haklısın en yedigimden aldım banum senin neden aldıgının pardon baskülde neden artıgınında bir sebebi vardır elbat dedim ya vucud bir şifre çözene aşk olsun ....abenn abla kilo almışsın evet ama patlayana kadar yeidm diyorusn ben nedennn aldım :26:
peki kl diyetine geçtigmdeee daha çok kilo alırsam
birdeee bu monti öle bir vürüskii damarlarımd adolaşıyor kl diyetide yapsam kazandıgım alışkanlıklarda vazgeçemiycemki
peki kaç kl almalıyım abla?
haklısın en yedigimden aldım banum senin neden aldıgının pardon baskülde neden artıgınında bir sebebi vardır elbat dedim ya vucud bir şifre çözene aşk olsun ....
ilk mesajımda demiştimya çok ilginç deneyimlerim oldu diye ...
ben annemler gelmeden cumartesi ipin ucunu bıraktım bilerek isteyerek ve yiyerek .ve şu anda diyette başlamayı düşünmüyorum çümki bunyem bu düzene 3 günde alıştı ..hep dikkat ederdim yeni başladıgın bir düzen bene hep 3 gün kilo verdirir 4. gün dururdu çok ilginç .aynı beslendigim aynı sporu yaptıgım halde demekki 3 günde adepte oluyor bünye ..
aynı durum kilo alma işindede böyle oldu .ilk 3 günde 3 kilo .ama montiye uygun 1 ögünün bile olmadı bu 2 haftaya yakın zaman içinde ...bilityoesunuz benim bünye tatlıyı yedimi etesi gün acaip şiereim elim yüzüm .ve öylede oldu 3 gün ama öndan sonra sular druldu hiç reakson almadım ve 3.gün sonunda kilo öyle 3 kilo 4 artıya dengeledi aynı .odüzende yemeye devam ettim ve tekrar 1kilosun indi çok ilgink ilkkaz pide yedigimde kilo almadım ve bu 1 kreyele sınırlı deyil .. şu an bu kiloya dengeledim ve neyersen kilo artmıyor çok ilgibnç...
banun bunu konuşuruz .. eşim geliyor kızımın kontrolu var oldumu .unutma tek derdin kilo olsun .kıs.
birde masum evet ben kilo aldım ama senin kilo almadıgınıda biliyorum sadece baskül sana oyun oynuyor bunada eminim ...
inşş öyledir ablamm
diyar buralardayım cnmmm amaa çok kötüyümmm(((
bugünde 68.8 çıktım herügn kilo alıyorum
nedne bilemiyorumdaa
araştırma içindeyim bi diyorum bırak ulan diyet miyet,bi diyorummm yolu yarıladın neredeysen
bu hafta 65 görürüm derken 70 e merdiven dayadım resmen yaaaa
detoks yapıcma p.tesi ama ardındna ne yapıyım nasıl besleneyim şaşırıdmm
birde masum evet ben kilo aldım ama senin kilo almadıgınıda biliyorum sadece baskül sana oyun oynuyor bunada eminim ...
cazibem . canım malum son günlerde yokum senin tam kilo geçmişini bilmilyorum pek mönü listelerinide görmüyorum ..slm cnm nasılsın masum bende yine 800gr fazla çıktım bacım yaaa napcam
bilmiyorum nasıl böle oluyo anlamıyom niye kilo veremiyom bennnnnnnn
cnm sen gine kilolarını verdin sonunda böle bişey yaşıyosun ben napıyım
cazibem öncelikle sabır zatetn günlük beklenti içine girersen kilo veremessin .
slm aeben biz napcaz bukilo işini bi yardım yaaaa bi araştır allaaşkına yine böle oluyoz banuyla
ya bitürlü zayıflayamıyom yaaaa bibakıyorum vermişim bi bakıyorum hooop almışım diyet+spor ve
0kaçamakla allah aşkına dayanamıyom nolur bi akıl ver bana napıyım neediyim
ben napacam yaa yaz geliyo ve hala okadaruğraşmama rağmen 90lardayım çıldıracam yaaaa
ama bugün değişik bişey yapacam biraz şaşırtacam bünyeyi akşamları meyve yicem sadece
yinede veremezsem bilmiyorum artık
banum bakinmaye başlamışın az sabır ...ne kadar sessiz ve sakin buralarrrr
ben im yalancı kilonun 1 kilosu gittii darısı kalana inşş
montiyi bıraktımm birazzzdegişiklik iidir diyee
aben abla sendee demiştin ya zaten
2 gün kal hesaplıycam p.tesi detoks yapıcam
ve salı -çarşambadaa 2 günlük diyet listeisni uyguluycamm sonuçlar umaırm gzel olur:)
ne kadar zayılasamda şu yanlarım ve kocaman göbek beni sinir ediyor
çok mutsuz oluyorum gördükçe
diyarım salepin gl endeksini biliyormusun ... içinde gl endeksi yüksek bişi barındırmasada çok piştigi için nisastası gl endeksini yükseltmiştir ...banu kız sessiz kaldı buralar ne zaman dolup taşıcak .(
bugünkü menüm:
sabah:yumurtalı menemen salata
öğlen: çay,salep
akşam:z.yağlı fasulye.salata,yoğurt
sirke ben kulanmadım caizş kullanmanda bir sakınca yok çokda faydalı diye biliyorm. migdende zarar açmıyorsa tabiki kullana bilirsin ...slm aeben nasılsın ben bugün birde elma sirkesine başladım bibilgin varmı bu konuda
nasıl işe yararmı yani bana diyetimin yanında yardımcı olsun diye tabiki tamamen ona bağlamıyorum
buarada diyete tamgaz devam
günaydınlar arkadaşlar,
masum canım ben de bir kısmını verdim seninle aynı olan kilomun.
kendime stres yapmamaya çalışıyorum,yoksa yemesem de veremiyorum.
spor devam,moral oluyor ayrıca.
ben de göbek ve simit bölgesinden kilo alıyorum.
simit bölgesi için sopa hareketi çok faydalı.
100 kez yapıyorum.
göbek için great bady 8 dakikalık.
kısa zaman alıyorlar ama güzel sonuç veriyorlar.
bu sabah yulaf ezmeli kahvaltı yaptım,güzel bir tarif gerçekten.
süzme yoğurt yaptım,akşama zilimin elmalı pudingini deneyeceğim inşaALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?