Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar
masumcum geçmiş olsun sanada,
kızlar bu sabah ilk kez tartı da artı çıktım neden acaba bozacak birşey de yapmadım ama
sabah bir saat yürüyüşü de yaptım geldim,normalde hergün niveanın cd sini yapıyordum ama bi 20 gün call deneyim diyorum yürüyüşle beraber ne dersiniz :44::44:

herkese günaydın. canım belki regl dönemin gelmişse ondan + çıkmış olabilirsin. yanılıyoda olabilirim tabi.

herkese günaydın...banum çok geçmiş olsun cnm...kış ortasında sana iş çıkmış.aman ver halı yıkamaya gelsin tertemiz..be geçen hafta gece yarısı halı yıkadım hatırlarsan çay lekesi yüzünden.hala bile gölge gibi kalmış sankş lekesi..yepyeni 4 aylık halı 2 keredir yıkıyorum mahvoldu

uğraştığımda cabası,hiç yorma kendini valla ver gitsin...inşallah yer döşemelerin kabarmazlar bari...

bir arkadaşımız (adını unuttum kusura bakmasın) proteinle karbonhisratı karıştırmıyorlar arkadaşlarımız burda okuduğum kadarıyle ama kitapta yazmıyor demiş..bizde karb-protein ayrımı yapmıyoruz cnm.doymuş yağlarla karbonhidratları aynı anda yemiyoruz...ama arkadaşlar kestirmeden yazmak için öyle yazıyorlar.(tabii bende dahil:)

havalar ne güzel gidiyor bu aralar değilmi kıslar..insanın çıkıp dolaşası geliyor..eskiden olsa bu havada asla evde durmazdım ammmmma lakiiin uyku saati yemek saati bozulmasın diye çoğu zaman eve tıkılıyoruz oğluş sebebiyle

merhaba laraa banu ben snein methini duymuştum aben ablamdan çok hızlı kilo vermişsin sanırım vucudun montiye çok yatkınmış bnce yine hızla vericeksin kolay gelsin:

Merhaba canım inşallah yine veririm hepberaber inşallah

yeni gelen ark hoşgeldinizz

sabah 7 den 11 e kadar dersim vardı ara boşlukta market yaptım geldim yemeklerimi yaptım yiyip çıkıcam tekrar 1 den 4 e kadar dersim var bu azmim sürer inşallah
Akşam 30 dk yürüyüş yaptım bantta kayışa girdim 15 dk bunu da aksatmadan yapıcam inşallah

hoşbulduk canım sağolasın

Herkese Selamm...

Menümü yazayım...

Sabah:
1 greyfurt,1 kuru incir
Kahvaltı: 1 dilim t.b ekmeği, peynir, 3 zeytin, maydonoz, my marmelat
Ara:1 elma
Öğle:Fırında patlıcan kızartması yoğurtlu, salata,1 ceviz
Ara:2 kuru kayısı,3 taze hurma(umreden yeni gelmişti yaş hurma minicik zatenn)
Akşam:Ispanak yemeği, haşlanmış kuru fasulyeli salata ve yoğurt
Ara:1 meyve

annacığım menülerin gayet güzel cnm..fakat araların fazla gibi geldi bana..sabahla öğlen
arasında eğer acıkmıyorsan ara yapmana gerek yok cnm.birde öğleden sonrak aranda yediğin hurmlar fazla olmuş tatlım.2 kuru kayısı bir meyve ediyor zaten.ilk aşamada hurmayı hiç tavsiye etmem.şeker oranı yüksek bir meyve zaten bildiğin gibi.kurukayısıyla idare etsen iyi olurmuş ama yemişsin artık afiyet olsun diyelim;
ilk haftalrda pankreası düzene sokana kadar pek fazla kaçırmayın çok tatlı şeyleri derim ben naçizane fikrim tabisi...

