mimu gel kiz burayaöpem seni masallah valla tam citir olcan az kaldi.
tebrikler cnm çok güzel vermişsin kilocukları nasıl başardın böleee haftada 2kiloyu spor yapıyormusun
aaaaaa çok güzelllll darısı başıma inş. alkışlıyorum senibu büyük bi başarı
aslında 2başarı 2.ciside geri almaman kiloları ozaman bişey soruyum sana
benim monti çok iiii gidiyo kilo veriyorum ama bazen birbakıyorum vermişim ertesi gün bibakıyorum
500gr fazla çok cnm sıkılıyo sanada oluyomuydu birde hiç kaçırıyormuydun diyeti
yoksa hiç kaçırmadanmı verdin cnm bu tartı konusu çok cnmı sıkıyo napcam
bilmiyorum
bana bi akıl ver tatlım yaaaa tartılmadan da duramıyorum [/QUOT
slm kıslar ... cazşçim ben birde gebelik yaşadım bu arada.ama 9 kg ile bitirdim ve 1 ay sonra hiç kilom kalmamıştı.hatta gebelik öncesi kilomdan dahada düşüktim..günlük tartıldığın için +'lar görüyorsun tartıda.wc'ye gitmek yada gidememek bile etkiliyor tartıyı.yada 2 bardak su içsen yarım kg fazla çıkuorsun.o sebeple günlük tartılma cnm.cumadan cumaya tartıl sakla baskülü.bende kaçırıyordum zaman zaman ama çok sık değil.ayda bir bazen ayda 2 bazende hiç...ama olmuyordu değil..hemen ertesi günü toparlanıp kaldığım yerden devam ediyordum...sende tartılma bir hafta kaldır ortadan tartını...
meyvenull başlama tarihi.. 13.09.10
ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600 gr.(kaçamak )
5.hafta ..... 63.000 gr.
6.hafta ......62.700gr.
7.hafta ......61.900 gr.
TEKRAR ARAMIZDA ..
1.HAFTA ......61 800Ggr.
2.hafta bayram haftası .
3.hafta ........63 100gr.
4.hafta ........61 700gr.
5.hafta ........61 700gr.
6.hafta .......60 900 gr.
7.hafta ........tatilde
TEKRAR ARAMIZDA 17 OCAK 2011
1.HAFTA......60.900 GR
2.HAFTA .....60.900 GR kacamaklı
3.hafta........60.500 GR mütüş kaçamaklı
brrrraawo meyvem valla bu sefer senden korktum bençok hırslanmışsın ve bırakacak gibi durmuyorsun..azmin sonu zafer cnm az kaldı ha gayret..annenlere söyle gelirken sana yeşil elma getirsinler cnm...haftayada yapacaksan bu diyeti..ama bence dahada fazla sıklaşırmayın bu diyeti.hangi diyet olursa olsun sık tekrarladıkça etkisi azalıyor..sıkıştıkça yada kilonuz durdukça yapın o diyeti aralarda derim ben...
alemssin valla yaaa
ama haklısın bi yandan da
5 li rakamlar çok kıymetli
ben geçen hafta sonu görmüştüm bi ara 59,9u
ama sonra kaçtı gitti
daha doğrusu kaçamaklarımla ben kaçırdım onu
hadi inşallah haftaya 5 li rakamları kalıcı olarak görürsün
tabi darısı benim de başıma
eylülcüm darısı seninde başına olacak inşallah..kaçamaksız gidince gerçekten çok güzel sonuçlar alınıyor tatlım...kayınvalidenleri yollayınca kaldığın yerden asıl tekrar diyetine...
güüüünnnaaayydddddddıııınnnnn millleetttttt :))) öhöm öhömmm şimdiii hazırmıyııııııızzzzzzzzzzzz
geçen hafta :76.7
bu haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
74.8
ahanda düşüp bayılıcam şimdi walla.anam anam anaaam....kızııııım ne ettin sen yahu...ayakta alkışlıyorum valla seni mimuş...durdun durdun hepsini bi haftaya mı sakladın canım..pat diye bir anda yolladın hepsini kiloların...demiştim ben sana üzülme durur durur birden gider diye ama sakalım yokki walla helal olsun mimuş...tebrikler cnm tekrar...sana iyi bir motivasyon oldu bu haftaki rakam...
günaydin kizlar
kilom 67
gecen hafta 68
giden 1
bu hafta cok düzensiz beslendim dün de kacamak yaptim bakalim bu hafta ne olcak
hasretçim daha ilk haftalardan kaçamaklar yapmasan iyi edersin cnm..türkiyeye gelmene az kaldı bak ..iyice bir incelde gel..şaşırsın sizinkiler seni görünce...ama kilo vermişsin kaçamaklara rağmen..tebrikler cnm...
