Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sağolcnm haklısın pekisen hiç kaçamak yapıyormuydun eşine yaparken hiç canın çekmiyormuydu
birde eşine ayrı kendine ayrımı pişiriyorsun cnm yemeklerini

bnum burdasın..nasılsın cnm?bende bu gün market,çarşı temizlik vs.. telef oldum resmen...dahada bitmedi.şimdide sarma saracağım.yarın geliyor yurtdışından misafirler...ne yer ne içerler bilmiyoruzda.çeşit çeşit yapacağım artık bu gece..

arkadaşlara yardımcı olmuşsun canım benimm
neslihan hatırladım seni,bekliyoruz gel hadi cnm...
diyarım sen neler yaptın canım benim,spor yapabiliyormusun...
yarından sonra çok sık giremeyebilirim kıslar...vakit buldukça girmeye çalışlırım ama...öptüm hepinizi...

ZİLİM
cnm bend ebugün alışverişşş filan yaptım pek kyfilide degilim zten
5 i bir yerde çayı içtim sonrada yemegimi yedim,ıspanak ve kabak yeidmm
isyan etcem artık yaaaaaa vallaaa ot iç ot yeeeee ama 100 gr gitisn

yagsız yogurt aldım diyeti yapatım 2 gn die sonra sesnin dedikleirn geldi aklımaa
hem spor ,hem başka diyet hemde bitki çaylarını ayna içmeyim dedimmm bütün kozlaırmı kullanmayayım bari dedimm bebeleri uyutunca spor yapcma bugünnn

banyo dolabım ve ayakkabılıgı düzelltiim kafama takılıyordu ne zmandır
çocuklar uyusund abaşka yerleride yapcam
eşim geç gelcek bugün ::26:

cazibeee
cnm tabiki kaçamak yapıyordum ve yapıyorumdaaa bazen
osebepten temmzudan beri sadece 11 kilo verdim yaaa monti yaptıgım halde
benim ikizz ogluşlarım var 2.5 yaşındaa onlara herşeyi yapıyorum cnm keke,poça
hafta 3 kez pilav makarna,çorbalarr vs vsss

öncedennn ucundna bile almazdım çok kararlıydımm zayıflamak için yapsamda yemezdim ama tabi uzun sür diyet yapınca aynı aizm kalmıyor ve fire vermeye başlıyorsun ama rık toparlandım ve nisana kadar 8 kilomu veirp 58 kilo olmak istiyorum cnm

ben yeir gelince ayrı ayrı yapıyrum yemekleri cnm ,ama normaldede artık az yag kullandıgım için pişirdikleirmden yiyorum ,bakliyatıda kestim artık yani 2 haftada 1 filan yemeyi pilanlıyorumm
yanii kendimee yemek yapmak duurmda kalcam artık

ben zaten öglen protein ,akşam sebze agırlıklı besleniyorum cnm

/
bendeee bakliyatıda azyemeye çalışıyorum benimde 16aylık bi oğlum var doğum kiloları işte başbelası
ama bu aralar çok hırslıyım bakalım hadi hayırlısı ya banucum hiç kaçırmazsam yarımsaatde bantda yürüyorum ayda 3kilo verirmiyim sence veririm gibigeliyo ama işte metabolizmaya bağlı ama şu zilimin
dediği çok mantıklı şu diyet konusunda ben öyle yapıcam

tabikiii veririsnnn cnm hi kaçamak yapmazsannn
diyetin ilkk dönemleir çok verimli oluyorr
dün eski defterimi buldum not almışım bi araa
vee 87.7 den 85.2 ye düşmüşüm 1 haftadaa 2.5 kilo vermişimm
amaa ilk zmanlar tabi 0 kaçamk ve bol sporr:26:

