Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

erghim .. içine 2 de kuru kayısı kat.. bak tadına ozaman ..:81:
tebrik edelim o zaman ....
ballı sütü ne yapalım peki isil ..neyse meyvem haşlamıştır seni...
ama unutmayın 2 ay kaçamaksız yapmalısınızki pankreasınız düzene girsin .
merhabalar anna maria.nedensa azimli bir montici olcakmışın gibi bir his var içimde ..
anecinede sevgiler....
kaçamaksız yaprsan moto sorununda yoksa 2 aya kalmadan kesin hedefinde olursun

banum sakın yılma elbet sevinecegin günlerde yakın .. biliyorsun diyetin en zor zamanlarıdır böyle zamanlar, ama inanıyorumki sen güçlü kzssındır çakamaksız atlatacaksın ..

beyazım baklagiller zaten karbonhidrat canım benim ya sen haftada 3 kere karbonhidrat dedigimde makarna ekmek mi anladın ??
beyazım sanırım aklın karışık bu.. az açıklayalım ..
hayvanlarda gelen protein ..toprakdan gelen karbonhidrat beyazım ..

yediklerimi yazayım
sabah2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
öğlen1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 bardak süt
ara
elma
akşam
kabak musakka
yeşillik düşünüyorum
yatarkende süt içerim heralde

kızlar selam eve geldim
karnıbaharları brokolileri tavaya dizdim haslanmıstılar

ısıttım ısıtırken ustune kırmızı toz bıber ve kokoreçe dökülen bharattan döktüm
ısındılar sonra ustune cırpılmıs yogurt döktum ıyıce ısıttım sıcak sıcak yedım guzel lezetlı oldu

smdı marmelat hazırlıcam yarın ıcın
ergh'in tarıfını verdıgı marmelat sabah yerım artıkk
ogleden sonra da yerım yarın :) yogurtla,

ve yarına nohut haslıyorum sımdı
nohutu haslıcam top top haslanmıs sekılde yogurtla mı yıyeyım kızlr bır sınırı var mı kaç kasık yıyebılırım 1tabak yıycem yanına yogurt doyursun dıye. ?

slm kızlar bugün biraz geç kaldım ,bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek
zeytin peynir
domates
öğle
kabak ,1yumurta ile yoğurt,salata
akşam
ıspanak yemeği ,yoğurt

ve yarın tam bir hafta olcak,sonucu bende merak ediyorum,keşke biraz daha çok spor yapabilseydim

isilsil kuru kayısı da koy içine varsa benim hiç aklıma gelmedi aeben abla katkı yaptı tarifime:))

tecrübeli arkadaşlar bu baklagil konusu benm de kafama takıldı baklagilin yanında süt ürünü yemiyor muyuz? salçalı soğanlı pişirsek düdüklüde salça yasak mı ?

heeellpp

hemen yanıtlıyayım kızlar sorunuzu...
baklagili bildiğiniz şekilde pişirip yyebilirsiniz.salça yağ tuz soğan yani her zaman nasıl yapıyorsanız.tabii etsiz.vede normalde yağı bol koyuyorsanız montide az koyun.kişi başı bir tatlı kaşığı kadar yani.5 porsiyonluk pişiriyorsanız 5 tatlı kaşığı yağ gibi yanii...
birde topraktan gelenlerle hayvandan gelenleri karıştırmıyoruz yazmışya aebenim sanırım süt yoğurt peynir olayında karıştı kafanız.süt gurubunu her şeyle yyiyruz kıslar.yani bakliyatla,etle her şeyle süt ürünlerini yemek serbest.hayvandan gelen ve karbonhidratla aynı anda yiyebilidğimiz tek şey süt ürünleri...
sabah ekmekle peynir yiyebildiğimiz gibi baklagilin yanında rahatça ayran yada yoğurdunuzu yiyin.
bir tabak yiyebilirsiniz.doyana kadar yaniyanınada bol salata ve bir bardak ayranla hemen tıkanırsınız zaten.her öğün mutlaka yeşillik tüketmeye çalışın.ilk etapta hem fazla yemek yemenizi engellemiş olursunuz,hemde şişireceği için çabuk doymanızı sağlarsınız...

