Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bende gelip gidiyorum ama kusuruma bakmayın aeben bu hafta cuma 30 kişilik bir misafir grubum vardı ve 14 çeşit mama yaptım dolayısıyla bugünü atlatamıyacağımı düşündüğümden hazırlık haftası yaptım kendime artık aranızdayım başlangıç kilomu yarın sabah tarılıp bildiririm benide listeye alırsanız sevinirim.Listelere baktığımda kendi geçmiş deneyimlerime göre yavaş ilerleyen bir seyir var bunun nedeni nedir merak ediyorum aslında benim bünyem bu beslenme modeline çok iyi cevap vermişti geçmişte inşallah yine güzel gider bakalım hayırlısı....Ben gerçi bu diyeti yaparken asla lokma şeker yükseltici yemedim hatta bir kere dayanamayıp bebe büsküisi atmıştım ağzıma dayanamam da tükürmüştüm yutmadan hatırlıyorum ......inşallah aynı performansı gösteririm bu seferde...Hepiniz arkadaşlar inşallah yaza hedefinize ulaşmış girersiniz inaşallllllllllllah

Bir özet hazırlamışsındır sen sanırım ama 700 küsür sayfa okuyacak zamanım yok hepsini tekrar bu sayfaya alabilirmisin canım

bayanlar goldslim akapuntur küpesi hakkında bilginiz varmı? almayı düşünüyorum
beyazım bence şu an ihtiyecım yok gayet güzel gidiyorsun .o püp hakından pek bilgim yok ama iştah kapatıcı sanıyorum .senin iştahınla lgili bi durummu var???egerki yoksa pek tavsiye etmem
vay pinti sevgili he..

meyvem pek yakışmışsınız

laram listeyi haftalık yapıyorum sen söyle bennot alır haftaya her iki kilonuda eklerim ..

ah bacım ben sana ;bünyenin maşallahı ver.diye boşuna demiyorum dimi.
her bünye aynı cevabi vermiyor laram.listede çok yavaş ilerleyenler kaçamagı bol olanlar..

sen şu an şanslısın bence çünkü epeydir diyet yapmadım iyi sonuç alırsın 2aya kalmaz hedef kilona gelirsin inşallah
canım biliyorum senin okulda bile nasıl dikkat ettigini hiç kaçamak yapmadıgını ama sen hafta sonları bir sütlü tatlı yerim diyordun burdaki birçok arkadaş bu kaçamagı yapınca bile artı kilolarla karşılaşıyor bırak kilo vermeyi..her bünye montiye aynı cevabı vermiyor .kendimden özet geceyim. çok zor veriyorum sporda yaptıgım hald tabi çok sık diyet yapmamın bundada etkisi büyük .ben alıştım bu bünyeye fazlada bir beklentim yok yaza kadar tekrar 5li rakamları göreyim yeter benim için

Bir özet hazırlamışsındır sen sanırım ama 700 küsür sayfa okuyacak zamanım yok hepsini tekrar bu sayfaya alabilirmisin canım
laram bunca sayfayı zaten okuma bacım oku oku bitmez...

laram ne haddime sana montiyi anlatmak unuttunmu bu diyete ben senin sayende başladım nasıl diyim sana şunu yap
senden tek farklı yaptıgımız etle ekmek türünü beraber yemiyoruz yumurtayıda .
yani bizim için sucuklu yumurtayla ekmek hayal

burda sanmaki karbonhidratlarla proteinleri ayırıyoruz ki hayır (bunu bende çok savundum senden sonra)sadece doymuş yaglarla ekmek yemiyoruz .eger 2.kitabıda okudu isen beni daha iyi anlarsın ...

ama bence bütün bunlar bir kenara sen bildigi gibi yap öylede harika sonuçlar alacagını biliyorum .
haydı gazan mübarek ola .bizleride sensiz bırakma ..

Son düzenleme:
selam monti güzelleri :))

Bugünkü Menümü yazayım:

Sabah:
1 greyfurt
Kahvaltı: 2 dilim.tb ekmeği ve yağsız peynirle tost, 3 zeytin, maydonoz, çay
Ara:1 elma
Öğle: Izgara biftek, bol salata, yoğurt
Ara: 2 medine hurması
Akşam: Haşlanmış kabak yoğurtlu, (çok az)haşlanmış kuru fasulyeli salata,1 ceviz
Ara:1 elma

Son düzenleme:
ben 56 yım a rtık kızlar,
montiye 57 ile basladım rejime 60,5 ile baslamıstım
5 aydır 3 kilo verdım sonraki 1 kilomu monti ile bu hafta verdim

bugun yediklerim:
sbh: 1 dl tambugdaylı kahvaltı (domates salatalık 2 zeytın yagsız bpeynır)
2 saat sonra 1 dilim tambugday ekmegı

oglen:
3 nescafe(nısanlım benı terkedıyordu dertten ıctım gun sonu oldu ıyıyız şükür)

aksamustu 4 gıbı:
1 tabak tavuk ızgara ve 5 köfte, domates, yesıl salata, ayran

aksam:
3 catal pasta ( dogumgünündeydım yedım kan sekerım yukselmedı)

gece : şu an yarısı tarcınlı yarısı sade yogurt ve yesıl cay.

