Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm hoşgeldin ablaaa

ben buralardayıdma bir süre diye yapmıycaammmmm
gerçekten gözleirm şişti aglamaktan 2 kilo nasıl alır insan yaaa 0 kaçamak ve hergün yapılan sporlarrr
çok mutsuzummmmm sanki hiç kilo vermemiş gibi şişkooo hissediyorum kendimiiiii

aeben ablaaa çıtır elmaaa buışldumm ben yiyiimmi

oy kıyamam banum benim ...
banum bir süre bencede ara ver abartmadan dilediginden ye artık .. artı çıkarsanda üzülme .. ama şunuda bilki aglamaya decek bişi yok ortada ...balon şişer fos diyede geri iner inan bana .rabbım başka dert vermesin ya ..

kıslar bana müsade çok iş var.. en azından çarşafları makineye atayım ..bebelerde pc sırasında.
unutmayın haytta hiç bişiye fazla kafatakmayın siz herşeyden önemlisiniz her nefes alışımıza bin şükür ... banum özelikle sen nerden nereye geldin kıss

baktım mirayım şeker hastalrı yiyebliormuş demekki bizde yiyebiliriz ama meyve oldugunu ve nezaman yenecegini sen biliryorsun ...

aebenim ne demek o öyle ya neden herkes alınıyor sen sonsuzaaaaaaaaaaaaaaaa kadar canım arkadaşımız ve hocamız olacaksın :) istanbula gelirsen eğer görüşelim mi bu aralar tam ihtiyacım var bir görüşmeye kopmak üzereyim kendimden müsait olucağını düşünürsem seninle bi kahve içeriz olar mı ??? öpüyorum şimdiden hepimizi

ben monti yapamıyorum sadece kendim yüzünden ama burdanda atsanda gitmem bilesin :)))

aşkolsun aeben herkese slm bana yok küstümmm banunun başına gelenler benimde başıma geldi
ama zaten beni kimse önemsemiyo burda

aşkolsun aeben herkese slm bana yok küstümmm banunun başına gelenler benimde başıma geldi

herkes bir alınganlık anlamaıdm gitti bugügn vallaa
cazibe aben abla belirtmiş sadece son sayfayı okudum demiş cnm
yoksa aben abla emin ol hiçbir msj atlamazz

kimse önemsemiyor dmeişsin amaa valla haksızlık ediyorsun
zilim,ben diyar her fırsatta yazıyoruz sanaaa
ee daha ne olsun ki

yaaaaaaaa (( kız walla sanal köye gelip hepinizi öpücem yaaaaaaa

birgün kiloları verince toplansak mı ayne şehirde olmamı :)) nasıl fikir ??

hepimizin başına geliyor hepimiz birlik oluyoruz atlamışsakda giremediğimizdendir o an

şimdi telaşımız boğazımıza sahip olmak olmalı dimi

aebenim ne güzel demiş önce sağlık Allaha çok şükür iyiyiz eskiden obezdik :) nefes aldığımız sürece ayaklarımız olduğumuz sürece sporumuzu aksatmıcaz ve aşırı yemicez sonra bir kilo iki kilo alınır verilir sorun yapmayalım

kız ben ölmeden 6 lı rakam görecek miyim o bile muallak artık

kıyafetle güzelim adamlar beğeniyor evlenmeye korkuyorum ay ay ay sarkıklara ben bakamıyorum düşün :)))) tek derdimiz yağ tabakamız olur inşallah onuda estetikle yaptırırız çoğu gitti azı kaldı

aben ablam güzel ara vereyimdee bennn
nasıl olcak bu iş sabahtan beridir sdüşünüyorum
kalori hsb yapsamm ama monti yakamı bırkmıyorki
yine pirinç ,bulgur,makarna yemiycem
hamur işi zaten hiç bir diyettee yer almıyor
yani ne farke etcekk bimiyorum bende diyorum ara vereyim diye
ama diyete degil diyete ara verirsemmmm koparım iice biliyorummm
sabah açtım büskiviyi bir taraftan diyorumkii aman yesemde vermeiyorum yemesemde
bi tarfatandaa bugün cuma günü yawww nasılsaa veririm 1 haftaya kadarr