yeni gelen arkadaşlar olmuş.hoşgelmişler...hadi hayırlısı diyelim diyetleri için...

yahu gttim pişirdim elmalar kart kart durdu habire sıcak su eklıyorum bır seye benzemedı dıyorum br sey eksik :)
aebenim in dediğini de şimdi okudum kuru kayısım var organik onları atıp haşlıyım blender büyük ama artık nasıl ezicem bilmem. ama kuru kaayısı atayım yoksa olmayacak

oh beee şu an inanılmaz aydınlandım çok teşekkür ederiz ziligurti inş bütün dileklerin kabul olur

muhhtesem oldu 2 kuru kayısı organik, onları hasladım önce cezvede sonra döktum elmaların arasına
tarcınlı elmalarla iki döndürdüm sonra hopp blendere, ordan da kaseye
muhtesem görünüyor
sımdı sıcak sutle antep fıstıgı badem yıyorum en cok 10 adet:26:

canım kıvamı zaten biraz koyu oluyor ama iyice helva gibi toplanmaya başladıysa istediğin kıvama gelene kadar sıcak su ekleyebilirsin. hatta en son derin bir kaba koyup öyle ezebilirsin

yapmışsın bile süperrr

Son düzenleme:
afiyet olsun .. normal doyana kadar yiyebilirsin nohutunu .kısıtlama yok ..

ergh zilim cevaplamış ... yogurtve salata HERŞEYLE YENİR .....
baklagilerle yani karbonhidratlarla yagı nekadar az tutarsanzı okadar iyi..
blendırdan geçirmeyince elmalar özlenmez asilcim .. ama kuru kayısılar işini görür tadıda harika olur ...biz başka meyvelerlede yapıyoruz ..

nohutu kuru kuru yıyecektım olmazsa salatanın arasına koyayım yogurt da koyayım yemegını canım cekmıyor zaten

plates topumm geldiiii kızlarrr haid hayırlısı diyorum ama
spor yapacak havama degilimmm

aben ablamm
evet diyetin en zor zmanları
ama inanki şu koca göbegimi ve tartıdajki 67 rakamını görünce emidem bulanıyor
kendimdennn diyat yaparken emegini karşılıgını alınca daha bi aizmleniyorsinsan hırslanıyorr
umarım sabah biraz oynar tartıdaki rakamd ayüzüm güler:)

z,l,m
öpüyorum cnm snei kocamannnnnn

bu günkü menümü yazmayı unutmusumm..

sabah 4 dilim t.b.ekmeği peynir zeytin süt

öğlen etli kabak yemeği yoğurt salata

aksam kabak yoğurt peynirli omlet.

40 dk leslie 30 dk plates 2.5 litre su 2 kupa yeşil cay 2 kupa cayy...

fatmacım hoşgeldin canım ben de yeni sayılırım ptesi başladım yavaş yavaş alışıyorum montiye

destek olalım birbirimize burda herkes cok anlayışlı ve yardımcı zaten

hoşbuldum tatlım teşekkürler... öylemi ne güzel olalım tabi destekle veririrz inş canım hayırlısıyla

merhaba aeben ablacım sizi hep takip ediyordum ama bir türlü başlayamamıştım montiye yarın sabah başlıyorum ama...

ayy çok teşekkürler inş kilo verene kadar bırakmıycam montiyi azimli olcammm

sizin aranızda olmak çok güzell

iyi diyelim ii olsunn
sen nasılsınnn
pek enerjşk,pek aizmli gördüm seni
maşallahh

allah iyilik versin canım bende iyiyim birazdan yatcam yarın dersanem var erken kalkcam da canım

teşekkür ederim bilmem ki monti bana yarıycak gibime geliyo ondan galiba...yazda yaklaşıyo kilolardan kurtulmak lazım

keisnlikle 2 aya kalmaz kurtulursun
sorma yaz geliyor ama benim koca göbekk duruyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…