annacım peynirin yağ oranı 0.3 den fazla olmıcak bim deki aknaz lihyt peynir montiye uygun onu al canım..
bu arada tatlım menülerini takıma yazdığın gibi buratyada toplu yazz
selam kızlar gelemiyorum iki gündür hastayııımmm öksürük beni mahvetti ciğerlerim sökülecek sanki
dünn artıkk ciğerlerim çıkacaktı annem zorla ballı limonlu bi karışım yedirdi ben o sırada diyetim diye ağlıodummm
ne uyutuoo ne duruooo ilaç falan fayda etmioo çok fena oldumm yaaaaa umarım bi an önce iileeşirim 75.1 kilomm 100 gr vermişimmm üzgünüm
kızlar selam
başımı yataktan zor kaldırdım resmen geberiyorum hastalıktan şimdi doktora gidicem
gitmeden hemen kilomu yazayım 57,7
ben ptesi başladım başlangıç kilom 58,1 di
5günde 400 gr Allah bereket versin
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
işimi halledip geldin . bugün pek iyi hisetmiyorum baya halsizim sanki...
kilolarınnızzı not aldım fıstıklar hepinizi canı gönülden kutlarım ....
mariacım sabah peynir yesen yada başka bir süt ürünü iyi olurdu eksik kalmış
e peynrilerimiz aygsız güzelim bu iş için BİM aknaz . vs gibi % 2.5.yaglı peynirleri kulanıyoruz yada seviyorsan yagsızlorlar var ... dl peynirrinin uygun oldugunu sanma yag oranına bak alırken .% 3.4 .geçmesin .
seni tanımakda güzel maria...
başlangıç kilonu çizelgenden çalıyorum ..
kendi kilomu yazmayı unutmuşum ...
kıslar . nasıl anlatayım malum kulandıgım ilaçlar ödem yapıyor ..vede ödem atıcı ilaç alıyorum ...
dün sabah almayı unutmuşum bende akşam aldım ilaçı ve sabaha kadar vc .
o yüzden bu sabahki kilomu listeye yazmak dogru olmaz çümki baya su kaybettim ...
başlangıç ..
pazartesi... ...66. 200gr...
cama sabah ... 64 00gr.
dün sabahki kilomda 65 di..
ben kendimi biliyorum mezrodada bukadar fark yok olmazda zaten benim 4 günde 2 kilo veridgimi kim görmüş ...
izlinizle sabah baskülde 64 gelsemdelisteye 64 500 yazmak istiyorum .haftayada aynı bu kiloda çıkarsam hiç şaşmam ..benim için önemli olan yag kaybı yani mezro ölçüsü ...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu günkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
az peynir
öğlen
kabak musakka
maydanoz
1 bardak süt
ara
elma
akşambakliyatlı bi çeşit yöresel çorba(alaca çorba) - yeşillik yiycem
yatarkende süt içerim
Bugünkü menüm:
Sabah:yarım greyfurt
Kahvaltı:1 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 dilim dil peyniri, 2 zeytin, yeşil biber
Ara:1 elma
Öğle:Izgara biftek, salata, yoğurt
Ara:1 avuç yaban mersini
Akşam:Kendi yapımım montiye özel sebze çorbası, salata, azcık yoğurt
Ara:1 meyve
3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay, funda çayı
kepek ekmeği ve dil peyniri yenmiyor bildiğim kadarıyla gerikalan bana iyi geldi acemiyim tam bilmiyorum ama
tutkucum neden hüsrana ugradınki .selamlar ben biraz hüsrana uğradım..
