Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugun stok yapmıştım yarım yaglıyı
yarın yagsız almam gerekecek herhalde

yaa bende aynen bimden almıştımm bir kaç kutu yağsızı yoktu orda :44:

canım teşekkürler bilgilendirdiğin için yani normal bildiğin spagetti bu dimi kepekli filan değil yani çok soru sordum ama kusura bakma canım ya

ben bi kaçamak yaptım çok pişmanım beni cezalandırın
yarında doğumgününe gidicem..ben nasıl yemeden durcam ya börekler çörekler pastalar:18::18:

ayy tatlım keşke yapmasaydın ama olan olmuş üzülme yarın birşey olmamış gibi devam et...

ama iradeli olman lazım canım fazla kalmazsın olmazsa bir bahane bul midem kötü filan de yememeye çalış canım...

günaydın monti cıtırları...

masumum iimm canımm ..
dün cok düzensiz gecirdim doğru düzgün yemek yiyemedim hep dısardaydım ve kuruyemiş ayran süt oldu menülerin tabi su da içemedim yeşil cay hiç yok zaten bu sabah direk + olarak yansıdı .
bugün ve yarın yağ yakıcı diyeti yapıcam cumaya 57 yi görmem lazım tatlım..
senin nasıl gidiyor.. poğcalar kilo aldırdımı .. bende salıya yapayım diyorum iş yerindeki arkadaslara götürmek istiyorum ..
tabi salata olarak buğday salatası yapıcam azıcık ondan 1 tanede poğca yiyeyim diyorum..

zilimm nasılsın canımm görüşemiyoruzz özledim seniii ...

günaydın merhaba meyvenull
bende şimdi arkadaşın dogumgünü için pogaca yapıyorum yemicem ama:95:
dogumgünündede bişey yemicem

günaydınnn kızlarrrrr
çok şükür tarı düşmeye başladı 65 i yenidne görücem valla tartı böyle düşüyor yaa
diyet yapmak için dahada güçleniyorum

irem cnm eve normla spagettide yiyebilirisn cnm

kızlar bimin yagsız sütü kaldırıldımı acaba bend ebuamıyoru m:26::26::26:
:26:
meyvee yok cnm artı olarak yansımadı poçalar zaten td dan yapmıştım ya
birde ekmek yememiştim sabah kahvaltıda dünde kh çok aldıgım için bugün proteinle geçircem cnm

günaydın kıslar..
çocuklu insana pazar mazar yok,erkenden uyandık kahvaltımızı ettik bile
meyvem görüşemiyoruz valla canım,ama takipçinizim...
masumum soya unuda bakliyat unu cnm neden yasak olsun.yani leblebinin dışında fasulye unu gibi düşün.aynı gurup besinler yani...tartının seni sevindirmesinede sevindim tatlışım...
oğlum iyi çok şükür ateşi düştü ama akşam hiç uyumadı aldık yanımıza yatırdık ama tepine tepine ne beni ne babasını uyuttu.misafir vardı dün akşam uykusuda sekti.tüm gece divane gibi kıpırdandı durdu.biz uykusuzlıktan haşat gibiyiz ama mübarek çocuk pil yutmuş gibi ...atom karınca misali zıp zıp

zilligurt cok gecmiş olsun..
kızlar şeker yiyemiyoruzya
şimdi tvde izledim bir beslenme uzmanıydı galiba, ara ögün tok tutmalı bunun içinde mesela şeker pancarını haşlayıp blendir yada katı meyve sıkacagından gecirin
domatesle karıştırıp içecek haline getirin tok tutar dedi
yapabilirmiyiz bunu

cnm çok sağol..şeker yemiyoruz ama pancarda yenmiyor.şekerli olduğundan..havuç vs.. gibi yani..
onun yerine meyvelerden alınıyor cnm şeker....

günaydın kızlar...

meyvecim eksilere düşceksin yine üzülme tatlım

masumcum sevindim tartının seni sevindirmesine inş böyle devam eder...

zilligurti canım geçmiş olsun allah şifalar versin...

herkese selaaaam. bugün dünden eser yok hava yağmurlu. hasta olanlara geçmiş olsun. kilo verenleri tebrik edememiştim onlar adına çok sevindim. Allah azmimizi daim kılsın inş. herkese iyi günler

günaydın kızlar...

meyvecim eksilere düşceksin yine üzülme tatlım

masumcum sevindim tartının seni sevindirmesine inş böyle devam eder...

zilligurti canım geçmiş olsun allah şifalar versin...

