Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben de onu merak ediyordum canım yakın zamanda nişanım oldu onda tek sıra olanlardan almıstım 17 liramıydı neydi ama cok guzel oldu doğal da oldu sayılır o kadar makyaja,
düğünde de tek olanlardan almak ıstıyorum ama takıcak adam lazım kimse takaamam ben dıyor makyöz yok ortalıkta, onun dışında bılemıyorum canım nasıllar. tek sıradan daha guzeller ama bildiğim.

tama o zaman çnkü maşallah diyim çok iradeliyim 3 gündür bizimkilerin boğazı açıldı su börekleri gofretler zeytinyağlı dolmalar wallahi 1 iğne ucu kadar yemedim canım da istemiyo diyete konsantre oldum iice

kirpik konusu da ben bütün olanlardan kullanıyoum tek tek olanlarına üşendim uğraşamam dedim
ama genel olarak yapıştırıcısını sürüp göz kapağının istediğin kısmına koyup bikaç saniye beklediğin zaman hemen tutuyor canım
çıkarırken de göz makyajını temizlediğin sütle hafif hafif kirpiklerini temizler gibi sildiinde tek tek eline gelir zaten aslında cok güzel bişi onlara alışınca kendi kirpikleri çok cılız geliyor insana resim yükleme hakkım olsa da koysam keşke

tamam aebenim tek yazıcam

kahvaltı:
1 dl tb ekmek
yarım kb kutusu beyaz peynir
2 sarı zeytin yağsız
1 salatalık

öğlen:
yesıl salata uzerı haslama nohut
yanına yogurt bolca yedım

ara:
2 salatalık

(ayrıca bu haftaki ilk karbonhıdratımdı, gercı cumartesı montıye basladım)

aksam: nohut yogurt olması gerekiyor
bır de aksam kısmetse dogum gunune gıdıcem pasta yemek ıstemıyorum ama nasıl olucak bılmıyorum

evett kıslar ryidim vallaaa

6 tane filan yemişimdiir 2 taneis 1 pastane poçası ancak eder :26::26::26::26:
ama tam bugday unu ile yapmıştım
sabahta ekmek yemedim tabi

bundan yırtarım umarım

olan olmuş afiyet olsun diyelim önümüzdeki maçlara bakalım banu :))

yeniyor canım sabah kahvaltıda ekmeğinle peynir yiyebilirsin ama yağsız olanlardan tabiki..

ayy iyi o zaman sevindim sağol meyvem

evett kıslar ryidim vallaaa

6 tane filan yemişimdiir 2 taneis 1 pastane poçası ancak eder :26::26::26::26:
ama tam bugday unu ile yapmıştım
sabahta ekmek yemedim tabi

bundan yırtarım umarım

tatlım belki burdan yırtarsın ekmek yememen iyi olmuş spor filan yapıp yakarsın artık üzülme canım

kıslar fazla zamanım yok listeleri yapmaya geldim ...yetiştiririm inşallah

aben ablam ii akşamlar kolay gelsinn

meyvişşş seni göreyrum aşagıdaaaaa
hiç halim yok valla bugün erkenden yatıcamm anlmaıdm niden
bacagımd abir agrı var

aben ablam ii akşamlar kolay gelsinn

meyvişşş seni göreyrum aşagıdaaaaa
hiç halim yok valla bugün erkenden yatıcamm anlmaıdm niden
bacagımd abir agrı var

masumum arada bendede oluyor öyle bacak ağrıları nedensizce kas ağrısı kas gevsetici ağrı kesici alıyorum geçiyor.evde varsa dene istersen.

masumcum kabak salatası nasıl oldu canımm

çok güsel oldu tatlışım
içine yarımda havuç rendeledim enk versin diee

ben geçtigimiz ya akşam yemegi olarak çok yapardım meyve bu kabak salatasını
hem pratik hem hafif olurdu hemde montiye uygun bir yemek
bol dere otu sarımsakla süper oldi

bugün monti açısından parlak geçmedi
ama hafta sonu kaçamka yapmaya niyetim yok
ama düzenli yermiyim yemegi bilemiyorum
ev bakmaya gidicez ve inşş olucakk
yoruldum valla çok zor işlermiş ya

masumum bende denicem en kısa sürede ozamn ama önce ceviz almam gerekiyor heralde..netteki tarifde öyleydi..

