Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim baya oluyor ben bi yemek sitesinde görmüştüm bu omleti ama onlar senin gibi az az koyup krep tarzı yapmıyorlardı. hepsini bir pişiriyorlardı orjinalinde soya sosumu soya filizimi ne varmıs..
ayy adını onuttum ne mutfağı olduğunu işte asya tarafından bi yerdi.
hafta sonu bende denicem .

canım bende çok özledim sizleri. montiye dönüyorum alışverişimi yaptım :))) herşartı yerine getirdim kendimi ramazana hazırlanır gibi hissediyorum :))

canım değişiklik olsun die aldım artık bakalım güvenelim bu seferlik :) ben bizim fırından alıyordum tambuğday ekmeği ama gerçek tb olduğu belliydi. yarın %100 monti günüm olucak..bir daha eskisi gibi olmıyacağım bu aldığım 5 kilo beni çok etkiledi...

diyarcım bence sen iş yerinde sürekli kuruyemiş kuru meyve bulundur ve süt ayran gibi seyler götür bi kac günlük olarak aksam öğünlerini o sekilde geçiştir tatlım..
5 kilo cok fazla gercekten.. büyük bir yük insan vücudunda..
ama verirsin sen o 5 kiloyu 1 ay sürmez yani rahat olcanım yaza 6 lı rakamlarda merhaba diceksinn

canım inşallah tek dileğim bu...6 lı rakamlara ulaşmak...

incirim,beyaz leblebim mevcut..sıfır yağlı sütümüde aldım dolapta stok yaptım :) ölmek var dönmek yok artık diyorum büyük laf ediyorum ama bu lafıda yemiyim die böyle yazdım :) Allah nefsimi korumama yardım etsin...

ayy diyarcım güc ve motivasyon gereken bir durumdası canım sakın merelinin bozulmasına izin verme ilk hafta düzenini kurdunmu zaten gerisi gelir. hadi toparlanda yarısalım bak seni bekliom olduğum yerde
bu arda istersen cuma yarısmasına da katılablirisin ne kadar sorumluluk o kadar basarıı

canım ben bu kiloyla yarışmam utanırım başka yerde yazmaya kilomu hele şu cuma günü bakayım durumuma öyle katılırım ... desteğiniz için saolun :))

bu arada b aşım çok ağrıyor ya aç da kalmıyorum ki kan şekeri düşüklüğünden mi acab

bugün internet beni sinir ettii yaa
diyarcımm çok motive görüdm cnm snei 5 kiloyu çabuak atarsın cnmm
bu arada bimd yagsız süt yok kızlar artıkın

bende 3 mil lesli abla ile koştum
şimdi yemek yapıyorum anneme gidicme 2 güncük yokum
cuma sabahı buradayım umaırm güsel haberle gelirim
annemlere ne zmna gitsme diyetimi etkiliyordu ama şimdi etkilemiyor
çok kararlı giidyourm yeşil çayımı filan bıraktım orada vra suyumuda içiyorumm

cuumaya güsle rakamlar görüürm inşş

kızlar yarın öğlen evde olmıcam napcam ya ne yesem olur ki yanımda kepekli ekmekle sandviç mi götürsem

selam hoş geldin italya :) ben ece

canım hayırlı olsun montin :)

canım bende çok özledim sizleri. montiye dönüyorum alışverişimi yaptım :))) herşartı yerine getirdim kendimi ramazana hazırlanır gibi hissediyorum :))

merhaba diyar ben başladığımdan beri yoktun tanışalım ben ece 2 haftadır monticiyim hep destek tam destek

kıslar ben de bugunkü mönümü yazayım
sabah

2 dilim kızarmış tb ekmek
peynir zeytin yeşillik

öğlen
dün akşamdan kalan ıspanakla omlet yaptım
yoğurt

akşam
1 tabak yeşil mercimek
kuru soğan (yeşil mercimeğe çok yakışıyor bence )
bol yoğurt

off kızlar cok sıkıntılıyım artık doktora gidicem bu wc sorunum yüzünden hala geçmedi bol yeşillik bol yoğurt yiyorum aeben ablanın aç karnına incir tarifini de yaptım yokkk (

sabah çıktım kilom hala aynı 1 haftadır kilo vermiyorum bunun yüzünden karnım taş gibi offff

ergh geçmiş olsun bi doktora git ya da eczaneden al bişeyler bazen oluyor öyle cok rahatsız ettiyse eczaneden bişiler al bence

ee kızlar ben aksam oldu tabı bol su falan ıctım tum gun su cay salata yedm oglen
aksam 57,6 yım halbukı sabahlar bıle 56 oluyorum ama kaç gundur yedıklerımın cıkısını yapamıyorum :)
cumartesıden berı hıc cıkıs yok bugun yesıl cay da ıctım bana mısın demedı cumatesı de ıcmıstım yok yani.
kılolar gerı bırıkıcek sanrım ıcımde

isilisil mesajına cevap veremedim cnkü belli bi mesaja ulaşmam gerekiyormus kusura bakma. ben baktım o linke ama bulamadım tekrar. facebookta e book gruplarından birinde gördüm ordan indirdim. ayrıca geçmiş olsun kuru kayısı incir dene bence sabah ılık suyla

selam heerkese ay bu saatte geldim ama affedin beni çok yoğundum yarın kermesimiz var mutfaktan çıkamadım bir sürü şey yaptım ama tadına bile bakmadım

Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı: 1 kase yulaflı süt 1 salatalık
Ara:1 elma
Öğle:Izgara biftek, salata ve yoğurt
Ara:kuru kayısı 2 tane,yarım portakal,kurabiyeleri yaparken elmini altındaydı kurabiyeleri yememek için yedim mecburen
Akşam:Salata,haşlanmış brokoli ve ayran
Ara:belki bir meyve

aaa oyle mı ıyı ıyı canım hangı grupmus bu sımdı ben onu nasıl bulucam ki facbk arama cubugune ne yazmalıyım ordan bakayım cunku 50 msj yazman gerekır bana özel atmak ıcın bu da bayaa beklemem demektır.

canım ben de mıgrıstan alıyorum bı paket ustunde tambuday yazıyor o guzel hem lezzetlı wallaha. 1,5lıra sanırım ama guzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…