bizde seni özledik cnm...haftaya morali toparlayıp tekrar dön aramıza...bak yeniarkadaşlarımız bile kaptılar montiyi,sen zaten biliyorsun yeniden başlarsın fıstık.işlerini yoluna koyda gel hadi haftaya
gitti yine montiyine beceremedim
hiç bir sey olmamıs gibi devamm ...
:84::84::84::84::84:
ben diyet yapmıyorum tatlım.ben buraya sadece size destek olmak için geliyorum.ben bu diyetle 40 kilo verdim işimi bitirdim..8 yıldırda almadım geri ..ama hep dikkat ederek tabi..diyet bitti yumul olayı yok yani..yeryüzündeki hangi diyeti uygularsan uygula bitti artık ne istersem ve ne kadar istersem yiyebileceğim dediğin anda işin bitiyor.almaya kaldığın yerden devam ediyorsun..al-ver ,al-ver oda metabolizmayı yavaşlatıyor ve daha sonraki yapacağın diyetlerin etkisini azaltıyor cnm.o sebeple montiyi bir yaşam biçimi haline getirmelisin.tabii kilo verdikten sonra ikinci aşamaya geçerek.o zaman zaten yasaklı pek bi şey kalmıyor.ölçünü bildikten sonra kilo almassın..ben 8 yıldır gram almadım.hatta vermeye devam ettim.diyeti bıraktığımda 59 kg falandım dönem dönem 55-56lara düştüğüm bile oldu.şu aralarda 57-58 arasıyım.tartılmıyorum kendimi şiş hissetmediğim zamanlar...
darısı kilo vemrek isteyen herkesin başına inşallah cnm...kendi yaşadığım sıkıntıları sizde yaşamayın diye destek olmaya ve aebenime yardımcı çalışıyorum elimden geldiği kadar...
:81: hayırdır inşallah meyve
ne güzel bu kadar mutlu olman
peki mutluluğunun sebebi 400gr değil herhalde dimi
olurmu kızz tabiki 400 gr
haftaya 5 li rakamlara inicem allahın izniyle ozaman sen halimi gör deli die yakalamazlarsa ii
güüüünnnaaayydddddddıııınnnnn millleetttttt :))) öhöm öhömmm şimdiii hazırmıyııııııızzzzzzzzzzzz
geçen hafta :76.7
bu haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
74.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?