acil diyet uyarısııı vermiş enişte sanaaa ablaaa
anladım inş yine görüşürüz diyelim
ee yine sosyete giidyorum de ablaaa hatta gidleimde
öylen çok açıkıyorsan öylen öncesi ara yap y.elmayla banu ..öglen yemegimii yeidm ama çok yedim
1 parça tavuk
2 yk melemen
3 yk yogurt
8 fındık
lahana salatası
lahana sarması dışı diycekdin galiba dimi ...
öylen çok açıkıyorsan öylen öncesi ara yap y.elmayla banu ..
yok ablaaa niden öle dedinnn kııı
bildigimiz lahana varya onu salata yaptımm limon ve az tuzla
beyaz ve mor lahana karışık
çok yimişim dimiii:84::84::84:
körrr oldum körrrrrrr.. lahana salatasını lahana sarması okudum ....
afiyet olsun zararlı bişi görmedin banum varsın çok olsun ..montide bu deyilmi. olsa olsa bagırsakların çalışır oda ala .
tirink ... nazlım benimde bu günlerde düşündügüm nokta malum ay ortasında maranki amcanın sebze dotoksunu yapıcamki önemli bir malzemede o kırmızı pancar .yanlız ben suyunu içicem karışık diger sebzelerle .çigde olacagından okdar üstünde durmayım diyorum .yanı karalıyım bu konuda yapıcam .aeben abla kırmızı pancarlar varya onlardan yiyebiliyormuyuz .?
tirink ... nazlım benimde bu günlerde düşündügüm nokta malum ay ortasında maranki amcanın sebze dotoksunu yapıcamki önemli bir malzemede o kırmızı pancar .yanlız ben suyunu içicem karışık diger sebzelerle .çigde olacagından okdar üstünde durmayım diyorum .yanı karalıyım bu konuda yapıcam .
montiyle alakalı olarakda . şalgam yeniyor ama pancar yasak .listede gl endekside yok ... ama sanki yenmez diye hatırlıyorum ...:44:madem bu günlerde montiyi çok dikkatli yapıyorsun bence yeme .
takımdaki kıslara yardımcı oluyorsun ...mucuks nazlım ....sağol ablam teşekkür ediyorum ..
afiyet olsun capuccino güzeli..bende bugunki menumu yazayim
sabah 1,5 dilim t.b. ekmek biraz peynir zeytin ve capuccino 1 bardakta cay ictim
ara 1 portakal
oglen bol soganli yumurta ve salata(evd yogurdum olmadigi icin yiyemedim)
ara 1 elma
aksam firinda kofte salata ve ayran
cok gec olmazsa 1 portakal yiyip yatarim
bende bugunki menumu yazayim
sabah 1,5 dilim t.b. ekmek biraz peynir zeytin ve capuccino 1 bardakta cay ictim
ara 1 portakal
oglen bol soganli yumurta ve salata(evd yogurdum olmadigi icin yiyemedim)
ara 1 elma
aksam firinda kofte salata ve ayran
cok gec olmazsa 1 portakal yiyip yatarim
takımdaki kıslara yardımcı oluyorsun ...mucuks nazlım ....
kıslar birde ben sebze detoksu yapıcam dedim ama öyle netteki yazılanlar gibi deyil
nazlım öncelikle bunu yapmamın sebebi saglık malum son zamanladaki durumu biliyorsun . kilo için yapmıyorum ..(kiloda versem fenada olmaz ama ..).biz geçen sene kiraz detoksunu yapmıştık . sebze detoksu nasıl oluyor ablam
yapabilirsin beyazım bi sakınca yok. lahana idrar söktürür ..bende 1 gün lahana suyu içebildim abla. sana sormadan yaptığım için içime sinmedi. kahvaltıdan önce 1 sonrada 1 bardak. birde akşam yemeğinden önce ve sonra 1 er bardak olmak kaydıyla günde 4 bardak içiliyo. 1,5 litre suya 5-6 tane lahana yaprağını kısık ateşte 5-10 dak. özü çıkana kadar haşlayarak yaptım. bir arkadaşım da aynısını yapıyor ve çok faydasını görüyormuş sence devam edeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?