Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar ben biraz hüsrana uğradım..
geçen hafta 62,6
bu hafta 62,4

başlayalı 2 haftadan fazla oldu 64 le başlamıştımm

kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu günkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
az peynir
öğlen
kabak musakka
maydanoz
1 bardak süt
ara
elma
akşambakliyatlı bi çeşit yöresel çorba(alaca çorba) - yeşillik yiycem
yatarkende süt içerim

Son düzenleme:
annacım peynirin yağ oranı 0.3 den fazla olmıcak bim deki aknaz lihyt peynir montiye uygun onu al canım..
bu arada tatlım menülerini takıma yazdığın gibi buratyada toplu yazz

tamam zevcancım..yok o örnek menüydü olurmu böyle yapsam diye tatlım asıl kahvaltımı menüde yazıcam zaten sağol bitanem

çok geçmiş olsun canım inş haftaya daha çok veririsin

geçmiş olsun canım iyi vermişsin tebrikler

tamam ablacım ondan alcam o zaman bende o kahvaltı örnek size sormak için oluşturdum olurmu böyle diye gerçek yedikelrimi menü halinde yazıcam teşekkürler

seni tanımakda güzel maria...

başlangıç kilonu çizelgenden çalıyorum ..

çal gitsin ablam

geçmiş olsun ablacım allah şifa versin

inş daha çok veririsin haftaya

afiyet olsun canım güzel görünüyor

Bugünkü menüm:

Sabah:yarım greyfurt
Kahvaltı:1 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 dilim dil peyniri, 2 zeytin, yeşil biber
Ara:1 elma
Öğle:Izgara biftek, salata, yoğurt
Ara:1 avuç yaban mersini
Akşam:Kendi yapımım montiye özel sebze çorbası, salata, azcık yoğurt
Ara:1 meyve

3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay, funda çayı

kepek ekmeği ve dil peyniri yenmiyor bildiğim kadarıyla gerikalan bana iyi geldi acemiyim tam bilmiyorum ama

kepek ekmeği ve dil peyniri yenmiyor bildiğim kadarıyla gerikalan bana iyi geldi acemiyim tam bilmiyorum ama

ay öyleymiş tatlım bende yeni öğrendim dil peynirini bir daha yemiycem zaten bugün bimden aknaz yada lor opeyniri alcam teşekkürler ilgin için inş güzel kilolar veririz

selamlar ben biraz hüsrana uğradım..
geçen hafta 62,6
bu hafta 62,4

başlayalı 2 haftadan fazla oldu 64 le başlamıştımm
tutkucum neden hüsrana ugradınki .
bakın kilo işi uzun solukludur ve her hafta fazla kilo verilmez hatta bazan herşeyi tam yapsanda kilo artışın olabilir buna bu gözle bakmak lazımki .sanırım ilk hafta fazla vermen seni fazla beklenti içine soktu ..
her daim dedigim gibi başküle aldanmayım . bu hafta ne kadar yagdan kaybetigini biliyormusun .?
afiyet olsun dogacım .
maria'cım hatalarını sende bliyorsun o yüzden tekrar hatırlatmıyorum ...
yanlız bir uyarım var piyasada satılan yaban mersinleri bol şekerle ıslatılıp kurutulmuş mümkünse yeme .

teşekkürler bebegim, eminim vercem azimliyim

bugün öğlen:
nohutlu marul salata ve yogurt yanında . o kadar :)
büyük bir kase ama
isilcim mönülerini tüm gün olarak bekliyoruz canım . bu öğünün güzel olmuş ...
artıkın yorum yapmayım meyvemin mönülerine ..
haftaya hedefim 1.5 kilo bunun için uğrasıcam ve listede 58 i hiç görmeden 57 ye inicemmm
baksennn..inşallah olumu olur ..

maria'cım hatalarını sende bliyorsun o yüzden tekrar hatırlatmıyorum ...
yanlız bir uyarım var piyasada satılan yaban mersinleri bol şekerle ıslatılıp kurutulmuş mümkünse yeme .

