diyarımmmm
günaydın kıslar....
okula gittim geldim,akşamüstüde miniklerimin 23 nisan koro çalışması için gideceğim.sizede bir göz atayım dedim..keyifler nasıl...meyvem sen neler yaptın şekerim??
merhaba hatunlarımmmmmm
bugün montideyim :))
sabah:klasik monti kahvaltısı
öğlen: tavuk ızgara,salata,ayran
ara: portakal
akşam: tavuk,salata,yoğurt
ara: 2 tane incir
slm kızlar bugün ki menüm
sabah
sirkeli su
1 dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
ıspanak yemeği,yoğurt
akşam
ton balıklı salata,2 kaşık yoğurt
2 fincan yeşil çay,1 fincan kekik
sancım vardı yürüyüşe gidemedim
akşam bişeyler yaparım artık hoşçakalın
Ben bugün tüm gün okuldaydım
sabah
peynir ekmek
ara elma
öğlen
tavuk sote lıght yoğurt
akşam
sabırsızlıkla bekliyorum pişmesini
ıspanak kavurma AMA KIZLAR YUMURTA KIRSAM MI ACABA YAAAAAAAAAAAAAAAA Bİ DESENİZE ACİL BEN LÜPLETMEDEN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNN
kır canım ama bir tane kır akşam fazla yumurta yeme afolsuncanım güzel bence ıspanağın yanında yoğurt yemeyi unutma
ayyyyyyyyyyyyy ben tarılmıyorum cumaya tartılırmıyım bilmiyorum verememişsem motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyy veriyomuyumdur acaba
kızlar tartılmayın wallaha tartılma günü harici
ben cumartesı 56ydım 56 olmam gerekiyor ptesı sabah da 56ydım sonra wcye de cıkamadım gunlerdır o ayrı konu sabah 57,6ydım bugun sımdı 57geldım hadı cifter cifter yesıl cayla cıkabıldım de 57 ggosterıyor halbukı 56 yım yıne bence, ama içtiğim su dur belkı, yemegı bıle sımdı yıyorum yani.
neyse dırekt moral bozuyor su tartı işi.
:26:
montye devam edıyorum oglen pırasa yemegı yedım kıyymalı yanında yogurt ve bır dılım tam bugday yedım sabah da 1 dilim yemıstım.
aksam tavuk ızgara salata yogurt
ogleden sonra da kuru kayısı yedm :2: cok actım bugun cookancak doyucam
ışılım çıkmadan önce menünde öğle yemeği montiye uymamış seninde farkettiğin üzre cnm..tam bir monti haftası olmadı şu ana kadar hatıladığım kadarıyle..önceki haftalarda buna benzer ufak tefek kaçamkalarla bozulmuştu...ekmek yiyeceğine öğlen et yada yumurta türevi bişey yeseydin ya cnm benim.bozulmamış olurdu...umarım o bahsettiğin bir kilo fazlalık sudur cnm...azıcık daha sık dişini bitir şu işi zaten verecek kilon çok az senin....
zillim nası uymam ama gecen gun biri yazmıs aeben abla d cevap vermıstı 1 ekmek bozmaz o kadar sey canın cektıyse bı dilim en zararsızı yemekle bısey olmaz demıs o aklıma geldı yıyıverdım bende zaten pırasa yogurt az vardı doymamıstım. arada cakamagım oluyor bı ıkı catal onun dısında montıden cıkmıyorum ama canım
kızlar bu yüzde 70 kakao içeren cikolata serbest mi?
montiye basladıktan sonra ilk 2 ay yasak die biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?