cazibeee benn yazayım dedimm görünce
cnm öglen menüne salata ekleseydin daha ii olurdu çig sebze yeidklei,rmizin gı düşürüyor cnm
kaçamka olayına gelince 1 tanede kaçamak 1 ısırıkta kaçamak cnmm maleseff
cazibeee
cnm tabiki kaçamak yapıyordum ve yapıyorumdaaa bazen
osebepten temmzudan beri sadece 11 kilo verdim yaaa monti yaptıgım halde
benim ikizz ogluşlarım var 2.5 yaşındaa onlara herşeyi yapıyorum cnm keke,poça
hafta 3 kez pilav makarna,çorbalarr vs vsss
öncedennn ucundna bile almazdım çok kararlıydımm zayıflamak için yapsamda yemezdim ama tabi uzun sür diyet yapınca aynı aizm kalmıyor ve fire vermeye başlıyorsun ama rık toparlandım ve nisana +++ar 8 kilomu veirp 58 kilo olmak istiyorum cnm *-
ben yeir gelince ayrı ayrı yapıyrum yemekleri cnm ,ama normaldede artık az yag kullandıgım için pişirdikleirmden yiyorum ,bakliyatıda kestim artık yani 2 haftada 1 filan yemeyi pilanlıyorumm
yanii kendimee yemek yapmak duurmda kalcam artık
ben zaten öglen protein ,akşam sebze agırlıklı besleniyorum cnm
/
bendeee bakliyatıda azyemeye çalışıyorum benimde 16aylık bi oğlum var doğum kiloları işte başbelası
ama bu aralar çok hırslıyım bakalım hadi hayırlısı ya banucum hiç kaçırmazsam yarımsaatde bantda yürüyorum ayda 3kilo verirmiyim sence veririm gibigeliyo ama işte metabolizmaya bağlı ama şu zilimin
dediği çok mantıklı şu diyet konusunda ben öyle yapıcam
yapçam valla cnm..bu günde o kadar çok yol yürüdümki..birde eve gelince hiç durmadın ama plastesi yapmayınca eksik kalıyorum gibi oluyorum fena bağımlılık yaptı bana..baklavanın pişmesini bekliyorum ağır ısıda pişmesi lazımya kat kat olması için onu bekliyorum..daha 1 saate yakın duracak fırında..bende birazdan kalkıp yapçam..sonrada duşumu alır yatarım...
sen yine toplar motivasyonunu başlarsın canım..sonra meton hızlanıncada azar azar arttırsın yediklerini,spor olunca kaynıyor arada yenilenler...
slm banucum zilim nasılsınız bakalım busabah tartılmadımmmm evet kendime söz vermiştim
ve sadece cumadan cumaya tartılcam baucum ben zilinin dediklerine aynen katılıyorum cnm
bence çok mantıklı ben zaten ölee yapmaya başlamıştım buraya geleli benim oğluşu
erken kaldırdım bu sabah dolayısıylada öğle uykusuna erken yatacak veeeee işallah akşamdaa
erken yatacak inşlaahh yoksa salla salla 11.30a kadar uyutamıyorum hadi öptüm sizi kızlaarrrr
tabikiii veririsnnn cnm hi kaçamak yapmazsannn
diyetin ilkk dönemleir çok verimli oluyorr
dün eski defterimi buldum not almışım bi araa
vee 87.7 den 85.2 ye düşmüşüm 1 haftadaa 2.5 kilo vermişimm
amaa ilk zmanlar tabi 0 kaçamk ve bol sporr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?