selam kıslarr
bende ancak gelebildim sabah misafirim geldi bebeleri uyut yemek ye dirken ancak buradayım
diyar
h.g cnm valla ösleidk bis snei ya yiter artıkın dön aramıza
birde cnm kalori diyini desen her şeyden az yemeyi diyar
bölede verebilirisn kilo
ama monti kadar muhteşem olmaya bilir
zilim
cnm nabersinnn şekerümmm snein krep tarifni i vardı kaçımışım ben yaww
aben ablam dön gayriiii
italya
hoşgeldin
meyveeeeeeeeeeeeeeee
çabuk söle ne sorcan çok mirak ettim haydi sor sor sor
diyarım..
tam buğday yazıyorsa oluyordur canım.. ama ben fırınlarda acık satılan tam buğday die söylenen ekmeklere güvenmiyorum coğu zamn köy ekmeği yapıyorlar tam buğday die satıyorlar zaten ekmeğin içine bakınca belli oluyor..
menünde güzel canım afiyet olsun ..
canım değişiklik olsun die aldım artık bakalım güvenelim bu seferlik :) ben bizim fırından alıyordum tambuğday ekmeği ama gerçek tb olduğu belliydi. yarın %100 monti günüm olucak..bir daha eskisi gibi olmıyacağım bu aldığım 5 kilo beni çok etkiledi...
diyarcım bence sen iş yerinde sürekli kuruyemiş kuru meyve bulundur ve süt ayran gibi seyler götür bi kac günlük olarak aksam öğünlerini o sekilde geçiştir tatlım..
5 kilo cok fazla gercekten.. büyük bir yük insan vücudunda..
ama verirsin sen o 5 kiloyu 1 ay sürmez yani rahat olcanım yaza 6 lı rakamlarda merhaba diceksinn
canım inşallah tek dileğim bu...6 lı rakamlara ulaşmak...
incirim,beyaz leblebim mevcut..sıfır yağlı sütümüde aldım dolapta stok yaptım :) ölmek var dönmek yok artık diyorum büyük laf ediyorum ama bu lafıda yemiyim die böyle yazdım :) Allah nefsimi korumama yardım etsin...
yok canım olmaz.. hiç bir sorun.
ayy diyarcım güc ve motivasyon gereken bir durumdası canım sakın merelinin bozulmasına izin verme ilk hafta düzenini kurdunmu zaten gerisi gelir. hadi toparlanda yarısalım bak seni bekliom olduğum yerde
bu arda istersen cuma yarısmasına da katılablirisin ne kadar sorumluluk o kadar basarıı
saol meyvenull vala sen olmasan napcam
canım ben bu kiloyla yarışmam utanırım başka yerde yazmaya kilomu hele şu cuma günü bakayım durumuma öyle katılırım ... desteğiniz için saolun :))
tatlım karnıyarığın patlıcanlarını közleme yapmıssındır inş.
aksam içinde bakla yasak gl si 65 ilk asamada yemesen cok cok ii olur..
kizlar bende dogum snr 30 lari askin kilolar vermis ve korumayi basarmis biri olaraktan simdi ise yeniden 5 ,6 artik vucudumun durumuna gore kilo verme asamalarindayim.montinin yemek sitili benim beslenme ve spor programima cok benziyor bir, iki de ilave yaptikmi superbende aranizdayim kabul ederseniz .arkadslar benide listeye eklerseniz sevinir bu arada menuleri okudum ,ins eksiksiz yerine getiricem. bugun ki sabah menum
sabah.1 dilim tb ekmek ,ustune ligt 0,2 yag iceriyor.capiccuno ligt sutlu , 1 kuru incir
1 fincan bitki cayi sekersiz
selam kızlaaarbugün benim ilk günüm menüm de şöyle :90:
KAHVALTI :
1 kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
1 salatalık
ara:
1 elma
öğlen:
tavuk göğüs ızgara
salata
akşam:
sebze corbası
yoğurt
haşlanmış brokoli
:89:
canım bende çok özledim sizleri. montiye dönüyorum alışverişimi yaptım :))) herşartı yerine getirdim kendimi ramazana hazırlanır gibi hissediyorum :))
ee kızlar ben aksam oldu tabı bol su falan ıctım tum gun su cay salata yedm oglen
aksam 57,6 yım halbukı sabahlar bıle 56 oluyorum ama kaç gundur yedıklerımın cıkısını yapamıyorum :)
cumartesıden berı hıc cıkıs yok bugun yesıl cay da ıctım bana mısın demedı cumatesı de ıcmıstım yok yani.
kılolar gerı bırıkıcek sanrım ıcımde
isilisil mesajına cevap veremedim cnkü belli bi mesaja ulaşmam gerekiyormus kusura bakma. ben baktım o linke ama bulamadım tekrar. facebookta e book gruplarından birinde gördüm ordan indirdim. ayrıca geçmiş olsun kuru kayısı incir dene bence sabah ılık suyla
diyarım..
tam buğday yazıyorsa oluyordur canım.. ama ben fırınlarda acık satılan tam buğday die söylenen ekmeklere güvenmiyorum coğu zamn köy ekmeği yapıyorlar tam buğday die satıyorlar zaten ekmeğin içine bakınca belli oluyor..
menünde güzel canım afiyet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?