ergh cnm geçmiş olsun,iç sen şurubunu.o kadarcıktan bişey olmaz...
sağlık sonuçta,ne olursa olsun içinde iç cnm sen şurubunu..montini bozmaz bi kaşık şurup...
masumum canım yarın hiç bişey olmamış gibi devam et sen montiye cnm.akşamada karnıbahar falan haşla ye..hafif bişeyle geçiştirde yapışıp kalmasın vücuduna...bolda sıvı al...
kızlar takma kirpik aldım.bütün olanlardan değil,tek tek olanlardan.kullanan varmı?ve nasıl takıp söküyorsunuz ..kozmetikçi kız tarif etti ama yinede kullananlardan yorum almak isterim...
ergh cnm geçmiş olsun,iç sen şurubunu.o kadarcıktan bişey olmaz...
sağlık sonuçta,ne olursa olsun içinde iç cnm sen şurubunu..montini bozmaz bi kaşık şurup...
masumum canım yarın hiç bişey olmamış gibi devam et sen montiye cnm.akşamada karnıbahar falan haşla ye..hafif bişeyle geçiştirde yapışıp kalmasın vücuduna...bolda sıvı al...
kızlar takma kirpik aldım.bütün olanlardan değil,tek tek olanlardan.kullanan varmı?ve nasıl takıp söküyorsunuz ..kozmetikçi kız tarif etti ama yinede kullananlardan yorum almak isterim...
evett kıslar ryidim vallaaa
6 tane filan yemişimdiir 2 taneis 1 pastane poçası ancak eder :26::26::26::26:
ama tam bugday unu ile yapmıştım
sabahta ekmek yemedim tabi
bundan yırtarım umarım
yeniyor canım sabah kahvaltıda ekmeğinle peynir yiyebilirsin ama yağsız olanlardan tabiki..
evett kıslar ryidim vallaaa
6 tane filan yemişimdiir 2 taneis 1 pastane poçası ancak eder :26::26::26::26:
ama tam bugday unu ile yapmıştım
sabahta ekmek yemedim tabi
bundan yırtarım umarım
aben ablam ii akşamlar kolay gelsinn
meyvişşş seni göreyrum aşagıdaaaaa
hiç halim yok valla bugün erkenden yatıcamm anlmaıdm niden
bacagımd abir agrı var
masumcum kabak salatası nasıl oldu canımm
çok güsel oldu tatlışım
içine yarımda havuç rendeledim enk versin diee
ben geçtigimiz ya akşam yemegi olarak çok yapardım meyve bu kabak salatasını
hem pratik hem hafif olurdu hemde montiye uygun bir yemek
bol dere otu sarımsakla süper oldi
bugün monti açısından parlak geçmedi
ama hafta sonu kaçamka yapmaya niyetim yok
ama düzenli yermiyim yemegi bilemiyorum
ev bakmaya gidicez ve inşş olucakk
yoruldum valla çok zor işlermiş ya
iyi akşamlar bende geldim
arkadasımın önerisiyle arastırdım sizlerden ögrendigim kadarıyla yarın başlıyorum
bugun tam bugday ekmegimi ve yeşil cayımı aldım hadi bakalım hayrlısı olsun
canım bütün olanlardan çok daha doğal duruyorlar tek tek olanlar ve iyi yapışırsa 6 haftaya kadar dayanıyormuş.cilt bakım uzmanı arkadaşım var getir ben yapıştırırım dedi pazartesi o yaptıracak artık,bi kere görsen kendin hep yaparsın dedi.bakalım iyice göreyimde kendim yaparım artık..kirpiği cımbızla tutup yapıştırıcı sürüp kendi kirpiklerinin arasına tutturuyorsun dedi tel.de.çok kolay bişey gibi söledi ama o hep yaptığı içindir.birde ben göreyimde yapabilirsem kendim yaparım artık istedikçe.dedin gibi hem çok doğal duruyor hemde,gözlere derinlik katıyor..ben de onu merak ediyordum canım yakın zamanda nişanım oldu onda tek sıra olanlardan almıstım 17 liramıydı neydi ama cok guzel oldu doğal da oldu sayılır o kadar makyaja,
düğünde de tek olanlardan almak ıstıyorum ama takıcak adam lazım kimse takaamam ben dıyor makyöz yok ortalıkta, onun dışında bılemıyorum canım nasıllar. tek sıradan daha guzeller ama bildiğim.
tama o zaman çnkü maşallah diyim çok iradeliyim 3 gündür bizimkilerin boğazı açıldı su börekleri gofretler zeytinyağlı dolmalar wallahi 1 iğne ucu kadar yemedim canım da istemiyo diyete konsantre oldum iice
kirpik konusu da ben bütün olanlardan kullanıyoum tek tek olanlarına üşendim uğraşamam dedim
ama genel olarak yapıştırıcısını sürüp göz kapağının istediğin kısmına koyup bikaç saniye beklediğin zaman hemen tutuyor canım
çıkarırken de göz makyajını temizlediğin sütle hafif hafif kirpiklerini temizler gibi sildiinde tek tek eline gelir zaten aslında cok güzel bişi onlara alışınca kendi kirpikleri çok cılız geliyor insana resim yükleme hakkım olsa da koysam keşke
canım bütün olanlardan çok daha doğal duruyorlar tek tek olanlar ve iyi yapışırsa 6 haftaya kadar dayanıyormuş.cilt bakım uzmanı arkadaşım var getir ben yapıştırırım dedi pazartesi o yaptıracak artık,bi kere görsen kendin hep yaparsın dedi.bakalım iyice göreyimde kendim yaparım artık..kirpiği cımbızla tutup yapıştırıcı sürüp kendi kirpiklerinin arasına tutturuyorsun dedi tel.de.çok kolay bişey gibi söledi ama o hep yaptığı içindir.birde ben göreyimde yapabilirsem kendim yaparım artık istedikçe.dedin gibi hem çok doğal duruyor hemde,gözlere derinlik katıyor..
kızlar sormak istediğim bir şey daha var.bilgisi olan varsa aranızda yanıtlarsa sevinirim walla..
sunii deri boyanırmı...ve renk değiştirilirmi?kemanımın kutusunun kenarları yıpranmaya başladı.sunii deri kaplı.taba rengi gibi,açık kahve giibi rengi.ben siyah yapayım diyorum.arkadaşlar suni deri boya tutmuyor dedi.sürsende her yere bulaşır der gibi boyayı çekmez suni deri dedi ikilemde kaldım boyamadım.içinide suni deri çantasını,ayakkabısını,montunu vs.bişeyler boyayan varmı?ve boya tuttumu boyadıktan sonra...durduk yere keman kutusu almak ve fellik fellik aramak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?