en iyisi cnm ailenin rızasıyle olması..her şey güzellikle hallolur inşallah..
hastane yemekleri hastalara çıkan gibi olsa montiye uydurursun belki ama personele çıkan yemek yağ küpü mübarek.eşimin yanına uğrardım bazen okuldan çıkınca öğle arası.kadın budu köfteye denk gelmiştim bir gün.bir ısırık aldım yağı resmen çenemden aşağı süzüldü.zor yuttum bir lokmayı.yanında da şıkır şıkır yağı süzülen karışık kızartma ve pilav vardı.sulu yemeklerde öyle üstü bi karış yağ içinde...
elinden geldiğinde uydurmaya çalışırsın cnm.yanında salatalık falan götürüsün.çok yemessin salata ile şişirisin midende kalan boşluğuda...ayarlarsın bi şekilde...
geçmiş olsun ergh ...kızlar boğazım inmiş göğsün hırıl hırıl hapşuruyorum tıksırıyorum offf dün havayı güzel gördüm şifayı kaptım inş diyetimi etkilemez
hakında hayırlısı mevem hala bi o günler gelsin onuda ayarlamaya çalışırız ..yok ablam yaa ne nişanı iş yerim değişiyor hatta önümüzdeki hafta gecici görevle devlet hastanesine alınıcam sanırım..
en gec 1.5 ay var ee iş yeri değişince hastane yemekleri montiye uymuyor malesefki..
ondan dedim ama inan ben montiyi bırakmak istemiyorum..
ne güzel 5 li rakamlardayım tam düzenim oturdu her gün 1 saat spor 3 litre su + cayylar falan harika gidiyor..
nys alınana kadar devam edeyim sonrada yapabildiğim kadar yapayım..
kepekli spagetidir canım eger ilk sayfadaki mönülerse..kıslar listede kepekli makarna var ama ??
bi de balığın yanında süt ürünleri yemek riskli olmuyo mu onu nası yapıosunuz??
aben ablaaa yazıcammda ne zmandır unutuyorumm
senin yazılarındaaan 3 çocukk ve geçen yıllaırn aşkı öldürmedigini anlıyorum
çok güsle bir tablo var valla gözümün önündeee
birdee hani diyorusn ya çocuklar yemek yiyorrr,okula gitttii
çıkıyorusn alışverişini yapıyorusn iflan bendeee bir gün özgür olucammı yaaaa
markete bile gitmk lüks benim için
eskidne he rişimi kendim yapardım şimdi eşime muhtacımm
bi markete bile gidmiyorum
hatta aktardan malzemeleirmi bile eşim alıyor.geçen gün aktardaki kız dmeişki
abi kusura bakma ama sen zayıflamaya ne ihtiyacın var dmeiş her gün ayr bişiy alıyosun gelip demiş
hadi bakalım fadima kolaygelsin .....diyetisyen listemi verdi çok güzel liste yarım saat yürü dedi ben 102 çıktım ama üstüm kalındı bugün hava çok soguktu kalın giyinmiştm
valla ben kafamı nerelere vuram bilmiyorummmm
aben ablamm yeidm artı çıktım tmm ama bu haftaa uygulaıdm montiyii
niden haylaa artıdayım neyse bakacazzzz devam etcez başka yol yokk
zilim ben bu hafta prteine agırlık veridm cnm agzıma 1 gıdım bilem ekmek sürmedimm
haftaya ne yapayım aben abla varmı bi fikrin yoks amonti ye devam edip bekleyim mi yok başka yolu?
ergh cnm ben 27 yaşındayım kızzz
senle aynı yaştadırızzz bendee 2 bebe varaaa
benimkilerikiz teyzesi
1 tane diye yaptık 2 oldi
kıslae mesajları okuyrum ama şu an ancak listelere yorum yapayım vaktim yettigince vevap yazmadıgın olursa kusura bakmayın .. meyvem banum mönü yerumlarını sizlerdende bekliyorum vaktiniz oldugunca.
bu mönün önceki günlerde sanırım yinede yorum yapayım ...
yumurtanın küçük yada büyük hatta 3 yumurta olması sorun deyil .ergh
spagetiye sanırım meyvem yorum yapmıtı bi kere daha tetarlayım ...
kepekli spagetti var ama normal spagettide yiyebilirsin . ama kepekli makarna montide yasak neden dersen sorun makarnada deyil yapımında .. spagetti yapımında baskı daha fgazla ve az pişiriligindede içindeki nişasta çıkmıyor ve gl endeksi fazla yükselmiyor ...bu normal makarnada böyle deyil kepeklide olsa ...
birde yeni başlayan cadıları anlamıyorum .. ben mesela yeni başladım vede ilk ay spagetti yemeyi düşünmüyorum .. sizlerin neden ilk günlerde makarnaya sarıldıgınızıda pek anlamıyorum ..
ergh cim patatesde karbonhidrat..baklagilde ... sizin yerinizde olsam montiye başladıgın ilk haftalarda karbonhidrat hakkımı baklagilden yana kulanırdım makarnadan yana deyil bunu demek istemiştim ..ben 23 yaşındayım ama 4 yaşcık varmış aramızda abla demek olmaz :)) 4seneye kadar benim de olur 1 bebe. belki biz de 1 diye yaparız 2 çıkar ne tatlı olur
ama ama hani haftada 10 öğün karbonhidrat vardı 7si kahvaltıda 3ü diğer öğünlerde ben de çarşamba-cuma-pazar diye yaydım onlarıilk aşamada değil mi o?
ergh cim patatesde karbonhidrat..baklagilde ... sizin yerinizde olsam montiye başladıgın ilk haftalarda karbonhidrat hakkımı baklagilden yana kulanırdım makarnadan yana deyil bunu demek istemiştim ..
bu arada ayarlaman çok güzel olmuş
ergh cim patatesde karbonhidrat..baklagilde ... sizin yerinizde olsam montiye başladıgın ilk haftalarda karbonhidrat hakkımı baklagilden yana kulanırdım makarnadan yana deyil bunu demek istemiştim ..
bu arada ayarlaman çok güzel olmuş
yediklerimi yazayım
sabah2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
öğlen1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 bardak süt
ara
elma
akşam
kabak musakka
yeşillik düşünüyorum
yatarkende süt içerim heralde
ergh
tatlım köfteler ekmeksiz oluyor aklında bulunsun
bide marmelat sekersiz dimi o kısmı pek anlayamadım..
bu konular böyleyse güzel olmus afiyet olsunn :81:
merhabalar herkese...
nasılsınız kızlar...ben ne zamandır montiye başlayacaktım ama bir türlü vakit bulamadım vee şimdi aranızdayım bende artık..yarın başlıycam montiye bana çok mantıklı geldi sayfalarıda okudum öğrendim ama hala eksiklerim ve bilmediklerim olabilir bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
kendimi tanıtayım adım fatma, 20 yaşımdayım, öğrenciyim kilom 68 ve hedefim 60 montiyi hedefime ulaşana kadar yapmak istiyorum...benim montiyi seçmemin bir nedeni de annemin doğal şeylere karşı zaafı olduğu eve aktkı maddeli hiç birşeyi sokmuyor, genelde kepekli unu tercih ediyoruz bizöyle işte...bugün alışveriş yaptım yarın başlıyorum çok heycanlıyımmm umarım başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?