Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın en yedigimden aldım banum senin neden aldıgının pardon baskülde neden artıgınında bir sebebi vardır elbat dedim ya vucud bir şifre çözene aşk olsun ....

ilk mesajımda demiştimya çok ilginç deneyimlerim oldu diye ...
ben annemler gelmeden cumartesi ipin ucunu bıraktım bilerek isteyerek ve yiyerek .ve şu anda diyette başlamayı düşünmüyorum çümki bunyem bu düzene 3 günde alıştı ..hep dikkat ederdim yeni başladıgın bir düzen bene hep 3 gün kilo verdirir 4. gün dururdu çok ilginç .aynı beslendigim aynı sporu yaptıgım halde demekki 3 günde adepte oluyor bünye ..
aynı durum kilo alma işindede böyle oldu .ilk 3 günde 3 kilo .ama montiye uygun 1 ögünün bile olmadı bu 2 haftaya yakın zaman içinde ...bilityoesunuz benim bünye tatlıyı yedimi etesi gün acaip şiereim elim yüzüm .ve öylede oldu 3 gün ama öndan sonra sular druldu hiç reakson almadım ve 3.gün sonunda kilo öyle 3 kilo 4 artıya dengeledi aynı .odüzende yemeye devam ettim ve tekrar 1kilosun indi çok ilgink ilkkaz pide yedigimde kilo almadım ve bu 1 kreyele sınırlı deyil .. şu an bu kiloya dengeledim ve neyersen kilo artmıyor çok ilgibnç...

banun bunu konuşuruz .. eşim geliyor kızımın kontrolu var oldumu .unutma tek derdin kilo olsun .kıs.

ama bana yazmayı unutma olurmu kaç kl alıyımm
demekki dengeliyorsun vücut 3 kilodna fazla almıyor ablaa ne biçimiz yaaa
nasılda çabuk kilo alıyoruz:26:

birde masum evet ben kilo aldım ama senin kilo almadıgınıda biliyorum sadece baskül sana oyun oynuyor bunada eminim ...

inşş öyleidr diyarcımm

kızlar benim kafam karıştı imdi kl hesabı apayım biraz diyorum amaa
nasıl yapcma eskiden kl diyeti yapıyordum ama şimdi monti yapıncaa nasıl dönücme kl hesabına bilmiyorm

günaydın kızlarrr

artık viran şehir oldu buralar çok üzülüyorum lütfen hepiniz gelin tekrar hırslanalım birbirmize kuvvet verelim ((

diyar buralardayım cnmmm amaa çok kötüyümmm(((
bugünde 68.8 çıktım herügn kilo alıyorum
nedne bilemiyorumdaa

araştırma içindeyim bi diyorum bırak ulan diyet miyet,bi diyorummm yolu yarıladın neredeysen
bu hafta 65 görürüm derken 70 e merdiven dayadım resmen yaaaa

detoks yapıcma p.tesi ama ardındna ne yapıyım nasıl besleneyim şaşırıdmm

slm cnm nasılsın masum bende yine 800gr fazla çıktım bacım yaaa napcam
bilmiyorum nasıl böle oluyo anlamıyom niye kilo veremiyom bennnnnnnn
cnm sen gine kilolarını verdin sonunda böle bişey yaşıyosun ben napıyım

birde masum evet ben kilo aldım ama senin kilo almadıgınıda biliyorum sadece baskül sana oyun oynuyor bunada eminim ...

slm aeben biz napcaz bukilo işini bi yardım yaaaa bi araştır allaaşkına yine böle oluyoz banuyla
ya bitürlü zayıflayamıyom yaaaa bibakıyorum vermişim bi bakıyorum hooop almışım diyet+spor ve
0kaçamakla allah aşkına dayanamıyom nolur bi akıl ver bana napıyım neediyim
ben napacam yaa yaz geliyo ve hala okadaruğraşmama rağmen 90lardayım çıldıracam yaaaa
ama bugün değişik bişey yapacam biraz şaşırtacam bünyeyi akşamları meyve yicem sadece
yinede veremezsem bilmiyorum artık

ne kadar sessiz ve sakin buralarrrr
ben im yalancı kilonun 1 kilosu gittii darısı kalana inşş

montiyi bıraktımm birazzzdegişiklik iidir diyee
aben abla sendee demiştin ya zaten
2 gün kal hesaplıycam p.tesi detoks yapıcam
ve salı -çarşambadaa 2 günlük diyet listeisni uyguluycamm sonuçlar umaırm gzel olur:)