biliyorum ablacım tam buğday ekmeğimi aldım peynirimide alıcam bugün marketten

ama ben yaban mersinini çok sevmiştim ya aktardan aldım ama şeker tadı yoktu hiç gerçekten şekerlimiki:26:

biliyorum ablacım tam buğday ekmeğimi aldım peynirimide alıcam bugün marketten

ama ben yaban mersinini çok sevmiştim ya aktardan aldım ama şeker tadı yoktu hiç gerçekten şekerlimiki:26:
kırmızı ve parlaksa şekerlidir .... normal yaban mersininin mor oldugunu biliyorum ..

kızlarr misafirm gelmeden götürüdm ben poçaları((((((((((((8

bugunkü mönüm
sabah
3 dilim tam buğ ekmek
peynir zeytin yeşillik
biraz marmelat

öğlen
4-5 mantardan sote yaptım
yeşil salata
1kase yoğurt

akşam
yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran
bol yeşil salata

kızlar bişi sorcam doktor bana şurup verdi ama bu şurubun içinde sakkaroz var napıyım yaa
içmezsem de ayağa kalkamıycam
ama bu halde bile diyetimi bozmadım hasta hasta kalktım salata yaptım
içmiyim ben bu şurubu dimi bişi olmaz bitki çayları falan yaparım

slm kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,peynir,acı sos,domates
öğle
karnıbahar haşladım üstüne yoğurt ve yağsız salça sosu
akşam
ızgara et,salata,ayran

herkese iyi akşamlar :89:

kızlarr misafirm gelmeden götürüdm ben poçaları((((((((((((8

ayy tatlım tüh hamaratlılığının kurbanı mı oldun ya kıyamam fazla yemedin inş :26:

afiyet olsun canım menün güzelmiş...şuruplarda oluyo maalesef ya billmiyorum ki bende yeniiym bişi diyemiycem iyileştikten sonra mı yapsan acaba geçmiş olsun canım

slm kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,peynir,acı sos,domates
öğle
karnıbahar haşladım üstüne yoğurt ve yağsız salça sosu
akşam
ızgara et,salata,ayran

herkese iyi akşamlar :89:

afiyet olsun canım güzel görünüyor :93:

ergh cnm geçmiş olsun,iç sen şurubunu.o kadarcıktan bişey olmaz...
sağlık sonuçta,ne olursa olsun içinde iç cnm sen şurubunu..montini bozmaz bi kaşık şurup...

masumum canım yarın hiç bişey olmamış gibi devam et sen montiye cnm.akşamada karnıbahar falan haşla ye..hafif bişeyle geçiştirde yapışıp kalmasın vücuduna...bolda sıvı al...

kızlar takma kirpik aldım.bütün olanlardan değil,tek tek olanlardan.kullanan varmı?ve nasıl takıp söküyorsunuz ..kozmetikçi kız tarif etti ama yinede kullananlardan yorum almak isterim...

kızlar...ekmeğin yanında peynir yenilmemesi gerekmiyormu? biri karbonhidrat biri protein nette araştırınca gördüm yenilmemesi gerekiyormuş ama yiyenler var...:26:

Merhabalar
En sonunda kitabım geldi bu hafta sonu oturup yutucam inşallah İki saattir çizelgeyle uğraşıyorum benim tartı 2 kilo fazla tartıyor ama yinede yüzüme çarpsın diye tarımın yazdığını yazacağım buraya
Aklıma takılan olursa sorarım sizlere ben daha önce yaptım bu diyeti ama yedikçe zayıfla kitabını uyguladım bunun farklı olduğunu söyledi aeben bakalım anlamadığım birşey olacak mı? Kolay gelsin sizlere.
Bildirim yapılıp çizelge oluşturuluyor mu napıyosunuz aeben

Son düzenleme:
Onlar doğal durur mu acaba kullanınca bilgi verebilir misin bize

evett kıslar ryidim vallaaa

6 tane filan yemişimdiir 2 taneis 1 pastane poçası ancak eder :26::26::26::26:
ama tam bugday unu ile yapmıştım
sabahta ekmek yemedim tabi

bundan yırtarım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…