Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar selam walla bu saat oldu ben pcyi elime ancak alabildim
hemen bugunkü mönümü yazıyım

sabah
1 elma 20dk sonra
2 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir zeytin
yeşillik

kahvaltıdan sonra spora gittim 1 saat

öğlen
2 yumurta haşladım yumurtalar cok küçüktü
1 bardak ayran
yeşillik

bu arada spordan dönerken 2-3 markete baktım şu kepekli spagettiyi nerden buluosunuz kıslar marketlerde yok ööle bişi
ben de kepekli makarna aldım akşama yoğurtlar yerim
olur mu?

kızlar bu sabah 59.8 geldimmm cok mutluyummm
meyvenull çok sevindim gerçekten tebrikler canım

aynen walla aeben abla bugun güneşi görünce değil yürümek hoplaya zıplaya koşasım geldi

bende yeni katıldım aranıza kilom 101
fadime hoş geldin ben de yeni sayılırım inş istediğin kiloya ulaşırsın:)

evet cok uzun yazdım zaten şimdilik bu kadar daha yediğim yemeğin bulaşığını yıkamadım tembel miyim neyim

pattt..

olar.olar...

banu kilo gitikçe oralrda gider sen mekiklere devam et....ve montiye .platesdede göbüş hareketleri var heelde bugün yıkıldı ortalık ...sen hala pilates yapma .

aben ablaaa aşk ol yani
benim içim giidyor plate siçin biliyormusunnn
amaa inanki zaman yok
sabah tv yi açıyorum bebeleree leisle yi zor yapıyorum
tv yi açıpp yere yatıp plates yapamam mümkün deil

ama kafamda şöle bir plan var
sabahları lesilee akşam 3 gün platesss nasıl amaa

top bilemmm aldım bennn gerçekten çok itiyorum yapmayı

ergh
tatlım mutlaka spagetti olucak migrosta ve tansas ta oluyor yanş ben ordan alıyorum..
baska makarna yapma olmuyor die biliyorum..

bu arada tesekkür ederimm daha iileri senin olsunn

ergh
tatlım mutlaka spagetti olucak migrosta ve tansas ta oluyor yanş ben ordan alıyorum..
baska makarna yapma olmuyor die biliyorum..

bu arada tesekkür ederimm daha iileri senin olsunn

aaa o zaman işler değişti akşama ben de brokoli haşlıyım madem

amin canım hepimizin olsun :)

kızlar bu sabah 59.8 geldimmm cok mutluyummm
çok sevindim ya bide üzülüyordun bak emeğinin karşılığını aldın
birde kıslar bakın yaza azkaldı bahar geldi ayol .bu satden sonra kaçamak yapıp montiyi asanı fururum topuklarından .ona göre ...:98:

. şu an monti yapan herkes yaza hedef kilosunda olcek o kader...:84::84:

valla beni vurabilirsin bu gün görümcelerimin zayıflamayı düşündüklerini duydum oysa ben zayıflayıp hepsini şok edecekdim yazın eltim dietisyene gitmiş(en az 110-120 vardır ama kabul etmez)o vermiş biraz bunlarda gaza gelmiş bizde ona gidelim diye bende eşime ben diyetisyensiz zayıflıyorum diye hava attımgitmek önemli deil uygulamak uymak önemli olan utandırma allahım

kıslar listede kepekli makarna var ama ??
bi de balığın yanında süt ürünleri yemek riskli olmuyo mu onu nası yapıosunuz??

selam kıslar ..
pazara çıkıcam ..çoçukları okuldan alıp geldim .
marmeladlı tarçınlı yogurdumu hüpletirken bi bakayım dedim . hazır çoçuklar yemek yiyor pc başı boşken.
sonra vevap yazarım mesajlarınıza ...
dogacım özletme kendini....amin ..sen iste yeterki erirsin yaza...

bende yapmayı çok sitiyorum plates ama daha sete karar veremedim. geçen bi arkadaş geldi o çok faydasını görmüş. olmazsa netten akşamları yapmak daha mantıklı çocukla sabahları zorlanılır bence

bende yapmayı çok sitiyorum plates ama daha sete karar veremedim. geçen bi arkadaş geldi o çok faydasını görmüş. olmazsa netten akşamları yapmak daha mantıklı çocukla sabahları zorlanılır bence

evet cnmmm yaa zor oluyor benim planımd aakşamm yapmakk

zaten yakındaa genişş gepgenişşş evime geçersemm inşşşş

dahada rahatt edicemm

aben ablaaa yazıcammda ne zmandır unutuyorumm

senin yazılarındaaan 3 çocukk ve geçen yıllaırn aşkı öldürmedigini anlıyorum
çok güsle bir tablo var valla gözümün önündeee

