Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarrrr
cazibe
sahurdada ekmek yeseydin keşke 1 dlm

meyvee
keisn bi bilg bulamadım platesin kilo vermeyi durdurdugunu iddea edenler var
kas yaptıgı için vucuttaki yagları kasa çeviriyormuş vee kilo vermek duruyormuş bu sebepten
zilimde çok spor yapmış bu konuda bilgi sahibidirrr sanırım:)

diyar diyarrr canım rakibemmm ben döndümm sen beni görmedinnn
bak cuma baslıyoruzz yine ben kacmak yokkk

canım açtım sayfayı kaçamak yapmamak için ama işler fırsat vermedi yazayım günaydın canımcım hoşgeldin iyi ki geldin beni hizaya sokun

bu cuma kiloda artıdayım çünküm mesailer mahvetti beni

diyar günaydın cnm nbr?

günaydın masumum kötüyüm ya (

diyarcım aeben ablanın verdiği listeyi uygulasaydın keske..
hem kolay hem de evden getirilecek seyler...

nyse cuma baslıyorum hazırla kendini ben bu gün ve yarın belki cumada o listeyi yapıcam .. sonra montiye dönüyorum..artık 5li bi rakam görmek istiyorum ben ilerlerken sen geridemi kalıcaksınn koş koşş

mesailer yüüznden mi kötüüsn diyar cnm ya bu naısl bi iş bende anlamaıdm valla aylardı mesaidesin düzenin :2::2: filan kalmadı vallaa

platesi ben çok sevdm meyve ama kafamda karışmadı degil:96:

günaydın önce herkese kıslar..saah sabah acaip moralim bozuldu.daha 2 gün önce tv'de izlediğimiz defne joy foster ölmüş valla çok üzüldüm,oğlumdan az büyük çocuğu vardı.deli dolu neşli durduğu yerde duramayan bi tipti.ölümün ne zaman kime geleceği belli değil valla..allah taksiratını affetsin.geride kalana oluyor olan.öksüz kaldı yawrusu
şimdik masumcum plates kas kütleyi arttırıyor bu doğru cnm.o sebeple olabilir kaslı vücudun kilo vermesi zorlaşabilir.ama benim kardeşim askeri personel ondan biliyorum çünki her gün en az bir saat spor yapıyor ve ağır spor hemde..protein tüketimini arttırıyor,bizden daha fazla protein alıyor yani.kasları erimesin ve kilo almasın diye.sende meyvemin dediği gibi bir gün lesli yap bir gün plates.hem lesli ile kısalan kasları platesle uzatımış olursun.zaten bir iki haftada sonuç belli olur cnm.ama kaçamak falan yapma tabii.sonra faturayı platese kesmeyelim

iyiyim cazişim.menün gayet güzel iftar içinde sahur içinde hafif olmuş.amaaa sakın yeni gelen diğer arkadaşlar bundan çıkarıp yapıp kaçamak yapmasınlar.karnıbaharın kıymalı olmasa dahada iyi olacakmış canım.ekmeği bolca yerdin o zaman hem..ama oruç olduğundan kilo vermeni beklemiyoruz almadan orucunu tamamlasan yeter zaten cnm...

masumcum yada meyvişim aebenimin size verdiği şu diyet listesini yazabilirseniz sevinirim.okuldan bir arkadaşıma bahsettim kilo vermesi takılmış.o yapılabilecek bişeyse yapayım ve arkadaşlarına bir sorarmısın bırakınca olduğu gibi geri gelmişmi kilolar dedi.birde bu diyetin ardından ayran detoxunu önereceğim uygun olurmu sizce?? şimdi ben platese kaçar kıslar..öğlen gelirim yine ..

sabah yulaf ezmesi yağsız süt yada yoğurtl haslanmıs yumurtta

ara yeşil elma

öğlen haslama tavuk yağsız salata

ara yeşil elma ardından tarcınlı keten tohumlu yağsız yoğurt

aksam sebze haslama közleme yada çiğ olarak

ara yeşil elma

yatarken yağsız süt ürünü

3 litre su
1 saat spor

diyetin amacı yağ ve seker alımını sıfırlamak..

zilim ben bu diyeti takımdada paylastım canım arkadaslar diyetisyen diyeti olduğunu ve 7 güne kadar yapılabildiğini söylediler..

listeyi yapamadım yağsız süt yoğurt aldım onları tüketiyorum ama akşam yemekleri burada olduğum için hazırlıyamadım yağsız birşeyler dün çiğköfte yemek zorunda kaldım ki bütün öğünüm harikaydı akşam burada kalınca cozutuyorum eve gidince bide mercimek çorbası içtim üşüdüğüm için bakliyat bombası gibiyim

bugün eve normal saatimde gidersem yürüyüş ve platesiimi yapıcam... inş tabiki...