banum bende artık o kadar yoruldumki birde şimdi kalkıp plates yapıcam kasılan bacaklarımı açmak için.baklava açtım kollarımı kaldıramıyorum.sarma sardım.birde her zamanki gibi oğlum yemek yemedi valla sinirden titretti yine beni..ay şu çocuğu yedirmek olmasında valla 24 saat iş yapayım bu kadar yorulmıycam.üstümden tır geçmiş gibi oluyorum her yemek yedirme olayından sonra...baklavam pişiyor şimdi...
sende kalorisi çok düşük şeyler yeme cnm.bende yapmıştım o hatayı bir dönem.ama hep öyle devam edemiyoruz malesef..yani hep ot çöp,yağsız yavan yenmiyor...normal yağlı sebzeli etli v..yemekler yemeğe başladığında durduk yere yalnış beslenmesen bile kilo alırsın yoksa..aebeniğmde diyor.yağı tamamen kısmayın diye..zaman zaman vücudu şaşırtmak için yapılabilir ama hepten yağsız ve dürekli sebze yeme bence tatlım..şişkinlik falan olduğunda ok ama normaldede bu kadar düşürme aldığın kalori miktarını...bir süre sonra azda yesen kilo alman takılıp duracak hatta +lara geçeceksin bu kadar düşük kalorili beslenirsen....kendinde diyorsun bak ot yiyip ot içtiğim halde gitmedi kilolar diye..normal şekilde kaçamak yapmadan devam et sen,arada da aebenimin verdiği listeyi uygularsın...kilo verene kadar hep ot sebze ile beslenemessin bu seni yorar..bezginlik oluncada kaçamağa yöneltir...ona göre bi ayarlama yap sen..senin tek sıkıntın spor yapamaman tam olarak...spor yapsan azıcık fazlada yesen +ları görmessin yada takılmassın..metabolizmanın hızıda artacağından kilo verme hızın otomatik olarak artacak çünki...ama spor yapmayınca azda yesen yavaşlayan metabolizmanın gazabına uğruyorsun.hem kabızlık hemde takılma yaşıyorsun..sen spora yüklen ama yediklerini dahada kısma sakın cnm..kıs kıs nereye kadar.yarı aç yaşanmazki..bu sefer hem sinirler zayıflıyor,hemde tahammül azalıp bezginlik oluyor...pazartesiden itibaren yüklen sporuna sen...senin veletler erken yatıyor nasılsa bi posta onlar sabah uyuduğunda bi postada akşam yattıklarında yaparsın sporunu..benimki 10-10:30 gibi uyuyor.5-6 gibi uyuduğundan akşam geç yatıyor biraz..ama seninkiler erken yatıyor sana fırsat var yanii..
sen dediklerimi yap canım.yemeği dahada ksma hatta biraz arttır normalde dön yani,sporu arttır anlaştıkmı şeker?

zilimmm
cnmm 1 haftalıgına böle besleneyim dedim
çünkü geçen hafta fındık yedim birazz ve bu benim a zvermemii sagladıı 1 avuç ancak yemişimdirr ama bünyemm böyle iştee

spor olayında varya geçen yıl biizm topik bana imrenirdi ne oldu bana anlamadımm ama
yine başladım cnm dün leisle yaptım 4 mil bugünd efırsat bulmadım çocuklar geç yattıı
sen şimdi platemsi yapcan kuuuu harbidennnn

çok yorma kendiniiii yahu:)

yapçam valla cnm..bu günde o kadar çok yol yürüdümki..birde eve gelince hiç durmadın ama plastesi yapmayınca eksik kalıyorum gibi oluyorum fena bağımlılık yaptı bana..baklavanın pişmesini bekliyorum ağır ısıda pişmesi lazımya kat kat olması için onu bekliyorum..daha 1 saate yakın duracak fırında..bende birazdan kalkıp yapçam..sonrada duşumu alır yatarım...

sen yine toplar motivasyonunu başlarsın canım..sonra meton hızlanıncada azar azar arttırsın yediklerini,spor olunca kaynıyor arada yenilenler...

aslındaa az yemiyorumdaaa zilimmm sanamı öle geldi acaba:26:
bu aralar yedigimden tat tuz alamıyorumda zatenn

aman ne bileyim öle işteee e sana ii platesler cnmm

slm banucum zilim nasılsınız bakalım busabah tartılmadımmmm evet kendime söz vermiştim
ve sadece cumadan cumaya tartılcam baucum ben zilinin dediklerine aynen katılıyorum cnm
bence çok mantıklı ben zaten ölee yapmaya başlamıştım buraya geleli benim oğluşu
erken kaldırdım bu sabah dolayısıylada öğle uykusuna erken yatacak veeeee işallah akşamdaa
erken yatacak inşlaahh yoksa salla salla 11.30a kadar uyutamıyorum hadi öptüm sizi kızlaarrrr

slm cnmmm iyilik diyim ii lik olsun çocuklar hasta olmak üzereee
olmuyorlar diye sevinirlkenn oldular ama hafif geçiricekler inşş
hemen pekmez karabiberr,bal zencefil veridmmm birde ezogelin çorba yaptımm

cnm hergün tartılma tabikiii zilimm her zmann mantıklıdır cnm banada çok desteig olmuştur
hala heycanla okurum onun uzunn uzunnn yazlaırnııı,birde aben ablam var tabiki
bende erkne yatırıyorum dayanamıyorum geç yattıkları zman çünkü

hepinize kolaygelsin arkadaşlar ben bu diyeti tam onbir yıl önce harfiyen yaptım ve 13 kg verdim uyarsanız ve hergün spor yaparsanız sizde verirsiniz

hohoho selamın hello gençlik

ben varımmmmm nasılsın diyarrcımmm

mimuuu sanada selamm nasılsın?

slm kıslar nasılsınız???
ben misafirleri gezdirip duruyorum..inşallah kilo almadan gönderebilirim misafirleri..çok montiye uyan şeyler pişiremiyorum haliyle...ama yememeye gayret ediyorum...fırsat buldukça gelirim yine...öptüm hepicinizi....

zilimmmm özledimm valla seniii yaa
ne zman gidecekler misafirlerin cnm :)

ayy valla maş. snein iradeneee zayıfsın ama halaa diyet modundasınnn
ben olsam yeridm ve kilo alırdım keisn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…