Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar bugün ki menüm
sabah
zillimin krebinden,acı sos,peynir
öğle
kabak sote,cacık
akşam
ıspanak yemeği,yoğurt,salata
yeşil çay
bir saat yürüyüş,diğer sporlarım

aeben abla yada zilim..

aksama kadar geldiniz geldiniz yoksa bildiğimi yapıcam

belkide felaketimi hazırlıcamm

oy diyerım mucuks özledim kıs seni...
nasılsın.?

canım iyiyim sen nasılsın. ne güzel montiye devam ediyorsunuz ben çok kısknaıyorum sizi yaaaa :)

merhaba kizlar.kiz meyve ne sorcan merak ettim haydi sor sor sor.diyarim canim nasilsin.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

ablam ancak girdim yazıyorum düşün artık beni... birazda bim e gidicem incir,peynir alıcam montiden ayrıldığımdan beri 5 kilo aldım ( sonumu hiç iyi görmüyorum.. öyle abartarakda yemiyorum ona rağmen düşün yani....

merhabalarmek kah
sabah 1 elma

2 dlm ekmek
3 zeytin
kb kt peynir
1 bardak süt bol yeşillik

karnıyarık
cacık
bol salata

bakla salata ayran olabilir

merhabalarmek kah
sabah 1 elma

2 dlm ekmek
3 zeytin
kb kt peynir
1 bardak süt bol yeşillik

karnıyarık
cacık
bol salata

bakla salata ayran olabilir

tatlım karnıyarığın patlıcanlarını közleme yapmıssındır inş.
aksam içinde bakla yasak gl si 65 ilk asamada yemesen cok cok ii olur..

selam kızlaaar bugün benim ilk günüm menüm de şöyle :90:
KAHVALTI :
1 kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
1 salatalık

ara:
1 elma

öğlen:
tavuk göğüs ızgara
salata

akşam:
sebze corbası
yoğurt
haşlanmış brokoli

:89:

hoşgeldin italya ne güzel vermişsin kilolarını darısı kalanlara inş..

vallahi pek de kolay olmadi verene kadar cunku 3 dogum ve malum 100 leri askin kilolarlan dogumen son dogum 2 sene once idi allah sukur 1.68 boyum var kiloluda sayilmam ama o kadar verdikten snr neden gobis yagli kalsinki sira fazlaliklari gidermede ins onuda yapicam .sagol iksircim iyi temenlilerin icin
oglen:cilbir 1 kase yagsiz yogurt,salata
ara:yesil elma (3 saat snr idi)
aksam:alinazik (et ve sebze yeniyor birlikte sorun yok sanirim)bir kase yogurt,salata
ara: bir yesil elma yada ilik ligt sut tarcinli ne diyorsunuz kizlar

hayırlı olsun montin canım..

sabah ekmek yerken t.b. ekmeğini tecih ediyoruz kepek olmuyor.
sabahla öğlen arasında pek bişi yemek önerilmiyor meyvegi genelde sabah kalkınca ac karınla yiyoruz.
öğlen süt veya süt ürünün eksik kalmıs mutlaka her öğünde yememiz gerekiyor.

slm kıslar...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..gazanız mübarek olsun....
meyvem okuldaydın canım,eve zor geldim.koro çalışmam vardı miniklerle...ayakta dikilmekten kazık yutmuş gibiyim.sırtım nasıl ağrıyor.birde orda oğlum okulun bahçesini talan etti resmen..ne yapaçacağımı şaşırdım yorgunluktan eve zor attım kendimi onu yedir içir üstünü değiştir uyutçancak oturdum.bi yandan tıkınıp bi yandan size bakıyordum.sor bakalım bilebilecekmiyim.çok zor olmasın ama
akşam elektrikler kesikti örtmenin fazla çalışamadım da

meyvenulum bişi sorucam sana

bim e gittimde öğlen

tb ekmeğini açıkda satıyorlardı yani hani eski kepek ekmekleri gibi olanından aldım üzerinde tam buğday ekmeği yazıyordu sorun olmaz sanırım değil mi ??

