Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Geçmiş olsun ziligurti.Yavrularımız kıymetli tabii bende ateş olunca tik yaptı menenjit korkusu bi keresinde ateşi düşmüyordu ilaçla düşüp az sonra tekrar çıkıyordu doktor bizi panikletti menenjit olabilir diye menenjitede devlet hastaneleri bakıyor sadece bizi yolladı çocuk acile kaldık bir gece orda ama ne vakalar nasıl mikrobik bir ortam felaketti o gün bugündür az ateşi olsa hep test ederim çenesi öne rahat eyiliyor mu diye menenjit boyun sertliği yapıyormuş bütün gece gelen doktorlar çenesini eğip eğemediğine baktılar banada yerleşti.....

afiyet olsun isil ...
isilim sabahları aç karna vc den sonra tartıl en dogru kilo odur .. yarın tartıl ilet canım ...
sabahla akşam 1..2 kilo farkeder bende ...
.

tamam canım bugün cumartesi ben gecıktım ama dün çok şiştım tartıalamadım bugun sabah tartıldım
56,9 kiloyum, göbek gitmiş 55 olursam güzel olur ama 50-52 süper ideal oluyorum
hem ne zayıf ne de kkilolu oluyorum

dün aksam bir bira içtim bir lokumlu çikolata yedim iki minik de kahveli çikolata
ama turk kahvesinin yanında çıkmış ee yemese miydim bir iki tanecik dedim tutma kızım ışılartık kendini zaten bira içmiştim kafam iyi dğeildi mazeretim var
bira da durmamış bünyede onu anlamadım sabah tartıldım çünku ve göbegım düz sayılırdı.
ki normalde bendeki göbek zaten bir insan eder

bugün de dışarıda olucam çıkmadan yemek yiycem nohutlu salata yogurt ama dıaşrda acıkırsam ne yapıcam bilmiyorum kuru kayısı badem alırım sanırım yoldan onu yıye yıye gezerim.
veya dönercide sadece dönerlerini yerim ? yaglı et olur ama ne yapayım gelınlık bakıcam bugun nişanlım ye bisey olmaz diyor

kızlar ama şaka maka ben 6 aydır rejım yapıyordum şu 1 haftayı da ekleyin, son 1 haftada verdiğim kadar kilo yani belki 200 gram ama bu inceliği ne zamandır görmuyordum ve de sureklı ac gezıyordum şimdi hem yıyorum hem göbegım düz hem de inceldiğimi hissediyorum :)) reklam gibi oldu.

günaydın birisi görünce cevap verebilirmi
bu diyette varmıydı bilmiyorum ama kalktıgımda elma sirke ve limonlu 1 bardak ılık su içtim
1 portakal yedim
yanlışmı hatırlıyorum kahvaltıdan önce meyve yenebiliyormuydu?

ben sbah evden cıkarken marmelat yedım
elmalı tarcınlı kuru kayısılı ama 2 catal aldım
işe geldım cay ıcıyorum
bırazdan kahvaltı edıcem
bır de C vıtamın hapı içtim.

meyve yenebılır sanırım yarım saat ara ıle ben cok bılmıyorum ama ben de bu düşünceye guvenerek marmelatı atım agzıma

kahvaltıdan 1 saat önce yenebiliyor hoş geldin gerçi bende yeniyim daha 2. haftam sirkeli su deyince midende sorun varsa içme beni mahvetmişti altı üstü 3 gün falan içmiştim

teşekkür ederim kızlar 1 saatmı
neyse yarım saat oldu sayılır ikinizin dediginni ortasını alıp 45 dk beklimmm

yarasın isilsil

kahvaltıdan 1 saat önce yenebiliyor hoş geldin gerçi bende yeniyim daha 2. haftam sirkeli su deyince midende sorun varsa içme beni mahvetmişti altı üstü 3 gün falan içmiştim

ben de sirkeli su falan hiç içemiyorum midem bozuluyor bir de yesil cay cok tansyonumu düşürüp cok sinirli yapıyor ne yesem yaramıyor fena oluyorum onu da içmiyoru m o yüzden kızlar.
ancak kumpir falan yemişsem içiyorum yeşil cay :26: aaama artık kumpir falan yasak tabi.

doga 6.5 kiloyu 2 haftadamı verdin

yok ben başlayalı 2 hafta oldu sayılır 2 kilo verdim geçen hafta yarım bu hafta 1.5 diğerlerinin hikayesi uzun epey bi sürede az az verdim ayda 1 kilo gibi düşün ama umursamadan sıkmıyordum

kızlar ben kahvaltıya gidiyorum sonra görüşürüz

hiç söyleme o yeşilçayı yarım bardak ben içiyorum yarısını çiçek saksısı

kahvaltımı yaptım
2 dilim tam bugday ekmegi
kb kt yr kadar peynir ama tam yağlı
1 bardak süt tam yağlı
lıght ürünlerimi bugun alıcam:18:
3 zeytin
domates slatalık,maydanoz ve marul

slm kızlar herkese iyi hafta sonları bugün ki menüm
sabah
kıymalı yumurta,peynir,zeytin
öğle
pırasa yemeği,ayran
akşam
kuru fasülye,salata,ayran
ve dijital baskül almaya karar verdim,bugün bakacam inş

günaydın herkese...
ışılcım pırasa yemeğin pirinçsizdir umrım cnm.yasak biliyorsun montide...

hepinize iyi hafta sonları.....

bende düşünüyorum alırsan haber verirmisin ?

peki meyveyi gün içinde istedigimiz kadar yiyebiliyormuyuz
mesela sabah kahvaltıdan önce portakal yedim
biraz öncede elma 1 saate kadarda ögle yemegimi yicem
akşamda yesem olurmu
yoksa günde 1 tane filanmı:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…