tünaydınlarrrrrrrrr.
bahar geldi ankaraya..
çok msaj birikmiş bakıp hemen çıkmam lazım kıslar, dışarda ilerim var bankaya vs ugraycagım ....
niyeki meyvem nişan dügünmü var kıs...aeben ablam ben montiyi 1 ay sonra bırakmak zorunda kalıcammm
ama hepinizden allah razı olsun bu gün itibariyle 10 kilo verdim ve bunun yaklasık 8 kilosu montii sayesinde oldu..
son 1 ayım ablam bu süre içerisinde 55 kilo olmam lazım bana sağlıklı ama hızlı kilo verdiricek bişiler lazım ..
monti ilemi devam edeyim yoluma yoksa baska seyler sunarmısın bana ..
aeben ablam bu durum cok acil mart sonu 55 kilo olmam sart benimm..
banum şu an bi hatan yok canım bugeçen haftarın acısı ....kızlar çok cnm sıkıkınn
menüleirmi yazyorumm abartı bişiy varmıı
sporumu yapıyorum ama kilom 67
çok üzügünüm ben nerede yanlış yapıyorumm:26:
farkındaysan artık gü gün gidiyor meyvem bugünde 200grmin gitmiş daha ne istiyorsun anlamıyorumki..:95:günaydınnnn monti güzelleriii
soğuk ama güneşli bir cankırı sabahındammm içim kıpır kıpır çoşuyor düşüm hıtır hıtır donuyorrr
ben bu 5 i cok sevdim yaaaa
niyeki meyvem nişan dügünmü var kıs...
meyvem eger montiyi bırakmaz istikrarla devam edersen hedefine ulaşabilrisin .. buna tüm samimiyetimle söylüyorum .. daha öncede çok yaptıgın bazı hatalara düşmeni istemiyorum .... 1 ayda monti yaprakda 5 kilo verebilirsin hadi olmadı 4 olsun .. demedi deme başka yollara saparsan sanmiyorumki hedefine ulaşasın bunu neden söylüyorum ,biz burda senin bu durumlarını kaç kere gördük ...ha bazı zamanlar arlaarda şu geçenlerde verdigim listeyi uygulaya bilirsin ..bu kilo vermeni dahda hızlandırır belki.
farkındaysan artık gü gün gidiyor meyvem bugünde 200grmin gitmiş daha ne istiyorsun anlamıyorumki..:95:
günaydın canlar....
bu gün daha çok vakit ayırayım topiğimize dedim ama siz kaçmışsınız ...
meyvişim montiyi tamamen mi bırakacaksın cnm...umarım öyle değildir?yoksa sabitlenmeden yani birazda 2.aşamada devam etmeden drek bırakıp noraml yemeğe başlarsan birazını geri alman kaçınılmaz olur tatlışım...birde monti öyle bişeyki istesende vazgeçemiyorsun.bir yere gittiğimde çoğu zaman hala daha pişmiş havucu suçluluk duygusu yüzünden yiyemiyorum.yada hamura yumulamıyorum bir tane yiyip bırakıyorum.gebeliğimde bile böyle oldu bu.yada ben fazla bağlı bi tipim.alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum...
sen neden bırakacaksınki montiyi ???iznemi ayrılıyorsun,kııııı yoksam sen kocayamı kaçıyorsuuuun..
banum montiden biraz sapınca takılma yada geri alma kaçınılmaz oluyor zannımca..meyvede yapmıştı bunu hatırlarsan zaman zaman ve hep geri dönüşü +larla olmuştu.sen de geçen hafta kalori hesaplıycam demiştin fakat çocuklar hastalanınca onu yapamamıştın ya cnm o kaçamakların geri dönüşümü oldu bunlar sanırım.ama merak etme bir iki hafta takılır sonra inmeye başlar.önümüzdeki hafta proteine yüklenirsin olur biter...üzülme tatlımm...
diyarcık ne ettiki?
çamlıca gazozum sende hızlı bi giriş yaptın,hayırlısı bakalım yarın tartıda neler bekliyor sizi?
sabah
2 dilim tb ekmek
domates
zeytin
az peynir
öğlen
domates
peynir
salatalık
1 haşlanmış yumurta
ayran
ara
1 elma
akşam
kıymalı ıspanak
yoğurt
ara
greyfurt+mandalina suyu içsem olurmu
asilim bademler içim zilime aynen katılıyorum 150 gr kaç badem eder bizler sayıyla yiyoruz bu konuda daha evvelde yorum yapmıştım ...aksam :
yumurta kırdım yanına karnıbahar haslama yogurt
ıkı uc avuc badem
bıraz da yuruyus yaptım cok actım bademe dayandım ama kızlar
ıyıyım sımdı
oy madımak banum beinde canımı istettin kıs.....menümü yazayım
sabah
1greyfurt
yumurtalı kahvaltı
ögle
tavuk ızgra
yogurt
salata
akşam
1 tbk madımak(yöresel bi ot çeşidimiz:)
yogurt
1cviz
2lt su
6 fincan bitki çayı
50dk spor
beyazım münn güzel canım efiyet olsun ...selamlar. bende bugünkü menümü yazayım
sabah : 1 portakal
yarım saat sonra ( 11.30)
2 dilim kızarmış ekmek
lor peyniri
domates
salatalık
közlenmiş biber
4-5 tane zeytin
saat (3.30)
omlet
domates
salatalık
maydonoz
roka
közlenmiş biber
saat 21.00
1 adet elma
1 adte portakal
geç uyandığımız için kahvaltı öğlene kalıyor. bu şekilde beslenmemde bir sakınca varmı acaba? hepinize tatlı rüyalar hayurlı geceler...
afiyet olsun çamlıcam ..gunaydin arkadaslar
dunku menumu yazmamistim hemen yazayim
sabah
2 dilim ekmekle ve klasik kahvalti ve capuccino
ara 1 elma
oglen yogurtlu kereviz salatasi ve nohut yemegi
ara 2 portakal(cok kucuklerdi)
aksam nohut yemegi 1 kase yogurt ve az salata
yatmadan once 1 portakal yedim
bu mönün önceki günlerde sanırım yinede yorum yapayım ...kızlar selam walla bu saat oldu ben pcyi elime ancak alabildim
hemen bugunkü mönümü yazıyım
sabah
1 elma 20dk sonra
2 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir zeytin
yeşillik
kahvaltıdan sonra spora gittim 1 saat
öğlen
2 yumurta haşladım yumurtalar cok küçüktü
1 bardak ayran
yeşillik
bu arada spordan dönerken 2-3 markete baktım şu kepekli spagettiyi nerden buluosunuz kıslar marketlerde yok ööle bişi
ben de kepekli makarna aldım akşama yoğurtlar yerim
olur mu?
neyim
banum hemen yan yollar aarmayım yav ..sen devam et montine mutlaka gidecek ... nerden bilmiyorsun şişlik oldugunu .valla ben kafamı nerelere vuram bilmiyorummmm
aben ablamm yeidm artı çıktım tmm ama bu haftaa uygulaıdm montiyii
niden haylaa artıdayım neyse bakacazzzz devam etcez başka yol yokk
zilim ben bu hafta prteine agırlık veridm cnm agzıma 1 gıdım bilem ekmek sürmedimm
haftaya ne yapayım aben abla varmı bi fikrin yoks amonti ye devam edip bekleyim mi yok başka yolu?
ergh cnm ben 27 yaşındayım kızzz
senle aynı yaştadırızzz bendee 2 bebe varaaa
benimkilerikiz teyzesi
1 tane diye yaptık 2 oldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?