güle güle büyüt bebeişini nekadarlık .?slm aeben öncelikle hayatım diyetle geçiyo benim ünv.120kiloydum akapunkturla 73kadar düştüm
sonra evlendim hamile kaldım 80le 110la doğurdum şimdide 90lardayım hala
herhangi bisorunum yok benim güzel diyet yapıyorum bugünde elma sirkesine başladım nasıl
işe yararmı bibilgin varmı
sorumun cavabınıda yazmışın ..Günaydın aeben abla . Seninde kandilin mübarek olsun abla
bende listelerimı yazmaya devam edeyim artık buralara geçen hafta diyet miyet hak getire cozuttum iyice ...
Bugün yiyeceklerim ve yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak karnıbahar yemeği
domates+ salatalık
yoğurt
akşam
2 yumurta ile yapılmış omlet
yoğurt
1 adet salatalık
güle güle büyüt bebeişini nekadarlık .?
ne zamandır monti yapıyorsun ?
daha evvel başka diyet yaptınmı montiden önce onda sonuç neydi .direkmi montiye geçtin .
.kaç kilo verdin montiye başlayalı kaç kilo verdin ..?
şu an emziriyormusun ?
çokmu sordum .ama ayrıntılı bilmem lazım .
sorumun cavabınıda yazmışın ..demek cozuttun saglık olsun ...
Mönün güzel fıstıgım ....
Takıma bakamadım durumlar nasıl orasıda sessiz bu günlerde sanırım toparlandınızmı ?:78:
Kirazım aramı verdi ?
ayrıntıları sormammın nedeni buydu caziş ..sağol cnm 17aylık bioğlum var 15oldu montiye başlayalı daha önce normal kendim azyiyerek yasak şeyleri yemeyerek yaptım yani herrejimde olduğu gibi tatlı kızartma vs....
verdim montiye başlayalı pek kilo veremedim emzirmiyorum cnm
kirazımı oumuştum bir çok bayanda var bu teleşe etmeye gerek yok aslında konuşmuştukda ..hayırlısı olsun ..takımda sesiz abla bu aralar . Kirazım ara verdi . Miyon çıkaması baya üzdü onu sonrada diyete adapte olamadı . Tatilde bittiya takım toparlanır bu hafta ... Geçen hafta arkadaşımın nişanı vardı abla orda bir bozuldu diyet sonra devamıda geldi ama bugünden itibaren toparlıyorum inşalah . Spor salonu üyeliğimi 4 ay daha uzattım platese ve spora devam
kirazımı oumuştum bir çok bayanda var bu teleşe etmeye gerek yok aslında konuşmuştukda ..hayırlısı olsun ..
Hadi bakalım takım bu hafta derece yapsın ...
tamam banum ...h.g ablaaaa
valla gelinde şenlensin buralar sne omayınc akimse giirp iki satır yazmıyor valaaa
abla şimdi ben şöle bir kararr aldım
bugün detoks yapıyorum
salı ve çarş daha önce verdiign listeyi uyguluycam
sonrada 1 kaç haftaa kal hesaplamısı yapıcam
yemedigmiz şeyleri yiyip bireaz şaşırtmak istiyorum metamı
sonra yine aranızdayımmm
tamam banum ...
ama sen hep yanmızda ol kıs ..monti yap yapma
ayrıntıları sormammın nedeni buydu caziş ..
motiden önce kısıtlayıcı diyetler uyguladıvede kilo verdi isen bünyen bir süre montide kilo vermez .sabırlı olmalısın .
şimdi bünyen az yemeye alıştı montiye geçtiginde ise biraz depo bile yapabilir bu kitapdada anlatılıyor . ama bu demek deyilki kilo vermessin .
emziriyor olmanda senin için bir artı ..biraz sabır .ve günlük tartılma haftalık hedef 500gr koy kendine
seninde kandilin mübarek olsun safişşş...
banum çok olacak muhtemelen yarınada kalır malzemen ... ben 4 kş dedim ama genelde göz kararıyapıyorum yedigim kadarda yiyorum kalanı kalıyoyor yarına .aben abla bugün dogru yaptım detoksu haşlanmamış halleirnden 4 e rkaşık koydumm
geçen sefer haşlanmış koymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?