meyvenullllll
helallll sanaaa
ooh ooh yandannnn
tebrikler meyvenulcum
günaydın arkadaşlar. meyvenull senin adına çok sevindim gözün aydın. Allah o sevinci bize de yaşatsın inş.
meyveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayy cnm hadi gözün aydınn yaaaaaaaaaaa
hayal gibinnnn 58 dimek ne dimek yawwwwwwwwwwwwwwwwwww:87::87::87::87::87::87:
beyazcım saol canım benim ki cok uzun sürdü inş siz en kısa zamanda inersiniz..
masumummm
canım nasıl sevinçliyim bir bilesen ama canım 58 değil 59.8 daha 58 e 0.8 var olsun ben 6 dan kurtuldum yaa dahah ne isterim gerisi yavas yavas olurr
inş mart sonu 55 olucakk
anam kız ben 59 diycektim 58 mi dimişim allah söltti tabi cnm
5 gördün geri gelir
inan duydum meyvem bu sabah bu çıglıgı atacagını biliyordum .içime dogmuştu tta dün sana mesaj yaparken . ..AEBEN ABLAMMM
MASUMUMM
cığlığımı duydunuzmu 7:25 de cıkğlık atıımm ben
artık kim tutar seni arkasıda çorap sökügü gibi gelcek meyvem inan .kızlar bu sabah 59.8 geldimmm cok mutluyummm
afiyet olsun nazlım ......her zamanki gibi güzel mönün ..günaydınlar bugünki menümü yazayım hemen ..
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
5 adet zeytin
öğlen
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 portakal
akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu light süt
spor olarak 45 dk koşu bandında yürümek 1 saat plates
amin beyazcım .günaydın sanda ...günaydın arkadaşlar. meyvenull senin adına çok sevindim gözün aydın. Allah o sevinci bize de yaşatsın inş.
kör banu ..anam kız ben 59 diycektim 58 mi dimişim allah söltti tabi cnm
5 gördün geri gelir
afiyet olsun meyvebende menümü yazayım sabah oynamakdan kahvaltı yapamadım
sabah 1 portakal yarım elma biraz sonra 1 bardak süt
ara 2 kuru kayısı
öğlen salata yoğurt belki 1 dilim ekmek (sabah kahvaltı yapmadığımdan )
ara elma
aksam yumurtalı ıspanak yoğurt ..
tünayydınlarrrrr...
ankarada bahar geldi hava pekkk güzel benimde için çoşuyor böyle havalarda....:119::119:
akrep burcu bulanık havayı sever derler ama sanırım akrebin bu özeligini taşımıyorum . karanlık havada için kararır resmen ......:119:
inan duydum meyvem bu sabah bu çıglıgı atacagını biliyordum .içime dogmuştu tta dün sana mesaj yaparken . ..
akşam mesajını görmeden kalkmışım isil..aeben guzelım evde yemek var kuru fasulye yıyeyım mı sımdı
yoksa yumurta mı kırayım
ama engelleyecekse rejımımı montımı yemem fasulye falan
yoksa bır dılım ekmek peynır mı yıyım ?
yarına lıste yaptım kabak brokılı kuru kayısı aldırtıyorum
birdede onlarınkine bakayım ...bende sinbo var canım çeyizimde ama hediye geldi o yüzden başka alamadım canım bilmiyorum tefal bazen çok iyi olmuyor, ama bu güzel görünüyor satın alıcak olsam sinbo almazdım tabi ki. beko alabilirdim ama
banum benim derdimde o ,fazla yer kaplamasın kocaman bakdım bazılarıdaaben ablaa
benim meyve sıkacagım arzumm memmunum ama
bazne üşeniyorum 2 myve sıkıyorum 5 tane parça yıkıyorum koc akoca
buna dikkat et alırken posasını direk dışarıya bıraknalrdan al
ou kıyamam zilim yine koşturuyorsun ...kıslar herkeste bir hırs bir azimdir gidiyorsunuz walla helal olsun.inşallah en kısa sürede azminizin meyvelerini de toplmaya başlarsınız...sıkın az daha dişinizi....
şimdi ben kaçr..az önce geldim.uykum geldi..zıbarıp yatayım yarında okulum var...
beyazım bencede kru yemişi abartmışsın .bukadar kuru yemiş kilo vermeni engeller benden söylemesi..bugünki menüm;
sabah : 1 elma
(saat 11 civarı)
3 dilim kızarmış ekmek
lor peyniri
domates
salatalık
yeşil zeytin 5-6 tane
sabahla öğlen arası az çerez yedim
(saat 4)
brokoli haşlaması üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiberli
bol domates
(saat 9)
cok acıktığım için 2 portakal
1 avuç çerez
bu çerez işini baya abarttım ben. yarın yemicem. kendimi freenliyorum inşallah.akşam da alışverişden gelince çok acıktım tansiyonum düştü. ondan dolayı 2 meyve yedim. anca kendime gelebildim. tabi alışverişten gelinceki sinirim ve moral bozujluğumu anlatamam. yiyemedikçe moralim bozuluyor.
agrın ne agrısı banu kaslarınımı zorladın ..karın kasların vs ...günaydın ablam h.g
benim her biryerim acıyor yaaaa
yanlarıma egilemiyorum hareket yapmak için bugün yapmayım en iyisi 3 mil lesilemi
yaptım accıkta mekik çekip gelem
cuma günü misafirm gelcek
t.bugday unundan poça yapıcma
ama içine yumurta koymazsam nasıl olcak?
yok bu mutlugunun tarifi .dimi meyvem ...
canım ablammm benimmm.. cok mutluyum ben coookkk
dahada cok mutlu olucam inşş
tünayydınlarrrrr...
ankarada bahar geldi hava pekkk güzel benimde için çoşuyor böyle havalarda....:119::119:
akrep burcu bulanık havayı sever derler ama sanırım akrebin bu özeligini taşımıyorum . karanlık havada için kararır resmen ......:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?