Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmm
cnm konuşmak bebegin yapısına baglı ttalım benimkiler baya bi erken konuştular şuan sohbet edebilioruz yani
hatta birbirleirne kitap okuyorlarçok komikler tabii
kendi aralarınd akonuşuyorlarr meselaa deniz diyorki
kayyaaaa ben su içtim sende isteymisinnnn
sonrdaa cvp kendii veriyor tabi isteysinnn
yani baya knuşuyorlar hasta olduklaırndaa başım agrıyo,kulagım acıyo diyorlarr

ama benimde ark çocuklaır konuşmaya biliyor cnm ,yani geç konuşuyorrr panikolmasın yani

Son düzenleme:
kızlar çok cnm sıkıkınn
menüleirmi yazyorumm abartı bişiy varmıı
sporumu yapıyorum ama kilom 67

çok üzügünüm ben nerede yanlış yapıyorumm:26:

günaydınnnn monti güzelleriii

soğuk ama güneşli bir cankırı sabahındammm içim kıpır kıpır çoşuyor düşüm hıtır hıtır donuyorrr

ben bu 5 i cok sevdim yaaaa

zilim bebekteki konusma yürüme el becerisi gibi seyler beyindeki bi bölümün gelişimiyle alakalı bazılarında bu yapı cabuk gelişiyor bazılarında daha yavas yani cok normal gec olmasıı sağlıklı oldktan sonra bence gec olmus erken olmus bi önemi yok arkadasın canını sıkmasın bosuna..

ayy masumumm seninkiler şimdi iki tane ne de güzellerdir bıcır bıcır..
kilonu dert etme bence sabırlı ol daha 1 haftadır yapıyorsın birden düşücektir emin ol canım ban bana 2 hafta hiç oynamadım yaaa nasıl dayandım hayret ediyorum ama sonra düşmeye basladı..

aeben ablam ben montiyi 1 ay sonra bırakmak zorunda kalıcammm
ama hepinizden allah razı olsun bu gün itibariyle 10 kilo verdim ve bunun yaklasık 8 kilosu montii sayesinde oldu..
son 1 ayım ablam bu süre içerisinde 55 kilo olmam lazım bana sağlıklı ama hızlı kilo verdiricek bişiler lazım ..
monti ilemi devam edeyim yoluma yoksa baska seyler sunarmısın bana ..
aeben ablam bu durum cok acil mart sonu 55 kilo olmam sart benimm..

tünaydınlarrrrrrrrr.
bahar geldi ankaraya..

çok msaj birikmiş bakıp hemen çıkmam lazım kıslar, dışarda ilerim var bankaya vs ugraycagım ....

Son düzenleme:
niyeki meyvem nişan dügünmü var kıs...

meyvem eger montiyi bırakmaz istikrarla devam edersen hedefine ulaşabilrisin .. buna tüm samimiyetimle söylüyorum .. daha öncede çok yaptıgın bazı hatalara düşmeni istemiyorum .... 1 ayda monti yaprakda 5 kilo verebilirsin hadi olmadı 4 olsun .. demedi deme başka yollara saparsan sanmiyorumki hedefine ulaşasın bunu neden söylüyorum ,biz burda senin bu durumlarını kaç kere gördük ...ha bazı zamanlar arlaarda şu geçenlerde verdigim listeyi uygulaya bilirsin ..bu kilo vermeni dahda hızlandırır belki.

kızlar çok cnm sıkıkınn
menüleirmi yazyorumm abartı bişiy varmıı
sporumu yapıyorum ama kilom 67

çok üzügünüm ben nerede yanlış yapıyorumm:26:
banum şu an bi hatan yok canım bugeçen haftarın acısı ....
ognlerde fark etmesekde baya yag depoladık .
ama şilkikde oluyor moralini hiç bozma .... hergünde tartılma istersen ...

günaydınnnn monti güzelleriii

soğuk ama güneşli bir cankırı sabahındammm içim kıpır kıpır çoşuyor düşüm hıtır hıtır donuyorrr

ben bu 5 i cok sevdim yaaaa
farkındaysan artık gü gün gidiyor meyvem bugünde 200grmin gitmiş daha ne istiyorsun anlamıyorumki..:95:

herkese selam
meyvenull neden 1 ay sonra bırakıosun özel bi nedeni yoksa??

banu abla sana abla diyim mi kaç yaşındasın bilmiyorum ama bebişler varmış onları ısır benim yerime ne tatlılardır

yok ablam yaa ne nişanı iş yerim değişiyor hatta önümüzdeki hafta gecici görevle devlet hastanesine alınıcam sanırım..
en gec 1.5 ay var ee iş yeri değişince hastane yemekleri montiye uymuyor malesefki..
ondan dedim ama inan ben montiyi bırakmak istemiyorum..
ne güzel 5 li rakamlardayım tam düzenim oturdu her gün 1 saat spor 3 litre su + cayylar falan harika gidiyor..
nys alınana kadar devam edeyim sonrada yapabildiğim kadar yapayım..

günaydın canlar....
bu gün daha çok vakit ayırayım topiğimize dedim ama siz kaçmışsınız ...
meyvişim montiyi tamamen mi bırakacaksın cnm...umarım öyle değildir?yoksa sabitlenmeden yani birazda 2.aşamada devam etmeden drek bırakıp noraml yemeğe başlarsan birazını geri alman kaçınılmaz olur tatlışım...birde monti öyle bişeyki istesende vazgeçemiyorsun.bir yere gittiğimde çoğu zaman hala daha pişmiş havucu suçluluk duygusu yüzünden yiyemiyorum.yada hamura yumulamıyorum bir tane yiyip bırakıyorum.gebeliğimde bile böyle oldu bu.yada ben fazla bağlı bi tipim.alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum...
sen neden bırakacaksınki montiyi ???iznemi ayrılıyorsun,kııııı yoksam sen kocayamı kaçıyorsuuuun..
banum montiden biraz sapınca takılma yada geri alma kaçınılmaz oluyor zannımca..meyvede yapmıştı bunu hatırlarsan zaman zaman ve hep geri dönüşü +larla olmuştu.sen de geçen hafta kalori hesaplıycam demiştin fakat çocuklar hastalanınca onu yapamamıştın ya cnm o kaçamakların geri dönüşümü oldu bunlar sanırım.ama merak etme bir iki hafta takılır sonra inmeye başlar.önümüzdeki hafta proteine yüklenirsin olur biter...üzülme tatlımm...
diyarcık ne ettiki?

