liste nasıl nerden bulabilirim
benim ikizlerden kalan kilolarım ikizler 13 yaşına gircekler ama kilom halen duruyo:84:
slm kıslar...
meyvem tebrikler cnm,senin meto hızını aldı gidiyor artık zor durur..benimde bazen takılır kalır arkasından sallamak için bişeyler yapardım bir kaç haftaya kalmaz freni boşalmış araba gibi hızlanırdı
bu durum senn moralini düzeltmeye yetmiştir.şevkin artar diyet yapmak sana zorluktan çok zevk vermeye başlar...ben hep öyle olurdum... darısı herkesin başına en kısa zamanda inşallah..
bebelerii uyutup geldim çok şükür yemek yiyorlar artıkın:)
aben ablam şöyle düşündüm cuma günü için yumurtalı kahvaltımı yaparım
öglende ark la birlikte poça yerim ,bide yulaflı tatlı yapcamm yanınadaa artıkın montiye göre bişiy bulcam ,kısır yapcaktım mercimek köftesi veya salatası yapcaktım ama bakliyat vee kh bir arya geliyor diye yapmak istemiyorum
havuçlu kereviz salatası yapayım diyorum az havuçtan zarar gelmez nasılsa
süzme yogurt alayım mayonez olmaycagı için
birde ipleir elime bu kadar sıkı almışken bırakmak istemiyorum
dediign gibi bahar geldi valla yaza bu koca göbekle gezmeyim
zilimmm zilimm
cnmm ya demek çok yoruluyorsun valla eski evine geçmek snei daha az yoracaksa düşünebilirisn niden olmasın
meyvecim
tşk edeirm cnm poça için senin tarafi yapayım ben yarına
banu yablara egilme derken .sana yapma dedigimiz hareketler deyil herhalde deyilmi..???ha agrıları yazmayı unutmuşum abla agrılarım spordan kaynaklı yanlara egilme harekti gösterdi dün ark onu yaptım feci dercede acıyorr
acıdıgındna degilde daha çok zarar vermeym die yapmamıştım şimd heman yapayım
evet hede çok ilk başlarda zor gelebilir hiç yapamdı isen ama alışırsın ...pilates işe yarıyor mu kızlar ben hıc yapmadım yapsam mı acaba bir iki defa falan ? işe yarar mı dersınız acepa ben kıvrılamam aslında kalas gıbı vucudum yetenegım yok da.. ama deneyebılırım
banu baklagil karbonhidrak zaten neyi karıştırmayım dedin lo ben anlamadım ..bebelerii uyutup geldim çok şükür yemek yiyorlar artıkın:)
aben ablam şöyle düşündüm cuma günü için yumurtalı kahvaltımı yaparım
öglende ark la birlikte poça yerim ,bide yulaflı tatlı yapcamm yanınadaa artıkın montiye göre bişiy bulcam ,kısır yapcaktım mercimek köftesi veya salatası yapcaktım ama bakliyat vee kh bir arya geliyor diye yapmak istemiyorum
havuçlu kereviz salatası yapayım diyorum az havuçtan zarar gelmez nasılsa
süzme yogurt alayım mayonez olmaycagı için
birde ipleir elime bu kadar sıkı almışken bırakmak istemiyorum
dediign gibi bahar geldi valla yaza bu koca göbekle gezmeyim
zilimmm zilimm
cnmm ya demek çok yoruluyorsun valla eski evine geçmek snei daha az yoracaksa düşünebilirisn niden olmasın
meyvecim
tşk edeirm cnm poça için senin tarafi yapayım ben yarına
fadima ablacım listeler ilk sayfada var burdanda arkadaşların mönüleri var . öyle kalıplaşmış lstelerimiz yok bizim ...liste nasıl nerden bulabilirim
banu yablara egilme derken .sana yapma dedigimiz hareketler deyil herhalde deyilmi..???
ayakda durup aynlaramı egiliyorsun .....
eger bu ysa yapma kıs. daha evvelde uyarmıştık ...belini sakatlarsın ...
evet hede çok ilk başlarda zor gelebilir hiç yapamdı isen ama alışırsın ...
banu baklagil karbonhidrak zaten neyi karıştırmayım dedin lo ben anlamadım ..
he jeton düştü... karbonhidrat egırlıklı olmsın diyorsun yane ..
fadima ablacım listeler ilk sayfada var burdanda arkadaşların mönüleri var . öyle kalıplaşmış lstelerimiz yok bizim ...
monti saglıklı beslenme ama gl endeksine, kan şekerine göre yapılıyor ....
böle hareketleri yapma dedik dahaevlede banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyanlaraa egilme hareketid eşöle...
elleirni havda birleştirip yanlara egiliyorsun am aöle çok fazla egilmiyorsun yani sıkışıyolar kenardaki
etler
meyveeeee
yumurtasız naısl oluyoır poça mirakkkk ittim şinci
kız banu poğca poğca dedin canım cektii nolcak şimdi ya şişersem
olar.olar...eeeeeee aben ablam ben naısl eritcem yanlarımıı çok beter biliyorsun
aben ablaa 1 yumurtadan zarar hgelmez dimiştin dimi ben yumurtalı ypim olarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?