Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slmmmm kıslarrrrr kaçgündür kimse yok vallaa hiç çekilmiyo
banucum menmü yazayımda bibak oömuşmu
sabah 2bardak ılık su
2tbek peynir zeytin domates salatalık
öğle prasa yemeği yoğurt
arada neskafe şekersiz
akşamda kurufasulye salata
cnm şu bakliyatları nekadar yicez ben normal bitabak yedim sen ne kadar
yiyosun cnm birdeee baze karnım davulgibi oluyo bişey yemediğim halde neden
acaba sanada oluyomuydu ne yapıyodun cnm ben bol su içerek atmaya çalışıyorum şişliği

slmmm cazibeee evet cnm kimseler yok aben ablam ve ziliminn misafirleri var,meyvenin annesigil var sanırım diyarr zaten yogunnn bi sen bide ben işteee cnm

menünn olmuş ,akşam yogurt yeseydin keşke protein yok cnm menündee tek eksik bu
bakliyatları 1 tabak hatta zilim 2 tabak yiyebilirisnizz diyordu ben bu ara bakliyat hiç yemiyorum cnm çok nadir kilo vermemm zorlaştıgı için kh azalttım birazz ,ama dolu bir tabak yersin
şişlik bugün oldu isee bakliyattan kaynaklı olabilir cnm

vallaa öle ikimiz kaldık tamam cnm sağol haklısın protein almamışım bende
bakliyat az yemeğe çalışıyorum sebze yada et yeyince midem daha rahat oluyo sanki
sanırım üşüttüm bugün çünkü bakliyat yemeden önce başladı banucum nediyorum
hiç kaçırmadan dişimizi sıkalım biranönce verelim şu kiloları yetti artık canıma valla bugün
çok hırslıyım bilmiyorum niye içimden öle geliyoooo

günaydınnn
cazibecimm bakliyatı yiyebilirisn sne hatta yemende lazım ben kestim çünkü 1 yıldır diyetteyimmm
veee zorlaştı kilo vermemm ama sen daha başaındasın ve yemelisin

bende spora başlaıdm hergün 40 dk leisle yapıyorum birde mekikkk bi düzen kurup platesedee başlıycamm çok sevdim platesi gerçekten

günaydın masumum..

annemler geldi evde nete giremiyorum ..
gündüzde takımdayım sürekli kaptan ayrıldı kaptan ben oldum orası baya yoğun bu günlerde ..
montim ziyan oldu masumum ziyannn
annem gelirken birsürü hamur işi getirmiş bu gün isyan ettim kaldı hepsini buzluğa dedim ama napar bilmiyorum..
aksama tuturmus domates corbası yapıcam die olmaz diyorum montide yasak sen zaten yiceğini yedin boşver demezmi
1 senedir evime gelmiyordu gecen sene yılbasında gelmişti şimdi onu kırmak istemiyorum üzülüyor kadın off offf en az zararla atlatsaydım şu haftayı ama 1 kilo almısım :84::84::84::84:

inanmyorum meyvemmm yaa kıramaın bi 60 zincirleirnii yaaaaaa
tüh üzüldüdm gerçekten kilo almanaa

:84:
günaydııınnn masumum nasılsın cnm ben çoooookkkkkötüyüm ağlıcam artık
yaaaa:84::84::84:bu dayanamadım bitartılıyım dedim veeee tam 1.5kilo fazla çıktım
çıldırdım yaaa bu nasıl olur tartıyı balkondan fırlatacaktım eşim zor aldı elimden ya ben napacam
bu hafta kaçamaksız yapıyorum çok güzel artı spor kafayı yemek üzereyim kesin benim
tartım arızalı yoksa insan diyet yaparken nasıl kilo alır yaaaa
banum senim tartın dijitalmi kendime yeni bi tart alcam normal baskül moral 00000000000000000000000000000000 bıktım artıkyaaaa canım çok sııkkın
bana bi çareeeeee

kızlar neredeyse bahar gelmeisne 1.5 ay kaldı
ve biz hala yerimizde sayıyoruz yaaa yazın elbise giymek isityorum bennn
etek giymk isityorumm biraz olsun diyet piskolojisinden kurtulmak istiyorum amaaa
gçen günlerrr hızla geçiyorrr

ben spora başlaıdm bu sebeptenn hergün mutlaka 40 dk leisle vee 300 mekik çekiyorum karnımın yanlarımın gitmesi laızm

yaz geldi sayılır en fazla 2 ay sonra incecik giyinicezzzzzz ben kafayı yicemm
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

diyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
h.gg nasılsın cnmmm

özledim vallaseniiii yaa
yalnız kaldım bu araaa kimsecikler yok
aben abla zilim,sennn
dönünnn artıkın yahuu

mevecimmm şok la filan olacakk iş degilki bu cnm kaç kez denedinn ve veridignizide alıyorun sonr o diyetlerle aben ablanın bana verdiigi listeyi yap cnm 4 gün yap ama 2 gün degilde

banu bende seni özledim düzenli beslenmeyi özledim

gelecek ay bir sene olacak diyete başlıyalı ama hala etek giyinemiyorum elbise giyinemiyorum mutsuzum

mevecimmm şok la filan olacakk iş degilki bu cnm kaç kez denedinn ve veridignizide alıyorun sonr o diyetlerle aben ablanın bana verdiigi listeyi yap cnm 4 gün yap ama 2 gün degilde

masumum biliyorum şokla olacak iş değil ama ben artık 5 li bi rakamda olmak istiyorm herkes herkes zayıflayamıyacağımı düşünüyor motivasyonumu kaybetmeye basladm iice ..
takımdaki kızlara karsı dik durmaya calısıyorum ama yaz geliyor ben 14 aydır diyet tantanasının içindeyim bu konuda neler neler yasadım millet benle alay bile etti baksana hala zayıf değilim offf çıldırıcam yaaa ağlamak istiyorum :84::84::84::84:
o listeyi ancak haftaya yapabilirim annemler varken yapmam mümkün olmuyor off masumum offf napsamda düzeltsem herseyi sihirli bi deynek lazım bana :96::96::96::96:

banu bende seni özledim düzenli beslenmeyi özledim

gelecek ay bir sene olacak diyete başlıyalı ama hala etek giyinemiyorum elbise giyinemiyorum mutsuzum

vücudum hala yağlı bende cok mutsuzum
yaz geliyo ve ben hayatımda hiç elbise giymedim şimdiye kadar bu yaz giymek istiyorum artıkk

ağlayıp sızlanmak nereye kadar ben zayıflamak için napıyorum ki zayıflıyayım gittim bi yeşil cay daha aldım şimdi suyumuda doldurdum..
yaza zayıf baslıcam mart bası 57 olucak bu böyle bilinsin ağlasamda kahrolsamda vericem bu kiloları

bu gün yediklerim yiceklerim

sabah 2 tane tost köy peynirli domatesli

öğlen pırasa tavuk yoğurt

ara yeşil elma

aksam köfte ıspanak yoğurt

ara yeşil elma

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…