mesailer yüüznden mi kötüüsn diyar cnm ya bu naısl bi iş bende anlamaıdm valla aylardı mesaidesin düzenin :2::2: filan kalmadı vallaa

platesi ben çok sevdm meyve ama kafamda karışmadı degil:96:

platesi hergün yapmazsında 3 gün yaparsın canım benim kilo vermeyi belki hızlandırmaz ama benim gibi sarkıklar için iyi oluyor die düşünüyorum. dün bende senin mantığın ile 40 beden kumaş pantolon aldım mangodan gerçi büyük bedeni kalmamıştı buda indirimdeydi 19 tl ye aldım :) içine sorla girdim şuan üzerimde nefes alamıyorum :)

etek alayım dedim iğrenççççç durdu bi pop basen var sanki köydeki ekmek teknesi gibi Allahım ya utandım çıkardım kendimden nefret ettim eve gidip yemeğe saldırdım varmı böyle birşey ((

mesailer düzen bırakmadı canım geçen hafta düzenli eve gittim sporumu yaptım diyetimi hiiiç bozmadım kilomuda verdim. birde bu haftaya bak. dua ediyorum cuma günü kilo almıyım vermekte gözüm yok yeterki sabit kalayım bana motive olsun işi değiştiricem ama yeni iş bulamıyorum

öglenkii menüde tavuk olmak zorda degil meyvem et,balık,tavuk olabiliri ve ızgara olucak

selam kızlarrrr ;

defne joyun ölüm haberine çok üzüldüm minik bebeğinee:S:S

dünkü menüm;

08:30 2 dilim tam bekmeği acı sos peynir salatalık
12:45 tavuklu salata
15:00 portakal
21:00 cevizli yoğurtlu elmalı tarçınlı kup

canım bende çok üzüldüm ya insan inanamıyor düşününce...Allah rahmet eylesin....

bu arada işsebebiyle giremiyeceğini yazmışsın bir ay ne iş yapıyorsun sen...neden bu işler bizi bu kadar kasıyor anlamıyorum

diyarcım ik uzmanıyım ben ... maaş hesaplamaları zam dönemi malum 1 ay böyle sürecekmiş.

zilimmm
seni görüyorum cnm aşagıda nbr sinn çok keyifsizim bugün yaaa
spor yapayım dedimm açtım leisle ablayı 1 mil yaptım birbirleirni yeidlerr benimkiler
kapattım tabi ,uyuduklarındada karnım çok acıkmıştı mecbur yemek yedimm

napcam ben yaaa şu spor olayını bi düzene sokamadım yaa:84::84::84:
oysaki bi başlasammm başlayabilsme hem vucudum şekillencek hemdee zayıflamama etksii olcak bu haftada gitti yarında anneme giidorum sonrada cuma zaten pöffffffffffff:84::84:

masumum hiç sorma durum bizdede aynı.sabah ne güzel uyanıyoruz şen şakrak.güç bela kahvaltı ettirmeye çalışıyoruz beyefendiye,o sırada caillou başlıyor ona bakıyoruz o bitiyor ben topu lastiği getiriyorum saati geldiği için platesin.senmisin getiren?mama sandalyesinden atlayacak mibarek çocuk..bende sinirler gerildikçe geriliyor..neyse iyi kötü itiş kakış yatıyorum yere.üstüme çıkıyor zıplıyor kaburgalarımı kıracak süt danası bu sabah popişini kafama koydu oturdu burnum kırılacak kalk diyorum yok dehhh dehh diyor.düşünsene yüzümde oturan bir popiş var ve zıplıyor.onu indir laf anlat o arada konsantrasyonmu kalır...bacak hareketleri yaparken üstümden takla atıyor diğer tarafa.kaşını eşofmanımın cep fermuarına çizdirdi vs..vs.. en son ebruya bakmadan son 5 dk.kendim hızlı hızlı yaptım.artık olduğu kadar,kalktım.en sonki bacak esnetme hareketlerinde başım yere eğikken saçımı başımı yoldu darma duman etti.sen bari eşin eve gelince yap...annene gidincede aç tv'yi annen çocuklara baksın sen yap imkan varsa..

ebru son streç hareketlerini yaparken pozife odaklan diyorya gülem geliyor bazen...nasıl odaklanayım o sırada ya kafama oturuluyor yada saçlarım çekiştiriliyor düşün düşünebilirsen pozif bişeyler...

meyvem teşekkürler cnm...her gün aynı olacak sanırm değilmi..şimdi yazıp arkadaşa mail atıcam diyeti...birde masumum sen bunu bitirdikten sonra kilo aldınmı?ve öğlen et değilde yumurta yese olurmu yoğurtla?yada tavuk döner?et götüremezse yanında diye soruyorum kızlar..

kızlar buaralar çok giremeyecegim kusura bakmayın ama yola devam cuma girebilirsem kilo bildiriminde bulunurum patronlar internete el koydu malesef şu ana başka pc yazıyorum umarım yakınlarda aranızda olurum hoçççakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…