Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar bugün ki menüm
sabah
sirkeli su
1 dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
ıspanak yemeği,yoğurt
akşam
ton balıklı salata,2 kaşık yoğurt
2 fincan yeşil çay,1 fincan kekik
sancım vardı yürüyüşe gidemedim
akşam bişeyler yaparım artık hoşçakalın

CANIMMM montideyim yine şükür :)) motivasyonunu benden esirgeme :))

merhaba diyar ben başladığımdan beri yoktun tanışalım ben ece 2 haftadır monticiyim hep destek tam destek

merhabalarrr ececim tanıştığımıza memnun oldum doğru yerdeyiz evet tam destek tamtamtam destek :)))

günaydın kıslar....
okula gittim geldim,akşamüstüde miniklerimin 23 nisan koro çalışması için gideceğim.sizede bir göz atayım dedim..keyifler nasıl...meyvem sen neler yaptın şekerim??

selam zillicim..iyiyiz sen nasılsın...kolay gelsin canım

merhaba hatunlarımmmmmm

bugün montideyim :))

sabah:klasik monti kahvaltısı
öğlen: tavuk ızgara,salata,ayran
ara: portakal
akşam: tavuk,salata,yoğurt
ara: 2 tane incir

afiyet olsun cnaım menün çok güzel

çok güzel canım afiyet olsun

menümü yazayım bende...

Sabah:1 kuru incir
Kahvaltı:yulaf ve süt 1 salatalık
Ara:1 elma
Öğle:ton balıklı salata, ayran,1 ceviz
Ara: 1 tabak dolusu çilek
Akşam:Haşlanmış sebze,yoğurt çorba salata
Ara:belki bir meyve

Son düzenleme:
Ben bugün tüm gün okuldaydım
sabah
peynir ekmek
ara elma
öğlen
tavuk sote lıght yoğurt
akşam
sabırsızlıkla bekliyorum pişmesini
ıspanak kavurma AMA KIZLAR YUMURTA KIRSAM MI ACABA YAAAAAAAAAAAAAAAA Bİ DESENİZE ACİL BEN LÜPLETMEDEN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNN

kır canım ama bir tane kır akşam fazla yumurta yeme afiyet olsuncanım güzel bence ıspanağın yanında yoğurt yemeyi unutma

ayyyyyyyyyyyyy ben tarılmıyorum cumaya tartılırmıyım bilmiyorum verememişsem motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyy veriyomuyumdur acaba

hayirli aksamlar hepinize
bugunki menum
SABAH
klasik monti kahvalti ve capuccino
OGLEN kiyma kavurdum ve 1 kase yogurt
ARA 1 fincan yesil cay
AKSAM kofte,salata ve yogurt
yatmadan once 1 yesil elma

ayyyyyyyyyyyyy ben tarılmıyorum cumaya tartılırmıyım bilmiyorum verememişsem motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyy veriyomuyumdur acaba

aynen ben de tartılmaktan korkuyorum bugün 2. günüm 5 gün sonra anlayacağız bakalım vercek miyiz vermicek miyiz

kızlar tartılmayın wallaha tartılma günü harici
ben cumartesı 56ydım 56 olmam gerekiyor ptesı sabah da 56ydım sonra wcye de cıkamadım gunlerdır o ayrı konu sabah 57,6ydım bugun sımdı 57geldım hadı cifter cifter yesıl cayla cıkabıldım de 57 ggosterıyor halbukı 56 yım yıne bence, ama içtiğim su dur belkı, yemegı bıle sımdı yıyorum yani.

neyse dırekt moral bozuyor su tartı işi.
:26:

montye devam edıyorum oglen pırasa yemegı yedım kıyymalı yanında yogurt ve bır dılım tam bugday yedım sabah da 1 dilim yemıstım.
aksam tavuk ızgara salata yogurt
ogleden sonra da kuru kayısı yedm :2: cok actım bugun cook ancak doyucam

slm millet...
offf tek başımayım ev ne ıssız sessiz kaldı yahu..
alışmışım çocuk sesine ve onunla oynayan babasının sesine
ben okuldan geldim eşim yallah hastaneye..kazalı hasta gelmiş acil ameliyata alacaklarmış koşa koşa gitti...oğlumda okulda sefil olmuştu zaten bu gün hemen yedi uyudu:26:ben kaldım sıpa gibi sessiz sedasız koca evde ...nefesimi duyacam nerdese sessizlikten
hürrem çıksada biraz oyalansam...
allah kimseyi yalnız koymasın zormuş walla..helede ben gibi gevezeler için..

