Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

cok sgll yaa cok yardımcı oldun arkadaşım
ama yedigim yogurt yaglı normal yani olurmu yine..
boyumda 1.60

ben yaklasik 1 senedir bu diyeti uyguluyorum ilk zamanlar normalde yiyodum ama sonra aebencim yagsizi tercih etmemizi onerdi.
bence yedigin bugunki yogurdun sana bir zarari olmaz bundan sonra yagsiz yersin
benimde boyum 1.60 su anki kilom 55 ama 1 ay buralardan uzak kaldim 1,5 kilo kadar almisim ama oncesi 54,300 du bence ideal bir kilo ama kendimi 53 lerde gormek istiyorum bakalim basarabilirsem

canım spagetti özel bi şekilde yapılıyormuş,presleme yöntemiydi sanırım,bu yüzden nişasatsını hemen salmıyormuş,ama 8dk pişirmen gerek

kızlar bi yanlıs anlasılma olmus sanırım ..

kepekli makarna yasak.
makarnayı spagetti olarak yiyoruz 8 dk haslanmıs spagetti olarak tüketiyoruz..

"öylene gelince makarna sıpa getti yazda kepek oda en fazla 8 dk haşlanmış ".. aaben yazmış buldum mesajı ama normal makarna niye olmuyooki...

canım spagetti özel bi şekilde yapılıyormuş,presleme yöntemiydi sanırım,bu yüzden nişasatsını hemen salmıyormuş,ama 8dk pişirmen gerek

tamam canım şimdi oldu... sağol...menüm nasıl olmuşmuki....

ii akşamlar kızlarrr ne güsle sayfamız bay ilerlemişş hafta sonu olmasına ragmne v snkim çogalmışız gibi geldi bana herkese kolay gelsin bakalım

yeşil çay içemeyen ark varmış aramızda hatırlamıyorum isim olarak ama ben çok severek içiyorum yeşil çayı çaykurun bergamut aromalısını alıyorum kaç kutu bitirdim hatırlamıyorum bileseverekte içiyorum yani

meyveicm nasılsın cnm

ziimm ah bi karşılaşamaıdk cnm ya sevindim ogluşun ii olmasına ya ateş çok kötü bir olay valla
bend eilk kez geçenlerde yaşadımm normald eöyle çok hasta olup ateşlenmezler,allah yüzme baktı vallaen iisini ben mi yapmışım ? allah iiligini verisn kız nebilim yaparken iki olacagını dimi ama fakat şimdi diyorum iyikid eikiz olmuş bir taşla iki bebevalla ikinciyi yapmaya ne gücüm olurdu ne kuvvtim çevrden her nekadar 3. yap bir kızın olsun diselerdeee kattiyennnnşiddetle ve hiddetle naynnnnnn diyorumbu kadar kiloda vermişken tekrar alamammm

tamam canım şimdi oldu... sağol...menüm nasıl olmuşmuki....

menün güzel ekmeği düzeltirsen,peynirde bim aknaz yada lor peynir ise sorun yok,yatarken süt içebilirsin ama light olacak,benimde daha bir hafta oldu gerçi ama bildiğim kadarıyla yorum yaptım

menün güzel ekmeği düzeltirsen,peynirde bim aknaz yada lor peynir ise sorun yok,yatarken süt içebilirsin ama light olacak,benimde daha bir hafta oldu gerçi ama bildiğim kadarıyla yorum yaptım

kızlar peynir carfurun ve migrosun lıgyt peynirleirnid ealabilirsiniz
peynirde yag oranı 2.5 olucak alırken dikkat eidn bazen bimin aknazda 9 filan oldugu oluyor

bugünki benimd eistem dışı kh agırlıklı oldu

sabah (10:0)
3dlm ekmek
peynir
zeytin dom.sal

öglen(13:00)
1 avuç beyaz leblebi(soya unu varmş dışında acaba yasak mı bize zilim ve aben abla?)
lıgyt kola 1 bardak

akşam(16:30)
1kase mercimek çorbası
salata yogurt

ara
2 incir
2 kayısı
1 ceviz

not: aslında akşamları 7 dne sonra birşey yemiyorum ve kuruyemiş yemiyorum aralarda ama bugün düzensiz oldu ve akşam yemegini erken yedigim için böyle oldu

1 kilo içinmi yapıyosun bu diyeti maşallh
işllh inersin dalgamı geciyon sen 16 kilo fazlam var benim
şaka tabi insan kendini nasıl görmek istiyorsa güzeli dogrusu odur

bende menü olarak yazayım

1 portakal

2dilim tb ekmek
yr kb kt peynir
3 zeytin
1domates,1salatalık
bol yeşillik
1 bardak süt

1 küçük elma

mantarlı tavuk sote
1 kase yogurt
bol yeşillik

tavuk sote
2 bardak ayran
bol yeşillik

1 bardak yarım yaglı süt

merhaba menünn genel anlamda güsell ama sabah ile öglen arasında ara yapmıyoruz genelde
o arayı ögleden sonra yaparsan daha güsel olur cnm
akşamki sütünde yagsız olursa süperr

merhaba menünn genel anlamda güsell ama sabah ile öglen arasında ara yapmıyoruz genelde
o arayı ögleden sonra yaparsan daha güsel olur cnm
akşamki sütünde yagsız olursa süperr

anladım deneye deneye bulucam anlaşılan
cok sgl
bugunde okadar yarım yaglı süt almılştım
yogurttamı tamamen yagsız olcak
bide kuruyemiş ceviz badem vs..
ve kuru kayısı yiyenler var onlar herkesin menüsünde varmı, devamlı yemem greken yemiş varmı acaba

cnm
yogurt yarım yaglı olabilir hatta ben k.valdmein yaptıgı ev yogurdunu yiyourm
ama süt ve peynir yagsız olacak bimde sütte var bulabilirsin

kuru kayısı ve inciri meyve gibi düşün
3 kayısı= 1porisyon meyve
1 incir= 1porisyon meyve
bunlrı hespa ederek yiyebilirisn
ben kuru meyveyi sbahları wc y e rahat çıkayım die yiyorum bazen
akşamda çayın yanınd abişiy yemek istersem yiyorum

kuruyemişte abartmadan anaögünlerle birlikte yyebilirisn
ama sayarak yiyoruz onudaa yani avuçla degil

akaşmalrı ve aralarda pek tecih etmiyoruz

bende hala çözemedim bu makarna olayını canım afiyet olsun güzel olmuş

afiyet olsun canım güzel olmuş bence incir ve kayısıları da takma yaw bende yedim bişi olmaz o kadarcıktan heralde

menü güzel bence canım afiyet olsun

anna maria teşekkür ederim
masum anladım canım sagl
eşimde şimdi mısır patlatmış
canın ceker ye diye ısrar ediyor yok dedim yemedim

kızlar makarna olayını neden çözemediniz?

makarna spagetti olcak presleme yöntemi farklı oldugu için
8 dk haşladıgımızda nişastasını bırakmıyorum ve gı yükselmemişş oluyor bu sayede

ama yag olmaycak yediginiz salata ve sosta
bol domates soslu yiyebilirisniz salata ve yogurtla

ama ilk başlarda çok tavsiy eidlmiyor
ben 1 kez yeidm mesela bu zmana kadar 63 kiloya düştügmde bir kez daha yiycem

ben bi kaçamak yaptım çok pişmanım beni cezalandırın
yarında doğumgününe gidicem..ben nasıl yemeden durcam ya börekler çörekler pastalar:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…