birdee hani diyorusn ya çocuklar yemek yiyorrr,okula gitttii
çıkıyorusn alışverişini yapıyorusn iflan bendeee bir gün özgür olucammı yaaaa
markete bile gitmk lüks benim için

eskidne he rişimi kendim yapardım şimdi eşime muhtacımm
bi markete bile gidmiyorum

hatta aktardan malzemeleirmi bile eşim alıyor.geçen gün aktardaki kız dmeişki
abi kusura bakma ama sen zayıflamaya ne ihtiyacın var dmeiş her gün ayr bişiy alıyosun gelip demiş

diyetisyen listemi verdi çok güzel liste yarım saat yürü dedi ben 102 çıktım ama üstüm kalındı bugün hava çok soguktu kalın giyinmiştm

slm kıslar..az evvel okuldan geldim,pazara koştum gittim markette istedğim gibi taze yeşillik bulamıyorum çoğu zaman.bu gün yemek eşimden o sebeple azıcık dinlenirken sizleri takip edeyim dediim.banum valla eşya taşıma işi kçük çocukla gözümde büyümese geçicem eski eve.hayatımfa bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum.hatta yorulduğumu hatırlamıyorum desem yeridir.atom karınca gibiydim evvelden,şimdi her yere yetişmeye çalışırken telef oluyorum.her şeyi tam yapayım derken pestil olma işinide tam yapmış oluyorum anlamadan.çocuğu olan arkadaşlar bırak biraz dağınık kalsın alış böyle yaşamaya eskisi gibi olma artık geniş tut kendini biraz deselerde yapı meslesi.çocukluykende çocuksuz gibi yaşamaya çalışmak bitiryor insanı.bakalım nereye kadar teşieceğim.eve kadın al diyor eşim temizliğe ama güvenemiyorum gelişigüzel yapacak bir daha üstünden geçmeye çalışmiim diye...gene neyseki hafta üç günle kurtarıyorum okul işini..seneye ne yapıcam bilmem tam ve her gün olursa...:18:

aebenim türkünde pek güzel aplam valla...söyleyen öğrencimin seside nasıl güzel anlatamam..dersimle alakalı olmadığı halde bu gün tekrar söylettim kıza,içini titreten bir sesi var tabii türküde güzel olunca süper oluyor...
masum bizim özgür olmamıza çok var daha canım..hiç heveslenmeyelim.senin durum benden de beter,ben bi tane olunca kıstırıp kolumun altına tıkıyorum arabaya okulaysa okula ,çarşıyaysa çarşıya gidebiliyorum.arabada bakınırken sızıp kalıyor ineceğim yerde alıp pusetine koyup görüyorum işimi.ama iki tane olsa hepten sıyırırdım sanırım..bunu dün dahada iyi anladım,çocukla gezmek haram insana.arkadaşa gitmiştim 1 saatte beni kan ter iiçinde bıraktı.rahat bi anne de olmayınca neyi ellese yapma etme derken serseme döndüm...

gene ne çok yazdım..koçiş yemeği hazırlamış,salata yapıyor ..allah razı olsun azıcık dinlendirdi beni...teras kül içinde kalsada hazır yemek ne güzel oluyor valla...:86:

sabah
2 dilim tb ekmek
domates
zeytin
az peynir
öğlen
domates
peynir
salatalık
1 haşlanmış yumurta
ayran
ara
1 elma
akşam
kıymalı ıspanak
yoğurt
ara
greyfurt+mandalina suyu içsem olurmu

aksam :
yumurta kırdım yanına karnıbahar haslama yogurt
ıkı uc avuc badem

bıraz da yuruyus yaptım cok actım bademe dayandım ama kızlar
ıyıyım sımdı

zilimmm
cnmm bence bi yardımcı tut sen şöle içine sinen birsi mutlaka çıkacaktır cnm karşına
bu tepoya ne kadar dayanırsın bilmem
ben senin yerinde olsam oglanı kreşe degilde seneye bi bakıcıya emanet ederim
temizlik ilanda yapar a zbuçuk sana yardım eder çünkü erken kreşe başlayan çocukların hastalıgı bitmiyor cnm
1 yılda öle idare edersin

