Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarrr üzgünüm cnmm yaa

bak ne diycem biraz montiye ara verip kalori diyeti filna yapsanaaa
madem monti yapamıyorsunnn

selam kızlarrrrr
masumum iş yoğunluğu fena anca selam verip kaçabilioruuummm

gnydn kızlarrr
yarın tartı günü ve hiç ümidim yok acaip şişim çünkü

slm masum şişolduğunda sendedemi tartıda fazla çıkıyo herçıktığında farklımı çıkıyo yoksa
100grolsa vermişmi çıkıyon yani demekistediğim mesela 1hafta kaçamaksız yaptın tartıldın
öncekihaftadan fazla çıktığın oluyomu cnm hani banada olmuştuya 2gündür 200-300gr inyo dediin gibi şişlikti demekki ama çok canım sıkıldı insan diyeti yapıp karşılığını göremeyince çok morali bozuluyo

slm kıslar...
girip okuma fırsatı bulsamda yazamadan çıkıyorum...ama herkeste bir motivayon bozukluğu sezinliyorum toparlanın bakem...diyarım cnm benim masumun yaptığı 2 günlük diyeti yapsana tatlım???biraz toparlarsın kendini...
fırsat buldukça gelirim yine...öptüm hepinizi...

kızlarrrr sinirden aglıyorum tam 2 kilo fazla çıktımmmm
bu nasl birrr saçmalıktır anlamadım gitti yaa
deli gibi kaçamakta yapmadım hergün 45 sporumuda yaptım

68 kilo geldim kafayı yiycem wc sorunum var ama buda okadar etkilemezkiii
çok cnm sıkkınnnnn ,diyete ara vericem ben kızlarrrrrr böyle olmayacak bu iş
çokkk sinirleirm bozulduuuuuuuuu

masum canım ben de dünden bugüne 1 kilo fazla ve 68 çıktım.
spor da yapıyorum ama montiyi bozuyorum bazen ki eskiden çok kontrollüydüm diyette.

bi de stres yapıyorum az birşey de kilo alacağım diye.

biraz relax olalım bari.

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben artık gelmicem buraya geliyorum yazıyorum benim mesajlarımı gören olmuyor bi masumla diyar farkediyor diğerleri kimse yok diyor..
bende yazmamaya karar verdim

AEBEN ablam devame edebildiğim sürece öğrendiklerim cercevesinde diyete devam edicem..
desteğin için cok tesekkür ederim .. takıma beklerimm

meyve
zaten kim varki cnmm diyarla benden başkaa kimsecikler yok
ama bende bırakıyorum kızlar çünkü diyeti bırakıyorum bennn
1 yıldır diyet yapıyorum veeee ilkez bukadar üzülüyorum 6 gün boyunca spor yapıpp
çok fazla kaçamak yapmadıgım halde 2 kilo alıyorsammm diyet yapmayım daha ii saglıcakla kalın hepinizzz

meyvenul o nasıl karar öyle daha geçmişi okumadan son msj ına göre yazıyorum hemen bunu ve kızıyorum sana

gelmemek die bişi yok ben yapamıyorum diyeti die okuyup çıkıyorum yinede slm veriyorum haber veriyorum sen diyeti zaten uyguluyorsun neden gelmemezlik edesin ki biz varız burada lütfen zaten zor dönemler geçiriyorum kilo alıyorum bide arkadaşlarım giderse habersiz kalırsam iyice üzülücem

aebenim ben masumum zilim mimu burada hep beraberiz lütfen üzme bizi

asıl ben her kaçtıktan sonra buraya geldiğim için ceza alıp yazmamam lazım ama işte dönüp dolaşıp huzuru burada buluyorum gelmezsem yanlış yapıyorum

bugünkü menüm:
iki dilim tb ekmeğine peynir,zetinidomates,salatalık,süt,çay

öğlen:
yumurta haşladım ,sıfır yağlı yoğurt ve salata ile yicem

ara: bir yeşil elma

akşam:
beyaz leblebi,yoğurt

banu kuzum sende mi

ay iyiki bu hafta aksattım diyeti hepimiz dökülmüşüz ama sizi çok iyi anlıyorum hatasız yapıp kilo almak sinir bozucu olmalı

ben diyet yapamadığım için üzgünüm hakettim ama şöyle düşünün önemli olan kaçamak yapmadan spor yapıyorsunuz ve huzurlu uyuyorsunuz hemen tartıda gözükmesede yağ alımınız olmadı yani bi şişkinlik bi kabızlık yada vücudun direnişi söz konusu bu yağ olmadığı için gerçek kilo artışı değil banucum sende biliyorsun artık vericeğiniz kilonuz azaldığı için zorluyor bünye sizi

