Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

güle güle büyüt bebeişini nekadarlık .?
ne zamandır monti yapıyorsun ?
daha evvel başka diyet yaptınmı montiden önce onda sonuç neydi .direkmi montiye geçtin .
.kaç kilo verdin montiye başlayalı kaç kilo verdin ..?
şu an emziriyormusun ?
çokmu sordum .ama ayrıntılı bilmem lazım .

nazlım sen nasılsın ..?
montiye devammı kilo durumun nedir ?

Günaydın aeben abla . Seninde kandilin mübarek olsun abla

bende listelerimı yazmaya devam edeyim artık buralara geçen hafta diyet miyet hak getire cozuttum iyice ...

Bugün yiyeceklerim ve yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak karnıbahar yemeği
domates+ salatalık
yoğurt

akşam
2 yumurta ile yapılmış omlet
yoğurt
1 adet salatalık

sorumun cavabınıda yazmışın ..demek cozuttun saglık olsun ...

mönün güzel fıstıgım ....

takıma bakamadım durumlar nasıl orasıda sessiz bu günlerde sanırım toparlandınızmı ?:78:
kirazım aramı verdi ?

sağol cnm 17aylık bioğlum var 15oldu montiye başlayalı daha önce normal kendim azyiyerek yasak şeyleri yemeyerek yaptım yani herrejimde olduğu gibi tatlı kızartma vs....
verdim montiye başlayalı pek kilo veremedim emzirmiyorum cnm

takımda sesiz abla bu aralar . Kirazım ara verdi . Miyon çıkaması baya üzdü onu sonrada diyete adapte olamadı . Tatilde bittiya takım toparlanır bu hafta ... Geçen hafta arkadaşımın nişanı vardı abla orda bir bozuldu diyet sonra devamıda geldi ama bugünden itibaren toparlıyorum inşalah . Spor salonu üyeliğimi 4 ay daha uzattım platese ve spora devam

ayrıntıları sormammın nedeni buydu caziş ..
motiden önce kısıtlayıcı diyetler uyguladıvede kilo verdi isen bünyen bir süre montide kilo vermez .sabırlı olmalısın .
şimdi bünyen az yemeye alıştı montiye geçtiginde ise biraz depo bile yapabilir bu kitapdada anlatılıyor . ama bu demek deyilki kilo vermessin .
emziriyor olmanda senin için bir artı ..biraz sabır .ve günlük tartılma haftalık hedef 500gr koy kendine

kirazımı oumuştum bir çok bayanda var bu teleşe etmeye gerek yok aslında konuşmuştukda ..hayırlısı olsun ..
hadi bakalım takım bu hafta derece yapsın ...

h.g ablaaaa
valla gelinde şenlensin buralar sne omayınc akimse giirp iki satır yazmıyor valaaa

abla şimdi ben şöle bir kararr aldım
bugün detoks yapıyorum
salı ve çarş daha önce verdiign listeyi uyguluycam

sonrada 1 kaç haftaa kal hesaplamısı yapıcam
yemedigmiz şeyleri yiyip bireaz şaşırtmak istiyorum metamı

sonra yine aranızdayımmm

nazlım pilates demişken saati gelmiş ... ee bende hantallaştım iyce başlamak lazım bir ucundan ...
gelirim yine

kirazımı oumuştum bir çok bayanda var bu teleşe etmeye gerek yok aslında konuşmuştukda ..hayırlısı olsun ..
Hadi bakalım takım bu hafta derece yapsın ...

inşallah ablam bakalım bu hafta dereceye gireriz inşallah

tamam banum ...
ama sen hep yanmızda ol kıs ..monti yap yapma

aben abla bugün dogru yaptım detoksu haşlanmamış halleirnden 4 e rkaşık koydumm
geçen sefer haşlanmış koymuştum

tamam cnm öle yapacam birde yanlişmı yzdım acaba emzirmiyorum ben benimki sadece 3ay emdi onuda zorla sonra bıraktı dediğin gibi haftada 500gr hedef tutacam çok sağol cnm
peki bu fazla çıkmalar heralde şişlikten oluyo sanırım diyet yaparken kilo almak imkansız değilmi
ayaklarım buz gibi oluyo karnım davulgibi yine şişlik var diyorum
senin kilo verme sürecincede böle şeyler başına gelirmiydihiç

günaydınnn monticiii bezginler

Slm kızlar bende mondi yapmak istiyorum
zormu bu diyet yapan arkadaşlar nasıl kilo vermeniz ? Bana çok karışık gibi geldi neyle neyin yenmeyeceğini nasıl aklımda tutabilirimki

aben abla bugün dogru yaptım detoksu haşlanmamış halleirnden 4 e rkaşık koydumm
geçen sefer haşlanmış koymuştum
banum çok olacak muhtemelen yarınada kalır malzemen ... ben 4 kş dedim ama genelde göz kararıyapıyorum yedigim kadarda yiyorum kalanı kalıyoyor yarına .
ama hş. 4 kş gerçekden az benim için ben çorba gibi deyilde mantı kıvamında yiyyorum genelde.
zilimin misafirimi var? eski sayfları okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…