peki yaşlı teyzeyimi yapıyorsun yoksa cardio lu var bide
yarın sabah da yürüyüşe başlıcam sıkılaşmam lazım
günaydın kızlar
masumcum geçmiş olsun sanada,
kızlar bu sabah ilk kez tartı da artı çıktım neden acaba bozacak birşey de yapmadım ama
sabah bir saat yürüyüşü de yaptım geldim,normalde hergün niveanın cd sini yapıyordum ama bi 20 gün call deneyim diyorum yürüyüşle beraber ne dersiniz :44::44:
merhaba laraa banu ben snein methini duymuştum aben ablamdan çok hızlı kilo vermişsin sanırım vucudun montiye çok yatkınmış bnce yine hızla vericeksin kolay gelsin:
yeni gelen ark hoşgeldinizz
Herkese Selamm...
Menümü yazayım...
Sabah:1 greyfurt,1 kuru incir
Kahvaltı: 1 dilim t.b ekmeği, peynir, 3 zeytin, maydonoz, my marmelat
Ara:1 elma
Öğle:Fırında patlıcan kızartması yoğurtlu, salata,1 ceviz
Ara:2 kuru kayısı,3 taze hurma(umreden yeni gelmişti yaş hurma minicik zatenn)
Akşam:Ispanak yemeği, haşlanmış kuru fasulyeli salata ve yoğurt
Ara:1 meyve
annacığım menülerin gayet güzel cnm..fakat araların fazla gibi geldi bana..sabahla öğlen
arasında eğer acıkmıyorsan ara yapmana gerek yok cnm.birde öğleden sonrak aranda yediğin hurmlar fazla olmuş tatlım.2 kuru kayısı bir meyve ediyor zaten.ilk aşamada hurmayı hiç tavsiye etmem.şeker oranı yüksek bir meyve zaten bildiğin gibi.kurukayısıyla idare etsen iyi olurmuş ama yemişsin artık afiyet olsun diyelim;
ilk haftalrda pankreası düzene sokana kadar pek fazla kaçırmayın çok tatlı şeyleri derim ben naçizane fikrim tabisi...
merhabalar
gecen yaz budıyetle tam 72 kılodan 60 kıloya ındım
su an 63 kıloyum dıkkat ettım kendımıde cok fazla kasmadımm
bı arkadasım ıcın ornek menuler olusturuyırum onun ıcın gırdım herkese basarılar ınsallah kılocuklarınızı en kısa zamanda verırsınız
herkese günaydın. canım belki regl dönemin gelmişse ondan + çıkmış olabilirsin. yanılıyoda olabilirim tabi.
annacığım menülerin gayet güzel cnm..fakat araların fazla gibi geldi bana..sabahla öğlen
arasında eğer acıkmıyorsan ara yapmana gerek yok cnm.birde öğleden sonrak aranda yediğin hurmlar fazla olmuş tatlım.2 kuru kayısı bir meyve ediyor zaten.ilk aşamada hurmayı hiç tavsiye etmem.şeker oranı yüksek bir meyve zaten bildiğin gibi.kurukayısıyla idare etsen iyi olurmuş ama yemişsin artık afiyet olsun diyelim;
ilk haftalrda pankreası düzene sokana kadar pek fazla kaçırmayın çok tatlı şeyleri derim ben naçizane fikrim tabisi...
teşekkürler canım yorumun için...hm haklısın tatlım ama 4 saat geçiyor aeben abla 4 saati geçirmeyin demişti ya ondan sabahla öğlen ara yapıyorum canım...evet hurmalara dayanamadım regl öncesi tatlı istiyo buaralar canım ondan zaten bir daha tazesini bulamam canım senede bir kere geliyor o yüzden yedim...öylemi hiç yemiyelim mi hurma ilk aşamada canım peki...fikrin ve yorumun için teşekkür ederim canım dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?