çok sağol cnm...geçti çok şükür...
kızlar geçen gün incir tatlısı yaptım demiştimya onun farklı versiyonlarını geliştirdim.ve inanınki içine şeker koysam bu kadar tatlı olmazdı.ben çok tatlı tadını sevmiyorum bana fazlasıyla ttlı geldi diyebilirim.bir dahakine 2 incirle yapacağım.aebenimde yapmış bu tatlıyı çok öncelerden geçen gün demişti.
nette incir uyutması olarakta geçiyor tatlı ama ben uydurduktan sonra gördüm.yani kendi icat ettiğimi sandığım bişeydi ama çoktan icad olmuş ben şekersiz versiyonunu denemiş oldum sadece.zaten şekerde konulsa içine baygınlık geçirtecek insana.
ben 3 tane incirden yaptım ama 2 yetecekmiş .bir bardağa yakın süt doğradığım incirleri 4-5 dakika kaynattım.indirdikten sonra tarçında serptim bolca ve sıcakken blendırla çok inceltmeyecek şekilde parçalttım suyunuda koyulaştırmayı sağladı.koydum kaseye soğuyunca dolaba attım.çıkartıncada üstüne ceviz serptim yedim.valla nefisti tadı...
ama bunu ilk başlayanlar yemesin...artık 2.aşamaya geçmek üzre olanlar yesin.ilk etap için cıss olabilir...

slm kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,peynir,zeytin,acı sos
öğle
pırasa yemeği,yoğurt
akşam
tavuklu mantar sote,salata,ayran...

ziligurti geçmiş olsun burada tatlın çok güzel gözüküyor,ama dediğin gibi daha çok var yemem için ama mutlaka denicem ,dün misafirlere kendi ellerimle pastalar yaptım ama hiç yemedim inş hep böyle devam edebilirim

zilimmm aynenn öle cnm valla çocuklu insanaa
her şey haramm
bizimde şu ev meselesiini bi halledebilseyik
valla kall geldii ya bi ev bulduk bakalımm
ne olcak sonuçç?

kader arkadaşlarım merhaba
şimdi ben öglen kabak yemegi salata yogurt yiyorum
akşam da haşlanmış karnabahar yesem..
yada öglen et ,akşam kurubaklagil yemem gerekiyormu

merhaba arkadaslar
iki gundur menulerimi yazamadim firsat bulmusken hemencecik yazayim dedim
cumartesi
sabah klasik monti kahvalti ve capuccino
ar 1 elma
oglen ispanak yemegi ve yogurt
ara 1 kase cilek
aksam montiye uygun kofte ve kereviz salatasi yogurtlu

pazar
sabah 2 yumurta peynir,zeytin yarim domates ve capuccino
ara yesil cay
oglen sadece meyve salatasi (canim hicbir sey yemek istemedi
ara yesil cay
aksam montiye uygun kofte, salata ve ayran

kader arkadaşlarım merhaba
şimdi ben öglen kabak yemegi salata yogurt yiyorum
akşam da haşlanmış karnabahar yesem..
yada öglen et ,akşam kurubaklagil yemem gerekiyormu

canım öğlen sunu aksam sunu yiceksin die bişi yok öğlen kabak yersin aksam baklagil yada öğlen et yersin aksam sebze nebilim bu sana kalmıs canım yeterki yediklerin monti kurallatrına uysun baklagille et yeme bunun gibi tatlımm..

kızlar herkese selam bugunkü mönüm

sabah
1 bardak greyfurt suyu 30 dk sonra
2 dikim tb ekmek
peynir zeytin

ara bir bardak portakal suyu

öğlen
4-5 köfte
yoğurt yeşil biber

akşam
kereviz yemeği
yoğurt
yeşillik

isilsilcim selam düğünün ne zaman? nerde yaşıyorsun?
biz de nişanlımla gelinlik bakmaya çıkıcaz yarın bana fikir ver biraz yaaa :S
bizim düğün 9 eylül daha var ama diktirmeye karar verirsem uzun sürer diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…