diyar diyarrr canım rakibemmm ben döndümm sen beni görmedinnn
bak cuma baslıyoruzz yine ben kacmak yokkk
diyar günaydın cnm nbr?
günaydın önce herkese kıslar..saah sabah acaip moralim bozuldu.daha 2 gün önce tv'de izlediğimiz defne joy foster ölmüşPilates nasıl bir egzersizdir?
Plates tüm vucüt kaslarını çalıştırmaya yönelik, çok sağlam bir omurga ve karın kasları yaratma üzerine oluşturulmuş bir ekzersiz sistemidir.
Plates tüm vücuttaki duruş bozukluklarını, omurgadaki rahatsızlıkları rehabilite edebildiği gibi profesyönel sporcularında çok rahatlıkla uygulayabildiği bir egzersiz metodudur.
Plates kilo vermeye yardımcı olur mu?
Plates aslında zayıflamak için kullanılan bir sistem değildir. Çünkü plates daha çok iskelet ve kas sistemini geliştirmeye yönelik bir egzersiz metodudur. Elbette kas kütleyi arttırıcı bir egzersiz olduğu için kilo vermek plates ile daha kolay olacaktır. Bu durumda plates ile kilo verebilmek için mutlaka aerobik egzersiz ile platesi desteklemek gerekir.
Yani özetle tek başına plates ile kilo vermek uygun bir yol sayılmaz.
Ancak plates yapanlar kilo vermediği halde yaklaşık 2 bedene kadar incelmeleri mümkündür. Kaslar plates egzersizlerinin tepkileri sonucunda daha uygun bir forma girer ve kullanan kişiler kilo vermeden dahi formda gözükebilirler
Plates boy uzatır mı?
Elbette kişiler fiziksel olarak olması gerekenden daha uzun boya platesle ulaşamazlar. Yapılan ekzersizin prensibi dolayısıyla omurga olması gereken yüksekliğe ulaşır. Ve kişiler yapılan egzersiz sonucunda daha uzun olduklarını hissedeler
meyve bak bu yazıyı buldumm ve şöyle bir şey düşündüm haftanın 3 günü plates 3 günü lesile
olurmu zilimm sen ne dersin?
slm zilim nasılsın hemen sana bugünkü iftarımı ve yediklerimi yazayım yorumla bakalım nasıl
iftarda
2kayısı ve 2bardak ılık su
kıymalı karnıbahar,yoğurt salata 1dilimtbek
arada yeşilçay
arada elma
yatarken
1yumurta peynir zeytin maydonoz ve su
diyarcım aeben ablanın verdiği listeyi uygulasaydın keske..
hem kolay hem de evden getirilecek seyler...
nyse cuma baslıyorum hazırla kendini ben bu gün ve yarın belki cumada o listeyi yapıcam .. sonra montiye dönüyorum..artık 5li bi rakam görmek istiyorumben ilerlerken sen geridemi kalıcaksınn koş koşş
mesailer yüüznden mi kötüüsn diyar cnm ya bu naısl bi iş bende anlamaıdm valla aylardı mesaidesin düzenin :2::2: filan kalmadı vallaa
platesi ben çok sevdm meyve ama kafamda karışmadı degil:96:
sabah yulaf ezmesi yağsız süt yada yoğurtl haslanmıs yumurtta
ara yeşil elma
öğlen haslama tavuk yağsız salata
ara yeşil elma ardından tarcınlı keten tohumlu yağsız yoğurt
aksam sebze haslama közleme yada çiğ olarak
ara yeşil elma
yatarken yağsız süt ürünü
3 litre su
1 saat spor
diyetin amacı yağ ve seker alımını sıfırlamak..
zilim ben bu diyeti takımdada paylastım canım arkadaslar diyetisyen diyeti olduğunu ve 7 güne kadar yapılabildiğini söylediler..
öglenkii menüde tavuk olmak zorda degil meyvem et,balık,tavuk olabiliri ve ızgara olucak
diyarcım ik uzmanıyım ben ... maaş hesaplamaları zam dönemi malum 1 ay böyle sürecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?