diyarım canım benim sevgili rakibem.. benim aneyler geliyo bu hafta
montiyi cok düzgün yapmam lazımm
yarısımız bu gün baslıyor unutma sekerim..
haftaya cuma sonuclarımızın süper süper olması lazım ben yeşil elma bulabilirsem bu diyeti carsamba persembe yine yapıcamsende yap canım cok işe yarıyor
hasret senide tebrik eidyorum cnm mm
meyvemm
bnde yapıcam bu hafta çarşamba ve perşembe günü aben ablamın diyetini bilrikte başlayalım oki cnm
hasret senide tebrik eidyorum cnm mm
meyvemm
bnde yapıcam bu hafta çarşamba ve perşembe günü aben ablamın diyetini bilrikte başlayalım oki cnm
mimu çookkk tebrik ediyorum seni
kuzummm yani kaybetmedim mi ben :) ay o zaman büyük şevkle başlıyoruz :) okeyto canım cuma görüşürüz o vakit :)))) daha çok spor ile seni geçicem :) gerçi masumumda var aramızda o hepimizi sollar :))) benim şansım pek yok ikinizin arasında ama bakalım :)
banuuuuu kızzzzzzzzz nirdesin hele tartıl bakalım neler olmuş senin cephede???
mimu kız walla nasıl verdin hele söyle 2 kilo nerdeyse az değill yani
günaydın kızlarrr
mimu tebrik ederim çok ii gimiş kilocuklar
meyve senide tebrik ediyorum
diyarımm gerçekten çoke tkiliyor snei mesialer tatlışım ya
benim cephed ene olsun müzminn ben sadece 100 gr verebilmişim çokkkkkkkk cnm sıkıldı yaa 0 kaçamak yaptımm
ama şöle oldu
bu hafta cuma günü mercimek pilavı yedim:26:
cumartesi mecburen:etli nohut yedim
hafta içi akşamları fındık yedimmm
eger e bunlar etkilediyse pes diyorum yaniiii
onun dışında hergün 1.5 lt iksir yaptım
3 lt su içtim ama spor yok
masumum bilmiyorum canım ben nezaman bakliyat yesem kilo aldım.. mercimek corbasını bile içmiyorum...
ay canım benide bakliyat çok etkiliyordu ve ben bu hafta 3 gece mercimek çorbası içtim bir gece çiğ köfte yedim hatta bir kere mercimek çorbası ile köfte yedim bir tanecikyani baya baya şişiriyor insanı haklısın ama çorba içmem lazım die içtim bağırsaklar için...bugünde annem kurufasulye yapıcaktı ben yerim die etsiz yapıyordu dedim ben yemicem et koy zaten akşamları eve gidemiyorum bari aile üyelerim özgür olsun biraz :) yine mesailerdeyim offfffff offffffffff mesai yokkende yabancı dil kursuna gidiyorum haftanın 2 günü...evi resmen otel gibi kullanıyorum ve geç geldiğimde çok aç isem yiorum gece 1 gibi oluyor ben kilo almıyım kim alsın:26:
güüüünnnaaayydddddddıııınnnnn millleetttttt :))) öhöm öhömmm şimdiii hazırmıyııııııızzzzzzzzzzzz
geçen hafta :76.7
bu haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
74.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?