Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selaammmmm
kızlar aşşırı yoğunum uğrayamıyorum pek
ama montiye devam
kilo bildirimimi yapmak için acele geldim
geçen haftaki kilom 59,7
bu hafta 59,1
giden 600gr
Allah bereket versin
veren veremeyen herkesi de tebrik ediyorum

günaydın kısçeler...
herkes ne güzel kilolar vermiş valla,hepinizi tebrik ederim...
aebenime su konusunda çoooooooooooook katılıyorum.ben bile ne zaman suyu az içeyim koşturmacadan aklıma gelmediğinde hemen wc olayında fark ediyor.malesef biz bu konuda erkekler kadar şanslı değiliz ,onlara rabbim ne güzel bir metabolizma vermiş.yerler yerler kilo almazlar.yağlansalar bile vücutları%70 kas doku olduğundan totoşları basenleri büyümez.sadece göbişleri olur.biz gibi bir öğün fazla kaçırınca göbişleri fırlamıyor.ne yeseler wc olayları aksamıyor.kurulmuş makine gibiler...gıcık şeyler...
biz bir öğün dikkat etmesek 2 gün wc olayı iptal oluyor.ne kadar hassan bünyeye sahibiz..walla ben eşimin yediklerini yesem 200 kg olurum.adam yatana kadar tıkınır durur.hep 84 kg.boyu 190 oluncada incecik duruyor.anam yer yer yer...yatana kadar mısır patlatır yer,dolapları fare gibi kurcalar..ben bir avuç mısırı korka korka yerim..o gider üstüne oğluma yaptığım pudinglerden yada sütlaçtan da yer...
bu haksızlık ama yaaaa
kızlar birde daha evvel masumada vermiştim bi tarif vardı ama unuttum bi kısmını.portakal,limon kesin vardıda elma mı vardı birde bunları haşlayıp blendırlayıp içiyordular oda iyi geliyordu...masumcum aklındaysa yazıver cnm onuda yapsın arkadaşlar....

iyi gidiyorsun eylül..

gıcık erkekler yemek yemek n eden bu kadar zevkli ya...:84:

selamlar ben pek yazamıyorum buraya tam geliyorum okumakan zaman kalmıyor yazmaya zaten bikaçgndür netimde yoktu ama kilomu bildireyim ben bir montici olaraktan kilom artmıştı geçen haftalarda hemde kaçamak yapmadığım halde ne kötü dimi

geçen hafta :93
bu hafta :91 oldum

aslında 91.7 olmuştum oyüzden 700 gr verdim sayılır üç haftada nasıl hızlandırıcam yaa ben bu kiloların gidişini

allah iyiligini versin senin sen mi bana akil soruyodum nerdeyse 2 kilo vermissin ya sen
rolleri degiselim ben sana sorim ne yaptinda bu kadar verdin hiii

hep 2,2 gitse ne güzel olur
ama benim kilom fazla ondan çok gidiyo bence sende çok güzel kilo vermişsin maşallah,montiye göre yemek yiyorum bide hergün niveanın cd sini yapıyorum o kadar,ama göbek aynı kocaman deli olacam

merhabalar geçmi kaldım bildirime
geçen hafta ...91.5
bu hafta.........91

selam herkese ay ben buraya kilo bildirimi yapmamışım çok özür diliyorum sizden kızlar...:96:

bugünkü kilom:67.5

başlangıç kilom:68.4

Ayrıca Bugünkü menüm..

Sabah:1 greyfurt (olmazsa olmazz)
Kahvaltı:1 dilim tb. ekmek, peynir ve maydonozlu salata,yeşilçay
Ara:1 elma
Öğle:1 kase sebze çorbası, 1 tabak haşlanmış kurufasulyeli salata ve 1 kaşık yoğurt,1 tane de ceviz
Ara:kuru kayısı 2 tane
Akşam:1kase çorba, Lor peynirli salata
Ara:1 meyve

Son düzenleme:
tursarım güzelim hızlanmışınya bak ne güzel 2 kilo gitmiş .demekki hızlanmış
bundan sonrada gitmemesi için bir sebeb yok demekki ...daha hızlı vermek istiyorsan proteine ve spora agırlık ver
merhabalar geçmi kaldım bildirime
geçen hafta ...91.5
bu hafta.........91
dogacım geçen haftaki 1.5 kilodan sonra bence iyi 500gr devamını dileri
tebrikler maria
afiyet olsun ....

banu yok kıslar anecinemi gitti benmi kaçırdım ...

mirayımda dişinde sorun varmış çok geçmiş olsun ..

