Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir
biliyorum ugramayali cooooooook oldu ama inanin gunumun bir parcasi eksik gibiydi siz olmadan
bu aralar biraz fazla yogunum menulerimi falan yazamiyorum ama bir gun monti bir gun normal yiyerek kilo almamaya calisiyorum ,gecmis yazilara daha bakamadim ama en kisa zamanda bakmaya calisicam aebencim ben gecen haftadan beri kilo bildirmedim ama hemen yazayim sende notunu alirsin artik
gecen cuma 54,300
bu cuma 53 600
hareketten olmali kilo veriyorum bu ara

mimu gel kiz burayaöpem senimasallah valla tam citir olcan az kaldi.

ayy inşşşş... balllıııım:)

tebrikler cnm çok güzel vermişsin kilocukları nasıl başardın böleee haftada 2kiloyu spor yapıyormusun

pilatese başladım canım ama regldim geçen hafta ben reglden sonra düşüorum şimdide 1 ay 74 75 arası gidip gelicemmm eminim

haa unutmadan yazayımda öle gideyim ..banum sen 3 gün plates 3 günde lesli yap cnm ok?lesli ile ksıalan kasları platesle uzatırsın...açılmış olursun hem....uyar dimi cnm sana?

ziliicaannn çook sağoooll ama artık duruuurum yineeee 1ay en az oooofff hemen hemen bitsede gitsek:)

kızlar yüregimmmm sızlarrrrrrr
valla şu gitmeyen kilollara sinirlenip kalkım 45 leisle ve 200 mekik yaptım
ve artık bakliyatta yemiycemmmm kararıyım haftaya bomba gibi olcma inşşş

haklısın zilimde işt insna vermek isityor birden bide uzunnnnnn süren diyet ten sonra
ama anladımki sporsuz olmayacakk
bende haftanın 5 günü lesile yapayım 3 de plates diye düşünmüştüm çok mu olur zilim?

cazibe
iksir dedigm 1.5 lt kaynamış suyun içine 3 tane poşet yeşil çay atıyorum , taned elimon kesip kabuklaır ile atıyorum gün boyu içiyorum cnm

sağol cnm faydası varmı vucuttataki suyumu atıyo napıyo

ödem atıyor cazibeecim

kızlar neredesinizz yawww çok sakinn bugün burası

zilimmm
şimdi ben b haftaaa bol spor ve beşibiryerde çayı içicem
birde şu iki günlük liteyi yapıcaktım

acaba bu hafta bol spor,bitki çayı ,birde kh azaltıp
haftayada o diyetimi yapsam ne dersini?

zilimmm
şimdi ben b haftaaa bol spor ve beşibiryerde çayı içicem
birde şu iki günlük liteyi yapıcaktım

acaba bu hafta bol spor,bitki çayı ,birde kh azaltıp
haftayada o diyetimi yapsam ne dersini?

bsnum cnm bu gün giremedim öğleden sonra bir öğrenci velisi geldi habersiz.2 saat evvel girdim yazdım yazdım gönderdim ama hata verdi gitmedi..ancak girebildim tekrardan...

bence bu 2 günlük listeyi alışkanlık haline getirmeyin şekerler.aebenimde bu konuda birşeyler söyler mutlaka ama yağı yada her hangi bir şeyi tamamen kısıtladığımız kısa süreli diyetler sık sık değil metabolik yavaşlamalarda yada vücuda şok etkisi yaptırmak istendiğinde uygulanacak kısa süreli diyetlerdir cnm.sık uygulamaya başlandığında etkisi azalır..yada vücut kısıtladığınız gıda tekrardan vücuda girdiğinde depo olma şansıda var..sık sık yapmassan vücut alışkanlık haline getirmez ve her yaptığınızda etki görürsünüz..
tıpkı bazen uzun süre yaptığımız için bünyemizin montiye alışıp bazen tepki vermediği ve bu zinciri kırmak için montinin dışında bir diyetle yavaşlayan metabolizmamızı hızlandırdığımız gibi...o sebeple bu diyetede alıştırmayın bünyenizi,ara sıra yapınki her seferinde tam etk göstersin...

sporuda 4 gün lesli 3 gün plates yap derm ben..platesi uzun süre yapmayıncada kaslar çok daha fazla acıyor açılmaya çalışırken.en iyisi bir gün plates bir gün lesli olarak yapman cnm...ama lesliyi bitirdikten sonra bacak kaslarının kapalı kalmaması için platesin en sonunda yapılan bacak esnetme hareketlerini yap mutlaka canım...haydin yarın görüşürk...