yani yaman bir çelişki var oratda kızlar:26:

banu allaşkına istesekte en fazla 2 gün yersin sonra pişman oluruz bence toplaşıp psikoloğa gidelim yoksa hepümüz çıldırıcaz :)

bak şöyle yapalım montiyi bırakmayalım spora devam et kilo veremesekte güzel uyku çekeriz suçluluk duymayız herşey tartıda eksiyi görmek değil ki sağlıklı olmakta önemli değil mi sonuçta sporla birlikte sağlık kazanıyorum şeker yemiyerek böbreklerimizi koruyoruz.

gulümmm herkesin başına gelir lütfen üzülme ağlama

cnmm benim deridm yemek degil zaten
tatlı büskivi yeidm sabah midme bulandı yeminleee
acab monti degildee kalori diyemtimii yapsam diyorum ama
alışkanlıkar var bırakamıyorum işte:)

kıslarrr,kıslarrrr...ne oluyor size yahu....:26:
misafirlerden giremiyorum ama pazartesi başta meyviş olmak üzre teeeeek tek alıcam ifadelerinizi bi yere kaçmak yok...aebenim size sopasını uzun zamandır salllamadı ama pazartesi görürsünüz siiiiz..durun bakemm siz...hele pazartesi olsunda görüşürük...şimdi kaçıyorum mecburiyetten ama pazartesi gecesi görüşürüz ben okuldan gelince....neymiş bakalım kaçmak,pes etmek,bırakmak...

ziliimmm 2 kilo aldımmm okudunmu spor ve kaçamaksızzzz

diyarım mucuks ..
istanbul işi hasta ziyareti var dön modunda diyerın benim gidecegimde tam net deyil .inşallah başka safere..
amanın cizişş kıs .aşk olsun ancak okadar topdan selam verdim tek tek selam versem unuttugum olurda alınır diye .ama yinede alınmışınız .ben ne edem nerelere gidem .:78:yapmayın böyle ne olur çok üzülüyorum .bak zilime selam bile yazamadım bunca zamanlık yoldaşım ama alındımı .bilmiyormu beni.
..hepimniz aklımdasınız ..
yapmayın böyle şu an bir kopma varsa zaten buda butür yanlış anlaşılmalar sonucu .inanın ne ben nede diger arkadaşlarda bi ayrıım yok birimiz hepimiz hepimiz .birimiz için burdayız ..
ziliimmm 2 kilo aldımmm okudunmu spor ve kaçamaksızzzz
ben okudum nolmuş banu . yak yık her yeri ozaman .bende aldım hiçde üzülmüyorum ..
hatta mutluyum özlemişim patlayana kadar tatlı yemeyi...(burayı ne okudunuz nede duydunuz tamammı )

uzun süre diyet içinde olanlar bazan nefes almak iyidir gerçekden eger mola vermek istiyorsanız ancak destek olurum .her konuda oldugum gibi...

banum kl diyetine kayayım diyorsan öyle yap güzelim bi degişiklik olur hem istedigiden, kontrollu yemiş olursun ..

banu çiçek tazunu ben bi ara almıştım 2 sene evvel .çekilmiş un halinda sinameki diyebilirim .

abenn abla kilo almışsın evet ama patlayana kadar yeidm diyorusn ben nedennn aldım :26:

peki kl diyetine geçtigmdeee daha çok kilo alırsam
birdeee bu monti öle bir vürüskii damarlarımd adolaşıyor kl diyetide yapsam kazandıgım alışkanlıklarda vazgeçemiycemki

peki kaç kl almalıyım abla?

ptesii detoks yapıcam ayran detoksuu
kızlarlaaa sözleştik 80-89 topigindee birikteee yapıcazzz bir kaç kişii
kilom la alakası yok taaa dünn sözleşmiştikk içime ogmuş dimekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…