meyvem ergh senin kaderdenmiş ......
ergh
hoş geldin aramızaa isminn nedir acaba bi mahsuru yoksa
ben banuuu bu arada birde boy ve kilo çok orantılı bence
benim hedefimm senin şuanki kilon
aben ablamm ben geçtigimiz 2 hafta yani montiyi bırakınca bol şeker ve kh gıdlaar yeidm
montiyi bıraktım ie degilde çocuklaırn hastalıgındna ne bulduysam onu yeidm diyim
en son 65.5 gördüm ama kayboldu hemenşimdi onu yakalmaya çalışıyorum
aslınd aakşam yumurta yemesemd edoyardım ama acıkmayım die yedim
ayyyyy vücudumuz aynı ama o benden uzun ablamm ben ne edem nerelere gidemm :84:
en iisi spora gideyim çünkü benimde sanırım 52-51 olmam gerekkk cok calısmam lazım cokkkk
bu arada göğüsler için şınav cekmeyi ve masajı denicem yaza kadar 5 cm büyümelilerr..
walla ne yapıosan bana da sööle göğüs için canım şınav mı çekiyoruz hemen yapayım ben de :))
ben de dün spora başladım 2 gündür baya ter atıyorum düğünüm var eylülde o zamana kadar bi şekle girerim umarım
bi de diyorum ki keşke basenlerimdeki fazlalıkları alıp göğüslerime koyabilseydim
merhaba hoşbulduk banucum
ben de ece memnun oldum
işte dediğim gibi boy kilo orantılı ama basenleri yok etmeye çalışıyorum ben dünden itibaren yürüyüşe de başladım hadi hayırlısı
sen de inş istediğin kiloya ulaşırsın
şimdi kaçsın?
banum benimde yaram o ... diyeti bırakınca sırf korbonhidrat tüketiyorum yanlız beni en iyi doyuranda bu bunu fark ettim .. benim montide en zorlandıgım ekmek tüketmemek ...tabi buna alışılıyor ..
montiye birazda sagıklı beslenmek için döndüm .salata ve yogurdu biraz es geçiyorum monti yapmadıgımda ..
benim şöyle bir durumum var bana sadace tatlı verin 3 ögün ben öylede yaşarım ..
hoş ne kadar yaşarım öyle beslenmeyle orası belli deyil işte ...
keske öyle bişi olsaydı canım yaa bomba gibi olurduk
şınav cekmek göğüs kaslarını calıstırıyormus.. gerci cok zor yapamıyorum ama az az alısıcam..
bide masaj yapıcam ek olarak netten arastırdım çörek otu yağı ile yapıyorlarmıs masajı ama ben şimdilik bu sekilde basladımm.. sende dene bakalım tatlım işe yarar mutlaka..
anladımm cnm haid bakalım kolay gelsin ozmann
menünde çok güsel valla hiç yeni başlamış gibi geilsin aben ablanı dedigi gibi
ben şimdi 65.5 diyeyim 58 olmak isityorum
meyvecimm
zayıf olmak gerçekten güsle bişiy tamamm amaa ben öle kup kuru svmiyourm yaa
napcan 51 olupp allahanı seversenn boy çok kısa dgeil neticede aynıyızz bnde 162 yim
ben 58 olmak istiyorum gerçekten daha fazlasını düşünmüyorum artık
ama sende 55 filan olsan yeter bencee
mesela ben çagla şikeli begenmiyorum hiç çok zyıf omuzları filan çok kötü yaa
kup kuruu
kıslar herkeste bir hırs bir azimdir gidiyorsunuz walla helal olsun.inşallah en kısa sürede azminizin meyvelerini de toplmaya başlarsınız...sıkın az daha dişinizi....
şimdi ben kaçr..az önce geldim.uykum geldi..zıbarıp yatayım yarında okulum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?