aa demek ben ondan kapalı havaya bayılıyorum
benım yukselenım akre p :))
tanıştıgımıza sevindim .
inşallah kurtlursun tüm fazlalıklardan ve hayat buyu istedigin kilonda olursun ..
ben 35 yaşındayım 17 senelik evliyim 3 tanede allah bagışlarsa evladım var...
ve hayatım diyet inanın .
15 yaşından beridir bu piskolejiyı yaşıyorum hep tombuldum yane.
ama şimdi kiloda almama ragmen genç kızkenki kilolarımdayım .. geçen baharsa 58 lere düşmüştüm ... ama şu bogaz yüzünden tekrar bende aldım birazını .. dünden itibaran bende yeniden başladım .vatana millete .en önemliside bana hayırlı olsun ..
ne özgeçmiş oldu ama .
afiyet olsun ..mönün gayet başarılı ..
balıgın yanına peynir daha bir yakışıyor .(damak zevki açısından .)
aebenim şimdi ben oglen yemegı yıycem
haslanmıs kabak
haslanmıs brokoli
antep fıstıgı
bı kıbrıt kt beyaz peynır
3 kuru kayısım var
şimdi de kecı boynuzuyla tarcın içiyorum
bunlardan hangısını yemıyım yanlıstır cnm?
bır de kuru maya demıstın elma krom gıbı maya yıyın demıstın yanlıs mı hatırladım onu da aldım br kaç paket aksam eve gıdınce yıycem kuru maya
yemekten once mı sonra mı yıyım :)senı sevıyorum bana destek oluyorsun
hepınızı sevıyorum
öncelikle asi kuruda olsa meyveyi ögünlerden ıkarmalısın ... meyve arlara takışır migda açken yenir yemeklere karışmaz....
keçi boynuzu suyu nasıl oluyor hş lıyormusun ....
mayayı dogru hatırlıyorsun .. ama sonraki araştırmalarımızda aslında o mayanın başka bir maya (eczenede satılıyor ) oldugunu ögrendik ... buna ragmen dedigin kuru toz şeklindeki maydada baya çok minereller var onuda tavsiye ediyor amcam ...
sabah kahvaltından sonra 1 çy.kaşıgı at agzına ve üstüne su iç, ben öyle yapmıştım .. ama 3.5. kere ancak denemiştim ..:78:
ha birde antep fıstıgın 10 u geçmesin ...
tabiki abla diyebilirsin ..Bende memnum oldum aeben ,herkes abla diyo diye bende dedim ama sakıncası yoktur inş.
Artık bu sefer de veremezsem hiç veremem herhalde,senin monti de hayırlı olsun
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir
öğle
kurutulmuş patlıcan kabak haşlayıp domatesle sote,yoğurt,yeşillik
akşam
2 yumurta soğanlı,kıymalı (burda biraz şüpheliyim olurmu bilmiyorum),yoğurt,salata
yeşil çay,suyu 1.5 litre içebiliyorum
geçmiş olsun ..bogazım rahatsız öksürüyorum dıye aslında bu kecı boynuzu :) bı de pekmezını ıcıyordum gecen hafta ama kestım cok sekerlı
caziş nerelerdesin .?
yanlızım hoşgledin...nasıl oldunuz ?
hosbulduk abla kusura bakma yeni gördum.iyilestik sükür biraz kuru öksuruk var o kadar allahtan sigara kullanmiyorum yoksa bu öksuruk beni mahfederdi.bu arada montin hayirli olsun
birde kıslar bakın yaza azkaldı bahar geldi ayol .bu satden sonra kaçamak yapıp montiyi asanı fururum topuklarından .ona göre ...:98:
. şu an monti yapan herkes yaza hedef kilosunda olcek o kader...:84::84:
kızlar bu sabah 59.8 geldimmm cok mutluyummm
hoşgeldin fadiş ...bende yeni katıldım aranıza kilom 101
bilmezmiyim zilim eşim ve benim türkümüzdür . hatta ev dügülerinde sazcılara bahşiş verip söyletir hep ...slm kıslar...
meyvem tebrikler cnm,senin meto hızını aldı gidiyor artık zor durur..benimde bazen takılır kalır arkasından sallamak için bişeyler yapardım bir kaç haftaya kalmaz freni boşalmış araba gibi hızlanırdı
bu durum senn moralini düzeltmeye yetmiştir.şevkin artar diyet yapmak sana zorluktan çok zevk vermeye başlar...ben hep öyle olurdum... darısı herkesin başına en kısa zamanda inşallah..
banum bi türlü karşılaşamıyoruz cnmcım...okul saatlerim düzensiz,eve bile o kadar zor yetişiyorumki...kaç gündür eşime çıkaralım kiracıyı eski evimize dönelim yetişemiyorum,her gün bacaklarım et kesiği oluyor bi aşağı bi yukarı koşmaktan diyorum.artık oğlumda hiç durmuyor her yeri dağıtıyor merk ediyor,arkasını toplayemek yap,evi topla sil süpür yıka pakla...ancak akşamda okula koş allah koş...bitik vaziyette yatıyorum resmen...
diyar neler yapıyor ki?
aeben ablam senin isminle başlayan bir türkü var....
....., ...... kokun gelir diye başlıyor sen bilirsin belki.dün akşam öğrencimin biri bu türküyü söyledi.hemen sen geldin aklıma...akraba gibi olduk burda herkesle ...sanki gerçekten tanıdığım birileri gibisiniz walla....
fadimacim takıl buraya inan pişman olmassın .....montininde diyetisyen diyetinden farkı yoktur aslında .ama daha seçiçidir .....merhaba arkadaşlar ben bugün dahiliyede tahlilerimi yaptırdım aç karnına saat 15 de gidip diyetisyene listemi alcam başka şekil veremem evde yürüme bandım var yürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?