kızlar hepiniz standart bi diyet mi uyguluyosunuz
ewet cnm montinyak diyetini uyguluyoruz...fakat son yazılanlardan dolayı kafan karışmasın..arkadaşlar metabolizmalarını sallamk maksatlı 2 günlük bi diyet yaptılar ondan bahsedildi son sayfalarda....ama monti öyle bir diyet değil,kan şekerini dengelemek üzerine kurulmuş bir beslenme şekli aslında..senide bekleriz eğer verecek kilon varsa...
birdeee diyarım ve masumum...geldik sizeee....
masumcum geçen hafta çatır çatır kilocuklar gitti canım...bu haftada aynı hızda gitmesi bekleyemyiz dimi cankuşum?bir hafta az bir hafta fazla tıngır mıngır yuvarlanıyorsun aşağı doğru ...istediğin kiloya yaklaşmana ne kaldı şurda cnm...metabolizma kısa süre biraz fazal kilo verince hemen kendini toparlamak ve bağışıklığın çökmesini önlemek için kendini rölantiye alıyor demişti bana eşimin hastanesindeki diyetisyen...durmadan kilo verseydik bağışıklı sistemi kendini dolayısıylada bizi koruyamaz ve düştükçe düşeriz..hastalık halini alır vücut demişti cnm...veremediğimiz haftaları verdiğimiz haftalara sayacağız yolumuza devam edeceğiz...sen geçen hafta 2 haftada vereceğin kiloyu verdin zaten..üzülme cnm..haftaya gene bi bakmışsın hooop gitmiş kilolar...
diyarım sende aynı şekilde cnm...senin zaten hareketsiz olmanı sağlayan bir işin var.ve eve geç gittiğin için hareket edecek vaktin olmuyor.almadığın haftaları kar sayacaksın artık cnm..günler uzamaya başladı artık..havalar git gide dahada geç kararacak.o zamanlar yürüyüş yaparsın...
hepinisizi seviyorum kıslar...ben şimdi kaçar ,,karnımdan sesler geliyor..mamiş yiyeyim gelirim yine...
bu arada arkadaşımda dün yapmaya başlamış sizin diyeti...bu gün 2.günü yani.sabah aradım nasıl gidiyo diye.1200gr vermiş bakalım bu günde yapsın yarın gene arar sorarım sizede yazarım ne kadar verdiğini...
kızlar yüregimmmm sızlarrrrrrr
valla şu gitmeyen kilollara sinirlenip kalkım 45 leisle ve 200 mekik yaptım
ve artık bakliyatta yemiycemmmm kararıyım haftaya bomba gibi olcma inşşş
haklısın zilimde işt insna vermek isityor birden bide uzunnnnnn süren diyet ten sonra
ama anladımki sporsuz olmayacakk
bende haftanın 5 günü lesile yapayım 3 de plates diye düşünmüştüm çok mu olur zilim?
cazibe
iksir dedigm 1.5 lt kaynamış suyun içine 3 tane poşet yeşil çay atıyorum , taned elimon kesip kabuklaır ile atıyorum gün boyu içiyorum cnm
zilimmm
şimdi ben b haftaaa bol spor ve beşibiryerde çayı içicem
birde şu iki günlük liteyi yapıcaktım
acaba bu hafta bol spor,bitki çayı ,birde kh azaltıp
haftayada o diyetimi yapsam ne dersini?
haa unutmadan yazayımda öle gideyim ..banum sen 3 gün plates 3 günde lesli yap cnm ok?lesli ile ksıalan kasları platesle uzatırsın...açılmış olursun hem....uyar dimi cnm sana?
slm ziligurti aslıda kısaca herkes zilim diyo bende deyim bariiii cnm öncelikle şu menümü biyazayım
oruç bitti
sabah 2bardak ılık su
1yumurtahaşlama peynir,zeytin,maydonoz
öğle biraz kırmızıet haşlama yoğurt
arada 1elma
akşam prasa yemeği salata yoğurt
cnm gelelim benim soruma kaçırma dediğiniz oturup 1dilim yaşpastayeyip
ertesigün hiçbişey olmamış gibi diyete devammı yoksa yaptığım kurabiyeden 1-2 ısırık almakda kaçırma
oluyomu bu arada yarımsaatde bantda yürüyorum artık tartılmıyorumda sadece cumadan cumaya
tartılcam acaba nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?