canım bence öyle düşünme 1 haftadır protein alıyordun bu gün karbonhidratla vücudunu sasırttın hafta sonu düzeni sasmazsan güzel sonuc alırsın inş.
ama ev işi gercekten cok zor canım yaaallah kolaylık versin dısarda olsanda yanında meyve kuruyemiş ve süt bulundur derim..

iyi akşamlar bende geldim
arkadasımın önerisiyle arastırdım sizlerden ögrendigim kadarıyla yarın başlıyorum
bugun tam bugday ekmegimi ve yeşil cayımı aldım hadi bakalım hayrlısı olsun

iyi akşamlar bende geldim
arkadasımın önerisiyle arastırdım sizlerden ögrendigim kadarıyla yarın başlıyorum
bugun tam bugday ekmegimi ve yeşil cayımı aldım hadi bakalım hayrlısı olsun

hoşgeldin irem aklına takılan bişi olursa sorabilirsin burdaki bilgisi olan tün arkadaslar cevaplar..

teşekkür ederim.. tabiki aklıma takılan olursa sorarımm. şimdilik sizlerin menülerinden aldıgım örneklerle başlıyorum

meyvee
cnm ceviz şart degil cnm varsa katarsın süzme yogurtla güsle oluyor süzme yogurt al derim
valla ev işinide dorma meyvem ya ev alsak borçlansak bu kadar zor olmazdı diyoruz
bi yer var bakalım kafama yattıı inşş olur

zilim
seni görüyorum aşagıda nasılsın cnm nasıl oldu ogluşun

canım bütün olanlardan çok daha doğal duruyorlar tek tek olanlar ve iyi yapışırsa 6 haftaya kadar dayanıyormuş.cilt bakım uzmanı arkadaşım var getir ben yapıştırırım dedi pazartesi o yaptıracak artık,bi kere görsen kendin hep yaparsın dedi.bakalım iyice göreyimde kendim yaparım artık..kirpiği cımbızla tutup yapıştırıcı sürüp kendi kirpiklerinin arasına tutturuyorsun dedi tel.de.çok kolay bişey gibi söledi ama o hep yaptığı içindir.birde ben göreyimde yapabilirsem kendim yaparım artık istedikçe.dedin gibi hem çok doğal duruyor hemde,gözlere derinlik katıyor..

nefsine yenik düşmemenin mikafatını haftaya cuma iyice alırsın cnm.boşver yiyenler yesin,yğlarını katlana katlana büyütsünler.sen yaza yağlara veda ederek girmenin hayalini kur ve tut kendini...
bütün kirpikleri takıp çıkartmak kolaymış cnm ama benim dediklerimi çıkartmak pek mümkün değilmiş sanırım.kendisi düşene kadar kullanıcaz artık...

kızlar sormak istediğim bir şey daha var.bilgisi olan varsa aranızda yanıtlarsa sevinirim walla..
sunii deri boyanırmı...ve renk değiştirilirmi?kemanımın kutusunun kenarları yıpranmaya başladı.sunii deri kaplı.taba rengi gibi,açık kahve giibi rengi.ben siyah yapayım diyorum.arkadaşlar suni deri boya tutmuyor dedi.sürsende her yere bulaşır der gibi boyayı çekmez suni deri dedi ikilemde kaldım boyamadım.içinide suni deri çantasını,ayakkabısını,montunu vs.bişeyler boyayan varmı?ve boya tuttumu boyadıktan sonra...durduk yere keman kutusu almak ve fellik fellik aramak istemiyorum...

iyi geceler herkese...

