Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hmm anladım çünkü ben önceden beridir normal kepek ekmeğini asla yemedim çünkü kepek adı altında beyaz ekmek satıyorlar ben hep ya uno yada belediyenim gerçek kepek ekmeğini yiyordum onlar gerçekten tok tutuyor ama yinede tam buğde yicem bundan sonra

aeben bu arada maydonozları saplarıyla beraber kaynatıyorsun bir on dakika kadar 1 lt suya 1demet maydonoz 1limon bunu bir hafta yap bakalım iyi glecekmi sanada hatta genital bölgete kaşıntı falan varsa ona bile iyi geliyor tabi üşütmekten ileri gelen iltahap varsa

Son düzenleme:
walla herkes kırılıyor hastalıktan,ne biçim hastalıkmış..okula gidiyorum çocuklar ateşli ateşli geliyorlar,kusanmı istersin,izin alıp gidenmi...keçi kadar inatçı çıktı bu yıl grip virüsü...öğretmen arkadaş var gebe,kadın 2 haftadır hastanede yatıyor altı üstü bir grip dersin ama sermiş geçmiş kadını...birde yemek yiyemiyordu bulantılarından 2 haftada 4 kg vermiş...çok şükür bizede bu yıl bulaşmadı ama oğluşa polenler,pekmekzler ballar,portakal suları bombardımana tuttum kış başından beri çocuğu..2 kg pekmez 1,5 kg de bal yedi 2,5 ayda
eşim hastaneden eve gelincede neredeyse çamaşır suyuyla yıkıycam adamı hiç çocuğa görünmeden doğruca duşa gidiyor eve mikrop getirmesin diye...sinüzit olacak çocuğu hasta etmeyelim diye yıkanmaktan

Merhaba iltihabın Varsa Bak Buraya!

Her bitkinin kendine özgün bir özelliği bulunuyor ve yine kendine özgün, tedavi edici özelliği vardır. Kullandığımız tıbbı ilaçlarda zaten bu tür bitkilerden hazırlanıyor, yani bunu nerdeyse hepimiz biliyoruz.

Uzun lafın kısası Arkadaşlar, iltihap söktürücü bitkilerin neler olduğunu, Gelin hep beraber öğrenelim…

ALIÇ

Fructus Crataegi

Özellikle kalp üzerinde etkili, idrar söktürücü, kabız

BİBERİYE

Folium Rosmarini

Dahilen kabız, hazım sistemi uyarıcısı, safra artırıcı ve idrar söktürücü, haricen ise iltihaplı yaraların tedavisinde kullanılır.

BÖĞÜRTLEN

Folium Rubi

Kabız, kuvvet verici, idrar söktürücü ve şeker hastalığına karşı kullanılır. Bademcik iltihaplarında da gargara yapılır.

KİTRE

Tragacantha

Boğaz hastalıkları ve iltihaplarında koruyucudur.

Sayfa kategorisi: Şifalı Bitkiler
aebenim umarım işine yarar,netten araştırıp bunu buldum....

Son düzenleme:
slm aeben nasılsın bugünkü menüm
sabah 3bardak ılık su
2dilm ek peynir zeytin acısos
arada elma yoğurt
akşam kurufasulye yoğurt salata
bu hafta birde adet oldum bakalım nolcak

selamlar + lar yüzünden gelemiorum artk hem iş yoğun hem denetim fazla birde + lar beni benden alıyor vallaa:S

geçmişi okudum cuma günkü destekleriniz için teşekkür ederim menülerim aynıııı protein ağırlıklı gidioo ama hala aynıyımm + yımm bir fark yok yanii

zilimmm
cnm keşke beslnemyle bi alakaıs olsaaa hastalık ama yok cnmm yaaa

benimkile rçok iştahlıllarrr sabahtan pekmezlerinii ballarını kaymaklarını yerler her sabah portakal suyu içerlerr yedikleir yumruta desne ona kezaaa

her hafta tavuk suyu çorba,ilik suyuna çorbaa buna rgmen oldularr:

