Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam herkese umarım iyisinizdir. bende bugün yediklerimi yazıyorum;

sabah : 1 elma

2 dilim tb ekmek
lor
söğüş
maydonoz
zeytin

öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 bardak süt

akşam
4 parca tavuk butu- derisiz ( ızgaralı fırın tepsimde yaptım.ızgaraya dizdim yağları aktı tepsiye. yani gayet yağsız ve lezzetli oldu)
yoğurt
yeşil salata

yatmadan belki meyva belki süt. şimdilik gayet tokum. hepinize sevgiler

afiyet olsun fatmacımm menün güzel olmuss :112:

öğleden sonra niye kimsecikler girmemiş yada bişeyler yazmadınız yahu..:26:

ayy ben test filan çözüyodum bi yandan zillicim sınavada az kaldı malum :78:

iyi akşamalr ablacım tüh kaçırdım seni...teşşekkürler yorumun için alışırsın alışırsın laptopla daha iyi yazılıyo aslında

canım menün çok güzel olmuş afiiyet olsunn

Cuma'nız mübarek olsun hadi kalkın tartılın :)

geçen hafta : 93.9
bu haftaki : 92.9 çok şükür

sevgilerimle

günaydın.

aydaha kimse gelmemişşşşşş....yav ben olmayınca kaytarıyormusunuz neee.

ilk kilo bildirimi benden olsun kilom 65 artıdayım yane.ama sadece baskül ertıda çeçen haftaki fazla düşüşden kayaklıydı yani su atımıydı.bu hafta fazlasıyla suluyum yane
.reglin 3 günü .ödem atıcıda kulanmıyorum 1 haftadır ..

herkese günaydın

bütün kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorummm :)
aebenim aşağıda gördüm seni sanada çoook çoook günaydın :)))

günaydın ben bu hafta hastaydım ve monti büyük ölcüde bozuldu ..
böbreğim ve idrar yollarım enf lu olduğundan vücudumda ödem birikti. dün lapa yaptım bu yüzden..
bu sabahki kilom 58.5 son 3 gündür monti yok ama.bu gün yine dönüyorumm.

Teşekkür ederim ablacım Allah senden razı olsun seninde az başını ağrıtmıyoruz. Allah bu mübarek günde hepimizin azmini daim kılsın daha da azim versin inş...
amin.
geçmş olsun meyvem. üşütüyorsun dimi:26:
günaydın kızlar
geçen hafta ki kilom 81
bugün ki 79.1
giden 1.9
tebrikler iksir .8 li rakamlar geride kalmış harika..

birde notlarima baktım geçen haftada 83 den 81 e inmişin harika haftada 2, 2 gitmiş.monti seni sevdi anlaşılan .

Son düzenleme:
herkese marhaba arkadaşlar sormayın cok dertliyim geçen cumadan beridir hala tuvalet faaliyetim yok 1 haftada artık karnım taş gibi oldu ağlıycam en cok yoğurt iyi geliomuş dediler sabah 2 dilim ekmekle yoğurt yedim sadece başka bi tavsiyesi olan yok mu bana

tuvalete gidemedim ama yine de kilo bildireyim 57,3 kg
ben hep 400er gr gidiyorum :)

ergh cim kabızlık için sabah aç karna 3 kuru kayısı ve 3 incir kaynat veblendırdan geçir aç karna iç hepsini arkasındada 2 br daha ılıksu iç inan fayda saglrsın ..inan incir söküyor
madem sabah geçti bugün aç oldugun bir zaman dene derim . tabi tekrar sabahda iç ..
birde bol yeşil salata ye .buna belkide azla dikkat etmiyoruz ..

Son düzenleme:

sağol aeben abla ilk fırsatta onu da denicem (

günaydın
ya genelde wc sorunu var galiba
bende bu diyete başladım başlayalı sorun oldu...
her ögün 1 koca kase yeşillik bol yogurt ve süt tüketiyorum
ama suyu gunde 3 bardaktan fazla içemedim
sütümde gitti gibi
sudanmı acaba

bende kilomu bildireyim
gecen hafta 69 la başladım
şuan 66.800
dışarı cıkmadıkca güzel gidiyor monticik

iremcim sütü en fazla artıran yiyecegin incir oldugunu bilyormusun birde dere otu . tabi bunların yanında su içmessen tıkanır kalırsın oda ayrı tabi:26:
ara öügünde 3 incir ye birazda ıslat evvelden yada az evvel ergh verdigim gibi deneye bilirsin
.neyerseniz yiyin su içmeseniz bagırsaklarınıda bekler hatta tıkanır

. ama su içmessen hiçbiri işe yaramaz ... eline 500 lük bir şişe al tepene dik en iyi su böyle içiliyor

merhaba arkadaslar
kilolar gitmis yine valla cooook sevindim sizin adiniza hepinizi tebrik ediyorum
bana gelince
gecen hafta 55 le basladim
bugun 54 olmusum hurraaaaaaaaaa
hersey yolunda giderse haftaya 53 olurum herhalde .yalniz spora daha cok agirlik vermem lazim malum bacak ve kalca egzersizla daha cabuk inceliyo

iksircim yazini biraz gec gordum kusura bakma canim
ben sizlerin yaptigindan farkli bisey yapmadim aeben nederse uyguladim ve yaninda boooool harekat ben yuruyusu cook seviyorum o yuzden bol bol yurudum tavsiyem hareket ve bol su ic goruceksinki gidicek bu fazlaliklar hic merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…