laracım sen mi soruyorsun bize ıspanağa yumurta kırayımmı diye galiba çaktırmadan sıvav yapıyorsun sen bizi topikçe...
sen montiyi hatmetmiş bir hatun olaraktan neli istersen öyle yap cnm yemeklerini..montiye uyduğu şekliyle yani...
biz geçen (ilk bahardı sanırım ) topik olarak yumurtanın sınırlarını zorlayıp pırasalı,ıspanaklı,pırasa ıspanak karışıklı,kabaklı üfff daha neli neli (unuttuklarımda dahil olursa) bin çeşidini denedik...
haaa tabii birde menemen olarak tabiisii...
kır şekerim neye istersen ona kır önce hüplet sonra lüptet
yiyin garii..yumurta faydalıdır,kollesterolü yükseltmez...anne sütünden sonra en çok komplex mineral,vitamin barındıran yiyecektir kendileri efem...
ayrıyetten en ucuz protein kaynağımızdır,bu kadar yazıyı bir yumurta için yazdım yuhh bana
masum ikinci bir emre kadan anana gitmene izin vermiyorum tamammı bana sormadan şurdan şuraya gitmek yok,kır dizini otur totoşunun üstüne ...kendi kendime kalıyorum bak akşam saati burda deli gibi kendimle konuşuyorum...diyarda kendini işe verdi zatii...meyvişte yok bak..ahanda yarın bende gelmiycem ...

ışılım çıkmadan önce menünde öğle yemeği montiye uymamış seninde farkettiğin üzre cnm..tam bir monti haftası olmadı şu ana kadar hatıladığım kadarıyle..önceki haftalarda buna benzer ufak tefek kaçamkalarla bozulmuştu...ekmek yiyeceğine öğlen et yada yumurta türevi bişey yeseydin ya cnm benim.bozulmamış olurdu...umarım o bahsettiğin bir kilo fazlalık sudur cnm...azıcık daha sık dişini bitir şu işi zaten verecek kilon çok az senin....

zillim nası uymam ama gecen gun biri yazmıs aeben abla d cevap vermıstı 1 ekmek bozmaz o kadar sey canın cektıyse bı dilim en zararsızı yemekle bısey olmaz demıs o aklıma geldı yıyıverdım bende zaten pırasa yogurt az vardı doymamıstım. arada cakamagım oluyor bı ıkı catal onun dısında montıden cıkmıyorum ama canım

canım o ekmek olayı masumundu ama masum montiyi cok uzun zamndır yapıyor artık onun pankreası güclendi bir gün karbonhidrata ağırlık vermesi onun montisini bozmaz ama seninkini bozar o ertesi günü proteine yüklenmiştir durumu cok ii toparlamıstır. sen daha doğru düzgün 1 hafta bile yapamadın montide 1 lokma bile affedilmiyor malesefki..
zilimin de dediği gibi sabırlı ol cabucak ver şu kilonu..

kızlar bu yüzde 70 kakao içeren cikolata serbest mi?

Son düzenleme:
iyi aksamlar herkese ;arkadaslar yemek snrasi asiri siskinlik yasayan varmi???ben dun ve bugun asiri karin sisliginlen ugrasiyorum ,sebzeden snr,hadi bu aksam tavuk yedim yine ayni sonuc! acaba sut urunlerini fazla tuketmekle alakali olabilir mi diye dusunuyorum!!! sistim valla biraz karbonatli su hazirladim bakalim rahatlatacakmi

montiye basladıktan sonra ilk 2 ay yasak die biliyorum..

meyvenull sen eskisin montide anladigim kadariylan sende ki etkileri ne oldu ,bu arada oglenki ,kabaktan snr hazimsizlik yasadigim icin aksamin menusu eksikti yani tavuk biftek ve ayran olarak ,salata bile hazirlamadim .ayni sekilde sikayetci olanlar hengi yontemle rahatladi acaba!!! kizlarrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…