Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlarrrr çok sessiz buralar masumumm sende olmasan diyarımla beraber götürüoruszn

bu gün yediklerim

sabah menemen peynir zeytin

öğlen yeşil elma 1 tane yarım saat sonra 1 bardak süt biraz beyaz leblebi

aksam balık salata

ara yoğurt keten tohumlu..

cazibee
ben çok kabızlık yaşıyorum cnm destekleyici bir şey kullanmayım hemen kabız oluyorum form
çay,içiyorum genelde birde çiçk tozu varmış onu alıcam bugün baklaım

mümuu napalım cnm bizde girmesekk ceeee diyip kaçsak sayfaa yok olacakkk
am az kaldı aben ablam ve zilim dönünceee şenleniriz ynee

masum valla burası hayalet şehri gibi oldu kıızzzzsenle ben olmasak kimsecikler yok aeben le zilim de gelsede şenlensek vallaaa hiç çekilmiyo giresim bile gelmiyoooo cnm az önce çıktım tuvalete
bakalım nolcak dün çok kötüydüm bugün biraz daha iiim ama iii oldu artık 0kaçamakla yapıyorum diyetimi kesinlikle hiçbişey gözümde yok vallaa

bende hergün sporumu yapıyorum 40 dk leisle ve 300 mekikk
günş açtııı yaz geliyor bu yaz istediigm kiloda olmak istiyorum artıkın:84::84::84:

bende hergün sporumu yapıyorum 40 dk leisle ve 300 mekikk
günş açtııı yaz geliyor bu yaz istediigm kiloda olmak istiyorum artıkın:84::84::84:
bende bndeee tatlım sen niye tasalanıyon azbi kilon kaldı oynaya oynaya verirsin
ben napıyım daha çoook var bana ama buara mikemmmeelll bir azim geldi asla kaçamak yapmıyorum
bakalım nolcak
su içe içe içim dısım su oldu

bendende alın okadar vallaa kızlar şişem nereye ben oraya

günaydın kızlar..
bu günkü menüm

sabah 4 dilim t.b. ekmeği ile domatesli peynirli tost 4 ceviz
öğlen ıspanak yoğurt köfte..
aksam kabak yemeği yoğurt salata..

gnydn kızlarrr
yarın tartı günü ve hiç ümidim yok acaip şişim çünkü

-biz hep sumu içecez himmet ağabeyy..
-içemeyeom ölecem acımdan

şükür bi litre bitti 1 kupada cay ohh yarasın miss miss erisin yağlarım gitsin kara belalar ..

meyve anladım cnmmmm hayat şartları etkiloy tabikki diyeti
bence gayet iisin ben 61 olsammm sıkıldıysam ugraşmamm heralde
yarın tartıd aneler olcka bakalım

herkese merhabalarrr

diyet koşullarımın oluşmaması sebeiyle yapamadığım monti yüzünden 2 kg almış bulunmaktayım hepimize hayırlı olsun (

mesai yetmiyor evdekilerde bi garip. her akşam eve gittiğimde değişik yemekler bana ayrılmış neymiş tadına bakayım bari annemler yokken çok özlüyorum onları doğru ama ben bu kadar kiloyu evde tek başıma kalırken verdim ve 4 gözle baharın gelip bizimkilerin memlekete gitmelerini bekliyorum dersem çok mu vizdansız olucam bilmiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…