:26:
yap sen yap bişey olmaz ,güzel şeyler olur hatta....bak yaza zilim dediydi diyeceksin...

selam kızlar ben geldimmmm çok yoğunum 1 ay ... çok gelemeyebilirim ama aklım hep sizdeeee..

masumumm umarım öle bişe yoktur yaaaa

daha 6 7 kilo vermem lazımmmmm
işlerinde kolay gelsin mimuşum..fırsatını buldukça gel,uzak kalma diyetten ve topikten..kaçamaklara yol açar yoksa bak.. yoktur öyle bişey yapın siz platesinizi miss gibi ..yaza kadar aş olacaksınız taş..al nefes veeeer ....aaal veeeer..üfff üfff

canım benim unuturmuyum hiç..sabah mutfaktayken aklıma geldi koluma paket lastiği taktım valla unutmayayım diye...
evet sen kendini aştın şekerim artık,annenlere gidipte ilk kez kilo almadan geldin,hemde onca böreğe çöreğe rağmenwalla brrraawo meyvem
masumun yaptığı diyet sana da iyi gelir sanırım.metabolizmayı uzun süreli diyetlerde vücut iyice diyete alışıp tepkisiz kalmasın diye sallamak iyi geliyor.bu diyette senin metoyu sallar kendine getirir cnm...ha gayret az kaldı hedefe varmana.. cumaya iyi bir rakkamda senden bekliyoruz güzelim...

bu arada kızlar haftaya da ben pek sık giremem malum, yurt dışından ekip gelecek okula ve biz evlerimde misafir edeceğiz yazmıştım daha evvel.bir hafta süreyle çok sık giremem ama aklım kalbim hep burda ve sizlerle olur.gece yatmadan önce girmeye çalışırım...yarın sabah görüşürz kızlar..

canım tatlım zilim benimm
kendime hayretler içerisinde baktım öğlen baskülde3 kilo fazlalık beklerken sadece 1 kilo vardı tok karına esas sonuc yarın sabah belli olucak ama almadığımı hissediyorum cok mutluyumm zilim cokkk..
demekki bende basara bilicekmisim..buna inandımm..
diyete yarın baslıcam 3-4 gün yapıcam 2 günle bırakmıcam ne olur ne olmaz cumaya kendim giremeye bilirim kk ya ama hasretim 34 den kilomu gönderrim
görüşürüz zilim ben osmancığı izlerken call yapayım

meyvemmmm iyiki dogdun cnmmmm dilediign tüm güzellikler sneinle olsun cnm:)

zilim plates topiginde okudum cnm böle birşeyin oldugunu bende çok şaşırıdm umarım yoktur:)

meyvemmmm iyiki dogdun cnmmmm dilediign tüm güzellikler sneinle olsun cnm:)

zilim plates topiginde okudum cnm böle birşeyin oldugunu bende çok şaşırıdm umarım yoktur:)

masumcum saol tatlım benim inş ailem evlenmemi kabul eder 2011 den en büyük dileyim bu ikinciside herseyin günden güne kötüye gittiği artık insanların iğrenclestiği iş yerimden kurtulayım..

2 takımda minnosprenses die bi üye var banum o ilk basladığında 3-4 hafta kilo verememişti platesten sonra yada önce 2 mil leslie yaparsan cok daha ii olur.. kilo verememesi platesten mi metobolizmasının ona bir oyunumu bilemem ama veremedi uzunca bir süre..

meyvem inş cnm diledign gibi olur herşey
cnm platesi ben çok sevdim ama eger böle bir olay var ise üzülerek ertelemek zorund akalıcam
benim spor için günlük sadece 1 satim oluyor cnm en fazla oda yani leisle yapabilecegimi sanmıyorum
araştırıp sizlerede hbr vericme en kısa zmanda:)

Pilates nasıl bir egzersizdir?
Plates tüm vucüt kaslarını çalıştırmaya yönelik, çok sağlam bir omurga ve karın kasları yaratma üzerine oluşturulmuş bir ekzersiz sistemidir.

Plates tüm vücuttaki duruş bozukluklarını, omurgadaki rahatsızlıkları rehabilite edebildiği gibi profesyönel sporcularında çok rahatlıkla uygulayabildiği bir egzersiz metodudur.

Plates kilo vermeye yardımcı olur mu?
Plates aslında zayıflamak için kullanılan bir sistem değildir. Çünkü plates daha çok iskelet ve kas sistemini geliştirmeye yönelik bir egzersiz metodudur. Elbette kas kütleyi arttırıcı bir egzersiz olduğu için kilo vermek plates ile daha kolay olacaktır. Bu durumda plates ile kilo verebilmek için mutlaka aerobik egzersiz ile platesi desteklemek gerekir.

Yani özetle tek başına plates ile kilo vermek uygun bir yol sayılmaz.

Ancak plates yapanlar kilo vermediği halde yaklaşık 2 bedene kadar incelmeleri mümkündür. Kaslar plates egzersizlerinin tepkileri sonucunda daha uygun bir forma girer ve kullanan kişiler kilo vermeden dahi formda gözükebilirler

Plates boy uzatır mı?
Elbette kişiler fiziksel olarak olması gerekenden daha uzun boya platesle ulaşamazlar. Yapılan ekzersizin prensibi dolayısıyla omurga olması gereken yüksekliğe ulaşır. Ve kişiler yapılan egzersiz sonucunda daha uzun olduklarını hissedeler

meyve bak bu yazıyı buldumm ve şöyle bir şey düşündüm haftanın 3 günü plates 3 günü lesile
olurmu zilimm sen ne dersin?

slm zilim nasılsın hemen sana bugünkü iftarımı ve yediklerimi yazayım yorumla bakalım nasıl
iftarda
2kayısı ve 2bardak ılık su
kıymalı karnıbahar,yoğurt salata 1dilimtbek
arada yeşilçay
arada elma
yatarken
1yumurta peynir zeytin maydonoz ve su

masumcum günaydın canım
bence güzel olur verdiğin karar..
ama platesi haftada 3 gün mutlaka yap hatta 1 gün plates 1 gün leslie seklinde devam edip hafta sonu yapmazsan daha ii olur platese 48 saatten uzun ara vermeden devam edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…