menümü yazayım

sabah
1greyfurt

yumurtalı kahvaltı

ögle
tavuk ızgra
yogurt
salata

akşam
1 tbk madımak(yöresel bi ot çeşidimiz:)
yogurt
1cviz

2lt su
6 fincan bitki çayı
50dk spor

aksam :
yumurta kırdım yanına karnıbahar haslama yogurt
ıkı uc avuc badem

bıraz da yuruyus yaptım cok actım bademe dayandım ama kızlar
ıyıyım sımdı
cnm akşam menün gayet iyi hoş cnm ama gerçekten 2-3 avuç badem yediysen cuma tartıda çok memnun kalacağın sonuçlar bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin.bademin 100 gr 600 küsur kalori.3 avuç 100 gr'dan fazladır.hadi onuda geçtim çok tuzlu olduğundan su tutup şişiriyor vücudu.ben ne zaman tuzlu çerez yesem ertesi sabah ellerim şiş uyanırım. su içmiş olsam bile ödem yapar.ve kilo vermek için yolun başındasın,ben olsam uzun bir süre çereze yaklaşmam.bak burdaki arkadaşlardan yiyenlerde taneyle yiyiyorlar.avuç avuç değil..o kadar uğraşıp bir kaç çerez yüzünden sonuç alamassan motivasyonun bozulur tatlım...tabii yinede sen bilirsin ...

şu an kreşe vermiyorum banum..kaç kreş gezdiysen gönlüme yatan bulamadım.birer saat takıldık baktık hepsinde.oğlum arkadaş buldu diye gayet mutlu oynadı çocuklarla ama ordaki çocukların çorabı ıslanıp o şekilde gezenmi istersin,beli karnına kadar açılmış dolaşanmı...hiç bakan yok...bir köşede oturduk eşimle oğlumuzu izledik o mutlu olsada biz mutsuz ayrıldık diğer çocukları görünce..öğretmenlerine çaktırmadan çocuğa işaret ettim gel diye doldurdum pantolonunun içine atletini.belini elledim buzzz.hastalık hazır işte.annesi evde uğraşsın dursun.bakan gören yok..seneye sanırım bakıcı bulacağım..pazartesi sallı bnen okula giderken eşim eve gelmiş oluyor.ama çarşambada okula götürüyorum.bizim derslikler bireysel olduğu için öğrenci odama teker teker geliyor.odamın içinden geçilen bir odam daha var o odada masam dolabım vs..özel eşyalarım var.uyumuşsa o odada oluyor oğlum.uyumamışsada öğretmenler odasının maskotu zaten.dersi boş olan arkadaşlarla oynuyor eve çekiştirerek getiriyorum kalacakmış okulda...çocuk herkesin okula gittiğini sanıyor.eşimin hastanesinede babanın okulu diyor
çarşambaları 3 saatim oluyor zaten.sorun yaşamıyorum ama seneye ne yaparım bilmiyorum.bu koşturamacada plateside bir gün bile bırakmadan götürüyorum yinede.aa bu arada banum aebenimin dediği gibi yana eğilme hareketlerini daha evvelki spor hocam ısrarla söylemişti.onlara verilen seminerlerde söylemişler yaptırtmayın diye.kalıcı hasara yol açıyormuş yana eğilme hareketleri..onun yerine platesteki yanları çalıştıran hereketleri yap cnm.
birde banuşumin senin yawrular kaç aylıkken başladılar tam konuşmaya.?arkadaşında oğlumdan 1 ay küçük oğlu vartek tük konuşuyormuş..bizimki derdini anlatacak kadar konuşuyor,arkadaşta endişeye kapıldı benimki neden konuşmuyor diye..hepsi farklı konuşuyormuş 2 yaşında konuşanda varmış dedim ama panik oldu?

selamlar. bende bugünkü menümü yazayım

sabah : 1 portakal

yarım saat sonra ( 11.30)
2 dilim kızarmış ekmek
lor peyniri
domates
salatalık
közlenmiş biber
4-5 tane zeytin

saat (3.30)
omlet
domates
salatalık
maydonoz
roka
közlenmiş biber

saat 21.00

1 adet elma
1 adte portakal

geç uyandığımız için kahvaltı öğlene kalıyor. bu şekilde beslenmemde bir sakınca varmı acaba? hepinize tatlı rüyalar hayurlı geceler...

gunaydin arkadaslar
dunku menumu yazmamistim hemen yazayim
sabah
2 dilim ekmekle ve klasik kahvalti ve capuccino
ara 1 elma
oglen yogurtlu kereviz salatasi ve nohut yemegi
ara 2 portakal(cok kucuklerdi)
aksam nohut yemegi 1 kase yogurt ve az salata
yatmadan once 1 portakal yedim

ben de öyle sandım dün hesap ettım 25lira di kilosu, ben 5 liralık aldım 250 gram geldi, ancak yarısını ben yemişimdir dün arkadasın dukkanına gittim orada elimde gören herkese dagıttım o yüzden 100 ya da 150 gram en cok dediğin 600 veya 1000 kaloridir. bir de tuzsuz badem aldım kavrulmamıs bademdi biraz yaglıdır ama güzeldi.

bugün sabah:

normal tam yaglı sanırım süte bal 1 bardak içtim
1 domates yarım salatalık yarım k t beyaz peynır
1 dl kızarmıs tam ekmek

sonra cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…