aaaaa
eben ablam gelmişşşş h.geldin ablaa
sen eski mesajlara dalmışsındır ben bi 3 mil leisle yapıp geleyim:87::87::87:
ışılllll aferinn diyemiycemmm
cnm monti gerçektn çok güsle bir diyet ilk 2 ayda hedefine ulaşn ark var
ve monti 1 gün boz 1 hafta sıkı yap diyeti bu kuralıı maleseff benimsemiyor ya hep ya hiç var montide
ama sıkma canınıı inş bi daha olmas
afiyet olsun sil baştan başlamış gibi oldun montiye .:26:ben yedıklerımı yazmıyorum yazsam dıbınız düşer hadı yazayım
cıg köfte sarma snitzel gevrek boyöz nescafe
dun de kırmıştım rejımı bugun de . tutamadım kendımı yedım ıctım
:26:geçengün karfura(diger adını yazamadım siz anlayın işte .) baktım ordada peynir bulamadım .iyimi...birde diger merketlerde y.y yogurtlarda azalmış önceden her markanın vardı ..leisle ablamla 3 mil koşup geldim aslınd a4 mili yapıyorum ama 3. mile kadar yapıyorum 4.sü yavaş aslınd zamn olsa onuda yapıcamm
meyvem denedinmi sne bu 4 mili süper bişiy
aben abla evet kaldırılmış yaa bimin yagsız sütü niden acaba
fiyatıda uygunduu umarım yakında peynirde kalkmaz:26:
Biliyorum canım mazeretim vardı sevgilime abi diyen bir kızla dans ederkenki halini gördüm abi mabi değil sanırım onun içi n sevgilimle kapıştık gece boyu kavga ettık msjla falan, sabah da kötuyduk cıktık işimiz vardı ama hemen eve gerı geldık sinirden. eve gelınce de kendımı yemege verdım her zamankı gıbı. o yuzden ıyı degılim. sevgilim diyorum da nişanlım yani ayrılsam bosanmıs olucam ciddi bir durum ama o da uzuldu ben de sonucta olan yemege ve kocaman göbegıme oldu... bakalım rejım devam eıcem de sımdı yapamıyorum. sagolun kızlar destegınıze. yarın devam edıcem bakalım montye.
meyvem kafeini azsa nadiren iç sakıncası yok ama gidipde hergün içme tabi..
ışıl hayat bu inişlerimizde var çıkışlarımızda ...
ama bence nişanlına haksızlık etme ..kadın kısmıyız işte kıskanlık çıldırtıyor bizleri ama ..karşı tarafa kızgınlıgını en sevdiginden çıkartma derim .yaşınız ilerleyince bunların okadarda takılmıycak meseleler oldugunu anlıyorsunuz.... hayatınızın baharında kendinizde sevdilerinizede boş yere acı çektirmeyin derim ...ablanız olarakdan ...
yeni baslayan arkadaslardan cuma yarısmasına katılmak isteyen olursa 9. takım acılmıstır kızlar..
meyve abla ben yarısmaya katılmıcam galıba cun ku sızde montı yapımıyor sadece kalorı hesabı yapıyorlar o da benım aklımı karıstırıyor zaten bıraktım rejımı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?