kızlarrr hpimizde bir motivasyon eksikligi var anlaşılan bend espor ile toplamaya çalışıyorum kendimi
45 dk sporumu yaptım geldim şimdii çocuklar uyusun plates ypıcma birazda
meyvemm
bak ben sana geçende dedim sen 61 kilo ile kendinii nasıl hala kilolu görüyousn ben anlamıdm
yanii ben snein yerinde olsma şuan kilomu kormaya çalışır zayfılmak içinm debelenmezdim
sonra yine başladrdım diyete aylardır yeirmizde sayıyoruzzz bende dahil olmak üzeree yılbaşındaa 66.9 görmüştüm ama hla 66 yım nedenn 1 verip 3 aldım eger ben snein gibi 61 kiloda olsma kendimee biraz zaman verirdimmm
diyar
eminimki işlerin yolunda olsa herşey dah ii olurduu gecelere kadar çalışıp yememek eld edgeil cnm
hem kendine haksızlık etme lütfen 1 yılda 20 kilo veridn azmı:)
cazibe ben göreme,dm msjjj cnm nerede?
:84:
günaydııınnn masumum nasılsın cnm ben çoooookkkkkötüyümağlıcam artık
yaaaa:84::84::84:bu dayanamadım bitartılıyım dedim veeee tam 1.5kilo fazla çıktım
çıldırdım yaaa bu nasıl olur tartıyı balkondan fırlatacaktım eşim zor aldı elimden ya ben napacam
bu hafta kaçamaksız yapıyorum çok güzel artı spor kafayı yemek üzereyim kesin benim
tartım arızalı yoksa insan diyet yaparken nasıl kilo alır yaaaa
banum senim tartın dijitalmi kendime yeni bi tart alcam normal baskül moral 00000000000000000000000000000000 bıktım artıkyaaaa canım çok sııkkın
bana bi çareeeeee
cazibecim
sakın motivasyonunu bozmasın bu kesinlikle yanlış bir sonuç cnm olurmu hiç hem diyet hem spor ve 1.5 kilo artı
tartının zaten dijital olması laızm cnm kendine hemen bi dijital tartı al
canını sıkmaa çünkü yanlış bir sonuç bu :)tartın dogru bile olsa bazne benimd eolur tartıya bir çıkarım sabah 2 kilo artıdayım çüşş derim
akşam yedigin meyve filanda etkiliyor cnm kabızlık filan vars aoda çok artı çıkmanı saglıyorr
şimdi git kendineee dijital bir tartı al olurmu
ben sinbo kullanıyorum 15 tl ye almıştımm gayet memmmunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?