oy kıyamam banum benim ...slm hoşgeldin ablaaa
ben buralardayıdma bir süre diye yapmıycaammmmm
gerçekten gözleirm şişti aglamaktan 2 kilo nasıl alır insan yaaa 0 kaçamak ve hergün yapılan sporlarrr
çok mutsuzummmmm sanki hiç kilo vermemiş gibi şişkooo hissediyorum kendimiiiii
o ne gızzz.??aeben ablaaa çıtır elmaaa buışldumm ben yiyiimmi
o ne gızzz.??
ghl senide öpem cadı özlemişim ..
inanın aklımsizde meyvem ama evde tam gün 6bebe olunca inanın pc ye bakamadım bile ..
aslında bakacak yüzümde yok .bi yedim. bi yedim hak getire .içime öküz deyil öküz sürüsü varmış ....
artık beni hoca kabul etmeyip topikden kovabilirsiniz....
aşkolsun aeben herkese slm bana yok küstümmm banunun başına gelenler benimde başıma geldi
ama zaten beni kimse önemsemiyo burda
aşkolsun aeben herkese slm bana yok küstümmm banunun başına gelenler benimde başıma geldi
aben ablam güzel ara vereyimdee bennn
nasıl olcak bu iş sabahtan beridir sdüşünüyorum
kalori hsb yapsamm ama monti yakamı bırkmıyorki
yine pirinç ,bulgur,makarna yemiycem
hamur işi zaten hiç bir diyettee yer almıyor
yani ne farke etcekk bimiyorum bende diyorum ara vereyim diye
ama diyete degil diyete ara verirsemmmm koparım iice biliyorummm
sabah açtım büskiviyi bir taraftan diyorumkii aman yesemde vermeiyorum yemesemde
bi tarfatandaa bugün cuma günü yawww nasılsaa veririm 1 haftaya kadarr
yani yaman bir çelişki var oratda kızlar:26:
cnmm benim deridm yemek degil zatenbanu allaşkına istesekte en fazla 2 gün yersin sonra pişman oluruz bence toplaşıp psikoloğa gidelim yoksa hepümüz çıldırıcaz :)
bak şöyle yapalım montiyi bırakmayalım spora devam et kilo veremesekte güzel uyku çekeriz suçluluk duymayız herşey tartıda eksiyi görmek değil ki sağlıklı olmakta önemli değil mi sonuçta sporla birlikte sağlık kazanıyorum şeker yemiyerek böbreklerimizi koruyoruz.
gulümmm herkesin başına gelir lütfen üzülme ağlama
kıslarrr,kıslarrrr...ne oluyor size yahu....:26:
misafirlerden giremiyorum ama pazartesi başta meyviş olmak üzre teeeeek tek alıcam ifadelerinizibi yere kaçmak yok...aebenim size sopasını uzun zamandır salllamadı ama pazartesi görürsünüz siiiiz..durun bakemm siz...hele pazartesi olsunda görüşürük...şimdi kaçıyorum mecburiyetten ama pazartesi gecesi görüşürüz ben okuldan gelince....neymiş bakalım kaçmak,pes etmek,bırakmak...
diyarım mucuks ..aebenim ne demek o öyle ya neden herkes alınıyor sen sonsuzaaaaaaaaaaaaaaaa kadar canım arkadaşımız ve hocamız olacaksın :) istanbula gelirsen eğer görüşelim mi bu aralar tam ihtiyacım var bir görüşmeye kopmak üzereyim kendimdenmüsait olucağını düşünürsem seninle bi kahve içeriz olar mı ??? öpüyorum şimdiden hepimizi
ben monti yapamıyorum sadece kendim yüzünden ama burdanda atsanda gitmem bilesin :)))
amanın cizişş kıs .aşk olsun ancak okadar topdan selam verdimaşkolsun aeben herkese slm bana yok küstümmm banunun başına gelenler benimde başıma geldi
ben okudumziliimmm 2 kilo aldımmm okudunmu spor ve kaçamaksızzzz
banu çiçek tazunu ben bi ara almıştım 2 sene evvel .çekilmiş un halinda sinameki diyebilirim .cazibee
ben çok kabızlık yaşıyorum cnm destekleyici bir şey kullanmayım hemen kabız oluyorum form
çay,içiyorum genelde birde çiçk tozu varmış onu alıcam bugün baklaım
mümuu napalım cnm bizde girmesekk ceeee diyip kaçsak sayfaa yok olacakkk
am az kaldı aben ablam ve zilim dönünceee şenleniriz ynee
diyarım mucuks ..
istanbul işi hasta ziyareti var dön modunda diyerın benim gidecegimde tam net deyil .inşallah başka safere..
amanın cizişş kıs .aşk olsun ancak okadar topdan selam verdimtek tek selam versem unuttugum olurda alınır diye .ama yinede alınmışınız . ben ne edem nerelere gidem .:78:yapmayın böyle ne olur çok üzülüyorum .bak zilime selam bile yazamadım bunca zamanlık yoldaşım ama alındımı .bilmiyormu beni.
..hepimniz aklımdasınız ..
yapmayın böyle şu an bir kopma varsa zaten buda butür yanlış anlaşılmalar sonucu .inanın ne ben nede diger arkadaşlarda bi ayrıım yok birimiz hepimiz hepimiz .birimiz için burdayız ..
ben okudumnolmuş banu . yak yık her yeri ozaman . bende aldım hiçde üzülmüyorum ..
hatta mutluyum özlemişim patlayana kadar tatlı yemeyi...(burayı ne okudunuz nede duydunuz tamammı )
uzun süre diyet içinde olanlar bazan nefes almak iyidir gerçekden eger mola vermek istiyorsanız ancak destek olurum .her konuda oldugum gibi...
banum kl diyetine kayayım diyorsan öyle yap güzelim bi degişiklik olur hem istedigiden, kontrollu yemiş olursun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?