Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar biri bana bişey söylesin ama :2: ben şimdi neye göre oluşturacağım menümü ? karbonhidratla proteini mi karıstırmıcam yoksa kafama göre mi takılcam anlamadım :18:

kızlar biri bana bişey söylesin ama :2: ben şimdi neye göre oluşturacağım menümü ? karbonhidratla proteini mi karıstırmıcam yoksa kafama göre mi takılcam anlamadım :18:

canım benim hiç kafan karışmasın...doymuş yağlarla karbonhidratı bir arada yemiyorsun ..yani şöyle açıklayayım sana; mesela peynirde protein ama kahvaltıda peynir tüketirken ekmek yiyebilirsin.çünki peynirin yağsız (bim aknaz,migros ve carrefour marka lıght peynirler kullanılıyor yağ oranları %2.5)

ama et ürünlerinde malesef ne kadar yağsızda alsan kendinden yağı oluyor(doymuş yağ) dolayısıyle yanında ekmek ve türevleri(bakliyat,spagetti vs..) tüketmiyorsun...
yada şöyle anlatmaya çalışayım; sabah yumurta yiyeceksen ekmek yemiyorsun.ama peyniri herşeyle yiyebiliyorsun yağsız olması koşuluyla.(ekmekli kahvaltıda da yiyeblirsin yumurtalı kahvaltıdada)

sabahları ekmekle yapmanı tavsiye ederim kahvaltını doyana kadar yani 1-2-3 dilim artık ne kadarla doyuyorsan.tabii tam buğday ekmeği..
yanında bol yeşillik domates salatalık yersin,peynirin istersen bir kaç zeytinin,şekersiz çayın yada süt artık sana kalmış yani...

öğlenleri monti amcamız protein alımını öneriyor okumuşsundur zaten kitapta..ama yanında yukarda saydığım tahıl gurubu bir şey yememek kaydıyle...

akşamlarıda sebze yemekeri (etli yada kıymalıda olabilir)
yada bakliyat gurubu bir ürün olur(nohut,kurufasulye,mercimek vs..)

ve tabii her öğünün olmassa olmazı süt ürünü bir şey ve bolca salata....

kahvaltı malzemelerini temin ettiysen yarın sabah bile başlayabilirsin..(peynir tam buğday ekmek )

lara aebenim kuruyemiş türü şeyleri ara öğün olarak önermiyor kızlara meyve yada süt ürünü tavsiye ediyor ama sen eskidende yapmışsın bu diyeti...iyisini bilirsin sen..sadece unuttuysan diye hatırlatmak istedim cnm...

meyvem cnm bi ara banuda sarmıştı hurmaya hatırlarsan...hurmacılar sardı topiği valla..bende çok severim ramazan dışında almıyorum eve valla,alsam bi oturuşta abartmıyorum yarım kiloyu yerim valla

okuldan az evvel geldim kıslar,23 nisanda koro yönetme işinide bana sarmışlar..belimin oku çıktı ayakta durmaktan ....acaip yorgunum..görüşürüz yarın sabah...

ii gecelerrrrrr monti kardeşligi
canım çıktı bugün vallaaa temizlikti çamaşırdı derken
akşamda arkadaşa gittikkk

büskivi getirid çayın yanınaaa
hemde en sevdikleirm
tutku,eti kakolu vee susamlı krakerr
ayy heps, nasılda yenii arkadaşım eşimm
tabi ikiside zayıf 1 taneyi bir kerede yiyolarr allahım dedimm ya banu sende bak
ne kadar ısrar etti isede almadım
artık akşamları bişiy yemiycektim ama
1 elma yeidm acıkıım için
aç yatmak ii degil çünkü

çok sıkı sarıldım montiyee dur bakam ne kadan gitcek bu durum
cuma günü ii bir sonuç bekliyorum hayılısı bakalım
spor yapcaktım ama hiç halim yok

zilimmmm
cnm evet bende sarmıştım hurmaya bi yedinmi baya yiyordum ben
10 15 şimdi artık almıyorum mayısta irandann gelicek bende ozman kadannn
hak ederim belkim hurma yemeyi

canım çok yorulmuşsun..dolap işi çok sıkıcı iç zaten.nefret ederim..ama ne yapacaksın el mahkum yapıyoruz işte..bende eski evdeyken mutfak dolaplarını deli gibi 15 günde bir boşaltıp siler tekrar kaldırırdım..aylaklık desen oda değil çalışıyordum...şimdi ayda bi kere zor indiriyorum içlerini valla..dolaplar büyük bi günümü alıyor valla kollarım kalkmıyor ertesi gün...
sil süpür yıka pakla üfff çok sıkıcı şu ev işleri ...keşke ev hiç batmasa

mayısa kadar rahat verirsinn sen o kiloyu cnm.birde yanları ve göbiki eritmek için sarıl dört elle şu platese..havalar ısınınca eşin işten erken gelirse bırak çocukları çık yürü akşamüstleri...

