hoşgeldin yalnızımcım?pazartesi oldu salı oldu ....sende durum ne canım?başladınmı?Merhaba kızlar
Merhabalar herkese ...
Aeben ablam baklagilleri akşam öğününde tüketmemizi tafsiye etmişti sabah ekmek yEdimiz için peş peşe gelen öğünlerin ikisinde de karbonhidrat tüketmeyin demişti ben yanlış hatırlamıyorsam . şimdi yarın sabah yumurtalı kahvaltı yapıp öğlen kuru fasülye yiyebilirmiyim acaba
minikperim cnm sabahları meyveyi tercih edersen çok daha iyi olur ama şekersiz olunca 1 çay bardağı meyve suyuda çok sakıncalı değil.meyvede posada olduğu için bağırsak florasına yardımcı oluyor o sebeple meyveyi tavsiye ederiz cnm ama seçim sana kalmış...ziligurticim çok teşekkürler yanıtın için.Annemeengel olamıyorum yağ şeker ve un annemin vazgeçilmez besin öğeleri...geçen bana 5 kilo toz şeker bitti bi buçuk ayda dediğinde ben anladım neden kilo veremediğimi zaten yarın ki menümü yazayım bende canlar..
KAHVALTI
*ara şeftali-elma%100 meyve suyu 1 çaybardağı(şeker ilavesiz) (hazır meyve suyu bu içebilirim dimi
*1 tb. ekmeği
5 zeytin
peynir
salatalık
ÖĞLE
haşlama et
fırında az zeytin yağlı kekikli domates
sarımsaklı közlenmiş kırmızı biber(yağsız)
yoğurt
ARA
2 kuru incir
AKŞAM
yeşil mercimek yemeği(z.yağlı)
cacık
ARA
1 Su br. süt
slmmm
nbrrrr kızlar ?
zilim seni görüyorum cnm nasılsın sevdim ben bu plates işini bugün yapamadım ama akşama yapıcam keisn eşim gelinc daha rahat oluyor salona gçip yapıyorum
kaburgamı kapatmaya çalışıyorum gün içinmndedee göbegimi içine çekiyorum yani dimi zilimm:)
bende bugün protein günü yaptım sabah yumurtalı kahvaltı ,ardındanda tau yedim
akşama sebze yiycem
zilim senin yulaflı topları yapıcam amaa?akşamdan mı hazırlamak lazım elma ile yunurup bekletmek gerekirmi yumuşasın die:26:
eve bir daha kuru yemiş almıycma çok yiyorum nerdyse her ögünün ardındna fındı yiyorum
banum artık walla canım istemiyor cnm.bazen yemek yemeye üşeniyorum düşün o duruma geldim(bunda oğlumunda büyük payı var gerçi unutmamak lazım.insanda iştah bırakmıyor walla.o yemedikçe ben sinirden kendimi yiyorum ne iştah kalıyor ne heves yemek yemek için,birde o açken benim boğazımdan geçmiyor cnm..özeniyorum yiyen çocuklara.alışverişmerkezlerinde anasının babasının bacağına sarılıyor onuda al bunuda al diye.biz elimizde yiyecek çocuğu kovalıyoruz.geçen hafta eşimin bi hastası gördü halimizi,ameliyat etmeye benzemiyor dimi hocaam diye gevrek gevrek güldüzilimmm
bende sana geçen sorucaktımm ndne hala diyetteki gibi besleniyorsun diye
eger ilerleyen zmanlrda benimde cnm istemeyeckse süperrr yani
ama ben snein gibi olmamam yerim snırım ucundna kıyıısndan:)
evet platesi çok begenidm bendeee zamnla kaynaşcz inşş
haftaya topum gelicekkkk ama şunu söleyim ciddi ciddi 2 ke zyaptım bacak ve alt karnım acıyorr ama keiyf alıyorum:)
merhaba kızlar,zilim harikasın.
azmine hayran kaldım.
sizi gidi sizi demek toptan platese başladınız.
ben hala calldayım.
ara vermiştim bugün başladım.
işim yoğun,görev yerim değişti bu hafta.
montiye devam ediyorum en önemlisi.
dün marmelat yapacaktı evimizdeki yardımcı,yakmış.
ve bugün de meyve kalmadı.
tadamadım yani.
hepinizi öptüm kızlaaaaar.............
