tursaricim meyvem kepek ekmeginden bahsediyor ... sade kepekden deyil ...
sade kepek ekmeklerede katılabilir .dedigin gibi gl endeksini dengeler çokda tok tutar.
ama kepek ekmegi diyorsan öyle deyil çünki beyaz una kepek karıştırılıp yapılıyor ...o yüzden montide yenmiyor ...
şeker engen için tb. daha iyidir .
maydonoz bilgisi içinde teşekürler....
tursarıcim iltihap kalpbi çevreleyen zarlararasında canım .idrar yolunda deyil ..aeben bu arada maydonozları saplarıyla beraber kaynatıyorsun bir on dakika kadar 1 lt suya 1demet maydonoz 1limon bunu bir hafta yap bakalım iyi glecekmi sanada hatta genital bölgete kaşıntı falan varsa ona bile iyi geliyor tabi üşütmekten ileri gelen iltahap varsa
walla herkes kırılıyor hastalıktan,ne biçim hastalıkmış..okula gidiyorum çocuklar ateşli ateşli geliyorlar,kusanmı istersin,izin alıp gidenmi...keçi kadar inatçı çıktı bu yıl grip virüsü...öğretmen arkadaş var gebe,kadın 2 haftadır hastanede yatıyor altı üstü bir grip dersin ama sermiş geçmiş kadını...birde yemek yiyemiyordu bulantılarından 2 haftada 4 kg vermiş...çok şükür bizede bu yıl bulaşmadı ama oğluşa polenler,pekmekzler ballar,portakal suları bombardımana tuttum kış başından beri çocuğu..2 kg pekmez 1,5 kg de bal yedi 2,5 ayda
eşim hastaneden eve gelincede neredeyse çamaşır suyuyla yıkıycam adamıhiç çocuğa görünmeden doğruca duşa gidiyor eve mikrop getirmesin diye...sinüzit olacak çocuğu hasta etmeyelim diye yıkanmaktan
Merhaba iltihabın Varsa Bak Buraya!
Her bitkinin kendine özgün bir özelliği bulunuyor ve yine kendine özgün, tedavi edici özelliği vardır. Kullandığımız tıbbı ilaçlarda zaten bu tür bitkilerden hazırlanıyor, yani bunu nerdeyse hepimiz biliyoruz.
Uzun lafın kısası Arkadaşlar, iltihap söktürücü bitkilerin neler olduğunu, Gelin hep beraber öğrenelim…
ALIÇ
Fructus Crataegi
Özellikle kalp üzerinde etkili, idrar söktürücü, kabız
BİBERİYE
Folium Rosmarini
Dahilen kabız, hazım sistemi uyarıcısı, safra artırıcı ve idrar söktürücü, haricen ise iltihaplı yaraların tedavisinde kullanılır.
BÖĞÜRTLEN
Folium Rubi
Kabız, kuvvet verici, idrar söktürücü ve şeker hastalığına karşı kullanılır. Bademcik iltihaplarında da gargara yapılır.
KİTRE
Tragacantha
Boğaz hastalıkları ve iltihaplarında koruyucudur.
Sayfa kategorisi: Şifalı Bitkiler
aebenim umarım işine yarar,netten araştırıp bunu buldum....
mönün güzel caziş afiyet olsun ...slm aeben nasılsın bugünkü menüm
sabah 3bardak ılık su
2dilm ek peynir zeytin acısos
arada elma yoğurt
akşam kurufasulye yoğurt salata
bu hafta birde adet oldum bakalım nolcak
mirayım devem inen patır patır çözüleceksin şu an bekleme devresindesin ..selamlar + lar yüzünden gelemiorum artk hem iş yoğun hem denetim fazla birde + lar beni benden alıyor vallaa:S
geçmişi okudum cuma günkü destekleriniz için teşekkür ederim menülerim aynıııı protein ağırlıklı gidioo ama hala aynıyımm + yımm bir fark yok yanii
kolaygelsin .merhaba
ben de dukan diyeti adlı ünlü fransız diyetini uyguluyorum. bilgi almak isterseniz şöyle bir sitede diyet günlüğü tutuyorum.
Dukan Diyeti Güncesi
sevgiler.
yok yok aben abla beni gerçekten görmüyor artıık
nasılsınız montici kızlar bi bakıp cıkıyım dedim aeben abla masum yeni gelen kıslzar keyifler nasıl
hayırdır???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?