Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyviş
hepsinide ilk kez yapıyorum hee
umarım rezil olmamm

poçalara yumurta sürücem dışına ama bir kaç taneisne sürmeyim diyorum kendim için
tatlıda zaten montiye uygun izlişin tatlısı

kabaktaa salata gibi olur diye düşündümm

mimuu
geçmiş olsun cnm
kök zencefil,kabuk tarçın ve karanfili
kaynatıp içebiliriisn cnm
hem diyetini bozmaz hemde öksürügünü keserr

ben çocuklara veridm hasta olunca geçirdi
bal katmıştım ama senin katmana gerek yok ölede içebilirisn

3 tanesine sürme canım yeter 3 tane gibi geliyo ..

kabak salatasını bende cok duydum ama hiç yapmadım güzel olursa söylede arada bende yaparımm insan değişiklik arıyor

ay masumumm sağo eve gidince yapıyımmm artık boğaz spreyi falan alıcam olmazsa

kızlar selam
başımı yataktan zor kaldırdım resmen geberiyorum hastalıktan şimdi doktora gidicem

gitmeden hemen kilomu yazayım 57,7
ben ptesi başladım başlangıç kilom 58,1 di
5günde 400 gr Allah bereket versin

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

günaydın kızlar,kilo veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyenlerde inş haftaya verebilirler
geçen haftaki kilom 83
bu haftaki 81 in biraz altı (hassas tartım yok )
giden 2 kilo
haftaya da inş 7 leri görmek için uğraşacam

işimi halledip geldin . bugün pek iyi hisetmiyorum baya halsizim sanki...
kilolarınnızzı not aldım fıstıklar hepinizi canı gönülden kutlarım ....

mariacım sabah peynir yesen yada başka bir süt ürünü iyi olurdu eksik kalmış

e peynrilerimiz aygsız güzelim bu iş için BİM aknaz . vs gibi % 2.5.yaglı peynirleri kulanıyoruz yada seviyorsan yagsızlorlar var ... dl peynirrinin uygun oldugunu sanma yag oranına bak alırken .% 3.4 .geçmesin .

hadi bakalım çamlıcam kolaygele ... ama şunuda hatırlatayım sen geçen sene montiye başladıgında 66 dın sanırım dimi? bence çok güzel korudun kilonu ..
banum daha dün 67 geliyordu bunada şükür merak etme inecek ....

duraklamadan sonra nasılda gidiyor dimi meyve ..
tespitin çok dogru banum ..ama inaki 5li rakmlarda uzak deyil sana ...
misafirlerindede sanada afiyet olsun .
mirayım geçmiş osun canım bal konusunada hiç üzülme saglık herşeyden önemli ...
şu siyat turpun içine bal koyuyorlya suyu akıyor onun öksürüge çok iyi geldigni duyyorum sürekli.

gunayydınn kızlarrr

sabah kahvaltımda:
1 dl tam bugday ekmek
1salatalık
1 catal elma marmelatı
yarım kb peynır
1 bardak yarım yaglı sut :)
afiyet olsun isil ...
....
vay ,vay ,vay bezyazım harikasın ...devamıda gelsin inşallah .
safiş karı,koca 2 .aşamanın faturası bu hafta çıkmış galiba ..
ben cumartesi sabah 57 idim,
dün perşembe akşamı 57,8 im. 58,2 oluyorum ama yiycekle suyla şişiyorum o yüzden.
cmt sabh tartılıcam ben kızlar
isilim sabahları aç karna vc den sonra tartıl en dogru kilo odur .. yarın tartıl ilet canım ...
sabahla akşam 1..2 kilo farkeder bende ...
günaydın kızlar 92 yi bekliyordum ama 91.5 olmuşum çok sevindim

geçen hafta......93
bu hafta...........91.5
giden ..............1.5
tebrikler dogacım ...
harikasın nazlım her hafta 500 ,500 gidiyor ...

saol aebencim mumkun oldukca kacamakta yapsam ertesi gunlerinde montiye uyarak atlatmaya calistim... zaten sisteme alisinca farklisini yapamiyosun bu sisteme bence vucuttan cok beyin alisiyo en azindan benim icin oyle
bu arada ben 67 ile baslamistim baya iyiyim yani

seni tanımakda güzel maria...

başlangıç kilonu çizelgenden çalıyorum ..

kendi kilomu yazmayı unutmuşum ...

kıslar . nasıl anlatayım malum kulandıgım ilaçlar ödem yapıyor ..vede ödem atıcı ilaç alıyorum ...
dün sabah almayı unutmuşum bende akşam aldım ilaçı ve sabaha kadar vc .
o yüzden bu sabahki kilomu listeye yazmak dogru olmaz çümki baya su kaybettim ...

başlangıç ..
pazartesi... ...66. 200gr...
cama sabah ... 64 00gr.
dün sabahki kilomda 65 di..
ben kendimi biliyorum mezrodada bukadar fark yok olmazda zaten benim 4 günde 2 kilo veridgimi kim görmüş ...

izlinizle sabah baskülde 64 gelsemdelisteye 64 500 yazmak istiyorum .haftayada aynı bu kiloda çıkarsam hiç şaşmam .. benim için önemli olan yag kaybı yani mezro ölçüsü ...

slm kıslar...
herkes ne güzel kilolar vermiş,hepinizi tebrik ederim....
herkes birbirine göbek bağıyla bağlanmış gibiyiz kıslar farkındaysanız hasta oluncada herkes birden oluyor
benimde oğlum ateşli biraz dün akşamdan beri.hepinize geçmiş olsun.mimuş o ballı turbu annem yıllardır kışın hep yapar kendisi için çokta iyi gelir.dene istersen..
meyviş hatunum tek başına yapılan diyet istediğimiz gib sonuç vermeyebiliyr ama sporla birleştirilince istediğimizdende fazla gidiyor kilocuklar.ve hep dediğim gibi sporla verilen 300 gr.sporsuz veirlen 1 kilodan daha fazla incelmiş gösteriyor vücudu..platese devam.çamlıcam sen sormuştun sanırım yalnış hatırlamıyorsan geçen gün...(yalnışsam sorry) plates gerçekten çok çok inceltiyor vücudu.okuldan ısrarıma dayanamayıp başlayan arkadaşım var herkes kaç kilo verdin diyormuş kıza.o kadar inceldiki vücudu.benmde totoşum bacaklarım yıllardır spor yapmama rağmken su anki kadar sert ve sıkı değildi.inanılmaz derece sıkılaştım.kalçalarım yukarı kalktı,sıktığımda taş gibi olduğunu hissediyorum ve dahada dik yürüyorum.
kendim tecrübe ettiğim için ve burda hepimizin okuyarak şahit olduğumuz meyvişin vücudunda ve kilosundaki değişiklikler gibi sayısız faydası var arkadaşlar platesin.herşeye vakit bulduğumuz gibi platesede bulalım yarım saat 40 dk.ama yaza sımsıkı girelm...herkese bol platesli ve incecik günler...

teşekkürler bebegim, eminim vercem azimliyim

bugün öğlen:
nohutlu marul salata ve yogurt yanında . o kadar :)
büyük bir kase ama

bu günkü menümm

sabah kalkınca yarım elma

kahvaltı 1 süt 1 dilim t.b. ekmeği az yeşillik az da kahvaltılık salca..

öğlen ıspanak yoğurt 2 kasık kavurma

aksam tonlu salata ayran

3 litre su 1 saat spor

ada cayı 2 kupa 2 kupa cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…