çamlıca gazozum sende hızlı bi giriş yaptın,hayırlısı bakalım yarın tartıda neler bekliyor sizi?

kızlar boğazım inmiş göğsün hırıl hırıl hapşuruyorum tıksırıyorum offf dün havayı güzel gördüm şifayı kaptım inş diyetimi etkilemez

zilim canım tamamen tabiki bırakmıcam sabahlarım ve aksamlarım monti olucak öğlenlerde uyduğu kadar ..
ahh zilim ahh ben kocaya kacıcak kadar cesaretli değilim
onun için baba rızasını bekliyoruzz iş yerim değişiyor ondan hastane yemeği montiye uymuyor

valla ben kafamı nerelere vuram bilmiyorummmm
aben ablamm yeidm artı çıktım tmm ama bu haftaa uygulaıdm montiyii
niden haylaa artıdayım neyse bakacazzzz devam etcez başka yol yokk

zilim ben bu hafta prteine agırlık veridm cnm agzıma 1 gıdım bilem ekmek sürmedimm
haftaya ne yapayım aben abla varmı bi fikrin yoks amonti ye devam edip bekleyim mi yok başka yolu?

ergh cnm ben 27 yaşındayım kızzz
senle aynı yaştadırızzz bendee 2 bebe varaaa
benimkilerikiz teyzesi
1 tane diye yaptık 2 oldi

kıslae mesajları okuyrum ama şu an ancak listelere yorum yapayım vaktim yettigince vevap yazmadıgın olursa kusura bakmayın .. meyvem banum mönü yerumlarını sizlerdende bekliyorum vaktiniz oldugunca.

sabah
2 dilim tb ekmek
domates
zeytin
az peynir
öğlen
domates
peynir
salatalık
1 haşlanmış yumurta
ayran
ara
1 elma
akşam
kıymalı ıspanak
yoğurt
ara
greyfurt+mandalina suyu içsem olurmu

aksam :
yumurta kırdım yanına karnıbahar haslama yogurt
ıkı uc avuc badem

bıraz da yuruyus yaptım cok actım bademe dayandım ama kızlar
ıyıyım sımdı
asilim bademler içim zilime aynen katılıyorum 150 gr kaç badem eder bizler sayıyla yiyoruz bu konuda daha evvelde yorum yapmıştım ...
birde mönülerini bütün olrak yazki daha iyi degerlendirebilelim ..
menümü yazayım

sabah
1greyfurt

yumurtalı kahvaltı

ögle
tavuk ızgra
yogurt
salata

akşam
1 tbk madımak(yöresel bi ot çeşidimiz:)
yogurt
1cviz

2lt su
6 fincan bitki çayı
50dk spor
oy madımak banum beinde canımı istettin kıs.....

menün güzel banum ..

kafanı fazla takma mutlaka inecek ...
beyazım münn güzel canım efiyet olsun ...
ama şunuda yazayım kahvaltı engez 9 da yapılmalıki bünye yaksın ... ve en önemli öğündür biraz erken kalkmaya çalış ...
afiyet olsun çamlıcam ..
bu mönün önceki günlerde sanırım yinede yorum yapayım ...
yumurtanın küçük yada büyük hatta 3 yumurta olması sorun deyil .ergh
spagetiye sanırım meyvem yorum yapmıtı bi kere daha tetarlayım ...
kepekli spagetti var ama normal spagettide yiyebilirsin . ama kepekli makarna montide yasak neden dersen sorun makarnada deyil yapımında .. spagetti yapımında baskı daha fgazla ve az pişiriligindede içindeki nişasta çıkmıyor ve gl endeksi fazla yükselmiyor ...bu normal makarnada böyle deyil kepeklide olsa ...
birde yeni başlayan cadıları anlamıyorum .. ben mesela yeni başladım vede ilk ay spagetti yemeyi düşünmüyorum .. sizlerin neden ilk günlerde makarnaya sarıldıgınızıda pek anlamıyorum ..

en iyisi cnm ailenin rızasıyle olması..her şey güzellikle hallolur inşallah..
hastane yemekleri hastalara çıkan gibi olsa montiye uydurursun belki ama personele çıkan yemek yağ küpü mübarek.eşimin yanına uğrardım bazen okuldan çıkınca öğle arası.kadın budu köfteye denk gelmiştim bir gün.bir ısırık aldım yağı resmen çenemden aşağı süzüldü.zor yuttum bir lokmayı.yanında da şıkır şıkır yağı süzülen karışık kızartma ve pilav vardı.sulu yemeklerde öyle üstü bi karış yağ içinde...
elinden geldiğinde uydurmaya çalışırsın cnm.yanında salatalık falan götürüsün.çok yemessin salata ile şişirisin midende kalan boşluğuda...ayarlarsın bi şekilde...

banum hemen yan yollar aarmayım yav ..sen devam et montine mutlaka gidecek ... nerden bilmiyorsun şişlik oldugunu .
vucudd bir şifre çözene aşk olsun ..vardır kendince bir sebeb hemen yargılamayın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…