Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebenim şimdi ben oglen yemegı yıycem
haslanmıs kabak
haslanmıs brokoli
antep fıstıgı
bı kıbrıt kt beyaz peynır
3 kuru kayısım var

şimdi de kecı boynuzuyla tarcın içiyorum

bunlardan hangısını yemıyım yanlıstır cnm?

bır de kuru maya demıstın elma krom gıbı maya yıyın demıstın yanlıs mı hatırladım onu da aldım br kaç paket aksam eve gıdınce yıycem kuru maya

yemekten once mı sonra mı yıyım :) senı sevıyorum bana destek oluyorsun
hepınızı sevıyorum

Bende memnum oldum aeben ,herkes abla diyo diye bende dedim ama sakıncası yoktur inş.
Artık bu sefer de veremezsem hiç veremem herhalde,senin monti de hayırlı olsun
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir
öğle
kurutulmuş patlıcan kabak haşlayıp domatesle sote,yoğurt,yeşillik
akşam
2 yumurta soğanlı,kıymalı (burda biraz şüpheliyim olurmu bilmiyorum),yoğurt,salata
yeşil çay,suyu 1.5 litre içebiliyorum

öncelikle asi kuruda olsa meyveyi ögünlerden ıkarmalısın ... meyve arlara takışır migda açken yenir yemeklere karışmaz....

keçi boynuzu suyu nasıl oluyor hş lıyormusun ....
mayayı dogru hatırlıyorsun .. ama sonraki araştırmalarımızda aslında o mayanın başka bir maya (eczenede satılıyor ) oldugunu ögrendik ... buna ragmen dedigin kuru toz şeklindeki maydada baya çok minereller var onuda tavsiye ediyor amcam ...
sabah kahvaltından sonra 1 çy.kaşıgı at agzına ve üstüne su iç, ben öyle yapmıştım .. ama 3.5. kere ancak denemiştim ..:78:

ha birde antep fıstıgın 10 u geçmesin ...

nescafe gibi suya koydum canım bı sap tarcın yarım kecıboynuzu haslanıyo suda ben içiyorum

maya o maya mıymıs tüh aldırdım neyse ıcerım kalanını puaca yaparız
ama ıcerım her gun bu hafta kabaltıdan sonra ok cnm

yemekten de kayısıyı cıkarayım tatlım okişko. :86:

bogazım rahatsız öksürüyorum dıye aslında bu kecı boynuzu :) bı de pekmezını ıcıyordum gecen hafta ama kestım cok sekerlı

tabiki abla diyebilirsin ..
yeterki yılma montide belki yavaş gider ama mutlaka gider hemde yagdan ...
yeterki zor zamanlarda vaz geçmeyin bu yola çıkarken belki takıldıgınız hatta kilonunzun artıgını dönemler olcak .. bunu bilin ve buna göre beklentinizi odaklayın ..

mönünda harika canım afiyet olsun ....
akşamın içinde şüpelenme .
ne yemişsin yumurta, et zaten ikiside aynı protein ..sogan nedir sebze .
sebze ve süt ürünleri jokerdir kıslar her şeyle yenir unutmayın ....

bogazım rahatsız öksürüyorum dıye aslında bu kecı boynuzu :) bı de pekmezını ıcıyordum gecen hafta ama kestım cok sekerlı
geçmiş olsun ..
suya koyup hş .yıp içmende bir sakınca yok ama pekmezini bırakmakla iyi etmişsin ..

birde kıslar bakın yaza azkaldı bahar geldi ayol .bu satden sonra kaçamak yapıp montiyi asanı fururum topuklarından .ona göre ...:98:

. şu an monti yapan herkes yaza hedef kilosunda olcek o kader...:84::84:

slm kıslar...
meyvem tebrikler cnm,senin meto hızını aldı gidiyor artık zor durur..benimde bazen takılır kalır arkasından sallamak için bişeyler yapardım bir kaç haftaya kalmaz freni boşalmış araba gibi hızlanırdı
bu durum senn moralini düzeltmeye yetmiştir.şevkin artar diyet yapmak sana zorluktan çok zevk vermeye başlar...ben hep öyle olurdum... darısı herkesin başına en kısa zamanda inşallah..

banum bi türlü karşılaşamıyoruz cnmcım...okul saatlerim düzensiz,eve bile o kadar zor yetişiyorumki...kaç gündür eşime çıkaralım kiracıyı eski evimize dönelim yetişemiyorum,her gün bacaklarım et kesiği oluyor bi aşağı bi yukarı koşmaktan diyorum.artık oğlumda hiç durmuyor her yeri dağıtıyor merk ediyor,arkasını topla yemek yap,evi topla sil süpür yıka pakla...ancak akşamda okula koş allah koş...bitik vaziyette yatıyorum resmen...
diyar neler yapıyor ki?
aeben ablam senin isminle başlayan bir türkü var....
....., ...... kokun gelir diye başlıyor sen bilirsin belki.dün akşam öğrencimin biri bu türküyü söyledi.hemen sen geldin aklıma...akraba gibi olduk burda herkesle ...sanki gerçekten tanıdığım birileri gibisiniz walla....

birde kıslar bakın yaza azkaldı bahar geldi ayol .bu satden sonra kaçamak yapıp montiyi asanı fururum topuklarından .ona göre ...:98:

. şu an monti yapan herkes yaza hedef kilosunda olcek o kader...:84::84:

hehehe :)) darbe geldi kızlar kaçışınnnnnnnnn :92:

bilmezmiyim zilim eşim ve benim türkümüzdür . hatta ev dügülerinde sazcılara bahşiş verip söyletir hep ....
benimde 2 senedir burda olmamın sebebi sadece insan sevgisi zilim .....

kolaygelsin yine otamatige baglamış gibisin ....

merhaba arkadaşlar ben bugün dahiliyede tahlilerimi yaptırdım aç karnına saat 15 de gidip diyetisyene listemi alcam başka şekil veremem evde yürüme bandım var yürürüm

merhaba arkadaşlar ben bugün dahiliyede tahlilerimi yaptırdım aç karnına saat 15 de gidip diyetisyene listemi alcam başka şekil veremem evde yürüme bandım var yürürüm
fadimacim takıl buraya inan pişman olmassın .....montininde diyetisyen diyetinden farkı yoktur aslında .ama daha seçiçidir .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…