cnm yedim 1dilim ekmeğimi kahvaltı gibi yaptımgünaydın kızlarrrr
cazibe
sahurdada ekmek yeseydin keşke 1 dlm
meyvee
keisn bi bilg bulamadım platesin kilo vermeyi durdurdugunu iddea edenler var
kas yaptıgı için vucuttaki yagları kasa çeviriyormuş vee kilo vermek duruyormuş bu sebepten
zilimde çok spor yapmış bu konuda bilgi sahibidirrr sanırım:)
günaydın önce herkese kıslar..saah sabah acaip moralim bozuldu.daha 2 gün önce tv'de izlediğimiz defne joy foster ölmüşvalla çok üzüldüm,oğlumdan az büyük çocuğu vardı.deli dolu neşli durduğu yerde duramayan bi tipti.ölümün ne zaman kime geleceği belli değil valla..allah taksiratını affetsin.geride kalana oluyor olan.öksüz kaldı yawrusu
şimdik masumcum plates kas kütleyi arttırıyor bu doğru cnm.o sebeple olabilir kaslı vücudun kilo vermesi zorlaşabilir.ama benim kardeşim askeri personel ondan biliyorum çünki her gün en az bir saat spor yapıyor ve ağır spor hemde..protein tüketimini arttırıyor,bizden daha fazla protein alıyor yani.kasları erimesin ve kilo almasın diye.sende meyvemin dediği gibi bir gün lesli yap bir gün plates.hem lesli ile kısalan kasları platesle uzatımış olursun.zaten bir iki haftada sonuç belli olur cnm.ama kaçamak falan yapma tabii.sonra faturayı platese kesmeyelim
iyiyim cazişim.menün gayet güzel iftar içinde sahur içinde hafif olmuş.amaaa sakın yeni gelen diğer arkadaşlar bundan çıkarıp yapıp kaçamak yapmasınlar.karnıbaharın kıymalı olmasa dahada iyi olacakmış canım.ekmeği bolca yerdin o zaman hem..ama oruç olduğundan kilo vermeni beklemiyoruz almadan orucunu tamamlasan yeter zaten cnm...
masumcum yada meyvişim aebenimin size verdiği şu diyet listesini yazabilirseniz sevinirim.okuldan bir arkadaşıma bahsettim kilo vermesi takılmış.o yapılabilecek bişeyse yapayım ve arkadaşlarına bir sorarmısın bırakınca olduğu gibi geri gelmişmi kilolar dedi.birde bu diyetin ardından ayran detoxunu önereceğim uygun olurmu sizce?? şimdi ben platese kaçar kıslar..öğlen gelirim yine ..
yalnızımcım canım kızına çok geçmiş olsun tatlım..bilirim o sıkıntıları,bizde çok çektik diş hususundamerhaba kizlar nasilsiniz ben söyledigim gibi 1 subat yani dün basladim amaaaaaaaaaaaaa motivasyonum sifir kacamak yapmadim ama bir turlu konsantre olamiyorum.kizim cok huysuz bu ara disleri kabarmis sanirim onun mizmizligi gece uykusuna hasret kaldim ya.uykusuzluk yorgunuk bi turlü diyete adapte olamiyorum offfffffffffffff ama simdilik bir kacamak yok insallah böyle devam eder.
merhaba kızlar...diyette bugün üçüncü günüm...ne kadar süre sonra kilo vermeye başlarım
birde çikolata yemek istiyorummmmmmmmm, krize girdimmm...regl dönemim yaklaşıyo ve tatlı krizi iyi ce başıma vurdu kızlar yardımmmmmm..:'(((
caziş okudumda cvp bile yazdım cnm ama sen sonradan gördün sanırım okuduğumu...menün için yorum yapmıştım.bu akşamki menünde yine kıymalı sebze ve ekmek var ama senin istisnai bir durumun olduğundan sorun yapmıyoruz cnm.ama yarinde olsam sebzeyi etle pişirmez gönül rahatlığıyle ekmekle yerdim cnm.sorun ekmekte değil yani kıymada
banum sağolasın cnm,aynen kopy edip arkadaşa mail atıyorum hemen...ben yapacak olsam asla yulafı sade sütle yiyemezdim kahvaltıda ekmekle yapardım kilo falanda veremezdim herhalde
meyvişim banununda dediği gibi cnm bu monti olmadığı için yulafla yumurta bir arada sorun olmaz bak banuda yedi ama verdi kilocukları..darısı başına şekerim...
merhaba kızlar...diyette bugün üçüncü günüm...ne kadar süre sonra kilo vermeye başlarım
birde çikolata yemek istiyorummmmmmmmm, krize girdimmm...regl dönemim yaklaşıyo ve tatlı krizi iyi ce başıma vurdu kızlar yardımmmmmm..:'(((
cazibeciğim elmalı kupu yiyebilirsin iftardan sonra ama iftarda etlib ri yemek yememen koşuluyla.proteinin arkasından tatlı bir şey yemek proteindeki yağın depo olmasını sağlıyor bu sebeplede proteinli öğünden en az 4 saat sonra yiyebilirsin. o kadar beklemeyem dersende proteinsiz bir yemek yer arkasında 2-3 saat sonra yersin ok?elmaya şeker katmasakta yeteri kadar tatlı oluyor.ve eklediğimniz tarçın sayesinde kan şekerimizi dengeliyor cnm.yoğurdun ekşi olmamasına dikkat et o zaman pek lezzetli olmuyor.ben süzme yoğurtla yapıyorum krema gibi oluyor.süzme yoğurdu açmak içinde azıcık süt ekliyorum..ama normal yoğurdun katı tarafıylada gayet güzel oluyor...afiyet olsun şimdiden...ziligurticim şu elmalı kup tarifini bende aldım yarın yapıcam hemen
cnm iftardan sonra yesem olurmu cnm arada olmaz heralde
içinde şekerfalan yok çok merak ettim tadını hemen yapıcam yarın
hepinisi cok osledim, haftaya teftis var, hic vakit yok buralara bakmaya, isten sonra bi de okullll, eve gece 10'da geldim, geberiyorum...
ne diyet kaldi ne bisey, ozel donem cok yakin, krizler basladi yine, ne kadar beceriksizim ben yaa, size baktikca utaniyorum
cazibeciğim elmalı kupu yiyebilirsin iftardan sonra ama iftarda etlib ri yemek yememen koşuluyla.proteinin arkasından tatlı bir şey yemek proteindeki yağın depo olmasını sağlıyor bu sebeplede proteinli öğünden en az 4 saat sonra yiyebilirsin. o kadar beklemeyem dersende proteinsiz bir yemek yer arkasında 2-3 saat sonra yersin ok?elmaya şeker katmasakta yeteri kadar tatlı oluyor.ve eklediğimniz tarçın sayesinde kan şekerimizi dengeliyor cnm.yoğurdun ekşi olmamasına dikkat et o zaman pek lezzetli olmuyor.ben süzme yoğurtla yapıyorum krema gibi oluyor.süzme yoğurdu açmak içinde azıcık süt ekliyorum..ama normal yoğurdun katı tarafıylada gayet güzel oluyor...afiyet olsun şimdiden...
bizde seni özledik cnm...haftaya morali toparlayıp tekrar dön aramıza...bak yeniarkadaşlarımız bile kaptılar montiyi,sen zaten biliyorsun yeniden başlarsın fıstık.işlerini yoluna koyda gel hadi haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?