ışılım ev dublex cnm ondan sebep bu kadar fazla geliyor.iki ev gibi düşün.ortalama 300-350 gibi tek daire için.oda normal sanırım.birde koca terasımız var en üst katlardayız zaten..açıktı yazın teras kışın yağmur suları yada kar birikip alt kata rutubet yapmasın diye cam balkon şeklinde kapattırdık.ısıtana kadar kombiyi sonuna çekip yakıyoruz.evde küçük çocuk var,her yeri geziyoruz üşütmeyelim diye yak allah yak...tabii cebimizde yanıyor o arada...birde evi ödüyoruz..allah kolaylık versin...
her sene bu zamanlar indirim kovalayan ben bu sene hiç istediğim gibi alışveriş bilem yapamıyoruuumsadece 1 çizme ve 2 bot alabildimm...gelsin artık şu yaz...havaya para yakmaya bırktımm...
saolun arkadaslar e bidaha bi deniyeyim bari indirmeyi:93:
bu arada isilcim biraz spor eklersen sonuc cok daha iyi olur bi yapmayi dene istersen
kıslar selam
pc arızalandı yane çöktü
şu an eşimin pc den yazıyorum ... fazla giremessem merak etmeyin
slm kıslar...
Keyifler nasıl...ben hastamı olacağım nedir içim üşüyor resmen..akşam gece gece halı yıkadım,üşüttüm sanırım...midem bulanıyor:18:
Misafirim gelecek demiştim ya çay döküldü,neyseki yana olmadı ona şükür diyoruz.onlar gidince çay lekesi çıkmaz diye harıl harıl halı yıkadım..gerçektende şekerli olmadığı halde çıkmak bilmedi.ariel vss. Hepsini denedim yok olmadı.look ve zoom karıştırdım onlarla çıkarttım şükür..yıkamaya verecektim ama sabaha beklerse sabitlenir leke diiye gece mece yıkadım da nasıl kurutacağız orası malum....balkona sersem buz tutar ve is olur.içerde hiç kurumuyor ne yapayım yaa:26:
Eşimde nöb.bu gün kaldıramıyorum bile küp olmuş ıslak olunca....
çocuklu insana ev gezmesi misafirlik vs...ı ıh...haram valla...
slm kıslar...
keyifler nasıl...ben hastamı olacağım nedir içim üşüyor resmen..akşam gece gece halı yıkadım,üşüttüm sanırım...midem bulanıyor:18:
misafirim gelecek demiştim ya çay döküldü,neyseki yana olmadı ona şükür diyoruz.onlar gidince çay lekesi çıkmaz diye harıl harıl halı yıkadım..gerçektende şekerli olmadığı halde çıkmak bilmedi.ariel vss. hepsini denedim yok olmadı.look ve zoom karıştırdım onlarla çıkarttım şükür..yıkamaya verecektim ama sabaha beklerse sabitlenir leke diiye gece mece yıkadım da nasıl kurutacağız orası malum....balkona sersem buz tutar ve is olur.içerde hiç kurumuyor ne yapayım yaa:26:
eşimde nöb.bu gün kaldıramıyorum bile küp olmuş ıslak olunca....
çocuklu insana ev gezmesi misafirlik vs...ı ıh...haram valla...
saolun arkadaslar e bidaha bi deniyeyim bari indirmeyi:93:
bu arada isilcim biraz spor eklersen sonuc cok daha iyi olur bi yapmayi dene istersen
selam fıstıklar bugünkü menüm...
Sabah:1 greyfurt,1kuru kayısı
Kahvaltı:1 dilim tb.ekmek, peynir,maydonoz ve dereotlu salata,yeşilçay
Ara:Sınavdan çıktıktan sonra 1 elma yedim.
Öğle:Haşlanmış kabak ve mantar,yoğurt, sebze çorbası ve salata,ceviz
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Kalan haşlanmış kabak 1 tabak,az peynirli salata
Ara:ya süt ya da meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?