Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrr hpimizde bir motivasyon eksikligi var anlaşılan bend espor ile toplamaya çalışıyorum kendimi
45 dk sporumu yaptım geldim şimdii çocuklar uyusun plates ypıcma birazda

meyvemm
bak ben sana geçende dedim sen 61 kilo ile kendinii nasıl hala kilolu görüyousn ben anlamıdm
yanii ben snein yerinde olsma şuan kilomu kormaya çalışır zayfılmak içinm debelenmezdim
sonra yine başladrdım diyete aylardır yeirmizde sayıyoruzzz bende dahil olmak üzeree yılbaşındaa 66.9 görmüştüm ama hla 66 yım nedenn 1 verip 3 aldım eger ben snein gibi 61 kiloda olsma kendimee biraz zaman verirdimmm

diyar
eminimki işlerin yolunda olsa herşey dah ii olurduu gecelere kadar çalışıp yememek eld edgeil cnm
hem kendine haksızlık etme lütfen 1 yılda 20 kilo veridn azmı:)

masumum canım benim.. senin ikitane bebeğin var ben daha evlenmedim bile boyum 162 normal sartlarda benim 52 kilo olmam gerek bacım 9 kilo + dayımm ben depresyona girmeyeyimde kim girsin düğün istiyorum böylemi gelin olayım hayatım boyunca fotolara bakarken düğünümde bile şişmandım mı diyeyim off masumum off annemlri gönderir göndermez yeşil elma olayına sarıyorum kendimi yoksa asla toparlanamıcam
şuan senin yerinde olsaydım yani evli 2 bebekli 61 banada çok ii gelirdi nasılsa veririm rahat olayım derdim ama benim rahatlama gibi bi lüksüm yok canım yokkkk

cazibecim
sakın motivasyonunu bozmasın bu kesinlikle yanlış bir sonuç cnm olurmu hiç hem diyet hem spor ve 1.5 kilo artı
tartının zaten dijital olması laızm cnm kendine hemen bi dijital tartı al
canını sıkmaa çünkü yanlış bir sonuç bu :)tartın dogru bile olsa bazne benimd eolur tartıya bir çıkarım sabah 2 kilo artıdayım çüşş derim

akşam yedigin meyve filanda etkiliyor cnm kabızlık filan vars aoda çok artı çıkmanı saglıyorr
şimdi git kendineee dijital bir tartı al olurmu
ben sinbo kullanıyorum 15 tl ye almıştımm gayet memmmunum

canım sağol yaaa valla ii geldi çıldıracam yaa ardaşta tartılıyorum benim tartıyla arada 5kilo fark var
eczanede tartıldım aynı fark var ya benim tartı yanlış yada onlarınki benim tartım zaten dijital cnm benm ama niye böle yapıyo anlamıyom yeni bi dijital tartımı alsam napsam

OFFF OFFF yaaaa

banucum saol msj ın için destek olduğun için

meyvenul senide çok iyi anlıyorum ama 61 kg olsam sanırım kilo vermeyi durdururdum :) benim amacım o tartıdaki rakamın 5 li olması değil ama en azından bacaklarım normale dönsede elbise etek giyinsem yakışsa bu mesela 65 kg ile mümkünse bana buda yeter 60 ise ona ineyim offf offf önümü göremiyorum walla sonum ne olacak belli değil

bugünkü yediklerim:

sabah:bir bardak sıfır yağlı süt, 5 zeytin, bir domates, bir dilim tb ekmek
öğlen: ton balıklı salata,ızgara köfte,ayran
ara:bir elma yada portakal
akşam: bilmiyorum

diyarım cnm sıkma canınıı sıktıkça veremiyorusn vee patlak veriyor iicee
benimde ark dügünü var temmzuda inşş ozmana kadar hedef kiloma ulaşırımm
herkeste var bi bıkkın lıkkk
evde olsan emin ol daha zor olurr,mesela deniz sabah anne bize tatl yaparmısın dedii gelde yapma irmik tatlısı yaptımm eskiden olsa gözümd eolmazdı ama şimdi yemek istiyorum

menünde gayet ii cnm ,bend eöglen yemegimi yiyorum şimdi

cazibee
ben normal baskül diye düşünmüştüm cnm
gidip bi eczaned efilan tartıl
yanlış oldugunu düşünüyorsan ama sanmıyorm ödem fian olmuştr vücudunda bence

saoll şekermmmmmm

başım agrıyor benim spor yapınca ya eskdien olmazdı
çok ara verdim ondnamı oluyor acaba?

kızlar cumaya kadar + gidermiki ..
Sabit kalayım baska birsey istemiyorum bu hafta - falan uzak olsun ..
Sıcak sıcak su içiyorum erisin yağlarım ..

meyvee bende tam sıcak su içiyormm yazıcaktım sende yazmışsın

diyete ilk başladıgım zamanlarr suyu kaynatır gelir gider içerdim sıcka sıcak
bugün aklıma geldi yine içiyorum
çocuklara bişiyler verirken çok cnm istiyorrr abur cubur bu araa
onlara engel olur diye içicem bende b süre

kızlar nasılsıız umarım iyisiizdir
kızlar gelemiyorum internete sınır geldi oyuzden izin vermiyorlar canlarım inş en yakın zamnda düzelirse bu geçici durm tekrar aranızda olacam ozamna kadar alaha emenet olun hepinizi çok öptum

sElam kızlarrrr....

Birşey sorucam bu yeşil elma diyetinde
Öğlenki menü ile akşamik menüyü değiştirebilir miyiz.?

Öğlen sebze haşlama yiyip akşama tavuk veya et ızgara yesek olur mu?

günaydın arkadaşlar,

monti devam ama haftada bir gün bir şey çıkıyor ve monti bozuluyor.
iyice salmayayım diye ertesi gün ya da öğün montiye devam ediyorum.

bu eylülden bu yana bir çıktım 67-68 lere inip inip çıkıyorum sürekli.

halbuki bir yıldır hep 66-65 dim.

spora aravermiştim evdeki pc den dolayı,dünden bu yana ufaktan başladım yine.

call en iyi kurtarıcı bana.
tartıda fazla çıksa da sıkılaşıp,yağlardan kurtulduğunu görmek mutlu ediyor insanı.

hergün menümü bildireyim buraya,iş müsait oldukça.

kaçamak olmasa 2 aydır genelde montiye uyuyorum,daha güzel sonuçlar alırdım.

bu arada kızlar ben de 2 yıldır hep sıcak su içiyorum bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…