geçen hafta 62,6
bu hafta 62,4
başlayalı 2 haftadan fazla oldu 64 le başlamıştımm
afiyet olsun dogacım .kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu günkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
az peynir
öğlen
kabak musakka
maydanoz
1 bardak süt
ara
elma
akşambakliyatlı bi çeşit yöresel çorba(alaca çorba) - yeşillik yiycem
yatarkende süt içerim
maria'cım hatalarını sende bliyorsun o yüzden tekrar hatırlatmıyorum ...Bugünkü menüm:
Sabah:yarım greyfurt
Kahvaltı:1 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 dilim dil peyniri, 2 zeytin, yeşil biber
Ara:1 elma
Öğle:Izgara biftek, salata, yoğurt
Ara:1 avuç yaban mersini
Akşam:Kendi yapımım montiye özel sebze çorbası, salata, azcık yoğurt
Ara:1 meyve
3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay, funda çayı
isilcim mönülerini tüm gün olarak bekliyoruz canım . bu öğünün güzel olmuş ...teşekkürler bebegim, eminim vercem azimliyim
bugün öğlen:
nohutlu marul salata ve yogurt yanında . o kadar :)
büyük bir kase ama
artıkın yorum yapmayım meyvemin mönülerine ..bu günkü menümm
sabah kalkınca yarım elma
kahvaltı 1 süt 1 dilim t.b. ekmeği az yeşillik az da kahvaltılık salca..
öğlen ıspanak yoğurt 2 kasık kavurma
aksam tonlu salata ayran
3 litre su 1 saat spor
ada cayı 2 kupa 2 kupa cay
baksennn..haftaya hedefim 1.5 kilo bunun için uğrasıcam ve listede 58 i hiç görmeden 57 ye inicemmm
maria'cım hatalarını sende bliyorsun o yüzden tekrar hatırlatmıyorum ...
yanlız bir uyarım var piyasada satılan yaban mersinleri bol şekerle ıslatılıp kurutulmuş mümkünse yeme .
kırmızı ve parlaksa şekerlidir .... normal yaban mersininin mor oldugunu biliyorum ..biliyorum ablacımtam buğday ekmeğimi aldım peynirimide alıcam bugün marketten
ama ben yaban mersinini çok sevmiştim ya aktardan aldım ama şeker tadı yoktu hiç gerçekten şekerlimiki:26:
kırmızı ve parlaksa şekerlidir .... normal yaban mersininin mor oldugunu biliyorum ..
kızlarr misafirm gelmeden götürüdm ben poçaları((((((((((((8
bugunkü mönüm
sabah
3 dilim tam buğ ekmek
peynir zeytin yeşillik
biraz marmelat
öğlen
4-5 mantardan sote yaptım
yeşil salata
1kase yoğurt
akşam
yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran
bol yeşil salata
kızlar bişi sorcam doktor bana şurup verdi ama bu şurubun içinde sakkaroz var napıyım yaa
içmezsem de ayağa kalkamıycam
ama bu halde bile diyetimi bozmadım hasta hasta kalktım salata yaptım
içmiyim ben bu şurubu dimi bişi olmaz bitki çayları falan yaparım
slm kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,peynir,acı sos,domates
öğle
karnıbahar haşladım üstüne yoğurt ve yağsız salça sosu
akşam
ızgara et,salata,ayran
herkese iyi akşamlar :89:
Onlar doğal durur mu acaba kullanınca bilgi verebilir misin bizeergh cnm geçmiş olsun,iç sen şurubunu.o kadarcıktan bişey olmaz...
sağlık sonuçta,ne olursa olsun içinde iç cnm sen şurubunu..montini bozmaz bi kaşık şurup...
masumum canım yarın hiç bişey olmamış gibi devam et sen montiye cnm.akşamada karnıbahar falan haşla ye..hafif bişeyle geçiştirde yapışıp kalmasın vücuduna...bolda sıvı al...
kızlar takma kirpik aldım.bütün olanlardan değil,tek tek olanlardan.kullanan varmı?ve nasıl takıp söküyorsunuz ..kozmetikçi kız tarif etti ama yinede kullananlardan yorum almak isterim...
kızlar...ekmeğin yanında peynir yenilmemesi gerekmiyormu? biri karbonhidrat biri protein nette araştırınca gördüm yenilmemesi gerekiyormuş ama yiyenler var...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?