günaydın kızlar
geçen hafta ki kilom 81
bugün ki 79.1
giden 1.9
iyi gidiyorsun eylül..selaammmmm
kızlar aşşırı yoğunum uğrayamıyorum pek
ama montiye devam
kilo bildirimimi yapmak için acele geldim
geçen haftaki kilom 59,7
bu hafta 59,1
giden 600gr
Allah bereket versin
veren veremeyen herkesi de tebrik ediyorum
merhaba arkadaslar
kilolar gitmis yine valla cooook sevindim sizin adiniza hepinizi tebrik ediyorum
bana gelince
gecen hafta 55 le basladim
bugun 54 olmusum hurraaaaaaaaaa
hersey yolunda giderse haftaya 53 olurum herhalde .yalniz spora daha cok agirlik vermem lazim malum bacak ve kalca egzersizla daha cabuk inceliyo
gıcık erkeklergünaydın kısçeler...
herkes ne güzel kilolar vermiş valla,hepinizi tebrik ederim...
aebenime su konusunda çoooooooooooook katılıyorum.ben bile ne zaman suyu az içeyim koşturmacadan aklıma gelmediğinde hemen wc olayında fark ediyor.malesef biz bu konuda erkekler kadar şanslı değiliz ,onlara rabbim ne güzel bir metabolizma vermiş.yerler yerler kilo almazlar.yağlansalar bile vücutları%70 kas doku olduğundan totoşları basenleri büyümez.sadece göbişleri olur.biz gibi bir öğün fazla kaçırınca göbişleri fırlamıyor.ne yeseler wc olayları aksamıyor.kurulmuş makine gibiler...gıcık şeyler...
biz bir öğün dikkat etmesek 2 gün wc olayı iptal oluyor.ne kadar hassan bünyeye sahibiz..walla ben eşimin yediklerini yesem 200 kg olurum.adam yatana kadar tıkınır durur.hep 84 kg.boyu 190 oluncada incecik duruyor.anam yer yer yer...yatana kadar mısır patlatır yer,dolapları fare gibi kurcalar..ben bir avuç mısırı korka korka yerim..o gider üstüne oğluma yaptığım pudinglerden yada sütlaçtan da yer...
bu haksızlık ama yaaaa
kızlar birde daha evvel masumada vermiştim bi tarif vardı ama unuttum bi kısmını.portakal,limon kesin vardıda elma mı vardı birde bunları haşlayıp blendırlayıp içiyordular oda iyi geliyordu...masumcum aklındaysa yazıver cnm onuda yapsın arkadaşlar....
tebrikler beyazım güzel mönülerin mükafatını alıyorsun ..
allah iyiligini versin seninsen mi bana akil soruyodum nerdeyse 2 kilo vermissin ya sen
rolleri degiselim ben sana sorim ne yaptinda bu kadar verdin hiii
tursarım güzelim hızlanmışınya bak ne güzel 2 kilo gitmiş .demekki hızlanmışselamlar ben pek yazamıyorum buraya tam geliyorum okumakan zaman kalmıyor yazmaya zaten bikaçgndür netimde yoktu ama kilomu bildireyim ben bir montici olaraktan kilom artmıştı geçen haftalarda hemde kaçamak yapmadığım halde ne kötü dimi
geçen hafta :93
bu hafta :91 oldum
aslında 91.7 olmuştum oyüzden 700 gr verdim sayılır üç haftadanasıl hızlandırıcam yaa ben bu kiloların gidişini
dogacım geçen haftaki 1.5 kilodan sonra bence iyi 500gr devamını dilerimerhabalar geçmi kaldım bildirime
geçen hafta ...91.5
bu hafta.........91
tebrikler mariaselam herkese ay ben buraya kilo bildirimi yapmamışım çok özür diliyorum sizden kızlar...:96:
bugünkü kilom:67.5
başlangıç kilom:68.4
Ayrıca Bugünkü menüm..
Sabah:1 greyfurt (olmazsa olmazz)
Kahvaltı:1 dilim tb. ekmek, peynir ve maydonozlu salata,yeşilçay
Ara:1 elma
Öğle:1 kase sebze çorbası, 1 tabak haşlanmış kurufasulyeli salata ve 1 kaşık yoğurt,1 tane de ceviz
Ara:kuru kayısı 2 tane
Akşam:1kase çorba, Lor peynirli salata
Ara:1 meyve
safiş bakıyorumda bildirim bile yapılmıyor ..:78:
eşini tebrik ederim safiş haftaya inşallah 2li ramlarda .
e sen takıma gelip yazıyon ya ablaaa görüyon orda not alıyon diye gelmedim burayaaaaaa
ama sen istiyorsan burda da yazarım nolcek yaniiiii
eeveeeeeeettttt
gelelim günün en önemli bölümüneeee
kilo bildirimineeeeeeee
hafta içi 3 defa olan doğum günü kutlamalarıma rağmen
o kadar börek çörek kuru ve yaş pastalara rağmeennnn
ben bu gün baskülde ne gördüm dersinizzzzzzz
sadece ve sadecee geçen haftaya göre +100 gram
yaniiiiiiiii
Geçen Hafta : 57.200
Bu Gün İseee: 57.300
hele hele eşimi hiçççç sormayınnn o beni çokkk mutlu etti bu sabahhhhh
eşimin ise
Geçen Hafta : 102.000
Bu Gün İsee : 100.600
yuuuppppppppppppppiiiiiiiiiiiii
haftaya eşim inşallah ikili rakamlara düşmüş olucakkkkk
eşini tebrik ederim safiş haftaya inşallah 2li ramlarda .
