Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ergh
hoş geldin aramızaa isminn nedir acaba bi mahsuru yoksa
ben banuuu bu arada birde boy ve kilo çok orantılı bence
benim hedefimm senin şuanki kilon

meyvem ergh senin kaderdenmiş ......

ayyyyy vücudumuz aynı ama o benden uzun ablamm ben ne edem nerelere gidemm :84:
en iisi spora gideyim çünkü benimde sanırım 52-51 olmam gerekkk cok calısmam lazım cokkkk
bu arada göğüsler için şınav cekmeyi ve masajı denicem yaza kadar 5 cm büyümelilerr..

ergh
hoş geldin aramızaa isminn nedir acaba bi mahsuru yoksa
ben banuuu bu arada birde boy ve kilo çok orantılı bence
benim hedefimm senin şuanki kilon

merhaba hoşbulduk banucum
ben de ece memnun oldum
işte dediğim gibi boy kilo orantılı ama basenleri yok etmeye çalışıyorum ben dünden itibaren yürüyüşe de başladım hadi hayırlısı

sen de inş istediğin kiloya ulaşırsın
şimdi kaçsın?

banum benimde yaram o ... diyeti bırakınca sırf korbonhidrat tüketiyorum yanlız beni en iyi doyuranda bu bunu fark ettim .. benim montide en zorlandıgım ekmek tüketmemek ...tabi buna alışılıyor ..
montiye birazda sagıklı beslenmek için döndüm .salata ve yogurdu biraz es geçiyorum monti yapmadıgımda ..
benim şöyle bir durumum var bana sadace tatlı verin 3 ögün ben öylede yaşarım ..
hoş ne kadar yaşarım öyle beslenmeyle orası belli deyil işte ...

walla ne yapıosan bana da sööle göğüs için canım şınav mı çekiyoruz hemen yapayım ben de :))
ben de dün spora başladım 2 gündür baya ter atıyorum düğünüm var eylülde o zamana kadar bi şekle girerim umarım

bi de diyorum ki keşke basenlerimdeki fazlalıkları alıp göğüslerime koyabilseydim

keske öyle bişi olsaydı canım yaa bomba gibi olurduk

şınav cekmek göğüs kaslarını calıstırıyormus.. gerci cok zor yapamıyorum ama az az alısıcam..
bide masaj yapıcam ek olarak netten arastırdım çörek otu yağı ile yapıyorlarmıs masajı ama ben şimdilik bu sekilde basladımm.. sende dene bakalım tatlım işe yarar mutlaka..

anladımm cnm haid bakalım kolay gelsin ozmann
menünde çok güsel valla hiç yeni başlamış gibi geilsin aben ablanı dedigi gibi
ben şimdi 65.5 diyeyim 58 olmak isityorum

ben öyle hamurlu tatlılları sevmiyorum ablam mesela baklava hiç aklıma gelmez benim işimde bur cubur çayın yanınd akek poça ah ahhhhh bu halee bu sebeptn geldim iştee
ben ekmek yemiy çok seviyorumm valla hala seviyorummm işte geçen hftada ekmek bile yeidm yani düşün boş boş keyif alıyorum ben bundann

meyvecimm
zayıf olmak gerçekten güsle bişiy tamamm amaa ben öle kup kuru svmiyourm yaa
napcan 51 olupp allahanı seversenn boy çok kısa dgeil neticede aynıyızz bnde 162 yim
ben 58 olmak istiyorum gerçekten daha fazlasını düşünmüyorum artık

ama sende 55 filan olsan yeter bencee

mesela ben çagla şikeli begenmiyorum hiç çok zyıf omuzları filan çok kötü yaa
kup kuruu

tamam cnm deneyelim sonuçları konuşuruz yine

anladımm cnm haid bakalım kolay gelsin ozmann
menünde çok güsel valla hiç yeni başlamış gibi geilsin aben ablanı dedigi gibi
ben şimdi 65.5 diyeyim 58 olmak isityorum

teşekkürler umarım hedeflerimize ulaşırız

masumum ayy bende 55 güzel durmıcak gibi geliyor canım yaa dur 1 ay sonra 55 olcam nasılsa ozamn foto eklerim hep birlikde karar veririz canım..

ben şimdi spora baslıyorum osmanın yeni bölümü baslayana kadar leslie bitsin de sonrada plates yaparım belki..

öptüm hepinizi mucuks mucuks

aeben guzelım evde yemek var kuru fasulye yıyeyım mı sımdı
yoksa yumurta mı kırayım
ama engelleyecekse rejımımı montımı yemem fasulye falan
yoksa bır dılım ekmek peynır mı yıyım ?

yarına lıste yaptım kabak brokılı kuru kayısı aldırtıyorum

kıslar bana katı meyve sıkacagı önerin ......
tefalinklere baktım .şuna nasıl ..

bende sinbo var canım çeyizimde ama hediye geldi o yüzden başka alamadım canım bilmiyorum tefal bazen çok iyi olmuyor, ama bu güzel görünüyor satın alıcak olsam sinbo almazdım tabi ki. beko alabilirdim ama

aben ablaa
benim meyve sıkacagım arzumm memmunum ama
bazne üşeniyorum 2 myve sıkıyorum 5 tane parça yıkıyorum koc akoca

buna dikkat et alırken posasını direk dışarıya bıraknalrdan al

kıslar herkeste bir hırs bir azimdir gidiyorsunuz walla helal olsun.inşallah en kısa sürede azminizin meyvelerini de toplmaya başlarsınız...sıkın az daha dişinizi....
şimdi ben kaçr..az önce geldim.uykum geldi..zıbarıp yatayım yarında okulum var...

iyi gecelerrr zilimm
grş miyoruzzz cnm ya eskisi gbin

bugünki menüm;

sabah : 1 elma

(saat 11 civarı)
3 dilim kızarmış ekmek
lor peyniri
domates
salatalık
yeşil zeytin 5-6 tane

sabahla öğlen arası az çerez yedim

(saat 4)

brokoli haşlaması üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiberli
bol domates

(saat 9)

cok acıktığım için 2 portakal
1 avuç çerez

bu çerez işini baya abarttım ben. yarın yemicem. kendimi freenliyorum inşallah.akşam da alışverişden gelince çok acıktım tansiyonum düştü. ondan dolayı 2 meyve yedim. anca kendime gelebildim. tabi alışverişten gelinceki sinirim ve moral bozujluğumu anlatamam. yiyemedikçe moralim bozuluyor.

günnayyyydddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyy aaaaayyyyyyy aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yyyyyyaaaaaaaasssssssaaaaaasssssssıııııııııınnnnnnnn

yyyiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

oynuyorum kızlar oynuyorumm sabahtan beri göbek atıyorumm cığlık cığlığa ucuyorummm

kurtuldum o yapiş yapiş 6 dan

artık sadece 5 ler varrrr

veeee

beeennnnn

bbuuuu

sabahhhh

kac

kiloyyduuummmm

azzzz

sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…