meyvenull çok sevindim gerçekten tebrikler canımkızlar bu sabah 59.8 geldimmm cok mutluyummm
tünayydınlarrrrr...
ankarada bahar geldi hava pekkk güzel benimde için çoşuyor böyle havalarda....:119::119:
akrep burcu bulanık havayı sever derler ama sanırım akrebin bu özeligini taşımıyorum . karanlık havada için kararır resmen ......:119:
inan duydum meyvem bu sabah bu çıglıgı atacagını biliyordum .içime dogmuştu tta dün sana mesaj yaparken . ..
fadime hoş geldin ben de yeni sayılırım inş istediğin kiloya ulaşırsın:)bende yeni katıldım aranıza kilom 101
pattt..
olar.olar...
banu kilo gitikçe oralrda gider sen mekiklere devam et....ve montiye .platesdede göbüş hareketleri var heelde bugün yıkıldı ortalık ...sen hala pilates yapma .
ergh
tatlım mutlaka spagetti olucak migrosta ve tansas ta oluyor yanş ben ordan alıyorum..
baska makarna yapma olmuyor die biliyorum..
bu arada tesekkür ederimm daha iileri senin olsunn
çok sevindim ya bide üzülüyordun bak emeğinin karşılığını aldınkızlar bu sabah 59.8 geldimmm cok mutluyummm
birde kıslar bakın yaza azkaldı bahar geldi ayol .bu satden sonra kaçamak yapıp montiyi asanı fururum topuklarından .ona göre ...:98:
. şu an monti yapan herkes yaza hedef kilosunda olcek o kader...:84::84:
aben ablaaa aşk ol yani
benim içim giidyor plate siçin biliyormusunnn
amaa inanki zaman yok
sabah tv yi açıyorum bebeleree leisle yi zor yapıyorum
tv yi açıpp yere yatıp plates yapamam mümkün deil
ama kafamda şöle bir plan var
sabahları lesilee akşam 3 gün platesssnasıl amaa
top bilemmm aldım bennn gerçekten çok itiyorum yapmayı
bende yapmayı çok sitiyorum plates ama daha sete karar veremedim. geçen bi arkadaş geldi o çok faydasını görmüş. olmazsa netten akşamları yapmak daha mantıklı çocukla sabahları zorlanılır bence
cnm akşam menün gayet iyi hoş cnm ama gerçekten 2-3 avuç badem yediysen cuma tartıda çok memnun kalacağın sonuçlar bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin.bademin 100 gr 600 küsur kalori.3 avuç 100 gr'dan fazladır.hadi onuda geçtim çok tuzlu olduğundan su tutup şişiriyor vücudu.ben ne zaman tuzlu çerez yesem ertesi sabah ellerim şiş uyanırım. su içmiş olsam bile ödem yapar.ve kilo vermek için yolun başındasın,ben olsam uzun bir süre çereze yaklaşmam.bak burdaki arkadaşlardan yiyenlerde taneyle yiyiyorlar.avuç avuç değil..o kadar uğraşıp bir kaç çerez yüzünden sonuç alamassan motivasyonun bozulur tatlım...tabii yinede sen bilirsin ...aksam :
yumurta kırdım yanına karnıbahar haslama yogurt
ıkı uc avuc badem
bıraz da yuruyus yaptım cok actım bademe dayandım ama kızlar
ıyıyım sımdı
zilimmm
cnmm bence bi yardımcı tut sen şöle içine sinen birsi mutlaka çıkacaktır cnm karşına
bu tepoya ne kadar dayanırsın bilmem
ben senin yerinde olsam oglanı kreşe degilde seneye bi bakıcıya emanet ederim
temizlik ilanda yapar a zbuçuk sana yardım eder çünkü erken kreşe başlayan çocukların hastalıgı bitmiyor cnm
1 yılda öle idare edersin
ben de öyle sandım dün hesap ettım 25lira di kilosu, ben 5 liralık aldım 250 gram geldi, ancak yarısını ben yemişimdir dün arkadasın dukkanına gittim orada elimde gören herkese dagıttım o yüzden 100 ya da 150 gram en cok dediğin 600 veya 1000 kaloridir. bir de tuzsuz badem aldım kavrulmamıs bademdi biraz yaglıdır ama güzeldi.cnm akşam menün gayet iyi hoş cnm ama gerçekten 2-3 avuç badem yediysen cuma tartıda çok memnun kalacağın sonuçlar bekleme hayal kırıklığı yaşayabilirsin.bademin 100 gr 600 küsur kalori.3 avuç 100 gr'dan fazladır.hadi onuda geçtim çok tuzlu olduğundan su tutup şişiriyor vücudu.ben ne zaman tuzlu çerez yesem ertesi sabah ellerim şiş uyanırım. su içmiş olsam bile ödem yapar.ve kilo vermek için yolun başındasın,ben olsam uzun bir süre çereze yaklaşmam.bak burdaki arkadaşlardan yiyenlerde taneyle yiyiyorlar.avuç avuç değil..o kadar uğraşıp bir kaç çerez yüzünden sonuç alamassan motivasyonun bozulur tatlım...tabii yinede sen bilirsin ...
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?