kıs senin börek pastalar haftaya poponu tırmalamasın fazla sevinme derimama yok artık senin bünye alımını aldı pankreasın güçlendi ama unutma fazlamak düzeninede pankreasınıda bozar demedi deme .
teşekkür ederiiiizzzzz
ikili rakamlara bir düşse eşim herşey çok daha güzel olucak
ben sevinirim ne olucakkı bundan sonra olsa olsa en fazla adet şişliği olur bende applaaaaaa
nedenmiiiiiiiiiiiii
çünkü ben spora başladımmmmm
hemde tüm zorluklara rağmen bütün olumsuz koşullara hava şartlarına rağmen spor salonuna gidiyorummmmmm
bu gün üçüncü günüm
ve haftada dört gün salondayımmmmm
allah hastalık ölüm vermediği sürece spora devam yeme içme de normal olduğu sürece bişicik olacağını sanmammmmmmm
haaaaa birde özel bir durum olmazsaaa
gibi gibi
ogg süper safiş
tursarım güzelim hızlanmışınya bak ne güzel 2 kilo gitmiş .demekki hızlanmış
bundan sonrada gitmemesi için bir sebeb yok demekki ...daha hızlı vermek istiyorsan proteine ve spora agırlık ver
dogacım geçen haftaki 1.5 kilodan sonra bence iyi 500gr devamını dileri
tebrikler maria
afiyet olsun ....
banu yok kıslar anecinemi gitti benmi kaçırdım ...
mirayımda dişinde sorun varmış çok geçmiş olsun ..
safiş bakıyorumda bildirim bile yapılmıyor ..:78:
banum annesinde galiba aebenim..yoksa bildirirdi kilosunu.inşallah düşmüştür kilosuda...
kıslar kahvaltı alternatifi olsun diye bu geçen sabah evde un kalmadığını farkettiğimde uydurduğum krep tarifimi yazayım .unsuz krep ama valla unlu gibi oldu çok güzeldi...2 yumurtayı ve 4-5 yemek kaşığı sütü blendırla bütünleşene kadar iyice çırptım.azıcık tuz ilave edip teflon tavayı bir çay kaşığı kadar yağla yağladım ve kağıt peçeteyle yağı tekrar hafifçe sildim.dökdüm bu karışım yarısını aynı krep gibi ters çevirip diğer tarafınıda pişirdim.kalan krep malzemesinide ikinci postada pişirdim.içinede kahvaltılık sos sürdüm dürüm gibi yapıp yedim.birinede peynir sarıp yedim neffis oldu deneyin valla.değişiklik olur...
günaydın kısçeler...
herkes ne güzel kilolar vermiş valla,hepinizi tebrik ederim...
aebenime su konusunda çoooooooooooook katılıyorum.ben bile ne zaman suyu az içeyim koşturmacadan aklıma gelmediğinde hemen wc olayında fark ediyor.malesef biz bu konuda erkekler kadar şanslı değiliz ,onlara rabbim ne güzel bir metabolizma vermiş.yerler yerler kilo almazlar.yağlansalar bile vücutları%70 kas doku olduğundan totoşları basenleri büyümez.sadece göbişleri olur.biz gibi bir öğün fazla kaçırınca göbişleri fırlamıyor.ne yeseler wc olayları aksamıyor.kurulmuş makine gibiler...gıcık şeyler...
biz bir öğün dikkat etmesek 2 gün wc olayı iptal oluyor.ne kadar hassan bünyeye sahibiz..walla ben eşimin yediklerini yesem 200 kg olurum.adam yatana kadar tıkınır durur.hep 84 kg.boyu 190 oluncada incecik duruyor.anam yer yer yer...yatana kadar mısır patlatır yer,dolapları fare gibi kurcalar..ben bir avuç mısırı korka korka yerim..o gider üstüne oğluma yaptığım pudinglerden yada sütlaçtan da yer...
bu haksızlık ama yaaaa
kızlar birde daha evvel masumada vermiştim bi tarif vardı ama unuttum bi kısmını.portakal,limon kesin vardıda elma mı vardı birde bunları haşlayıp blendırlayıp içiyordular oda iyi geliyordu...masumcum aklındaysa yazıver cnm onuda yapsın arkadaşlar....
banum annesinde galiba aebenim..yoksa bildirirdi kilosunu.inşallah düşmüştür kilosuda...
kıslar kahvaltı alternatifi olsun diye bu geçen sabah evde un kalmadığını farkettiğimde uydurduğum krep tarifimi yazayım .unsuz krep ama valla unlu gibi oldu çok güzeldi...2 yumurtayı ve 4-5 yemek kaşığı sütü blendırla bütünleşene kadar iyice çırptım.azıcık tuz ilave edip teflon tavayı bir çay kaşığı kadar yağla yağladım ve kağıt peçeteyle yağı tekrar hafifçe sildim.dökdüm bu karışım yarısını aynı krep gibi ters çevirip diğer tarafınıda pişirdim.kalan krep malzemesinide ikinci postada pişirdim.içinede kahvaltılık sos sürdüm dürüm gibi yapıp yedim.birinede peynir sarıp yedim neffis oldu deneyin valla.değişiklik olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?