safiş bakıyorumda bildirim bile yapılmıyor ..:78:

safiş bakıyorumda bildirim bile yapılmıyor ..:78:

e sen takıma gelip yazıyon ya ablaaa görüyon orda not alıyon diye gelmedim burayaaaaaa

ama sen istiyorsan burda da yazarım nolcek yaniiiii

eeveeeeeeettttt
gelelim günün en önemli bölümüneeee
kilo bildirimineeeeeeee

hafta içi 3 defa olan doğum günü kutlamalarıma rağmen
o kadar börek çörek kuru ve yaş pastalara rağmeennnn
ben bu gün baskülde ne gördüm dersinizzzzzzz

sadece ve sadecee geçen haftaya göre +100 gram
yaniiiiiiiii

Geçen Hafta : 57.200
Bu Gün İseee: 57.300

hele hele eşimi hiçççç sormayınnn o beni çokkk mutlu etti bu sabahhhhh

eşimin ise

Geçen Hafta : 102.000
Bu Gün İsee : 100.600

yuuuppppppppppppppiiiiiiiiiiiii

haftaya eşim inşallah ikili rakamlara düşmüş olucakkkkk

eşini tebrik ederim safiş haftaya inşallah 2li ramlarda .
kıs senin börek pastalar haftaya poponu tırmalamasın fazla sevinme derim ama yok artık senin bünye alımını aldı pankreasın güçlendi ama unutma fazlamak düzeninede pankreasınıda bozar demedi deme .

teşekkür ederiiiizzzzz
ikili rakamlara bir düşse eşim herşey çok daha güzel olucak

ben sevinirim ne olucakkı bundan sonra olsa olsa en fazla adet şişliği olur bende applaaaaaa

nedenmiiiiiiiiiiiii

çünkü ben spora başladımmmmm
hemde tüm zorluklara rağmen bütün olumsuz koşullara hava şartlarına rağmen spor salonuna gidiyorummmmmm

bu gün üçüncü günüm
ve haftada dört gün salondayımmmmm
allah hastalık ölüm vermediği sürece spora devam yeme içme de normal olduğu sürece bişicik olacağını sanmammmmmmm

haaaaa birde özel bir durum olmazsaaa

:92: :92: :92:

gibi gibi

Son düzenleme:

banum annesinde galiba aebenim..yoksa bildirirdi kilosunu.inşallah düşmüştür kilosuda...

kıslar kahvaltı alternatifi olsun diye bu geçen sabah evde un kalmadığını farkettiğimde uydurduğum krep tarifimi yazayım .unsuz krep ama valla unlu gibi oldu çok güzeldi...2 yumurtayı ve 4-5 yemek kaşığı sütü blendırla bütünleşene kadar iyice çırptım.azıcık tuz ilave edip teflon tavayı bir çay kaşığı kadar yağla yağladım ve kağıt peçeteyle yağı tekrar hafifçe sildim.dökdüm bu karışım yarısını aynı krep gibi ters çevirip diğer tarafınıda pişirdim.kalan krep malzemesinide ikinci postada pişirdim.içinede kahvaltılık sos sürdüm dürüm gibi yapıp yedim.birinede peynir sarıp yedim neffis oldu deneyin valla.değişiklik olur...

teşekkürler ablacım sizin sayenizde veriyorum

canım bunu ilk aşamadakiler yapabiliyomu bende yapsam çok güzele benziyoo eline sağlık

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum inş böyle devam eder

aynen aynen en sinir olduğum şey erkeklerin sürekli tıkınıp afedersiniz sürekli wcye gitmeleri ve kilo almamaları

kilo veren herkesi tebrik ediyorum kıslarrr
bnm de 400er gr her hafta istikrarlıyım :) yavaş gidio ama daha zamanım var zaten geç olsun güç olmasın
ben bugun gelinlik denedim daha da gaza geldim bırakmak yoookkk:))

zillim süper görunuyor krebn ben de bır kere az unla yapmıstım ama o da guzel olmustu sonuca yumurta tutuor sütle cogalıyor super sonuc helal ıcıne de acısos ıyıdır acısos sıvılcelerımı kudurtuyor acı pek yememeye calısıyorum peynır ıyı ama süper, elıne saglık ve afıyet olsun
ben de bugun tartıldım 56,5 duuu helallllll

tammm 500 gram vermişimmm

selamlar bildirim yapmayı unutmuşum
kilom 61 bu hafta.
.monti iyi gidiyor ama bu akşam spagettiyle ödüllendirmiştim kendimi..2 tabak yedim..abarttım biliyorum ama aylardır ağzıma sürmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…