zilimm özlettin kendinii cnm ya

spor olayını ben şöyle düşünmüştüm hafta içi 5 gün lesile 4 kezde plates akşamları diye
düşündümm ama bakalım

bu aben ablanın diyeti 4 gün yapılıyor normelde ya zilim bende böldüm 2 kez 2 gün yapayım dmeiştim
sende haklısın tabii cnm :)

ben bugün 0 yag ile kbak pişiridm ve begenmedimm en az 1 tk yag koymalıydımmm
bu kadar azaltmak ii degl diy düşüdüm:)

banum haftada 5 kez lesli 4 kezde plates yapmayı düşündüğüne göre aynı günlerde ikisinide yaptığın günler olacak...çok gelmesse yap cnm.ama ikisinide aynı gün yapmaya dayanabilecekmisin,çok gelmesin?meyvişte yapıyor ikisini aynı gün ama sende çocuklarda var.çok yoruyor insanı çocuklar...bir dene istersen başa çıkabilirsen yaparsın olmassa bir gün lesli bir gün ebru ile takılırsın...
yağsız yemek yapma cnm çok tatsısz oluyor ne olursa olsun...kabakta olsa başka yemekte olsa yağsız yenmiyor.hele kabak zaten yavan bi tadı var normaldede..yağsızda iyi olmaz azda olsa koy sen yapını tuzunu...sağlıklı olan bir diyette sıvı yağların mutlaka yeri var cnm.kabızlık sorunun dahada artar hepten yağsız yersen..azıcık yağdan zarar gelmez tatlım...

diyeti 4 gün üst üste yapmandan zarar gelmez zaten banum,sık sık yapmak iyi olmaz demek istemiştim ben...2 gün yap,3 gün yap 4 gün yap sorun değil.ama bu hafta 4 haftaya 4 gün olmasın.ayda bir yap4 gün yap...yada iki hafta arayla 2şer gün hiç değilse....aebenimde gelince sorarız yine..ama sık yapma derim ben....

Son düzenleme:
diyet konusunuu anladım cnm haklısın
bende artık uzamasın istiyorummm vereyimmm bitisn istiyorum
0 kaçamkla 0 gram verincee ister istemez cnm sıkıldı

sporuda sabah leisle yapıyorum ya
akşamda plates yaprım die düşündümm cnmm

bugünkü mönüm

SABAH
2 dilim ekmek,zeytin,domates,peynir,yesilcay

ÖGLEN
yumurta salatasi,yogurt

ARA
1 bardak tarcinli süt

AKSAM
melemen,salata,yogurt

3 kupa yesilcay,3 litre su veeeeeeeeeee 30 dakika spor

kızlarrrrrrrrrr
nerdesinizzzzzz huuuuuuuuuuu

haftasonu kimse gilmiyecek mi (

ben sabah yağsız bir bardak süt
öğlen:enginarlı kereviz yedim yanında yağsız yoğurt
ara: bir elma
akşam:Allah kerim :) konsere gidicem sanırım süt içerim

hepinize ii haftasonlarııııı

diyar nbr cnm
ben geldimmmm yoruldum valla yaaa daha günün yarısııınd a
markete gittik alışveriş yap eve gel yemek yap çocukları uyuttumdaaa kendime yemek yapmayı unutmuşum 2 yumurta koydum haşlıyorum onları yiyim bari ded,m:)i

haa unutmadan yazayımda öle gideyim ..banum sen 3 gün plates 3 günde lesli yap cnm ok?lesli ile ksıalan kasları platesle uzatırsın...açılmış olursun hem....uyar dimi cnm sana?

slm ziligurti aslıda kısaca herkes zilim diyo bende deyim bariiii cnm öncelikle şu menümü biyazayım
oruç bitti
sabah 2bardak ılık su
1yumurtahaşlama peynir,zeytin,maydonoz
öğle biraz kırmızıet haşlama yoğurt
arada 1elma
akşam prasa yemeği salata yoğurt
cnm gelelim benim soruma kaçırma dediğiniz oturup 1dilim yaşpastayeyip
ertesigün hiçbişey olmamış gibi diyete devammı yoksa yaptığım kurabiyeden 1-2 ısırık almakda kaçırma
oluyomu bu arada yarımsaatde bantda yürüyorum artık tartılmıyorumda sadece cumadan cumaya
tartılcam acaba nasıl canım

cazibeee benn yazayım dedimm görünce
cnm öglen menüne salata ekleseydin daha ii olurdu çig sebze yeidklei,rmizin gı düşürüyor cnm

kaçamka olayına gelince 1 tanede kaçamak 1 ısırıkta kaçamak cnmm maleseff

Selammm montinini güseller...

Ben tekrar geri dönmek istiyorummmm... sizi de vakit buldukça girip okuyorumm ama cesaretim yoktu hiç yapabilmeye ama artık varrr....

Montiye başlıyorum p.tesii....Bu hafta sonu misafirlerim var atlatım...

p.tesi den itibaren şu yeşil elmalı beslenmeyi 4 gün yapıp montiye başlayacammmm...
Kesin karar verdimmm...

Çok feci kilo aldım yine ne güselde vermiştimmm....

Bebekte olmadı dahaa...Bari bebek olması için bişeyler yapımmm....

Bende pko var ve kilo en büyük düşmanımmm...

Daha önce geçen sene aranızdaydım çok kalamadım ama montinin çok yararını gördümm...

Normalde 40-45 günde 1 defa adet olan ben montiyi yaptığım ilk ay 25. gün adet olmuştummm....

Şimdi yine başlayacammm.....

Ama ben hergün girme gibi bir durumum yok girdiğimde toplu olarak menülerimi yazsam olurmu....

Zaten bu 4 gün şu yeşil elmalı beslenmeyi yapacağımmm....sizcede başlangıç için iyi bir alıştırma olur değil mi..????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…