Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

doğruyu yanlışı ayırtedecek yaştada bence rahatsızlığı var bu zaten hep varlıklı ailelerde ortaya çıkan bir hastalık halini almaya başladı bizim bir komşu vardı adamın karısı nereye gitse ordan bişeyler alıyordu birde nasıl zenginlerdi anlatamam adamın gözü hep karısını üzerindeydi çok zor bir durum ALlah kolaylık versin

diğer arkadaş ha hay allah bende diyorum bu kız beni tanımadımı ne

yaa kusura bakma canımcım yaaa bende göz gezdirirken gördümde sonra bir baktım sen ozaman kafama dank ettiinşallah hayırlısıyla bitecek montiyle bütün dertlerimiz gerçekten ben uymaya başladığımdan beridir uyku problemim vardı uykunun ikinci evresine geçemiyo ve yattığım zaman saatlerce uyuyamıyordum 2 haftadır farkettim o bile üzene girdi yatağa girdikten hemen sonra uyuyorum birde sabahları daha erken uyanmaya başladım dinç hemde bu beni daha mutlu etti inanki [/QUOTE]
sevindim uykunun düzene girmesine ya bu gün kahvaltıya buzlukta ekmek var zannediyodum yokmuş kepek ekmeği getirdim bende 2 dilim +beyaz peynir sende kepek ekmeği yemişin ya oluyormu ki

günaydınnnnnn

olmuyor kızlar kepek ekmeğiiii

tam buğday , uno denge lihyt , bim ekmecik köy ekmeği

bu ekmekler uyuyor..

kepek ekmeği bidede cok uzun süre duruyormus bide son duyduyum duyumlara göre tam buğdayın sindirimi daha kolaymıs..

buzlukda var zannediyordum sabah baktım yok bu gün aldırırım bende beyaz ekmek yerine kepekli yiyim bari dedim

selam kıslar nasılsınız bakem .?

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ...

bu sıralar fazla girmem sanırım nete .yeni arkadaşlara yol gösterirseniz sevinirim ..
dün kımın tatlilleri için akşama kadar hs. deydim . akşam üstü geldim ancak . eve gelincede misafir derken ancak yattım ..

Son düzenleme:
bugün yediklerim ve yiyeceklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış tavuklu omlet
1 kase cacık

ara
1 portakal

akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 bardak light süt

aeben ablam cok cok cok gemiş olsunnn dikkat et kendine yorulma şu sıralar

aebenim çok çok geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey olmadan ilaçlarla atlatırsın hiçbirşeyciğin kalmaz

hoşgeldin aeben abla nasılsın . çok geçmiş olsun ablam

aben ablam geçmiş olsun

sagolun kıslar iiyim şükür ...bende öyle havlu atacak göz varmı..
bu yeni bişide deyil zaten bazan hissederdim ..ben pek ilaç kulanmam o canımı sıkıyor ..işte ..
neyse saglık olsun rabbım başka dert vermesin ..
nete girememe sbebimde zaman bulamıyorum inanın .birde kilo konusunda örnek teşkil etmiyorum . helede bu ilç.dan sonra en çokda bu sinirimi bozuyor .ama dedigim gibi saglık olsun .kilo konusunu şu anda rafa kaldırıyorum .

afiyet olsun nazlım ...

slm hatunlar...
keyifler iyidir umarım..bu arada diyar hatun ne yaptı acaba?yalnızımda iyileşmiştir inşallah.aebenim ve kızçeside sağlıcaktadır afiyettedir inşallah...
aebenim aldığın kilolara hiç takma aplam.şu an herşeyden önemli olan sağlığın...sen hem öyle kolay havlu atacak bi tip değilsin,hemde biz senin peşini bırakırmıyız..ankara çıkartması yaparız bak ona göre
pencereyi bi açarsın biz aşağıdayız,tüm monti ahalisi olarak...
şaka bi yana insan başıan bişeyler gelmeden sağlığının kıymetini bilmiyor gerçekten..kilo milo en sonraki plana kalıyor,yeterki sağlığımız yerinde olsunda,gerisi halledilebilecek şeyler...

masum senin yawruş nasıl oldu canım?
birde lara cee deyip kaçtı,vazmı geçti montiden acep??
ben şimmdi oğluşu uyutup geleceğim,kaçtım....

zilim mucuks...

kıslar vucuddaki iltihabı atmak için hangi besinler iyidir bi bilginiz varmı ??
şu an pırasayı biliyorum başka ....

Son düzenleme:
zilimm
denizzz ii sayılırrr ama snaırım kayrayada geçti
aslındaaa uzun sürd geçmesi am abiraz ateşli ege rkalkıncada öle olursa göürcme onuda

zilimm
denizzz ii sayılırrr ama snaırım kayrayada geçti
aslındaaa uzun sürd geçmesi am abiraz ateşli ege rkalkıncada öle olursa göürcme onuda
geçmiş olsun banu .. ihmal etme görür onuda dr..

zilim mucuks...

kıslar vucuddaki iltihabı atmak için hangi besinler iyidir bi bilginiz varmı ??
şu an pırasayı biliyorum başka ....
maydonoz canım suyunu kaynat iç şahane derecede iltihabı söküyor bendede iltihap sorunu vardı böle çözdüm

aslında hepsinin kısaltlmışı olarak kepek yazdım ama kepeğin yenmediğinide bilmiyordum açıkcası :26::26:evek kepek ekmeği sindirimi biraz zor bir ekmek ama şekerimin düşmesini engelliyor ama uzun süredir yememiştim iyiki yanlış yazmışım yoksa öğrenemicektim

tursaricim meyvem kepek ekmeginden bahsediyor ... sade kepekden deyil ...
sade kepek ekmeklerede katılabilir .dedigin gibi gl endeksini dengeler çokda tok tutar.
ama kepek ekmegi diyorsan öyle deyil çünki beyaz una kepek karıştırılıp yapılıyor ...o yüzden montide yenmiyor ...
şeker engen için tb. daha iyidir .

maydonoz bilgisi içinde teşekürler....

Son düzenleme:
Allah allah yaa herkescikler hasta Allah acil şifalar versin herkese maşallah bu sene bizde çok hasta olmadık. daha önceden azıcık bir kırıklıkta ilaç alırdım ben ve oğlumada verirdim ama şimdi öyle yapmıyorum hemen bir nane çayı demliyorum çooookkkkk gerekli olmadığı zamanlarda antibiyotikde kullanmıyorum oğluma özellikle çnkü ne zaman antibiyotik kullansak haftası dolmadan hastalanıyordu oğluşum bende hafif ateşlendiği zaman nane çay gibi demliyorum ve iki günde düzeliyor bebeğimtavsiye ediyorum nane çayını bir zararı yok hatta tıkanıklığada çok iyi geliyor araştırabilirsiniz netten bademciklerimiz biraz problemli normalden daha büyüklermiş oyüzden çok sık hastalanabiliyor :26::26::26:ama bu sene maşallah diyorum oğluşuma

bizdende maşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…