Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar limon zarar mı * ben dun sıktım sıktım ıctım bır ara sekrım yukseldı gıbı geldı tarcını yogurda buladım kendımı tarcınlı sut kasık kasık sonra da alımon ıctım dussun dıye
lımon yasak mıydı bızı mmontıkde ben salatalara da lımon falan koymuyorum cunku hıc.:26:

yok tatlım limon yasak değil...

günaydın kızlarr bugünkü menüm:
sabah;
2 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1 salatalık

öğlen;
tb ekmeğiyle peynirli sandviç (mecburum cünkü dısarda olacağım tüm gün)
ara;
1 elma
4 fındık

akşam;
sebze corbası
haslanmıs karnıbahar
süt

ara olarak o fındıkları yeme canım sandivicinle yee fındığı..
bide aksam süt yerine yoğurt yada ayran secsen dahah ii olur..

tamam canım öyle yapayım peki elma yiyebilir miyim sadece arada?

tabi yersin canım kuruyemişleri sadece ana öğünlerde tüketiyoruz meyveleri ise yaa sabah ac karınla yada ana öğünden 3-3.5 saat sonra meyve yedikten en az yarım saat sonra baska bişi yiyebiliyosun tatlımm

tabi yersin canım kuruyemişleri sadece ana öğünlerde tüketiyoruz meyveleri ise yaa sabah ac karınla yada ana öğünden 3-3.5 saat sonra meyve yedikten en az yarım saat sonra baska bişi yiyebiliyosun tatlımm

tamam canım coook teşekkür ederim :76:

günaydın kıslar....
okula gittim geldim,akşamüstüde miniklerimin 23 nisan koro çalışması için gideceğim.sizede bir göz atayım dedim..keyifler nasıl...meyvem sen neler yaptın şekerim??

günaydın kıslar....
okula gittim geldim,akşamüstüde miniklerimin 23 nisan koro çalışması için gideceğim.sizede bir göz atayım dedim..keyifler nasıl...meyvem sen neler yaptın şekerim??

zilim zilim zilimm
senin de zor tatlım yaa aksama kadar kafan sisiyor...

offf beni hiç sorma her gün 200 200 düzenli artıyorumm
diyete aynen devamm ama işte durumu biliyorsunn

zilim zilim zilimm
senin de zor tatlım yaa aksama kadar kafan sisiyor...

offf beni hiç sorma her gün 200 200 düzenli artıyorumm
diyete aynen devamm ama işte durumu biliyorsunn

meyvem hiiiiiç sıkma canını tatlışım
geçici bir durum bildiğin gibi,ilaçlar bitince fısss diye söneceksin....ibrahim saraçoğlu geçenlerde bir tarif vermiş öğretmen arkadaş diyordu..biraz maydonozla 2 yemek kaşığı limon suyunu blendırdan geçirip içecekmişsin..ödem için yaptım bayağı iyi geldi diyordu dene istersen cnm...

zillim süper haber bu
aksam yaparım helalll bende de ödem var

slm kizlar herkese cok iyi bir gun gecirmeleri temenlisiylen bugunku menumu yazmaya basliyayim.
sabah-bir bardak ilik su bir kasik elma sirkesi karisimli( beni butun gun cok enerjik kiliyor) bir dilim tb ekmek .ustu ligt krem peynir ,cappuccino
oglen-su an pismesini bekliyorumkabak musakkam,bir kase yagsiz yogurt
ara-bir yesil elma yada bir portakal ve olmazsa olmaz boooool su
aksam-tavuk biftek,salatam (elma sirkeli) yogurt,4,5 findik
ara-elma yada portakal
yatmadan once -ilik ligt yagsiz bir fincan sut
varmi eksik yada fazla kizlar :26:
bu gun sabahtan beri call ve lesliyi indirmek icin ugrastim en son bilgisayer dondu olmuyor arkadslar daha kolay bir yontem yokmu ve hepsi bir arada call|in fikri olan varsa yazsin sporsuz olmaz

zilimmm moralim bozuluyor ama öyle oluncada yiyorum bu gün kasar peyniri yedim bir sürü
ligyt ama yedim iştee...

off maydanoz yokmustu burdaki markette cuma pazar var artık cuma aldıktan sonra denicem maydanozu..

canım sabahki krem peynirin yağ oranı cok fazla onun dısında menün cok güzell afiyet olsunnn

meyvişim sizin orayada bişey gelmyor walla cnm..yaz olsa kiraz bulamayacaksın.birde maydonozun meysimide yok ki allahın otu..o bilebelirli günlerde geliyor.....

demiştimya daha evelden bir kez bulundum orda diye...yufka bulamamıştım bakkalarda..gelirse hepsine aynı anda geliyormuş zaten gelmessede yok yani hiç bi yerde..ilaç niyetine bulamayacaksın yani...gelmişse var gelmemişse bekle dur...
allah senide kurtarsın bir an önce oralardan cnmcım.....
walla ben doğuda o kadar mahrumiyette değildim...

merhaba hatunlarımmmmmm

bugün montideyim :))

sabah:klasik monti kahvaltısı
öğlen: tavuk ızgara,salata,ayran
ara: portakal
akşam: tavuk,salata,yoğurt
ara: 2 tane incir

amiin zilim amin..
kiraz cok canım herkes kiraz ekmiş tüm bahceler azına kadar kiraz doluda işte böyle diğer seylere gelince tıkanıp kalıon..
hayırlısı inş kurtulurum burdan..

canım sabahki krem peynirin yağ oranı cok fazla onun dısında menün cok güzell afiyet olsunnn

meyvegulcum kullandigim krem peynir bir cesit yagsiz yogurt misali 0,2 yag iceriyor ,tesekkur ederim cnm okuyup yorumladifgin icin bu arada call ile leslie nin videolari icin indirebilecegim bir yer tavsiyeniz nedir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…