yağsız peynirimi aldım, kuru incirimi aldım yarın için herşey tamam sanırım :)

bugünkü menüm:
sabah: tb ekmeği,yağsız lor peyniri, zeytin, domates,maydanoz
öğlen: fasulye kavurması,tavuk sote,salata,ayran
ara: 2 kuru incir yada bir portakal
akşam: yağsız üstlü nescafe,beyaz leblebi

saol canım cok vala yeni başladım ya bilmiyorum çok ama o arada ben acıkıyorum yesem nolur ki meyve :90: bi de tb ekmeği bulamadım kitapta kepekli kabul edilebilir yazıyoru yoğurt o zaman hem öğlen hem sabah yenicek tamamdır canım cok sağol

selam kıslarr
bende ancak gelebildim sabah misafirim geldi bebeleri uyut yemek ye dirken ancak buradayım

diyar
h.g cnm valla ösleidk bis snei ya yiter artıkın dön aramıza
birde cnm kalori diyini desen her şeyden az yemeyi diyar
bölede verebilirisn kilo
ama monti kadar muhteşem olmaya bilir

zilim
cnm nabersinnn şekerümmm snein krep tarifni i vardı kaçımışım ben yaww

aben ablam dön gayriiii

italya

hoşgeldin

meyveeeeeeeeeeeeeeee
çabuk söle ne sorcan çok mirak ettim haydi sor sor sor

diyarım..
tam buğday yazıyorsa oluyordur canım.. ama ben fırınlarda acık satılan tam buğday die söylenen ekmeklere güvenmiyorum coğu zamn köy ekmeği yapıyorlar tam buğday die satıyorlar zaten ekmeğin içine bakınca belli oluyor..
menünde güzel canım afiyet olsun ..

selam kıslarr
bende ancak gelebildim sabah misafirim geldi bebeleri uyut yemek ye dirken ancak buradayım

meyveeeeeeeeeeeeeeee
çabuk söle ne sorcan çok mirak ettim haydi sor sor sor

masumum zilime özelden sordum burdan sormam olmaz soramam
kız kimsenin aklını bulandırmaya gerek yok cevaba göre belkii

bir de ben günlük multivitamin hapları kullanıyorum bir etkisi olmaz değil mi diyete?

masumum beniiiim... özledim seni valla...diyarııııım senide özledim gülüüüm:..
banum krep(tabisii uydurmasyon krep) şöle oluyor efeem...
sadece siz yeecekseniz 1 yımırtacık yeterli oluyoo gariii...
içine accıcık yani 3-4 yimek gaşığı sütü damladıveriyonuz gariii
bunları azda tuzla blendırla homojen olasıya kadan çırpıveriyonuz gariiii yarım çay kaşıcığı sıvı yağcık ile yağladığımız teflonumuza incecik döküyoruz (takriben yarısını yani)ters yüz edip pişiriyooooz..oldumu size yalancıktan kreep..içine azıcık ceviz (robottan geçirilmiş) katarsanız dahada bi lezzetli oluyor efeem yimelere doyameyyonuz garii...
çoluğa çocuğada(özellikle yemeyen sıpalara şekil 1A benim ewlat gibi)içine krem çikolatada sürüp dürüm yapın yedirin afiyetleee...
siz içine peynir sarın,yeşiil sarın acılı sos sürün öyle bişeyler yapıverin işte anacım....

ben hafta sonu içine ıspanakta doğradım incecik azda peynir ufaladım.öyle pişirdim.öylede süpper oldu.çeşitlendirmesi sizin yaratıcılığınıza kalıyor yani şekerler...
yapanlara afiyet olsun..lüp lüp et ve yağ olmasın...(anam çenem düştü gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…