cazibee
ben normal baskül diye düşünmüştüm cnm
gidip bi eczaned efilan tartıl
yanlış oldugunu düşünüyorsan ama sanmıyorm ödem fian olmuştr vücudunda bence[/QUOTgünaydıııın masum nasılsın cnm bugün tartıldım yine 600-700gr az çıktım tartıda birde
bugün kabızlığımın 3.günü hiçböle olmazdı çıkamadım tuvalete ergün mutlaka çıkıyordum
belkide onunda etkisi vardım bilmiyorum öle oluncasen napıyosun bol+ su içi+yoru+m sabah ılık su
yeşil çay ama kaçgündür kurukayısımı yemiyorum bitmiş evde senin nasıl gidiyocnm
cazibee
ben çok kabızlık yaşıyorum cnm destekleyici bir şey kullanmayım hemen kabız oluyorum form
çay,içiyorum genelde birde çiçk tozu varmış onu alıcam bugün baklaım
mümuu napalım cnm bizde girmesekk ceeee diyip kaçsak sayfaa yok olacakkk
am az kaldı aben ablam ve zilim dönünceee şenleniriz ynee
masum valla burası hayalet şehri gibi oldu kıızzzzsenle ben olmasak kimsecikler yok aeben le zilim de gelsede şenlensek vallaaa hiç çekilmiyo giresim bile gelmiyoooo cnm az önce çıktım tuvalete
bakalım nolcak dün çok kötüydüm bugün biraz daha iiim ama iii oldu artık 0kaçamakla yapıyorum diyetimi kesinlikle hiçbişey gözümde yok vallaa
su içe içe içim dısım su oldu
meyvee bende senin gibii cnm kaynatıp suyu sıcak sıcak içiyorum bende su oldumm sırf yemeyim die sanırım benim bu gidişle 58 kilo olmak rüya olcak banaa
bende bndeee tatlım sen niye tasalanıyon azbi kilon kaldı oynaya oynaya verirsinbende hergün sporumu yapıyorum 40 dk leisle ve 300 mekikk
günş açtııı yaz geliyor bu yaz istediigm kiloda olmak istiyorum artıkın:84::84::84:
su içe içe içim dısım su oldu
gnydn kızlarrr
yarın tartı günü ve hiç ümidim yok acaip şişim çünkü
meyvee sen ne zmnadır diyeytesin ne kadar veridn bu sürede?
meyve anladım cnmmmm hayat şartları etkiloy tabikki diyeti
bence gayet iisin ben 61 olsammm sıkıldıysam ugraşmamm heralde
yarın tartıd aneler olcka bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?