Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kuzummm yani kaybetmedim mi ben :) ay o zaman büyük şevkle başlıyoruz :) okeyto canım cuma görüşürüz o vakit :)))) daha çok spor ile seni geçicem :) gerçi masumumda var aramızda o hepimizi sollar :))) benim şansım pek yok ikinizin arasında ama bakalım :)

banuuuuu kızzzzzzzzz nirdesin hele tartıl bakalım neler olmuş senin cephede???

mimu kız walla nasıl verdin hele söyle 2 kilo nerdeyse az değill yani

günaydin kizlar

kilom 67

gecen hafta 68

giden 1

bu hafta cok düzensiz beslendim dün de kacamak yaptim bakalim bu hafta ne olcak

günaydın kızlarrr
mimu tebrik ederim çok ii gimiş kilocuklar
meyve senide tebrik ediyorum
diyarımm gerçekten çoke tkiliyor snei mesialer tatlışım ya

benim cephed ene olsun müzminn ben sadece 100 gr verebilmişim çokkkkkkkk cnm sıkıldı yaa 0 kaçamak yaptımm

ama şöle oldu
bu hafta cuma günü mercimek pilavı yedim:26:
cumartesi mecburen:etli nohut yedim
hafta içi akşamları fındık yedimmm

eger e bunlar etkilediyse pes diyorum yaniiii
onun dışında hergün 1.5 lt iksir yaptım
3 lt su içtim ama spor yok

hasret senide tebrik eidyorum cnm mm

meyvemm
bnde yapıcam bu hafta çarşamba ve perşembe günü aben ablamın diyetini bilrikte başlayalım oki cnm

masumumm valla canım ben bakliyatı hayatmdan cıkarttım yok sekerim ben onları yiyince vermeyi bırak kilo alıyorum..
o yüzden bakliyat yemişsin ve 100 gr vermişsin bence cok güzel.. üzülme derim ben...

diyarımla yarısımızda varsın dimi sendee :112:

meyvemm
bnde yapıcam bu hafta çarşamba ve perşembe günü aben ablamın diyetini bilrikte başlayalım oki cnm

tamam canım ama yeşil elma bulamazsam yapamıcam ben burda olurmu bilmem izmitten gelirken getirmiştim sadece 3 günlük almısım :26:

masumcum bide sunu fark etim diyette sabahki yumurtayı yemedinmi daha az veriyorsun dün herseyi aynı yaptım tek yumurta yemedim.. ilk gün 1.100 verdim 2. gün sadece 300 aradaki fark cok fazla ...

meyveeee
bence onunla alakalı degil cnm ya çünkü bu tarz diyetlerde ilk gün daha çok veirrsin ikinci gün veya ilereyen günlerde az verirsin
ben yumurtyaı yemzsem kaçamak yaprım çünkü acıkırımmm

meyve birde bakliyat yeidm
dedimki nasılsa cuma günü bugün dedim mecimek yedim
ertesi gün k.valdeme gittik etli nohut yapmış mecburen yeidm üzülerekkk

haftada 2 kez yemem etkiliyomru gerçekten yaaaa

peki biz istedigniz kiloyaaa gelinc ebuları yeidigmizd ekilomu alcaz:26::26:

meyvemm

tesekür ederim canim.sende üzülme gecen hafta verdikten sonra bu hafta kilonu korumus oldun,haftaya 65 sin ins..

mimu çookkk tebrik ediyorum seni

saoll canımmmm dünn o kadarrr mutsuzdum ki sabah ii oldu.

valla canımmm 1 haftadır hiç iştahım yok desem menülerimi bile yazmıyorum o kadar yemiyorummm... birşey yemeye kalksam midem bulanıoooo

masumummm kuzuuuummm saolll ihtiyacım vardı biliosunnnn

masumum bilmiyorum canım ben nezaman bakliyat yesem kilo aldım.. mercimek corbasını bile içmiyorum...

ay canım benide bakliyat çok etkiliyordu ve ben bu hafta 3 gece mercimek çorbası içtim bir gece çiğ köfte yedim hatta bir kere mercimek çorbası ile köfte yedim bir tanecik yani baya baya şişiriyor insanı haklısın ama çorba içmem lazım die içtim bağırsaklar için...bugünde annem kurufasulye yapıcaktı ben yerim die etsiz yapıyordu dedim ben yemicem et koy zaten akşamları eve gidemiyorum bari aile üyelerim özgür olsun biraz :) yine mesailerdeyim offfffff offffffffff mesai yokkende yabancı dil kursuna gidiyorum haftanın 2 günü...evi resmen otel gibi kullanıyorum ve geç geldiğimde çok aç isem yiorum gece 1 gibi oluyor ben kilo almıyım kim alsın:26:

merhaba kizlar kilo verenleri kutluyorum yuuuuuuuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiben devam ediyorum.kilom 71,3 su an 4.gunum kilom ayni ama yakinda oynar bekliyorum.

diyarım senin işin cok zor canım ben annemlerin yanına giderken gec saatte yiyorumda nasıl ertesi güne fark oluyor valla tatlım bir düzen gelmesi gerekiyor senin durumuna

slm kızlaarrr bu hafata bendende 300gr gitmiş ama canım çok sıkkın çünküüü
89.100düm
88.800üm
yaaa aeben sanada bahsetmiştim tartılmadan duramıyorum günlük tartılıyorum diyee
2gün önce tartıldım 88.300 gördüm çok sevinmiştim diyeti bozmadım kaçamak yok
bugün böleeee ama sana söyleyim sen bilmiyosun bu hafta oruç tuttum ben acaba
ondanmı ama veriyodum oruçdada ya bu nsıl oluyo anlamıyom bazen 500gr
almış olarakta çıkıyo hiç günü gününü tutmuyo napcam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
nnnnnnnnnnnnnnnnn

tebrikler cnm çok güzel vermişsin kilocukları nasıl başardın böleee haftada 2kiloyu spor yapıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…