Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben ablam benim meto direniyor ya şimdi acaba diyorum kalktığımda greyfurt suyu içsem metom hızlanırmıı

ergh hoşgeldin .
güzelim mönün harika ötesi. hiç yeni başlamış gibi deyil ..tebrik ederim ...

bu beslenme bagırsakları çalıştırıyor merak etme .

cumaları tartılıp kilo bildiriyoruz listemiz var katılmak istersen ...

aeben ablam benim meto direniyor ya şimdi acaba diyorum kalktığımda greyfurt suyu içsem metom hızlanırmıı
meyvem greyfurdun iştah kapatıgcı özeligi var meto hızlandırdıgını duymadım ..
birde ilaç kulanıyorsan greyfurdan uzakdur ...zaten çıtkırıldımsın iyce kötü olma ..
bak ben yanına bile yaklaşamıyorum hatta eşimede ogluşada vermiyorum ikisininde cildi çok hassas hemen alerji oluyorlar...
ne kadar yeşil yada diger çaylardan içiyorsun gün boyu meyvem ?
bak sen geçengün serumda yedin su tutmuşda olabilirsin kilo vermene ragmen ... bu suyu atmak için bişiler denedinmi...bak beyazım gibi lahana yada maydonoz suyu iç 2.3 gün .

ablam aslında greyfurt u hiç yanlız yemedim içmedim az miktarda portala karıstırdım sadece nasıl etki eder bilmiyorum nette okudumda sana bi sorayım dedim işte..

aslında haklısında ben cok hassasım yemek yedikten sonra bile yüzümde ürtiker cıkıyor yaa dokunursaaa....

-kilo verme güçlüğü ve moto hızlandırmak isteyenler kullansın diyordu.

ayy ablam günde 2 kupa yeşil cay 1 tane form plus içiyorum 2-3 kupada siyah cay 3 litrede su 1 saattte spor yapıyorum napıcam bilemedim...

Son düzenleme:

maydonoz suyu mu iyi ki öglen yemekte maydonoz roka yedim üstüne 2 minik konserve ton balığı döktüm birinin yağını da salatama ekledim çok hoş oldu
aksam 17 de 2 elma yedim canım yazını okuycam umarım faydası olucak

meyvem bekliyceksin başaka yol yok .....ya degilse yagların eriyor ergeç baskülde inecek biraz sabır bak bi sabah uynamışım 5 li rakmlardasın ..taa angaradan duyacagım .inan hiçde uzak deyil ..

canım geldim yzıma yorum yazmışsın öncelikle teşekkür ederim,
şimdi ben sabah 1 dilim kepek ekmeği yedim tam kepek yanında bir peynir kutusu peynir yedim 2 zeytin
gün içinde bolca cay içiyorum kendimi tutamıyorum çünkü nescafeyi kestim ve nescafeye bagımlıyım günde 3 sefer içerim koyu koyu.. vucudum su tutuyor biliyorum kestim belki onun suyu gitmiştir vucudumdan 1 kilo vermiştim 3 gün önce...

glusidli lipid kelimesini hatırlıyorum sabah peynir şart dıye hatırlıyorum kitabı olan sensin belki yanlışımdır:)) ben ama sabah peynirsiz durmak istemiyorum sanki beni tek tutan o peynirle ekmekmşi gibi.

öğlen bol yesil salata yedım marul yoktu roka ve maydonoz üzeri 2 mınık ton konservesı actım
aksam 17 de 2 elma
eve gıdınce de artık yogurt ve nısanlımla cafeye gidicem sanırım turk kahvesi içerim tokum zaten sımdı canım

aralarda hep badem ve antep yıyorum fındık bıle yemıyorum 5 aydır sıkı rejımdeyım gram verememıstım bı defa 2 kılo verdım nescafeyı bırakınca, sımdı yuıne bıraktım hadı ınsallah
ve yemıyorum da
ama bana lıste cıkarır mısın yesıl cay da ıcemıyorum cok tansıyonum düşüyor

insallah aeben ablamm
maydanoz lahana suyunu ancak hafta sonuna yapabilirim.. markette yok pazarda cuma günü biliyorsun benim sartlar hemen herseye el vermiyor ..
du bakalım belki cumaya kadar düşerim bu sabah 60.1 cıktım cumadan beri 300 gr düştüm..
ne sporu bırakıcam ne de montiyi mart sonu mezun olucam inş...

islcim mesajını okudum yorumlardım güzelim takıldıgın vede sormak istedigin bişi varsa kalkmadan yazayım ...yardımcı olmak isterim ..

