Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmm
cnm gidemeidm zatenn hava berbat çıkıp bira zyürüdüm karda
dogalgaz faturanız harbidnnn çok yaww neredeyse 1 maaş kadar

selamlar işte benim bugünki menüm;

sabah : 1 elma

2 dililm kızarmış ekmek
lor peyniri
söğüş
zeytin
közlenmiş biber

öğlen

1 tabak kabak yemeği
yoğurt
söğüş ve yeşillik

akşam

1-2 kaşık kabak yemeği (öğlenden kalan)
3-4 kaşık mantar sote ( biberli soğanlı zeytinyağı ile)
yoğurt
2 domates

belki birazdan 1 elma ve portakal

zillim zenginiz masrafımız cok diyorsun hehe alıcan biz gibi iki-üç oda br salon iki göz ev tamam gerçi bizde de eklektyrşi 150 geliyor sadece aksamları bir iki saat klima yaktıgımız halde.. neyse kıs biticek inş. artık yaz gelsın ya sıcak mıcak bu kış sogugu cekılmıyor ellerım nasır gıbı sert sert krem surmekten heba oldum :2: :2:

gunaydin arkadaslar hepinize guzel birgun diliyorum
1 saat once kahvaltimi yaptim simdi evimi biraz toparlayip sporumu yapicam bu arada yesil cayimida demliyorum.yalniz bisey sorucam arkadaslar beniminternet baglantim yavasladigi icin leslie yi yapamiyorum bilgisayara indirebilecegim bi yer varmi bi kac deneme yaptim ama indirdikten sonra bana video yu acmiyo ne yapabilirim simdiden tesekkurler

forumda ben oldugum için cevap vereyım canım leslie yı gördum nette arattım cıktı oradan izlenılıyor dye bılıyorum leslie ındır yazıp aratsan belkı ındırılıcek dosyası da vardır, ben spor yapamıyorum bazen aksamları gıdıyordum spora evel aylarda 2 ay gıttım sonra baktım kılo veremedım bıraktım
gercı artık kılo verıyorum tek sporum eksık aman o da eksık oluversın kalorısı dusuk bu dıyetımızın sonucta.
yesıl cay da ıcmıyorum bunyemı bozuyor. ptesı ıctım tek hsonunkı vıcdan azabımı gıdersın dıye.

nescafe de yasak sımdı sıcak su ıcıyorum sankı nescafeymıs gıbı hayal edere k hihihi :86:

camlıca tatlım sende zayıfla sitesinden indirdi bir coğumuz.
ama bir sürü part var 1 video için onların hepsini indirmen geriyor videoyu acmak için.

mesela bende yağ yakıcı 5 mil var ve 8 tane part ı var hepsini indirdim . hangini acarsam acayım aynısı acılıyor..

saolun arkadaslar e bidaha bi deniyeyim bari indirmeyi:93:
bu arada isilcim biraz spor eklersen sonuc cok daha iyi olur bi yapmayi dene istersen

kıslar selam
pc arızalandı yane çöktü
şu an eşimin pc den yazıyorum ... fazla giremessem merak etmeyin

bu arada isilcim biraz spor eklersen sonuc cok daha iyi olur bi yapmayi dene istersen

meraba çamlıca,konu başında ki listede 2 ayda 8-9 kilo verdiğini gördüm,benimde 2ayda o kadar vermem lazım,nelere dikkat ettin bu sürede,hareket olarak neler yaptın bana tavsiye edebileceğin şeyler var mı acaba :85::85:

kıslar selam
pc arızalandı yane çöktü
şu an eşimin pc den yazıyorum ... fazla giremessem merak etmeyin

yaa çok üzüldüm en kısa zamanda yapılır inş,aeben abla bana yardım et,bu göbeğimi nasıl eritecem,kalça basenler gitmiş göbek aynı,tavsiyelerin varmı bana

Son düzenleme:
slm kıslar...
keyifler nasıl...ben hastamı olacağım nedir içim üşüyor resmen..akşam gece gece halı yıkadım,üşüttüm sanırım...midem bulanıyor:18:
misafirim gelecek demiştim ya çay döküldü,neyseki yana olmadı ona şükür diyoruz.onlar gidince çay lekesi çıkmaz diye harıl harıl halı yıkadım..gerçektende şekerli olmadığı halde çıkmak bilmedi.ariel vss. hepsini denedim yok olmadı.look ve zoom karıştırdım onlarla çıkarttım şükür..yıkamaya verecektim ama sabaha beklerse sabitlenir leke diiye gece mece yıkadım da nasıl kurutacağız orası malum....balkona sersem buz tutar ve is olur.içerde hiç kurumuyor ne yapayım yaa:26:
eşimde nöb.bu gün kaldıramıyorum bile küp olmuş ıslak olunca....
çocuklu insana ev gezmesi misafirlik vs...ı ıh...haram valla...

zilim cok gecmiş olsun canım..

Neden yaptın diyemicem ama keske sıcak su kullansaydın en azından ..

şükür kimseye bişi olmamıs..

Halıyıda tek basına kaldıramazsın ki şimdi sen birinden yardım istesen ..

Bi kere kıs ortası bizim evi su basmıstı mecburen gece mece evde yıkadık halıları sandalye leri aralıklı dizim halıyı üstüne acmıstık.. Senin ev sıcak zaten 2 güne kurur öyle ama sermende yardım edecek biri lazım.. Tek basına mümkün değil yapamazsın..

geçmiş olsun suyunu çektikden sonra ser bi yere masa sandalye falan yoksa acaip kokar ıslak halı

walla çamaşırlığın üstüne yaymaya çalıştım yamuldu çamaşırlık taşımayamadı..boğuşup durdum banyoda halıyla..pes ettim çıktım üstüm başım ıslandığıyla kaldım...daha kokmamış ama sermessem akşama kadar kokar...biraz daha süzülsün suyu tekrar deniycem bakalım...aklıma balkonda daha eeevlş yazları kullandığımız plastik masa vardı o geldi ona sermeye çalışıcam ...bakalım becerebilirsem ,ama belimi sakatladım resmen...apartmandada kimse yokki...evde olanlarda yaşlı kaldıramazlar..gene bana kaldı bu iş....:26:

camlıcacım tamam canım biraz zaman gecsın yapıcam 1 ay sonra baslıcam yıne spora sıkılasayım dıye. nisan ayında yani baslıcam, umarım bıraz erırım. sımdı kalorim düşük kalıyor spora harcıcak enerjım olmuyr ondan yapamyorum

zillim gecmıs olsun cok canım umarım hızla ıyı olursun cnm , öptum

selam fıstıklar bugünkü menüm...

Sabah:1 greyfurt,1kuru kayısı
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir,maydonoz ve dereotlu salata,yeşilçay
Ara:Sınavdan çıktıktan sonra 1 elma yedim.
Öğle:Haşlanmış kabak ve mantar,yoğurt, sebze çorbası ve salata,ceviz
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Kalan haşlanmış kabak 1 tabak,az peynirli salata
Ara:ya süt ya da meyve

aeben ablacım bilgisayar için üzüldüm inş hemen tamir olur...

zillicim geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine...

afiyet olsun fatmacımm menün güzel olmuss :112:

iyi akşamlarkıslar
ben loptopa alışamadım yazamıyorum bi türlü
yarın fazlalıklarınızdan kurtuldugunuz görmeniz dilgiyle
cevap yazamadım kusurabakmayın mönüleriniz süper görünüyor
petünyacım teşekürederim .
zilim kolaygelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…