eheh hakkaten yaa bu kadar sorunluyum demekki vay be :86: iyiki araöğün yapıyoruz ama ara öğünsüz olmazki yaa aç mı kalalım

selam canım menün güzelmiş afiyet olsun

ay iyiki 3 tane yaş hurma yedim yaa

bir daha da yemem dahada olsa davosa gelmem efemm

şaka yapıyorum tabii ki canalrım benim iyiliğim için söylediğinizi biliyorum teşekkürler:78: hurma zaten bitti gibi bişi o yüzden sorun yok

ay maşallah canım sana iyi dayanmışsın valla mükafatını alıcaksın cuma günü inş canım üzülme

zilimmmm
cnm evet bende sarmıştım hurmaya bi yedinmi baya yiyordum ben
10 15 şimdi artık almıyorum mayısta irandann gelicek bende ozman kadannn
hak ederim belkim hurma yemeyi

benimkiler yaş hurmaydı ama azcıktı yaş hurmayı bozluklarda getiriyolar çabucak bozuluyo diye minicik oluyolar zaten 3 tane yedim olay oldu yaw

ama insan sarınca fena sarıyor doğru uzak etmek lazım ilk ay sen mayısa kadar ooo çoktan veririsin fıstık olursun doya doya yersin hurmayı canım

Son düzenleme:
ay canımn cok tesekkürler valla basladım simdi ben deeee oleeeyyyy 10 kilo vercem insallah

günaydın kızlarr

bu günkü menüm

sabah
kalkınca 2 incir

kahvaltıda 2 dilim t.b. ekmek peynir 9 badem yarım avuc leblebi

öğlen menemen(2 yumurta) yoğurt az salata

aksam pırasalı omlaet yoğurt az salata

3 litre su 110 dk spor.

herkezlere gunaydin
ben dun menumu yazamadim ama montiye uygundu hemen listemi yazayim fazla takilamiycam yine bir suru is beni bekliyo
DUN SABAH
KLASIK MONTI VE CAPUCCINO
ARA 1 YESIL ELMA
OGLEN ETLI KABAK VE CACIK
ARA 1 MANDALINA
AKSAM KARISIK SEBZE YEMEGI VE SALATA
YATMADAN ONCE 2 KURU INCIR

BUGUNKI MENUM
1 DILIM T.B EKMEGIN USTUNE EVDE HAZIRLADIGIM NUTELLADAN SURDUM VE CAPUCCINO
OGLEN KOFTE VE SALATA
ARA 1 PORTAKAL
AKSAM ????????????

AKSAM YEMEGINE KARAR VERMEDIM VERINCE YAZARIM

kizlar bende dogum snr 30 lari askin kilolar vermis ve korumayi basarmis biri olaraktan simdi ise yeniden 5 ,6 artik vucudumun durumuna gore kilo verme asamalarindayim.montinin yemek sitili benim beslenme ve spor programima cok benziyor bir, iki de ilave yaptikmi super bende aranizdayim kabul ederseniz .arkadslar benide listeye eklerseniz sevinirbu arada menuleri okudum ,ins eksiksiz yerine getiricem. bugun ki sabah menum
sabah.1 dilim tb ekmek ,ustune ligt 0,2 yag iceriyor.capiccuno ligt sutlu , 1 kuru incir
1 fincan bitki cayi sekersiz

günaydın arkadaşlarımmmm nasılsınız ben mutsuzum (( sporu özledim montiyi özledim sizleri özledim akşam eve gitmeyi özledim (

bu arada kilomu yazmayi unutmusum 64,700 kg

hoşgeldin italya..

aklına takılan seyler olursa herzaman sor bilen tüm arkadaslar cevaplar sorulanırı.
sabahki kahvaltına değinmek isitiyorum. seker kesinlikle yasak capiccunu nasılsı bilmiyorum ama.incir yemişsin inciri meyve ve biz meyveleri sadece ac karınla ve yanlız yiyoruz meyve yedikten en az yarım saat sonra bişi yiyebilirsin ve ana öğünden 3.5 saat sonra meyve yiyebilirsin tekrar.
süt ürünlerinin hepsi lighy o konuda bi sorun yok sanırım.
umarım en kısa sürede verirsin fazlalıklarını

günaydın arkadaşlarımmmm nasılsınız ben mutsuzum (( sporu özledim montiyi özledim sizleri özledim akşam eve gitmeyi özledim (

diyarcm belki yaz gelince hafifler işlerin ozamn dönersin aramıza..
ama bende seni cok özlüyorumm
kilonu sabit tutmaya canıs canım almadan bu sekilde idare et bari..

tesekkurler meyvegulcum hatirlatmalarin icin aklima takilan bir sey olursa yazarim

hoşgeldin italya ne güzel vermişsin kilolarını darısı kalanlara inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…