sabah 2 dlm ekmek yemiştim
ayy cnm nasıl istediii ddim yanlış şeyler ymektnse ekmek iyidir
pırasa ymegi ve brokoli vardı cnm yogurtla birlikte yedim
umarım etkilemez hazır tartı azcık inmişken:26::26:
masumumm
profilde bi temizlik yapayımda ekliyeyim
elimi kestim şimdi zor yazıom kanama kesilsin eklerim sekercimm :112:
tartının düşmesine cok sevindim..
masumcum ben artık lesli hiç yapmıcam call ve plates yapıcam haftada 6 gün.. inş işe yarar..
meyvenull bu call ı nasıl yapıyosunuz bana biraz garip geldi,zaten zorla indirdim onunda sesi yok ,yapa yapa alışırmıyım acaba :44:
hepinize merhabaaaa
sabah : 1 bardak süt
2 dilim ekmek
lor peyniri
söğüş
zeytin
ikindin
pirzola tavuk
bol yeşil salata - domates
şimdi sorun yok gibi ama ben ikindin süt ürünü yemeyi unuttum ama ondan 1.5 saat önce kadar süt içmiştim missss gibi taze kaynamış :) bide portakal yemiştim. şimdi acıktım ondan dolayı 1 portakal yedim yarım bardak süt içtim umarım zararı olmaz birlikte böyle yiyip içmenin. mangal son anda çıktı eğer önceden planlı olsaydı ayarlardım kendimi. haydi hayırlısı
slm kızlar
bugün ki menüm
sabah
domates maydonoz peynir zeytin
öğle
pırasa yemeği,yoğurt
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği,yoğurt,salata
yeşil çay
slm kıslar..nasılsınız...
masum tartı seni sevindirmiş anladığım kadarıyle...bundan sonra hep böyle gider inşallah...
sabah görüşük haydin ben kaçar..dağ gibi ütü beni bekler....
meyveee geçmiş olsun cnm
kıs maş çok güselsinn maviş maviş göslerrr
yeni gelen ark hoşgeldinizz
çamlıcam nasılın cnm [/QU
saol masumcum iyiyimde hafta sonu kacamagim olmasaydi dahada iyi olacaktim,ne guzel hafta sonunu kacamaksiz atlatmisin sen
merhaba cnm ben 1 yılda verdim ama hep diyet modunda dgeildim tabimasumm süpersin ya ne kadar zamanda verdin bu kiloyu ay insallah ben de vercem en kısa zamanda 10 kilomu:84:
ben call yapmayı platesten daha cok seviyorum şimdi sasırıyorsundur o sıkıcı seyin nesini seviyor die ama plates yaparken biyerlerimi acıtıyorum zorla alıstım ona o yüzden call yapmak daha kolay gelio yavas yavas tam benlik
Aebencim beni fena motive ettin canım bomba gibiyimama yaş ilerliyo bakalım bu defa aynı performansı gösterebilecekmiyim?
Birazdan oturup haftalık menümü genel hatları ile belirliyeceğim çünkü koşturmaca içinde sapıtıyorum tek derdim doymak oluyor planlı olmak zorundayım çünkü çok fazla yemek düşünecek zamanım olmuyor ...............
Benim şu anki kilom malesef 72kgasıl hedefim 58 :93 lmasına rağmen ilk basamak 65 diyorum kendime blöf yapıyorum:90:
Listemide yaptım öğlenler hep protein akşamlar glusid oldu.Valla sanki hep yemek yapıcam gibi geldi oğlana ilave yemekler var tabiiiiiiiii.................
zilim zilimmm ösledim seni yaww karşılaşamıyoruz hiçslm kıslar..nasılsınız...
masum tartı seni sevindirmiş anladığım kadarıyle...bundan sonra hep böyle gider inşallah...
sabah görüşük haydin ben kaçar..dağ gibi ütü beni bekler....
meyveee geçmiş olsun cnm
kıs maş çok güselsinn maviş maviş göslerrr
yeni gelen ark hoşgeldinizz
çamlıcam nasılın cnm [/QU
saol masumcum iyiyimde hafta sonu kacamagim olmasaydi dahada iyi olacaktim,ne guzel hafta sonunu kacamaksiz atlatmisin sen
çamlıcamm :26:keşke 1 dlm yiseydinn ama sıkma canınıı sen zaten gayet ii kilodasın bence yorma kendini daha fazla valla ben 58 geleyim tmmdır diycem
ben call yapmayı platesten daha cok seviyorum şimdi sasırıyorsundur o sıkıcı seyin nesini seviyor die ama plates yaparken biyerlerimi acıtıyorum zorla alıstım ona o yüzden call yapmak daha kolay gelio yavas yavas tam benlik
günaydın
gece 4. 30 da bi geldim mutfaga bulaşık makinasını çalıştımrıştım yatrken gider ıkanmış vee
her yer suuu işin kötüsüü benim amerikan mutfak oturma odamla mutfagım bir
dahada kötüsü yerler laminnattı eşimle berber 1 saatte ancak temizledik ama halılar çok yaş kururmu acaba yoksa yıkamayamı versem/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?