aeben ablacım ne listesi o kolay gelsin :)

iremcim hoşgeldin canım aramıza bende bugün başladım montiye inş güzel kilolar veririz cnm

masumum gene rastlaşamamışız tatlım.laptobu açtım yazdım yollamadı sonrada netim koptu vs..az evvelde oğlumu kontrol etmeye kalktım,terden su gibi olmuş yatağı üstü başı.onu soydum giydirdim,nevresimini çarşafını değiş vs..ancak geldim sen gitmişsin cnm.oğlumun neşesi yerinde ama ateşi var.4saat aralıkla dolven-calpol dönüşümlü vermessem çıkıyor ateşi.boğazında bir şey,kulağında bir şey yok dr'u bu gün dişten olabilir dedi.gene dişi geliyor.biraz erken çıktı arka dişleri ondan olabilirmiş.babası ara sıra boğazına bakıyor boğaz enfeksiyonu çnce ateş de yapabilirmiş.ama şimdilik boğazda bişey görülmüyor.az evvel eşimede dedm 2.çocuk olayını unut ben hep yüreğim ağzımda yaşayamıycam ,ömrümden ömür gidiyor zaten panik bi tipim.o kadar panikliyorum ki eşim bildiklerini unutuyor:44: adamında elini ayağına karıştırıyorum.az evvel üstünü değiştiriken uyandı soğuk çarşafların üstünde zıplamaya başladı çocuk.ateşten bilinci gitti sandım nasıl panikle çağırdıysam artık eşim merdivenleri inerken ayak parmağını kaktırmış
geldiğinde nefes nefeseydi..o bişeyi yok görünüyor diyor,ben çocuk şuurunu kaybetti galiba,baksana ordan oraya debeleniyor diyorum..oğlum yarı sersem uykulu şekilde serin geldi diye yeni nevresimin üstünde ordan kalkıp oraya yatıyor diye,çocuğun havale geçirdiğini bile düşündm ve düşündürttüm..allahım herkes ben gibimi,yoksa benmi çok paniğim ...valla yok yaa ben 2..çocuğa kadar kendi kendimi tüketeceğim galiba..aman banum en iyisini sen yapmışsın bir seferde bu dertten kurtulmuşsun.ilkini gören 2.den vazgeçiyor ben gibi...
birde benim oğlum hiç hasta olmayan bi çocuk.hep hastalanan çocukların annelerine güç kudret versin rabbim...

zligurti gecmis olsun guzelim oglun tabi daha onemli simdi onun derdindesin haliyle,,

ben de kendi derdimdeyım hemen anlatayım
aksam arkadasın dogm gunundeydık ve bır bıra ıctım bıraz cerez, sonra da kahve ıctım ve yanında yarım lokum yedım yani tırnak kadar bır sey asıl onemlı olan bıraydı 50cc lık

ınsallah bır sey yapmaz ?
sarap ıcebılırdım ama bıra soylemısler farketmedım bıle. cok da sevıyorum bırayı ıcıverdım

suni deri de boyanır ben boyuyoum ne önume gelırse spor ayakkabılarımı bıle boyuyorum ıyıce kurumaya bırak boyayı emmesi önemli emıyorsa sorun yok emmiyor uzerinde durucaksa o zaman mahvoluyor silinıp temızlenmıyor da kapak

canım bır de dedıgın gıbı yapıstırıcı sur onra kırpıgıne bırak ama işte oyle olmuyor tek tek aynı düz karsıya bakar sekılde yapısmalı kendı n zor yaparsın o yuzden bırı yapmalı
bır de sureklı durdukca cıkarken kendı kırpıgınden yıyormus onlar da dökuluyormus o da sorun.
canım ben bır kerelık ıstıyorum yoksa uzun kırpık sevmıyorum zor olur lens de var bende ımkansız yani kullanmam gözlerım de bozuk o yuzden lens.
ama işte bır kerelıgıne takarlr guzellık uzmanları haklısın adamına d enk gelmek lazım ben bulamadım brını kendıme. :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…