Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sabah 2 dlm ekmek yemiştim
ayy cnm nasıl istediii ddim yanlış şeyler ymektnse ekmek iyidir

pırasa ymegi ve brokoli vardı cnm yogurtla birlikte yedim
umarım etkilemez hazır tartı azcık inmişken:26::26:

masumm süpersin ya ne kadar zamanda verdin bu kiloyu ay insallah ben de vercem en kısa zamanda 10 kilomu:84:

hepinize merhabaaaa

sabah : 1 bardak süt

2 dilim ekmek
lor peyniri
söğüş
zeytin

ikindin

pirzola tavuk
bol yeşil salata - domates

şimdi sorun yok gibi ama ben ikindin süt ürünü yemeyi unuttum ama ondan 1.5 saat önce kadar süt içmiştim missss gibi taze kaynamış :) bide portakal yemiştim. şimdi acıktım ondan dolayı 1 portakal yedim yarım bardak süt içtim umarım zararı olmaz birlikte böyle yiyip içmenin. mangal son anda çıktı eğer önceden planlı olsaydı ayarlardım kendimi. haydi hayırlısı

slm kızlar
bugün ki menüm
sabah
domates maydonoz peynir zeytin
öğle
pırasa yemeği,yoğurt
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği,yoğurt,salata
yeşil çay

meyvenull bu call ı nasıl yapıyosunuz bana biraz garip geldi ,zaten zorla indirdim onunda sesi yok ,yapa yapa alışırmıyım acaba :44:

meyvenull bu call ı nasıl yapıyosunuz bana biraz garip geldi ,zaten zorla indirdim onunda sesi yok ,yapa yapa alışırmıyım acaba :44:

ben call yapmayı platesten daha cok seviyorum şimdi sasırıyorsundur o sıkıcı seyin nesini seviyor die ama plates yaparken biyerlerimi acıtıyorum zorla alıstım ona o yüzden call yapmak daha kolay gelio yavas yavas tam benlik

Aebencim beni fena motive ettin canım bomba gibiyim ama yaş ilerliyo bakalım bu defa aynı performansı gösterebilecekmiyim?
Birazdan oturup haftalık menümü genel hatları ile belirliyeceğim çünkü koşturmaca içinde sapıtıyorum tek derdim doymak oluyor planlı olmak zorundayım çünkü çok fazla yemek düşünecek zamanım olmuyor ...............
Benim şu anki kilom malesef 72kg asıl hedefim 58 :93lmasına rağmen ilk basamak 65 diyorum kendime blöf yapıyorum:90:

Listemide yaptım öğlenler hep protein akşamlar glusid oldu.Valla sanki hep yemek yapıcam gibi geldi oğlana ilave yemekler var tabiiiiiiiii.................

slm kıslar..nasılsınız...
masum tartı seni sevindirmiş anladığım kadarıyle...bundan sonra hep böyle gider inşallah...
sabah görüşük haydin ben kaçar..dağ gibi ütü beni bekler....

selam canım menün güzel akşam yoğurt yeseymişin keşke neyse alışırsın artık bundan sonra daha dikkatli olursun bişi olmaz canım afiyet olsun

slm kızlar
bugün ki menüm
sabah
domates maydonoz peynir zeytin
öğle
pırasa yemeği,yoğurt
akşam
kıymalı karnıbahar yemeği,yoğurt,salata
yeşil çay

slm canım afiyet olsun güzel menü

masum tartı seni sevindirmiş anladığım kadarıyle...bundan sonra hep böyle gider inşallah...

selam canım iyiyiz sen nasılsın

koaly gelsin o zaman sana çok çok

iyi aksamlar arkadaslar kacamaksiz hafta sonu gecirmis hepiniz ne guzel
ama ben ne yazikki cumartesi gunu iki dilim pasta yedim cuma gunu benim dogum gunumdu
esimde cumartesi gunu pasta almis gelmis yok yiyemem diyemedim cocuklarla o kadar hazirlik yapmis olmadi yani insallah kotu etkilemez beni ama pazar gunum kacamaksizdi tekrar yola devam..

PAZAR
sabah klasik monti kahvalti ve capuccino
ara 1 yesil elma
oglen tavuk izgara ve salata
ara 1 yesil elma
aksam ton balikli salata ve yogurt
1kase cilek

bu arada cilegi yemeklerin hemen arkasinda yiyebiliyorduk dimi? :26:

masumm süpersin ya ne kadar zamanda verdin bu kiloyu ay insallah ben de vercem en kısa zamanda 10 kilomu:84:
merhaba cnm ben 1 yılda verdim ama hep diyet modunda dgeildim tabi
montiye sıkı sarılırsan verirsinn keşke bend eilk başladıgımda tanışsaydım monti ile

inanmıyorum meyve ya hakikaten mi cal daha çok seviyorsun ben bayılıyorum ya acaip yavaşş

merhaba laraa banu ben snein methini duymuştum aben ablamdan çok hızlı kilo vermişsin sanırım vucudun montiye çok yatkınmış bnce yine hızla vericeksin kolay gelsin

Listemide yaptım öğlenler hep protein akşamlar glusid oldu.Valla sanki hep yemek yapıcam gibi geldi oğlana ilave yemekler var tabiiiiiiiii.................

yemek olayını hiç sorma vala aşçı gibin mutfaktayım hergün çocuklara ayrı kendimee ayrı,eşime ayrı
zilim zilimmm ösledim seni yaww karşılaşamıyoruz hiç
kolay gelsin datlumm evet tartı düşmeye başladı cnm çok sıkı sarıldım montiyee
inşş en kısa zmandaa hedefimdeyim

peki yaşlı teyzeyimi yapıyorsun yoksa cardio lu var bide
yarın sabah da yürüyüşe başlıcam sıkılaşmam lazım

illallah geldi şu ütü işinden yaa..en sevmediğim iş..oğlumun el kadar badilerini donlarını ütüle ütüle bitmiyor walla ...biraz ara verdim belim tutuldu...yatmadan bitiririm birde yerleştirme işi var..

bugün başladım bugün bitirdim kitabı çok heyecalıyımmm bir an önce alışveriş yapıp başlamam lazım bu diyeteee ve en güzeli de saçma sapan şeyler yemiyorsun neredeyse herşey serbest

kızlar bu arada spor yaptınız mı? yapmadıysanız sarkma oldu mu vücutta? ve selilütler de azalma oldu muv

ayrıca bazı arkadaslar karbonhidrat ve protein karıştırılmayacak diyor ama ben kitapta öyle bir şey göremedim

günaydın

gece 4. 30 da bi geldim mutfaga bulaşık makinasını çalıştımrıştım yatrken gider ıkanmış vee
her yer suuu işin kötüsüü benim amerikan mutfak oturma odamla mutfagım bir
dahada kötüsü yerler laminnattı eşimle berber 1 saatte ancak temizledik ama halılar çok yaş kururmu acaba yoksa yıkamayamı versem/I]

günaydın canlarımm

bu günkü menümü vereyim.

kalkınca 1 incir 1 kayısı kuruları

sabah 2 dilim t.b. ekmek peynir domates marul(sandivic yaptım)

öğlen 4 köfte salata ayran

aksam tonlu salata ayran

3 litre su 1 saat call ve plates..

günaydın masumum..

ayy cok kötü olmuss .. uğrasmıssın tüm gece..
eğer temiz deterjansız su cıktıysa ay balkona kurusun canım. havalar bu hafta cok ısınıcakmıs.
ama kirli su falansa hiç evde uğrasma yorma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…