zilimmmmmmmmmm
şöyle bir şey ögrendim plates ile kilo verme duraklıyormuş eger verilecek kilonuz var ise onları verdikten sonra platese başlayın sıkılaşmak için deniyor.
bi dogrulugu varmıdır bunun acaba?
işlerinde kolay gelsin mimuşum..fırsatını buldukça gel,uzak kalma diyetten ve topikten..kaçamaklara yol açar yoksa bak..selam kızlar ben geldimmmm çok yoğunum 1 ay ... çok gelemeyebilirim ama aklım hep sizdeeee..
masumumm umarım öle bişe yoktur yaaaa
daha 6 7 kilo vermem lazımmmmm
zilim zilim zilim zilim
canım benim cok cok tesekkür ederim unutmamıssın..o kadar mutlu ettin ki benii
bi kac gündür yoktum annemlerdeydimve bir ilke imza attım annemlere gittim ve hiç kilo almadan döndüm yarın masumun yaptığı diyeti yapıcam inşallah cumaya - cıkarım senin güzel dileklerin gibi yeni yasım bana güzel bir vücut hediye eder...
canım benim unuturmuyum hiç..sabah mutfaktayken aklıma geldi koluma paket lastiği taktım valla unutmayayım diye...
evet sen kendini aştın şekerim artık,annenlere gidipte ilk kez kilo almadan geldin,hemde onca böreğe çöreğe rağmenwalla brrraawo meyvem
masumun yaptığı diyet sana da iyi gelir sanırım.metabolizmayı uzun süreli diyetlerde vücut iyice diyete alışıp tepkisiz kalmasın diye sallamak iyi geliyor.bu diyette senin metoyu sallar kendine getirir cnm...ha gayret az kaldı hedefe varmana.. cumaya iyi bir rakkamda senden bekliyoruz güzelim...
bu arada kızlar haftaya da ben pek sık giremem malum, yurt dışından ekip gelecek okula ve biz evlerimde misafir edeceğiz yazmıştım daha evvel.bir hafta süreyle çok sık giremem ama aklım kalbim hep burda ve sizlerle olur.gece yatmadan önce girmeye çalışırım...yarın sabah görüşürz kızlar..
meyvemmmm iyiki dogdun cnmmmm dilediign tüm güzellikler sneinle olsun cnm:)
zilim plates topiginde okudum cnm böle birşeyin oldugunu bende çok şaşırıdm umarım yoktur:)
masumcum saol tatlım benim inş ailem evlenmemi kabul eder 2011 den en büyük dileyim bu ikinciside herseyin günden güne kötüye gittiği artık insanların iğrenclestiği iş yerimden kurtulayım..
2 takımda minnosprenses die bi üye var banum o ilk basladığında 3-4 hafta kilo verememişti platesten sonra yada önce 2 mil leslie yaparsan cok daha ii olur.. kilo verememesi platesten mi metobolizmasının ona bir oyunumu bilemem ama veremedi uzunca bir süre..
cazibeciğim elimden geldiğince cvp vermeye çalışıyorum cnm sorulanlara ama bazen gözden kaçıyor.burdaki herkes gibi bende gördüğüm her soruya cvp vermeye çalışıyorum.ama gözden kaçıyor işte bazen.ya telaşla girip okuyamadan çıkıyorum yada okusamda cvp yazamadan çıkıyorum.çocuk olunca malum fırsat vermiyor insana:))
diyarın diyet gene gümledi galiba.ama hemen su koyvermek yok cnm....kaldığın yerden devam.düştüğünde yer kalmaya devam ediyormusun?......kalkıp bişey olmamış gibi devam ediyorsun değilmi,o zaman diyettede aynı şeyi yapacaksın tatlışım...nerde düştüysen hemen toparlanıp durmadan yola devam...ok?
minik peri kuru fasulyeyi sormuştun sanırım cnm.etli olmuyor tatlım... böyle durumlarda aebenim kuru fasulyeyi yemekten ziyade etini yiyin ddiyordu.ama et doyabileceğin kadar fazla değilse içinde o zaman başka bi alternatif üretmeye çalış cnm kendine.ilk haftadan sekteye uğratma diyetini.kır yumurta bol yeşillik çıkart yanına birde ayran yap ohh mis gibi monti menüsü sana..
mimuşla meyviç nerelerde yahu?huuu kıslar.....ne alemdesiniz...meyveeem spor işini ne yaptın canııım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?