öğlen gırdım de tam anlayamadım yazamadım canım:) şimdi yazdım ard arda
aksam da artık ben yemek yemek ıstemıyorum tatlım yahu, cunku 5 aydır sıkı dedıgım dıyetteyım yemek yıyordum oglenlerı aksam da salata yogurt yapıyordum yıne, ama yok bır ıse yaramadı artık ben oglenlerı de yemek yememeye karar verdım cünkü işim geregınce tum gun yerımde oturuyorum ve ne yesem yarıyor artık o yüzden yarın muhtemelen kıymalı yumurta yanına salata yıyecegım.
aksam yıne yogurt sut badem :) elma ... :87:

teşekkürler safiş ...

islcim anladıgım kadarıyla sen baya kısıtlayıcı diyet yapmışın ...benim tabirimle kıtlık diyeti uygulamışsın .. sen bünyeni biliyorsun güzelim nasıl istersen .. ama yavaşdan artır yediklerini montiye uygun olarak . hem yemen artmış.olur. hem kilo verirsin .

teşekkür ederim sevindim bak şimdi
evet ben de katılmak istiyorum listeye mümkünse dün başlamadan tartılmıştım 58.100 gr
cumaya yine tartılırım

menümü yazayım

sabah
1incir
1 kaysı

kahvaltı
1 yumurta
peynir
dom.sal.
3 zeytin

öglen
1 parça tavuk
fındık
lahana salatası( sarması)
2 yk melemen
3 yk yogurt

ara
çeyrek armut
yarım portakal

akşam
1 tbak melemen
1 yumurta
3 yk yogurt

perşembeye kadar ekmek yemiycem
protein agırlıklı menüm

mil leisle
250 mekik

6 fincna bitki çayı
3lt su

anladım ,sen taa ilk sayfalardaki ekmekle peynir konusuna takılmışsın ...
isilim o sayfalar 2 sene evelinin bende o zamanlar tam bilmiyordum bazı şeyleri ...ilk sayfaları fazla okuma istersen .(tabi diyeti anlatan ilk meajları okuyabilrisin )

ekmekle peynir tabiki yemelisin . aslında şöyle diyelim ekmekle yagsız bir süt ürünü mutlaka yemelisin bu montinin kuralı zaten ..

dedigim gibi sen çok az yiyerek metonu küstürmüşün ... kio vermemenin nedeni bu ..

kahva montide fazla serbest deyil ama kafeinsizinden bulabilirsen daha iyi olur .o zaman içebilirsin bol bol .birde çayı açık iç ..deml çay baya zararlı montiyede fazla uymuyor ..

ekmeginide kepekli deyilde tam bugday al ..şimdi her tarafda var bu ekmek ..hatta 2 dl ye bence yeni düzenine böyle alışmaya çalış

örnek mönüye gelince bak arkadaşlar mönü veriyorlar hepsi bakablirsin .. çogu usta montici oldu zaten mönülere ayrıca yorumda yapıyoruz ordanda bilgi sahibi olablirsin ..

kısaca şöyle özetleyim sana ..

sabah ekmekli peynirli kahvaltına devam et ...
öylen et türü salata yogurt .
akşamda yine sebze yiyebilirsin . tabi yogurduda unutmadan ...
tabi meyvenide unutma bünyeşekeri meyveden karşılıyor .. günde 3 porsiyona kadar meyve yiyebilirsin ..

ha birde bizler kuruyemişi ögünlerde tüketiyoruz ama senin ögünlerin baya az oldugundan arada yememninde bi sakıncası yok ...

ergh
sende ne güzel 5 li rakamdasınnn..

hedefin ne boyun kac canımm...

boyum 1.68 aslında boy kilo orantısı normal gibi geliyor ama benim garip vücudum
kilo aldığım an basenlerime birikiyor kilo verince de yine basenden gidiyo göğüslerim de küçük tam armut oluyorum bu kiloda
o yüzden 53-54kg olsam daha orantılı görünücem

teşekkür ederim sevindim bak şimdi
evet ben de katılmak istiyorum listeye mümkünse dün başlamadan tartılmıştım 58.100 gr
cumaya yine tartılırım
not adlım canım ...

banum cumaya kadar civciv çıkacak kıs içinden ...

meyvem ergh senin kaderdenmiş ......

mesaj 2 çıkmış ....

sabah görüşürüz kıslar .inşallah ...

Son düzenleme:
not adlım canım ...

banum cumaya kadar civciv çıkacak kıs içinden ...

aben ablamm ben geçtigimiz 2 hafta yani montiyi bırakınca bol şeker ve kh gıdlaar yeidm
montiyi bıraktım ie degilde çocuklaırn hastalıgındna ne bulduysam onu yeidm diyim

en son 65.5 gördüm ama kayboldu hemen şimdi onu yakalmaya çalışıyorum
aslınd aakşam yumurta yemesemd edoyardım ama acıkmayım die yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…