ev için görüşmeye diy çıktık mithayitin işi varmışş
napalım gezelim dedikkk tunalıya gittik aben ablaa
yiyecek bişiy bulamadımm kendimee

çok güsel şeyler varı tabi cazip gelen amaa yimedim köfte söledim
salata ile birde ayran al sana monti ama bugünki menüm bira zkarışık oldi
abla

zilimmmmmmmmmm zilimmmmm
özledim şekeirm seni nasılsın cnm yaaaa

diyarda gelmiyor artıkın

menümü yazayım

sabah
1incir 2 kayısı

kahvaltı10:30
4 dlm ekmek
peynir
biber kavurma
3 zeytin

ara13:00
1 türk kahvesi
2 kare bitter

öglen14:30
badem fındık
süt

akşam17:30
köfte salata ayran

ara 21:00
elma

menüye bak hizaya gelllll:2::2::2:

herkeslere selam bende bugünki yediklerimi yazayım

sabah : 1 bardak süt

lor peyniri
3 dilim ızarmış ekmek
söğüş
zeytin

öğlen (temizlikten fırsat bulamadığım için mecbur yumurta kırdım yedim)

yumurta
söğüş
yoğurt

akşam
1 tabak taze fasulye
karışık lahana salatası
yoğurt

meyva falan yemedim belki bi süt içer yatarım belki içmem. herkese hayırlı geceler...

mönün harika maria
tebrik ederim isil demekki kaçamaksız monti sende nelere kadir ..

diyerdimki pastayı gördüm .yapma isil montide öyle 2 gn yap 3.gün kaçamak yok böyle istedigin sonuca varmasın yaptıgın o zamn monti olmuyor daha 1 hafta bile açamaksız yapmadın montiyi

isteyince sıyrılıyor insan dimi her türlü durumdan .afiyet olsun banu
hafta sonu için fene deyil banum kahveyide sık içmiyorsun zaten ayda yılda bir oyüzden ,mucuks

beyazım mönülerin süper geliyor oyüzden kilo vermende güzel olcaktır küpeye bence gerek yok .
evet meyve eksik ama oda bugünlük ..

günaydın kıslarrr

meyvemmmm kıs bu resmini ekle profilinedee gü cemalini görek merak ettim seniii

aben ablam nasılsın
efet ben çok kahve içmiyorum aslınd atürk kahvesine bayılırım ama montiye başladııgmdna beri aramızz açık kendisi ile eskiden günlük 1 kahvem vardı mutlaka
ama az kaldı ne yapalım sabır

tartı hergün düşüyor kızlarrr bıraktıgım için günahlarımı ödedimmm sanırsammm

merhabalr
öglen ıspanaklı yumurta yiyebiliyormuydukk
bide bizlerin kilo vs.. listesi varmı ben göremedimde..

kızlar merhaba ben de bu diyete baslamak istiyorum 65 kiloyum 55 olmak istiyorum. ille kitabı almam gerekiyor mu ? yurtdısında olduğum için kitabı bulmak zor da.

kızlar merhaba ben de bu diyete baslamak istiyorum 65 kiloyum 55 olmak istiyorum. ille kitabı almam gerekiyor mu ? yurtdısında olduğum için kitabı bulmak zor da.

merhaba kitabi almak mecburiyetinde degilsin bende yurtdisinda yasiyorumilk yaptigim zaman kitabim yoktu sadece burdan ögrendiklerimle yapmistim eger almak istersende turk kitab evi sitesinden bulabilirsin eger tabi almanyadaysan umarim istedigin kiloya ulasirsin.

masumumm
profilde bi temizlik yapayımda ekliyeyim
elimi kestim şimdi zor yazıom kanama kesilsin eklerim sekercimm :112:
tartının düşmesine cok sevindim..
masumcum ben artık lesli hiç yapmıcam call ve plates yapıcam haftada 6 gün.. inş işe yarar..

meyvem gecmis olsun nasil becerdin kiz cokmu kestin yoksa:26::26:

meyvem gecmis olsun nasil becerdin kiz cokmu kestin yoksa:26::26:

yok canım yaa derin değil ama boydan boya gitti..
labtop un üstünde marka amblemi oluyo yaa a harhinin kenarı kalıkmıs hızla elimi üzerinde gezdirirken (amacsızca yani ) o kalkık yer elimin içine gir tabi ben hızla elimi çekiyorum yaa gitti yani boydan boyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…