merhabalar
gecen yaz budıyetle tam 72 kılodan 60 kıloya ındım
su an 63 kıloyum dıkkat ettım kendımıde cok fazla kasmadımm
bı arkadasım ıcın ornek menuler olusturuyırum onun ıcın gırdım herkese basarılar ınsallah kılocuklarınızı en kısa zamanda verırsınız

teşekkürler canım yorumun için...hm haklısın tatlım ama 4 saat geçiyor aeben abla 4 saati geçirmeyin demişti ya ondan sabahla öğlen ara yapıyorum canım...evet hurmalara dayanamadım regl öncesi tatlı istiyo buaralar canım ondan zaten bir daha tazesini bulamam canım senede bir kere geliyor o yüzden yedim...öylemi hiç yemiyelim mi hurma ilk aşamada canım peki...fikrin ve yorumun için teşekkür ederim canım dikkat edicem

bu günkü yediklerim ( uzun bir aradan sonra)
sabah
1 dilim tb ekmek
zeytin
biber
peynir
öğlen
salata
3/1kk peynir
ara
1 elma
eve gidincede portakal yerim
akşam
kuru fasulye
yoğurt

merhaba canım seni geçmiş sayfalarda görmüştüm güzel kilo vermişin maşallah

teşekkürler güzel dileklerin için canım inş veririz

slm kızlar bugün ki menüm
sabah
1 dlm ekmek,peynir,zeytin,,acı sos
öğle
mantar sote,yoğurt
akşam
patlıcanlı güveç,yoğurt,salata
yeşil çay
spor
1 saat yürüyüş,2.call

zilim bu yaramaz kız cocuğu hep böyle yapıyor bi türlü hurmadan vaz gezmedi..
nacizane fikrini değil canımnacizane emirlerini söyle

aslında montidem öncede söylüyordum ona hurma fazla yiyorsun die ama gel gör bırakmıyorr
sonrada ben herkes gibi cok veremiyorum diyip duruyor.
hıı zilim bide bunları takımda hepsi birden günde 6 ögün yiyorlar bi ben yemiyorum banada laf ediyorlar
bak yoldan cıkartıcaklar beni

ayyy fatmacım ne cok şikayet ettim senden canım dimi

şaka canım şaka ama hurma olayı gercek kız cocuğu bi türlü vazgecmedin hurmadan

kızlar selam kaç gündür koşturmacadan doğru düzgün giremedim
hemen dünki mönümü yazıyım

sabah 2 dilim tb ekmek
lor peynir 3-4 zeytin

öğlen yoğurtlu semiz otu

ara 10 tane fındık

akşam haşlanmış brokoli ve yoğurt

kızlar bu arada bugun ölçülerim alındı gelinliği verdim terziye
ölçülerimi yazıyorum

göğüs 90(bravo bana )
bel 68 (ehh fena sayılmaz ) :))
veeee
kalça

sıkı durunnnn

102

armutum, armutum ben armutum
cok armutum armutum

offf su basenden en az 6-7 cm gitmesi lazım

nese bugunki mönümü de yazıyım
malesef bugun ilk defa öğün atladın:26: nese bu ilk ve son olsun

sabah 3 dilim tb ekmek
peynir 3-4 zeytin
yeşil çay

ara 6-7 fındık

akşam yoğurtlu ıspanak
salata

kızlar umarım herkes iyidir ilgi gösteremedim kusura bkmayın tekrar aranızdayımmmm

selammm
aben ablam gelmeid pc arızalıydı sanırım
işleirimi bitiridm çocuklar yokken dolap filanda sileyim dedim
aman hiç bitmiyor işler valla yaa

menümüde yazyaım

sabah 1 elma

kahvaltı
klasik monti

öglen
1 yumurta
2 yk pırasa
3yk brokoli
yogurt
3 fındık 3 badem

ara
2 kayısı
1 nar çiçegi çayı

akşam
1 tabak haşlanmış yogurtlu karnıbahar

Sabah
peynir domates 1 dilim ekmek
Öğlen
tavuk sote
göbek salata
yoğurt lıght
Akşam
mercimek
çoban salata
yoğurt
Kendime kızdığım nokta şu ana olmakta kahve içiyorum bunuda azalttım bugün onuda sıfırlamalı 2.kitap izin veriyor ama birincisi vermiyordu çünkü:2:

ABUR CUBUR OLARAK LEBLEBİ KULLANIYORUM VAR MI BAŞKA ÖNERİSİ OLAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…