ne kadar zayılasamda şu yanlarım ve kocaman göbek beni sinir ediyor
çok mutsuz oluyorum gördükçe

banu kız sessiz kaldı buralar ne zaman dolup taşıcak .(
bugünkü menüm:
sabah:yumurtalı menemen salata
öğlen: çay,salep
akşam:z.yağlı fasulye.salata,yoğurt

sanırımm yarın düzelir diyarcım ben sürekli buralardayım ama kimse yokkii
kendim çalıp kendim oynuorudm desem yeridirr

aben abla gelir yarın ,zilim de gelirr
ben şimdilik monti yapmıyorum cnm ama kısa zmand adönücme inş

günaydınlar arkadaşlar,

masum canım ben de bir kısmını verdim seninle aynı olan kilomun.

kendime stres yapmamaya çalışıyorum,yoksa yemesem de veremiyorum.

spor devam,moral oluyor ayrıca.

ben de göbek ve simit bölgesinden kilo alıyorum.
simit bölgesi için sopa hareketi çok faydalı.

100 kez yapıyorum.

göbek için great bady 8 dakikalık.

kısa zaman alıyorlar ama güzel sonuç veriyorlar.

bu sabah yulaf ezmeli kahvaltı yaptım,güzel bir tarif gerçekten.

süzme yoğurt yaptım,akşama zilimin elmalı pudingini deneyeceğim inşaALLAH.

bende 3 mil leisle yapıyorum ardından 300 mekik
aben abla sopa hareketinee zararlı dmeişti bend ebırakmıştım cnm
benimde simit ve göbek bölgem var
bu geart bady bend ebakayım ya 8 dk nedirkii
yapılırr

slm aeben nasılsın ben bugün birde elma sirkesine başladım bibilgin varmı bu konuda
nasıl işe yararmı yani bana diyetimin yanında yardımcı olsun diye tabiki tamamen ona bağlamıyorum
buarada diyete tamgaz devam

selam güzeller ....mevlid kandilinize kutlu olsun. rabbım hayırlara vesile etsin inşallah. dualarınızı esirgemeyin ...
hafta sonu istabula gittik dün gece geldik evi toparlamdan sizlere bi bakayım dedim ..
mesajlarınıza bir bakıp işe koyulayım malumm 2 haftadır ev benden çıktı .::))

cazibem . canım malum son günlerde yokum senin tam kilo geçmişini bilmilyorum pek mönü listelerinide görmüyorum ..
kendin ve diyet geçmişim ve montiye başlangıcın hakkında birde saglık sorunun klo vermeye engel durumun varmı .?banu'da oldugu bigi hormonal denge yeda şekerle ilgili bir problemin varmı .
kısaca özetlermisin bi bakakalım neden kilo veremşyorsun .banunki belli uzun zamandır diyet yapıyor ve baya kilo verdi takılması yada şişmesi normal .ama senin durumu ayrı degerlendirmek lazım.
cazibem öncelikle sabır zatetn günlük beklenti içine girersen kilo veremessin .
banum bakinmaye başlamışın az sabır ...
bırak biraz diycm ama kilo alırsan dahada mutsuz olacaksın biliyorum ...
neye karar verdin nasıl devam ediyorsun ?
banu kız sessiz kaldı buralar ne zaman dolup taşıcak .(
bugünkü menüm:
sabah:yumurtalı menemen salata
öğlen: çay,salep
akşam:z.yağlı fasulye.salata,yoğurt
diyarım salepin gl endeksini biliyormusun ... içinde gl endeksi yüksek bişi barındırmasada çok piştigi için nisastası gl endeksini yükseltmiştir ...
öğünda atlamış olmuşun .
meyvede yok listende .....

Son düzenleme:
sirke ben kulanmadım caizş kullanmanda bir sakınca yok çokda faydalı diye biliyorm. migdende zarar açmıyorsa tabiki kullana bilirsin ...

Son düzenleme:

sportif dagcım sen neraledesin abkimm .topigi pek sessiz bırakmışınız ...( sende zayıfla) nasıl gidiyor orayada bakamıadım hiç.

slm aeben öncelikle hayatım diyetle geçiyo benim ünv.120kiloydum akapunkturla 73kadar düştüm
sonra evlendim hamile kaldım 80le 110la doğurdum şimdide 90lardayım hala
herhangi bisorunum yok benim güzel diyet yapıyorum bugünde elma sirkesine başladım nasıl
işe yararmı bibilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…