peki meyveyi gün içinde istedigimiz kadar yiyebiliyormuyuz
mesela sabah kahvaltıdan önce portakal yedim
biraz öncede elma 1 saate kadarda ögle yemegimi yicem
akşamda yesem olurmu
yoksa günde 1 tane filanmı:95:
Bende menümü yazıp kaçayım...
Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış t. b. ekmeği, peynir(light), 3 zeytin, maydonoz ve biberli salata
Ara:1 elma
Öğle:1 kase sebze çorbası, sabahki salatadan, haşlanmış bezelye yoğurtlu
Ara:kuru kayısı ve ceviz
Akşam:Taze fasulye, salata,yoğurt
Ara:1 meyve
3.5 lt su, yeşilçay, funda çayı, 1.5 saat yürüyüş (daha fazla olabilir)
saferancım kepekli makarna serbest yiyebilirsin ama tadı iğrençmiş öle diyorlar canım
meyve ye sordum kepekli yasak tambuğday spagetti olur dedi geçmişte hep yemişler serbest yazmışlar kafam karıştı yinede açlıktan yemek zorunda kaldım...yoğurt salata ketçapla 1 tabak 1 kaşık z.yağıyla kepekli makarna doğru oldu mu kii..
meyve ye sordum kepekli yasak tambuğday spagetti olur dedi geçmişte hep yemişler serbest yazmışlar kafam karıştı yinede açlıktan yemek zorunda kaldım...yoğurt salata ketçapla 1 tabak 1 kaşık z.yağıyla kepekli makarna doğru oldu mu kii..
bende düşünüyorum alırsan haber verirmisin ?
iyi akşamlar bende geldim
arkadasımın önerisiyle arastırdım sizlerden ögrendigim kadarıyla yarın başlıyorum
bugun tam bugday ekmegimi ve yeşil cayımı aldım hadi bakalım hayrlısı olsun
canım bütün olanlardan çok daha doğal duruyorlar tek tek olanlar ve iyi yapışırsa 6 haftaya kadar dayanıyormuş.cilt bakım uzmanı arkadaşım var getir ben yapıştırırım dedi pazartesi o yaptıracak artık,bi kere görsen kendin hep yaparsın dedi.bakalım iyice göreyimde kendim yaparım artık..kirpiği cımbızla tutup yapıştırıcı sürüp kendi kirpiklerinin arasına tutturuyorsun dedi tel.de.çok kolay bişey gibi söledi ama o hep yaptığı içindir.birde ben göreyimde yapabilirsem kendim yaparım artık istedikçe.dedin gibi hem çok doğal duruyor hemde,gözlere derinlik katıyor..
nefsine yenik düşmemenin mikafatını haftaya cuma iyice alırsın cnm.boşver yiyenler yesin,yğlarını katlana katlana büyütsünler.sen yaza yağlara veda ederek girmenin hayalini kur ve tut kendini...
bütün kirpikleri takıp çıkartmak kolaymış cnm ama benim dediklerimi çıkartmak pek mümkün değilmiş sanırım.kendisi düşene kadar kullanıcaz artık...
tamam canım bugün cumartesi ben gecıktım ama dün çok şiştım tartıalamadım bugun sabah tartıldım
56,9 kiloyum, göbek gitmiş 55 olursam güzel olur ama 50-52 süper ideal oluyorum
hem ne zayıf ne de kkilolu oluyorum
dün aksam bir bira içtim bir lokumlu çikolata yedim iki minik de kahveli çikolata
ama turk kahvesinin yanında çıkmış ee yemese miydim bir iki tanecikdedim tutma kızım ışılartık kendini zaten bira içmiştim kafam iyi dğeildi mazeretim var
bira da durmamış bünyede onu anlamadım sabah tartıldım çünku ve göbegım düz sayılırdı.
ki normalde bendeki göbek zaten bir insan eder
bugün de dışarıda olucam çıkmadan yemek yiycem nohutlu salata yogurt ama dıaşrda acıkırsam ne yapıcam bilmiyorum kuru kayısı badem alırım sanırım yoldan onu yıye yıye gezerim.
veya dönercide sadece dönerlerini yerim ? yaglı et olur ama ne yapayım gelınlık bakıcam bugun nişanlım ye bisey olmaz diyor
kızlar ama şaka maka ben 6 aydır rejım yapıyordum şu 1 haftayı da ekleyin, son 1 haftada verdiğim kadar kilo yani belki 200 gram ama bu inceliği ne zamandır görmuyordum ve de sureklı ac gezıyordum şimdi hem yıyorum hem göbegım düz hem de inceldiğimi hissediyorum :)) reklam gibi oldu.
kızlar herkese selam evde bir misafir bir misafir o da yetmemiş gibi nişanlımın sağdıcı geldi kayseriden eşiyle gittik onlarla ilgilendik yemeğe falan gittik
bugunku mönüm
sabah
2dilim tam buğ ekmek
peynir zeytin
2 çay kaşığı marmelat sabah ev kalabalık olduğu için yeşillik yıkayamadım
öğlen
ayıptır söölemesi kebapcıya gittik
ben peynirli salata yedim (içine mısır ve kroton ekmek koydurmadım)
akşam
daha belli değil ne pişecek ama tabi ki montiye uymayan hiç bişi yemiycem
hoşgeldin iremcim :)
çok teşekkür ederim desteğin için zilicim :)
o zaman o kirpikleri kullanınca memnun kalıp kalmadığını bize de sööle ben de düğünde ona göre bi makyaj düşüniyim canım
2 gündür benm de canım bira istiyor ama içmiyicem hele bi 2. aşamaya geliyim belki kendime 1 seferlik ödül veririm :))
kızlar ya öğlen gelınlık bakmaya cıktık malum cok yorulduk bulamadık o da ayrı konu
ama kokorec yedım ceyrek ekmek ayran
öğlen: nohutlu yogurtlu salata yedım 1 minik kase
oglen 2. sefer ceyrek ekmek kokorec ayran
ara: limonata uludag marka
aksam : kakaolu sut
:18: :18: :18: kim affetırcek bana kendımııı
yaaa dışarı cıkınca hep öyle oluyor
iyi akşamlar yeni sorularım var
ekmek sadece sabahmı yeniyor diger ögünlerde yiyebiliyormuyuz
bide ben sabah süt diger ögünlerde bol bol yogurt yedim coguda zararmı..
ve akşam yemegindede öglen yaptıgım mantarlı tavuk sotenin tavuklarını yedim
yani iki ögün tavuk yemiş oldum bu dogru oldumu :18:
ideal kiloyu hesaplamada cıkan sonuc sizce dogrumu benim için 54 cıktı.. ben kendimi 54 hayal edemiyorum
kızlar bi yanlıs anlasılma olmus sanırım ..
kepekli makarna yasak.
makarnayı spagetti olarak yiyoruz 8 dk haslanmıs spagetti olarak tüketiyoruz..
cok sgll yaa cok yardımcı oldun arkadaşım
ama yedigim yogurt yaglı normal yani olurmu yine..
boyumda 1.60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?