diğer arkadaş ha hay allah bende diyorum bu kız beni tanımadımı ne
günaydınnnnnn
olmuyor kızlar kepek ekmeğiiii
tam buğday , uno denge lihyt , bim ekmecik köy ekmeği
bu ekmekler uyuyor..
kepek ekmeği bidede cok uzun süre duruyormus bide son duyduyum duyumlara göre tam buğdayın sindirimi daha kolaymıs..
buzlukda var zannediyordum sabah baktım yok bu gün aldırırım bende beyaz ekmek yerine kepekli yiyim bari dedim
selam kıslar nasılsınız bakem .?
aebenim aplaaam çook geçmiş olsun..inşallah hiç bişeyin çıkmaz tahlillerdede...sen dr.kontrolüm var deyice bende kadın hastalıkları ile ilgili birşey sandım detaya girmediğinden dolayı..o sebeple açmadım tekrar konuyu...hiç üzme tatlı canını sen ..sapasağlamsındır inşallah...tekrar geçmiş olsun...
aeben ablam cok cok cok gemiş olsunnn dikkat et kendine yorulma şu sıralar
aebenim çok çok geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey olmadan ilaçlarla atlatırsın hiçbirşeyciğin kalmaz
hoşgeldin aeben abla nasılsın . çok geçmiş olsun ablam
aben ablam geçmiş olsun
bugün yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin
öğlen
2 yumurta ile yapılmış tavuklu omlet
1 kase cacık
ara
1 portakal
akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 bardak light süt
geçmiş olsun banu .. ihmal etme görür onuda dr..zilimm
denizzz ii sayılırrr ama snaırım kayrayada geçti
aslındaaa uzun sürd geçmesi am abiraz ateşli ege rkalkıncada öle olursa göürcme onuda
maydonoz canım suyunu kaynat iç şahane derecede iltihabı söküyor bendede iltihap sorunu vardı böle çözdümzilim mucuks...
kıslar vucuddaki iltihabı atmak için hangi besinler iyidir bi bilginiz varmı ??
şu an pırasayı biliyorum başka ....
aslında hepsinin kısaltlmışı olarak kepek yazdım ama kepeğin yenmediğinide bilmiyordum açıkcası :26::26:evek kepek ekmeği sindirimi biraz zor bir ekmek ama şekerimin düşmesini engelliyor ama uzun süredir yememiştim iyiki yanlış yazmışım yoksa öğrenemicektimolmuyor kızlar kepek ekmeğiiii
tam buğday , uno denge lihyt , bim ekmecik köy ekmeği
bu ekmekler uyuyor..
kepek ekmeği bidede cok uzun süre duruyormus bide son duyduyum duyumlara göre tam buğdayın sindirimi daha kolaymıs..
tursaricim meyvem kepek ekmeginden bahsediyor ... sade kepekden deyil ...maydonoz canım suyunu kaynat iç şahane derecede iltihabı söküyor bendede iltihap sorunu vardı böle çözdüm
aslında hepsinin kısaltlmışı olarak kepek yazdım ama kepeğin yenmediğinide bilmiyordum açıkcası :26::26:evek kepek ekmeği sindirimi biraz zor bir ekmek ama şekerimin düşmesini engelliyor ama uzun süredir yememiştim iyiki yanlış yazmışım yoksa öğrenemicektim
bizdende maşallah ....Allah allah yaa herkescikler hastaAllah acil şifalar versin herkese maşallah bu sene bizde çok hasta olmadık. daha önceden azıcık bir kırıklıkta ilaç alırdım ben ve oğlumada verirdim ama şimdi öyle yapmıyorum hemen bir nane çayı demliyorum çooookkkkk gerekli olmadığı zamanlarda antibiyotikde kullanmıyorum oğluma özellikle çnkü ne zaman antibiyotik kullansak haftası dolmadan hastalanıyordu oğluşum bende hafif ateşlendiği zaman nane çay gibi demliyorum ve iki günde düzeliyor bebeğim tavsiye ediyorum nane çayını bir zararı yok hatta tıkanıklığada çok iyi geliyor araştırabilirsiniz netten bademciklerimiz biraz problemli normalden daha büyüklermiş oyüzden çok sık hastalanabiliyor :26::26::26:ama bu sene maşallah diyorum oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?