kayraı götürüdm bugünd eögleden sonra od akapmış

tursarıcim iltihap kalpbi çevreleyen zarlararasında canım .idrar yolunda deyil ..
ama daha evvel gecirdigim bi virüs veya iltihaplanmadan kaynaklanıyor olabilir dedi dr.
ben pek ilaç kulanma hasta olsam bile . birde guvatr da olabilir dedi .test yapmıştı yarın gidicem tekrar sonuçalmaya . ama bende butür sorun yokdu ensan 1 sene evvel yaptırmıştım butür tahlillerimi..
maydonozuda dedigin gibi yaptım canım ..

mucuks zilim .
bendede bi e broroşürü var alıç benim dikatimide çekti yarın alayım akdardan .

zilim bal olarak kestane balını denedinmi . biz ailecek (ben hariç) sabahları 1 çy kaşıgı acı balımız vardır . eşim karadeniz tarafından getiriryor . sanki hastalıklardan koruyor gibi.
antibiyotık etkisi var 1 çy kş. fazla yenmemeli ama..

slm aeben nasılsın bugünkü menüm
sabah 3bardak ılık su
2dilm ek peynir zeytin acısos
arada elma yoğurt
akşam kurufasulye yoğurt salata
bu hafta birde adet oldum bakalım nolcak
mönün güzel caziş afiyet olsun ...
mirayım devem inen patır patır çözüleceksin şu an bekleme devresindesin ..
geçengün bi yerde duydum hoş hepimizde biliyoruzda.
bünye kilo verirkende alırkende belli noktalarda durumuş ve sonra daha hızlı bi şekilde devam edermiş ..

merhaba
ben de dukan diyeti adlı ünlü fransız diyetini uyguluyorum. bilgi almak isterseniz şöyle bir sitede diyet günlüğü tutuyorum.
Dukan Diyeti Güncesi
sevgiler.
kolaygelsin .

yeni gelen kıslardan takımlarda yarışmak isterlerse 6.takıma yeni üye arıyoruz bilginize...

yok yok aben abla beni gerçekten görmüyor artıık
hani kalp kalbe karşı derlerya banum aynını bende sana yazacaktım ...zilimden başkasına merhaba bile demiyorsun diye .
aş bunları banum ben seni sen beni biliyoruz .
ne yaptım ogluşları iyicelermi?
bak naz yaparım şimdi zaten kalbim yaralı ...

Son düzenleme:
aeben cim ben misal olarak verdim iltihaplı romatizmada da kullanılmış bir kürdür bu genel anlamda temizliyor yani inşallah faydasını görürsün

yok ablamm yaaa biriniii iyi etmedne öteki hastaaa
kayrayı götürdüm bu kezde ona başladık antibiyotigee

günaydın bu gün montiye basladım..

ama hastayım malesefki fena halde..

sabah yoğurtlu yulaf ezmesi

öğlen tavuk salata ayran

ara elma

aksam yoğurtu kırmızı lahana salatası belki az tavuk

enfeksiyonum olduğundan yoğun mide bulantım var zorla yiyorum.. bu haftada göremicem 5 leri hastalık beni şişirdi

aebenim sonuçların temiz çıkar umarım

banucum çocuklar için geçmişler olsun

meyvenulum bende hastalandım bugün bizede geçmişler olsun bacum :)

mimu cum illaki kaçamak yapmazsan eksiye düşecekler azimlisin o yüzden onlar senden korksun :)

annemler bir haftalığına gidiyorlar bende evde yemek yapmıcam bakalım bu hafta eksi olabilecek miyim görücem :)

hepinizi özlemle kucaklıyorummmmmm

Bugün yediklerim ve akşam yiyeceklerim

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 elma
1 portakal

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık

merhabalar kıslar........
az sonra dr gidicem sizlerede bakayım dedim ....

banum çiçek uzatan ellere çiçek uzatmak lazım ..
gereksiz polemiklere girip benide üzmeyin kıslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…