azıcık daha sıkın dişinizi lütfen

günaydınn kızlar heerkesde bir pes etme durumu var bende +1m bu hafta kaşamak yapmama rağmen geçen hafta kilo vermştim çünkü akşamları yemek yememiştim. şunu farkettim işten geç geldiiğim için akşamları yemek yememem gerekiyoo kilo vermek için haftaya iş yerinde leblebi vs. yiceem bakalım düzelicek mi

bende mutsuuzummmmmm

75.7

ben monti yapmıyorum diye okuyup çıkıyordum çünkü faydalı şeyler öğreniyordum diye ama fazla yazan olmayınca ben de bir şeyler yazayım istedim.banu canım aeben sanırım maonti kaçamağı kabul etmiyor diyordu.diyar ve sen az da olsa kaçamak oldu diye vücut bunu direnme kabul edip şişkinlik mi yaptı acaba?üzmeyin o güzel canınızı ya..haftaya daha iyi olur ama en iyisi biraz serbest takılın.en iyisine siz karar veririniz zaten.

meyvenull gitme ya.ben hep seni okuyordum hırslanıyordum.zilinin misafirleri var biliyorsun e aeben de şubat tatili diye belki bir yere gitmiştir.pzt okul açılıyor.herkes gelir yavaş yavaş.yazmaya devam et lütfen..

ziliciğim eminim çok güzel ağırlıyorsundur misafirleri..yediğin içtiğin senin olsun derler ya gel de nerleri gezdirdin ülkemizi sevdiler mi onu anlat bize.

ben her ne kadar monti yapmasam da monti kurallarını uyguluyorum.tam buğday ekmeği,havuç,patates yememe yada bakliyatla ekmek,yoğurt yememe falan...bu sefer oluyor galiba 2.400 gitmiş.(ama bunu 3 günü detokstu)

:84:
masummmm hayırrr nereye gidiyosun bacım hatırlasana banada olmuştu aynısı
teselli vermiştin canm şişlik o tamam moral sıfır insan veremediğini görünce adeta çıldırıyo:84::84:
aynışeyleri bende yaşadım sakın gitme hani geçen bende fazla çıkmıştımyaa daha yeni indi şişlik
ama bilmiyorum burumları aeben gelince soralım öğrenelim cnm bu nasıl oluyo kaçamaksız diyet ve ardından +2kilo ya bibakıyorum verdiğimi gösteriyo bibakıyorum aldığımı anlamadım gitti bu dijital tartıları benim tartı bozuk heralde demiştim ya sana sıkma canını

haa buarada kilomu yazmayı unuttum canım
89.400 kızlar bu nasıl oluyo bilmiyorum diyet yaparken kilo alıyoruz

merhabarrrrrrrrr....

çomu gecikdimmm ...inanın alimde olmayayn sebeblerden şimdi gitti 2. misafirler ....

önce annemler biliyorsunuz kıskardeşim vede yegenlerim .. onlar salı gittiler . ertesi günde görümcem ve torunları ..anlıycanız hiçç boş günüm olmadı ..:78:birde pc deki sorunu bi tüğrlü çüzemedik ne oldugunuda belli deyil ...

öyleden sonrada kızımın dr. sonuçları için dr. gidicem .ama sizlere bakmadan edemedim ....

son sayfayı ancak okudum çünki okadar iş varki anlatamam ..

sanırım bir çogunuz havlu atmış.. ne diyebilirim ancak her şarttta yanınızdayım bunuda biliyorsunuz ...
tam olarak pazartesi gelebilirim galiba haftta sonu ıstabula gitme ihtimalım var ..

link sessiz diye şikayetlenmişiniz... olur bazan topalrlanırız sonra bu konuları kafanızı takmayın .
sıkılanları ara vermek isteyenleride anlarım inanın, ama hep burda olacagımsizlere yardım için ilimden geldigince..

aeben ablacım ben seni cok özledim dön artıkk içten içten sesleniyorum sana
inanın aklımsizde meyvem ama evde tam gün 6bebe olunca inanın pc ye bakamadım bile ..
aslında bakacak yüzümde yok .bi yedim. bi yedim hak getire .içime öküz deyil öküz sürüsü varmış ....
artık beni hoca kabul etmeyip topikden kovabilirsiniz....

noliyi kıslar benyokum diye patır patırmı döküldünüz..
meyvem masumu anlarım ara veriri artık sıkıldı ama sen nereye .
ayrıca diyeti bırakıp ara vermenizde topikden ayrılmanız anlamına gelmez...
ben diyetmi yapıyorum zilim diyetmi yapıyor sizler için burdayız biz arkamızı dönüp mü gidiyoruz ....

banum bünye bazan duruyor canım benim. seni anlyorum hepimizde yaşıyoruz böyle durumları .. vucud bu ....nasıl işler neye tepki verir . inanın şu 15 günde çok degişik deneyimlerim oldubu kilo konusunda bünye her yedigine inanın 3 günde alışıyor ona nasıl adepde oluyor . .
bazı durumlarda ara vermenin yararı olabilir banum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…